Ειπαμε το κοριτσι ειχε ψυχικα τραυματα.
Αυτο αν το συνδυασεις με την Moe εμφάνιση της, με βαση τους κανονες των Anime, δικαιουται να σκοτωνει οποιον θελει.
Αυτο που δεν δικαιολογείται ειναι που εμπλεξε με τον ανεραστο κρυπτοgay τον Light.
Sorry κιόλας, αλλά τι θα πει με βάση τους κανόνες των anime;

Δηλαδή τι, είμαστε μια νέα θρησκεία που έχει συγκεκριμένο δόγμα και βασίζεται στα anime;

Καταρχήν τι θα πει είχε ψυχικά τραύματα. Ε ναι βέβαια, το μάθαμε, είχε ψυχικά τραύματα η κοπελίτσα και για αυτό έσφαζε δεν έφταιγε αυτή

Αν είχε τόσο χοντρά ψυχικά τραύματα στην τελική τότε τουλάχιστον έπρεπε να την κλείσουν σε ψυχιατρική κλινική, αν και εμένα δεν μου φάνηκε να έχει τέτοια προβλήματα

Απλά είναι η κλασσική άνιωθη κοπέλα που δεν ξέρει ούτε από ηθικές ούτε τίποτα, λειτουργεί τελείως με κίνητρο το συναίσθημα και κάνει ότι χρειάζεται για να ευχαριστήσει τα γούστα της.
Είναι καλή κοπέλα; Είναι καλή γκόμενα όπως προαναφέρθηκε, όχι καλή κοπέλα. Το να είσαι απλός και αγνός άλλωστε δεν σε κάνει καλό άνθρωπο

Αν πήγαινε κάποιος και τις έλεγε, ο Light είναι κακός για αυτόν και για αυτόν τον λόγο και ότι αυτό που κάνει είναι κακό, υπήρχε περίπτωση να νιώσει άσχημα και να πει, "αχ τι έκανα τόσο καιρό, μπορεί να μου αρέσει ο Light αλλά αυτό που κάνει δεν είναι καλό οπότε δεν θα τον βοηθήσω άλλο";