Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

D.Gray-Man

• Please log in to reply
778 replies to this topic

#376 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2010 - 23:38

Βασικά δεν έχει και καμιά ιδιαίτερη περιέργεια για να μην καταλαβαίνεις.. εκτός κι αν έχω διαβάσει εγώ πιο δυσνόητα πραγματα οποτε τα καταλαβαίνω με τη μια XD

#377 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2010 - 23:42

Βασικά δεν έχει και καμιά ιδιαίτερη περιέργεια για να μην καταλαβαίνεις.. εκτός κι αν έχω διαβάσει εγώ πιο δυσνόητα πραγματα οποτε τα καταλαβαίνω με τη μια XD

Ψηφιζω το δευτερο ετσι κ αλλιως εκπροσωπεις την ποιοτητα!!

Μαλλον διαβασες το μανγκα πολυ βιαστικα γ αυτο μαλλον δεν καταλαβαινεις!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#378 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2010 - 23:55

Ψηφιζω το δευτερο ετσι κ αλλιως εκπροσωπεις την ποιοτητα

Την εκπροσωπώ πανάθεμα με

Μαλλον διαβασες το μανγκα πολυ βιαστικα γ αυτο μαλλον δεν καταλαβαινεις!

Αν αναφερεσαι σε μενα, οχι

#379 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2010 - 00:07

To δευτερο πηγαινε στο shikamaru so dw!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#380 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2010 - 00:54

Ρε παιδια μολις ανεβηκε (στο mangatraders) και κατεβασα το ch 194 , εσεις ποτε προλαβατε και το διαβασατε??? ουτε που το ξεζιπαρισα ακομα...
Ειστε γρηγοροι...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#381 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2010 - 19:28

Πόπο τι όμορφο, μικρό και αστραφτερό διαμαντάκι ήταν αυτό. Ναί Ο Κρόρι μας έδωσε λίγη από την δύναμη του για να διαβάσουμε ένα τσάπτερ.

Αλλά πριν μπω στα περί του τσάπτερ, ο Κρόρι όπως και να το κάνουμε είναι αξία, είναι η παραβίαση του στερεότυπου των βλακώδων βρυκολάκων. Ο Κρόρι είναι θεσμός. Πως μπορείς να πείς κακά λόγια για αυτό το ωραίο άσπρο τσουλουφάκι; :P

Nevermind.

Spoiler:

Και τέλος, αυτό για το σχέδιο, γιατί τόση φασαρία ρε παιδιά; Μια χαρά κατανοητότατο είναι, ειδικά αυτό το τσάπτερ. Είναι και πανέμορφο σχέδιο γενικά. Αριστούργημα.

Beware of Krory's judgment ! (Ignorant Fools :P)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#382 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2010 - 17:18

Spoiler:

τι ακυροι βρε καμαρ μου? ο Link με την αλλη την κοπελιτσα 3rd Exorcist ηταν.
αποδειξη του οτι δεν φταιει το manga που δεν το καταλαβαινετε ολοι XD

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#383 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2010 - 21:11

τι ακυροι βρε καμαρ μου? ο Link με την αλλη την κοπελιτσα 3rd Exorcist ηταν.
αποδειξη του οτι δεν φταιει το manga που δεν το καταλαβαινετε ολοι XD

Αααααααααα και έλεγα ότι κάτι μου θυμήζουν. Ε μωρε απλά τους είχα ξεχάσει:hot:. Ανα μήνα τα διαβάζουμε τα τσάπτερ, έπαθα προσωρινή απώλεια μνήμης :hihi2:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#384 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2010 - 22:55

Welcome to our sweet, little home Lexus(Zoro)-sama.

Άντε να γινόμαστε και άλλοι.

Domo, ΝΩΣ-σαν! :)

Spoiler:

Spoiler:
Σχετικά με το νέο chapter να πω ότι μάλλον είμαι ο μοναδικός που δεν ανήκει ούτε στην παράταξη αυτών που καταλαβαίνουν τι γίνεται ούτε και αυτών που δεν, αλλά απλώς σε αυτών που δεν τους πολυαρέσουν οι τελευταίες εξελίξεις.

... και πριν θαφτώ κάτω από το χώμα από την φανμποϋκή παράταξη (XD) να προσθέσω και πάλι ότι δεν λέω ούτε ότι δεν καταλαβαίνω τι γίνεται (αν και παραδέχομαι πως έχει γίνει πιο μπερδευτικό από παλιά, με όλους τους νέους χαρακτήρες και τις γρήγορες εξελίξεις) ούτε και ότι το θεωρώ απαίσιο πια ή drop material, μια χαρά καλή ιστορία έχει και θέλω να δω τι γίνεται παρακάτω... αλλά δεν το βρίσκω τόσο ενδιαφέρον όσο τα προηγούμενα μεγάλα arcs atm. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν μπορεί να γίνει πιο κει φυσικά, αλλά ότι so far με χαλάει που ο κόσμος καταστρέφεται και οι πρωταγωνιστές/κακοί κάνουν gags μεταξύ τους... και κυρίως ο Tyki που από κουστουμάτος και εντελώς spooky ώρες ώρες που ήταν έγινε έτσι τώρα... που πήγε αυτός που με μερικές κινήσεις νίκησε τον Allen παλιά; Μήπως τελικά έπιασε ο εξορκισμός; :if:

To cut a long story short με ενοχλεί που οι κακοί μπορούν να σκοτώσουν τους εξορκιστές οποιαδήποτε στιγμή και τους κρατάνε ζωντανούς ακόμα... δεν λέω, κάποιον λόγο θα έχει η Hoshino που πρέπει να μάθουμε λογικά (δεν νομίζω ο Earl να ήθελε απλά να φτιάξει ένα lvl 5 και να κρατούσε ζωντανούς πάντες), αλλά, επειδή λογικά θα πρέπει και να δούμε power ups από πλευράς εξορκιστών σιγά σιγά, εύχομαι να δώσει καλές απαντήσεις και ανατροπές στα επόμενα, που να δικαιολογούν τα τωρινά.

Η απειλή του μάλλον-lvl5 μου άρεσε πολύ πάντως... ανεβάζει την ένταση για το τι μπορούν πια να κάνουν οι πρωταγωνιστές, άντε να μάθουμε!

#385 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2010 - 23:03

με ενοχλεί που οι κακοί μπορούν να σκοτώσουν τους εξορκιστές οποιαδήποτε στιγμή και τους κρατάνε ζωντανούς ακόμα...

ειναι σαδιστες. ενας σαδιστης αρεσκεται να κραταει ζωντανο το παιχνιδι του οσο πιο πολυ μπορει.

τα υπολοιπα στην πορεια...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#386 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2010 - 23:25

Α δεν την παλεύω...
Πριν λίγο ξαναδιάβασα το chapter...και κατάλαβα ότι το μάτι που δείχνει με το πεντάγωνο δεν είναι του Αλλεν αλλά ενός από τους 3ους....:blurah5:
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#387 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2010 - 10:02

Καλο chapteraki αλλα λιγο ρε παιδι μου.Τι γινανε εκεινα τα 50σελιδα που μας εχει συνηθισει?
Και επιτελους δωστε λιγο crory στο λαο

Δημοσιευμένη  εικόνα

#388 Yuki-chan

Yuki-chan

Silly Girl,Happy Ever

• Members
  • 77 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2010 - 09:26

Το ολοκλήρωσα κι εγώ πριν λίγο καιρό και μπορώ να πω ότι οι εντυπώσεις μου ήταν πολύ θετικές. :joyful:

Spoiler: Long, YHBW

Επιτέλους κάποιος (α) που τον αναφέρει όπως κι εγώ, ronery no more! :P[/SPOILER]Σχετικά με το νέο chapter να πω ότι μάλλον είμαι ο μοναδικός που δεν ανήκει ούτε στην παράταξη αυτών που καταλαβαίνουν τι γίνεται ούτε και αυτών που δεν, αλλά απλώς σε αυτών που δεν τους πολυαρέσουν οι τελευταίες εξελίξεις.

... και πριν θαφτώ κάτω από το χώμα από την φανμποϋκή παράταξη (XD) να προσθέσω και πάλι ότι δεν λέω ούτε ότι δεν καταλαβαίνω τι γίνεται (αν και παραδέχομαι πως έχει γίνει πιο μπερδευτικό από παλιά, με όλους τους νέους χαρακτήρες και τις γρήγορες εξελίξεις) ούτε και ότι το θεωρώ απαίσιο πια ή drop material, μια χαρά καλή ιστορία έχει και θέλω να δω τι γίνεται παρακάτω... αλλά δεν το βρίσκω τόσο ενδιαφέρον όσο τα προηγούμενα μεγάλα arcs atm. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν μπορεί να γίνει πιο κει φυσικά, αλλά ότι so far με χαλάει που ο κόσμος καταστρέφεται και οι πρωταγωνιστές/κακοί κάνουν gags μεταξύ τους... και κυρίως ο Tyki που από κουστουμάτος και εντελώς spooky ώρες ώρες που ήταν έγινε έτσι τώρα... που πήγε αυτός που με μερικές κινήσεις νίκησε τον Allen παλιά; Μήπως τελικά έπιασε ο εξορκισμός; :if:

To cut a long story short με ενοχλεί που οι κακοί μπορούν να σκοτώσουν τους εξορκιστές οποιαδήποτε στιγμή και τους κρατάνε ζωντανούς ακόμα... δεν λέω, κάποιον λόγο θα έχει η Hoshino που πρέπει να μάθουμε λογικά (δεν νομίζω ο Earl να ήθελε απλά να φτιάξει ένα lvl 5 και να κρατούσε ζωντανούς πάντες), αλλά, επειδή λογικά θα πρέπει και να δούμε power ups από πλευράς εξορκιστών σιγά σιγά, εύχομαι να δώσει καλές απαντήσεις και ανατροπές στα επόμενα, που να δικαιολογούν τα τωρινά.

Η απειλή του μάλλον-lvl5 μου άρεσε πολύ πάντως... ανεβάζει την ένταση για το τι μπορούν πια να κάνουν οι πρωταγωνιστές, άντε να μάθουμε!

Βασικά είσαι σχεδόν ο μόνος που σινφωνώ απόλιτα....:wooi2:

Εγώ πιστεύω οτι ο Κάνδας θα ξεκάνει τον Alma :madtodeath: και ο Άλεν τους υπολιπους :roar:....και εγώ φίλοι και συνfan άρχισα απο τα τελευτέα chapter να συμπαθώ τον κατακα'ι'μένο Κάνδα....Η καιραμίδα του flashback μου ήρθε απότομα και μολισ αρχισε μου ηρθε κατακαίφαλα....:fromabove:

Στο τελευτέο chap. είμουν και εγω -οπως και η Rodo διπλα στον Άλεν-..κάπως ετσι -->:oo:

^_^
What happens when you......louse yourself...?
Becoming mad..?..No!.....I don't mean louse yourself like that.....I mean like.......

Δημοσιευμένη  εικόνα

95% of teens would cry if they saw EDWARD CULLEN at the top of a skyscraper about to jump. Put this as part of sig if you are part of the 5% that would sit here with popcorn & a camera and yell ''DO A FLIP!!!''

#389 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2010 - 11:23

Chapter 195 is out..!!!!!!!
http://mangastream.com/read/d_gray_man/22426982/1

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#390 Mad_Hatter

Mad_Hatter