Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

D.Gray-Man

• Please log in to reply
778 replies to this topic

#406 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 June 2010 - 17:09

Εδώ είναι το θέμα.

Ο Kanda ήταν πιο "ζεστός" παλιά, επειδή είχε και τη νοημοσύνη παιδιού.

Nαι έσφιζε από ζεστασιά το πουλάκι μου. :hahaha: (1,2) Αυτός και τα αρκουδάκια της αγάπης ένα πράγμα.

Ο Κanda δεν είναι ο Allen. Τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες τελείως διαφορετικό παρελθόν τελείως διαφορετικές αντιδράσεις. Δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε τον ένα με τον άλλο γιατί πολύ απλά τα αισθήματα δεν εκφράζονται με έναν μόνο τρόπο. Όλοι στην ομάδα έχουν τους δικούς τους δαίμονες να αντιμετωπίσουν είτε τους φαίνεται είτε όχι και ο Kanda δεν είναι εξαίρεση.

Ο Κanda εξακολουθεί να νοιάζεται για τον Alma. Γι αυτό και όταν βλέπει ότι είναι ακόμη ζωντανός τον βλέπουμε για μοναδική ίσως φορά, να χάνει την ψυχραιμία του. Toν έχουμε δει να κρατά την ψυχραιμία του, τον σαρκασμό του και το ειρωνικό γελάκι σε τόσες και τόσες καταστάσεις αλλά εδώ πραγματικά είχαμε αντίδραση την οποία δεν μπορεί να ελέγξει και μπήκε αμέσως σε denial mode(aka he is already dead) ακριβώς γιατί η αλήθεια είναι πολύ επώδυνη για να την αντιμετωπίσει. Αν δεχτούμε ότι ο Κanda αυτήν την στιγμή σφάζει τον Alma για την πλάκα του τότε το όλο arc αυτόματα χάνει ένα επίπεδο βαρύτητας να το πώ έτσι. Γιατί στην θέση που είναι τώρα ο Alma θα μπορούσε να είναι το χι ψι τυχαίο level 5 Akuma.

Η mangaka θα μπορούσε να είχε κάνει τον Kanda τελείως αδιάφορο ακόμη και τώρα αλλά επιλέγει να μην τον παρουσιάσει έτσι. Το αν θα νικήσει και θα σκοτώσει για δεύτερη φορά τον Alma χωρίς να του καεί καρφάκι μένει να το δούμε.

#407 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 05 June 2010 - 21:37

Για το όταν ήταν παιδί, ευχαριστώ πολύ. Δεν ήξερε τι τον περίμενε και ήταν φυσικό που και έκλαψε και στεναχωρέθηκε, κλπ. Αυτό έλειπε να μην νοιαζόταν. Απλά τώρα, μπορεί να ισχύει αυτό που είπα, ότι τα κρατάει μέσα του και σκέφτεται "Keep Walking", η το έχει ξεπεράσει και το βρίσκει σαν ένα εμπόδιο της "δουλειάς" του.

Σε αυτό το τσάπτερ πάντως δεν τον είδα να διστάζει...

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#408 Bartimew tigg

Bartimew tigg

Σωσίπατρος

• Members
  • 98 posts

Posted 06 June 2010 - 18:49

τωρα να μιλατε γι αυτο ειναι ολιγον ανουσιο, θα δουμε με σιγουρια στο επομενο τσαπτερ

Posted Image

#409 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 06 June 2010 - 18:59

καλα λεει το παιδι, σβηστε ολα τα subforums... ανουσια ολα...

anw...
το θεμα του Kanda ειναι απλο. ειναι badass. επισης ειναι badass με κινιτρο, εχει λογο υπαρξης, παιζει σημαντικο ρολο στο σεναριο. αναφερθηκε πως ειναι το αντιθετο του αλλεν. οχι ιδιαιτερα. ο allen ειναι κλαψιαρης XD . ο kanda σιγουρα δεν ειναι αναισθητος και σκατοψυχος, οσο σκληρος και να παρουσιαζεται, εχει περασει παρα πολλα στην "παιδικη του ηλικια", οπως και ο αλλεν, απλα ειναι ενα αντικοινωνικο μπισκοτεν... και cool... σε ολες τις περιπτωσεις παντα εκανε αυτο που επρεπε, παντα βοηθουσε τους αλλους, απλα το παρουσιαζει ως υποχρεωση του γιατι αποφευγει να δεθει συναισθηματικα. καποτε δεθηκε και με τον αλμα και ειχαν την γνωστη καταληξη.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#410 Drakevr

Drakevr

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 25 June 2010 - 20:54

αρκετά έως εκνευριστικά cliche κατάσταση .. με το που είδες τον alma λες 100% τώρα κάποιος θα τον σηκώσει να παλέψει με τον kanda. απλά πράγματα.. αν και έχει ενδιαφέρον.

κάτι σχετικά-άσχετο με την όλη συζήτηση:

τώρα που τα raw-paradise , manga-helpers etc άδειασαν .. καμια ιδέα που μπορούμε να βρούμε raws? όπως για εδώ το DGM? :emptyonexg1:

#411 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 03 July 2010 - 14:26

http://mangastream.com/read/d_gray_man/68914521/1

qzMHWHd.png

#412 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 03 July 2010 - 15:23

Α....Αύγουστο έχει break άρα(last page,bottom)......
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#413 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 03 July 2010 - 17:28

Λέει: D.Gray-man continues in the September issue (on sale 8/4)
Άρα θα βγει κανονικά τον Αύγουστο.

Posted Image
Does this darkness have a name?

#414 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 03 July 2010 - 18:25

Αμαν πια αυτη η ιστορία με τα breaks καθε φορα :P

Το ch ωραιο. Αρχιζω και συμπαθω ολο και πιο πολυ τον Kanda

#415 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 03 July 2010 - 18:56

Αμαν πια αυτη η ιστορία με τα breaks καθε φορα :P

Το ch ωραιο. Αρχιζω και συμπαθω ολο και πιο πολυ τον Kanda

Και εγω αρχιζω και αντιπαθω ολλο και πιο πολυ εσενα.

Spoiler:

qzMHWHd.png

#416 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 03 July 2010 - 19:48

Εντάξει όχι κάτι τρομερό αυτό το τσάπτερ. Απλά συνεχίζεται το ίδιο λούκι. Δεν με πείραξαν γενικότερα οι συμπεριφορές τους, αν σκεφτείτε την ιδεολογία του καθενός. Ειδικά του Άλλεν.
Απλά να δούμε πότε θα τελείωσει αυτό το πράγμα.

Και ο Kanda στο ίδιο πηγάδι έκανε τσίσα του. Και αυτός εν μέρει σαν τον Άλμα είναι.

Let us wait another month :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#417 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 05 July 2010 - 17:15

Μεχ, συμφωνώ με Seal και Hatter σε γενικές γραμμές, καλό chapter αλλά τίποτα το τρομερό, στο ίδιο επίπεδο με τα άλλα και κάπως λειψό για μηνιάτικο imo.

Ο Earl πραγματικά θέλω να πιστεύω ότι κάτι σχεδιάζει και κρύβει για να θέλει τον 14ο πέρα από parental love, μην είναι αυτή η μόνη αιτία για να την γλιτώσουν πάντες εδώ. Για κάποιο λόγο πάντως τον βλέπω να πηγαίνει μαζί τους τον Allen στο τέλος, έστω προσωρινά και για να πάρει κάνα power up λογικά, έτσι σκούρα όπως είναι τα πράγματα τώρα.

I hate Alma, δεν μου άρεζε σαν stalking μυξιάρικο παλιά και δεν μου αρέσει ακόμα περισσότερο ως psycho akuma τώρα. Τον Kanda κλασικά τον πάω πιο πολύ πια οπότε εύχομαι να τον σφάξει για τα καλά στο τέλος (αν και με το 5th illusion style που ενεργοποίησε τώρα αναρωτιέμαι πόση ζωή θα του μείνει τελικά).

Και ναι, έλεος στο κλασικό "stop this madness, I will save even the persons that want to murder me" σκηνικό των peace-loving πρωταγωνιστών, εντάξει σε κάποιες φάσεις να αποφεύγεις την μάχη αν είναι δυνατό αλλά σε κάποιες άλλες πρέπει απλά να "διαβάσεις" την κατάσταση και να δρας ανάλογα.

Anyhow, μου λείπουν και οι υπόλοιποι χαρακτήρες περισσότερο, μακάρι να τους ξαναδούμε σύντομα, μια φορά καλύτερα περνάνε από τους πρωταγωνιστές εδώ τουλ. Αν θυμάμαι καλά το group των Lenalee/Timothy έχει την Cloud ενάντια μόνο σε Lulubell, το group των Crowley/Miranda έχει τον Sokaro και είναι ενάντια σε 3 Noahs (2 με Jasdevi) και αυτό των Lavi/Bookman δεν το είχε δείξει αλλά νομίζω είχε αφήσει να εννοηθεί ότι είχαν τον Theodore και πάλι είχαν 1-2 Noahs μπροστά τους. Πιο σκούρα απ' όλους τα έχουν οι δικοί μας, μακάρι να εμφανιστεί κάνας Cross στο τέλος να καθαρίσει πάντες, αλλά δεν το βλέπω. :P

Edited by Zoro, 05 July 2010 - 17:21.

#418 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 July 2010 - 07:25

Και εγω αρχιζω και αντιπαθω ολλο και πιο πολυ εσενα.

Spoiler:

Gο bald Mad Hatter!:smokingg: Φαντάζομαι εμένα μου πιανόταν η ψυχή και εσύ το ευχαριστιόσουνα.
Αυτό το οποίο κατάλαβα εγώ από την όλη παρέμβαση του Allen είναι ότι η mangaka αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Alma να μην θέλει ουσιαστικά να πολεμήσει τον Kanda και να είναι υπό τον έλεγχο του Earl όπως συμβαίνει και με όλα τα Akuma. Στο κάτω κάτω όταν τον πρωτοείδε είχε δακρύσει από την χαρά του και η μεταστροφή στο psycho Alma mode ήταν κάπως απότομη.

#419 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 08 July 2010 - 08:26

Μπα προσωπικα δεν μου πολυαρεσει αυτο το σημειο. Aντε να τα τιναξει ενας απο τους 2 να δουμε τι θα γινει παρακατω. Ο Alma ετσι κι αλλιως ηταν ψυχακι, δεν του φταιει ο earl

#420 Yuki-chan

Yuki-chan

Silly Girl,Happy Ever

• Members
  • 77 posts

Posted 08 July 2010 - 09:28

Εμένα δεν ειναι οτι με απογοιτευσε αλλα ούτε μου πολυ αρεσε :sigh2: ..γιατι πρώτα απο όλα διχνει μονο Κανδα και Αλεν:burningbe3:...και ειναι λιγο ενοχλιτικο..επισεις αργει πολυ να σκοτώσει τον Αλμα ο Κανδας και αρχιζω να φοβαμαι οτι θα τον σκοτωσει ο Αλμα :Crying2:.... Τ_Τ... για οσα εχουν να κανουν με τις τελαιυταιες δρασεις του Αλεν...ελεος...στα περισοτερα chaps προσπαθει να σώσει και καλόυς και κακούς...τον εχουμε δει σχεδον γλιψιματια απο ευγενεια αλλα οχι και ετσι πρεπει να καταλαβει οτι δεν μπορει να ειναι και με τις δυο πλευρες:mador2:....Κατα την γνώμη μου νομιζω ο Αλεν θα πάει μαζι τους και θα λιγομισήσει το Order για τις τεχνικες και τιν φιλοσοφεια του:hehehe:.... αλλα θα ξαναγιρίσει για τους φιλους του.....επαναλαβανοντας την προδοσία που είχε κανει ο 14ος στον Erl........ ^^
What happens when you......louse yourself...?
Becoming mad..?..No!.....I don't mean louse yourself like that.....I mean like.......

Posted Image

95% of teens would cry if they saw EDWARD CULLEN at the top of a skyscraper about to jump. Put this as part of sig if you are part of the 5% that would sit here with popcorn & a camera and yell ''DO A FLIP!!!''