Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

D.Gray-Man

• Please log in to reply
778 replies to this topic

#391 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 02 June 2010 - 12:09

Spoiler:

30 σελιδούλες, όλα καλά. Άαααντε περίμενε ένα μήνα πάλι... :zombie:

Posted Image

#392 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 02 June 2010 - 12:17

Spoiler:

τσωπα τσωπα, μολις αρχισαν... λες και δεν ξερεις απο shounen...

το καταχαρηκα το κεφαλαιο...
Spoiler:

Spoiler:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#393 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 02 June 2010 - 12:37

Spoiler:

Posted Image

#394 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 02 June 2010 - 12:50

τσωπα τσωπα, μολις αρχισαν... λες και δεν ξερεις απο shounen...

Επειδη ξερω, και εχω παθει απο παπαριες στα shounen και hyped χαρακτηρες να καταληγουν λιγοι το λεω.

Επισης ηθελα να βρισω κατι πρωινιατικα και δεν εβρισκα αλλο Thread xd

qzMHWHd.png

#395 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 02 June 2010 - 12:53

Καταλαβαινω αγορι μου, καταλαβαινω XDDD

παντως βλεποντας τον αλλεν να κανει οτι εκανε, μου ηρθαν στο μυαλο τα λογια του Κροςς, οτι θα πληγωσει καποια ατομα για τα οποια νοιαζεται...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#396 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 03 June 2010 - 04:56

Ωραια πραγματα παλι, κυριολεκτικα εκτως ελεγχου ολα! Thirds τα απολυτα φρικια και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ειδαμε Krory! (για ενα καρε)

#397 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 03 June 2010 - 21:52

Spoiler:

Edited by Zoro, 03 June 2010 - 22:20.

#398 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 03 June 2010 - 22:17

Καλά αυτά με τους μήνες μην τα ακολουθείς πιστά Ζόρο-σαν. Έτσι έλεγαν και για τον Απρίλιο, ότι θα βγεί τον Ιούνιο, αλλά τον Μάϊο είχαμε τσάπτερ.

Τέλος πάντων. Στα του τσάπτερ.
Spoiler: 195

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#399 Yuki-chan

Yuki-chan

Silly Girl,Happy Ever

• Members
  • 77 posts

Posted 05 June 2010 - 12:53

Spoiler:

Σιμφωνώ απολίτος....Τι ειναι αυτο πια το καινούριο με τον Κανδα.....(παντος ευτυχός:hot: μενω πιστή στον Lavi) We have LaVi at last... !!!! ^^ :lovulovu: !!!!!!! Σε γενικές γραμμες το chap. ηταν χορταστικο....

Spoiler:

WOOOOOOOW Αχ αυτή η Hoshino-san είναι διαβασμένη....
What happens when you......louse yourself...?
Becoming mad..?..No!.....I don't mean louse yourself like that.....I mean like.......

Posted Image

95% of teens would cry if they saw EDWARD CULLEN at the top of a skyscraper about to jump. Put this as part of sig if you are part of the 5% that would sit here with popcorn & a camera and yell ''DO A FLIP!!!''

#400 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 June 2010 - 13:35

Το επόμενο chapter θα το έχουμε σε έναν μήνα περίπου κανονικά. Έτσι την είχα πατήσει και εγώ πριν όταν διάβαζα για το τεύχος του Ιουνιου τον Απρίλιο και είχα φάει φρίκη ενώ το chapter βγήκε κανονικά το Μάιο. Απλά το τεύχος που θα βγεί τον Ιουνιο τον λένε τεύχος Ιουλίου κοκ.

Πραγματικά τους λυπήθηκε η ψυχή μου τους Thirds με όσα πάθανε. Δεν ξέρω πώς το καταφέρνει αυτό η mangaka κάθε φορά, αλλά μπορεί να δημιουργήσει πραγματική συμπάθεια ακόμη και για χαρακτήρες που έχουμε δει σχετικά λίγο.

Kαι ο Kanda δίνει τα ρέστα του σε αυτό το arc τολμώ να πώ. Δεν μπορώ καν να φανταστώ πόσο δύσκολο πρέπει να είναι γι αυτόν να ξαναπολεμάει με τον Alma τον οποίο νόμιζε νεκρό τόσα χρόνια, και τον οποίο βλέπει τώρα μπροστά του ως Akuma. Πραγματικά όταν με το καλό τελειώσει η όλη υπόθεση δεν θα εκπλαγώ αν τους διαολοστείλει στο ταγμα και σηκωθεί και φύγει. Αν ζει ακόμη φυσικά γιατί ο Alma επιπέδου πέντε πρέπει να είναι κάπως μπελαλίδικος.

Τώρα και εγώ περιμένω να δώ τι θα γίνει με τον Allen. Δύσκολη η επιλογή που του έβαλε ο Earl και κάτι μου λέει ότι θα την δεχτεί την προσφορά πάνω στην απελπισία του.

Anw πραγματικά είναι από τις σειρές που πιστεύω εύκολα τις ξαναδιαβάζει κανείς από την αρχή ξανά και ξανά (και ξανα και ξανα....). Ανυπομονώ να την ξαναπιάσω το καλοκαίρι παρέα με τα novels.

#401 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 05 June 2010 - 15:50

Το επόμενο chapter θα το έχουμε σε έναν μήνα περίπου κανονικά. Έτσι την είχα πατήσει και εγώ πριν όταν διάβαζα για το τεύχος του Ιουνιου τον Απρίλιο και είχα φάει φρίκη ενώ το chapter βγήκε κανονικά το Μάιο. Απλά το τεύχος που θα βγεί τον Ιουνιο τον λένε τεύχος Ιουλίου κοκ.

Πραγματικά τους λυπήθηκε η ψυχή μου τους Thirds με όσα πάθανε. Δεν ξέρω πώς το καταφέρνει αυτό η mangaka κάθε φορά, αλλά μπορεί να δημιουργήσει πραγματική συμπάθεια ακόμη και για χαρακτήρες που έχουμε δει σχετικά λίγο.

Kαι ο Kanda δίνει τα ρέστα του σε αυτό το arc τολμώ να πώ. Δεν μπορώ καν να φανταστώ πόσο δύσκολο πρέπει να είναι γι αυτόν να ξαναπολεμάει με τον Alma τον οποίο νόμιζε νεκρό τόσα χρόνια, και τον οποίο βλέπει τώρα μπροστά του ως Akuma. Πραγματικά όταν με το καλό τελειώσει η όλη υπόθεση δεν θα εκπλαγώ αν τους διαολοστείλει στο ταγμα και σηκωθεί και φύγει. Αν ζει ακόμη φυσικά γιατί ο Alma επιπέδου πέντε πρέπει να είναι κάπως μπελαλίδικος.

Τώρα και εγώ περιμένω να δώ τι θα γίνει με τον Allen. Δύσκολη η επιλογή που του έβαλε ο Earl και κάτι μου λέει ότι θα την δεχτεί την προσφορά πάνω στην απελπισία του.

Anw πραγματικά είναι από τις σειρές που πιστεύω εύκολα τις ξαναδιαβάζει κανείς από την αρχή ξανά και ξανά (και ξανα και ξανα....). Ανυπομονώ να την ξαναπιάσω το καλοκαίρι παρέα με τα novels.

Αν θέλεις την προσωπική μου γνώμη, πιστεύω ότι δεν το ένοιαξε καθόλου. Υποθέσεις είναι, μπορεί και να κρύβει τον πόνο μέσα του, αλλά από το σχέδιο και την ατάκα "Εεε τότε θα σε ξανασκοτώσω" με λίγα λόγια, μάλλον καταλαβαίνω ότι θέλει να βγάλει το άχτι του. Γιατί μπορεί να φταίει το ότι η εικόνα του Άλμα του θυμήζει αυτά που πέρασε τότε. Άλλος ένα λόγος να αισθάνεται απέχθεια γι'αυτόν.

Και όσον αφορά το ξαναδιάβασμα +1 και απο μένα. Εγώ έχω αρχίσει να μαζεύω του τόμους, και όσες φορές να την διαβάσω αυτήν την σειρά δεν την βαριέμαι ποτέ. Μα ποτέ. Έχει αυτό το κάτι (που θέλω):hahaha:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#402 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 05 June 2010 - 15:57

Αν θέλεις την προσωπική μου γνώμη, πιστεύω ότι δεν το ένοιαξε καθόλου.

Αυτο.
Και το πιστευω οτι μπορει να τον εχει και ολοκληρωτικα γραμμενo απο τη στιγμη που εγινε akuma.
Περα του οτι τον ζηλευει γιατι ειναι 10 φορες πιο cool απο οτι ηταν ποτε το βλαμμενο, αν και μου τα χαλασε με την αλλαγη haircut.

qzMHWHd.png

#403 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 05 June 2010 - 16:06

Βάλτε με μαζί για το ότι ο Kanda πολύ που νοιάστηκε. Είναι αφοσιωμένος στην Οργάνωση και το έχει πει από την αρχή του manga πολλές φορές. Έχει ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ως Εξορκιστής και γι'αυτό είναι και τόσο απόμακρος. Εδώ τσακώθηκε με τον Allen επειδή ο δεύτερος είχε χρησιμοποιήσει το παλτό του να του φτιάξει κουβέρτα να μη παγώσει όταν ήταν μισοπεθαμένος. Ξέχασες Iristella ότι είχε πιάσει από τον λαιμό (στη κυριολεξία) τον Searcher που τον κακολόγισε και ο Kanda τον είπε αποτυχία και κατώτερο από εκείνον; Να χαρώ εγώ αισθηματίας.

Το μοναδικό κρατάει τον Kanda στη ζωή είναι
Spoiler:
Σε αντίθεση με τον Allen, ΔΕΝ έχει υψηλό φρόνημα. Είναι nihilist. Ενώ ο Allen idealist. Γι'αυτό και τσακώνονται συνεχώς.

Edited by Tea-chan, 05 June 2010 - 16:14.
Ορθογραφία...-_-;

Posted Image

#404 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 June 2010 - 16:20

Does this and this and this or this look like a person who doesn't care? Σοβαρά μπορεί ο Kanda να μην κλαψουρίζει/ σκούζει όπως η πλειοψηφία των shonen chars αλλά μην μου πείτε ότι δεν είναι προφανές από το όλο arc το πόσο του έχει στοιχίσει η ιστορία με τον Alma. Mπορεί να έχει γραμμένο όλον τον υπόλοιπο πλανήτη στα παλιά του τα παπούτσια. Τον Alma μια φορά το δηλώνει ρητά ότι τον θεωρούσε φίλο του. Διαφορετικά όλο το flashback και όλη η εστίαση στην σχέση αυτών των δύο είναι κάπως ανούσια δεν είναι?

Βtw Kanda is not nihilist. He is just tsundere. XD

Edited by iristella, 05 June 2010 - 16:29.

#405 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 05 June 2010 - 16:37

Εδώ είναι το θέμα.

Ο Kanda ήταν πιο "ζεστός" παλιά, επειδή είχε και τη νοημοσύνη παιδιού. Η όλη παγερή ιδεολογία του φτιάχτηκε από εκείνη την ιστορία στο παρελθόν. Επειδή ακριβώς ο Kanda είναι nihilist, αντιδρά στις περιπτώσεις κατά κανόνα με αδιαφορία, ακόμη κι αν τον αγγίζουν. Είναι η φιλοσοφία του τέτοια που να αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον παλιό του φίλο, νυν φρικιό, με εχθρότητα.

Αν ήταν ο Allen, θα τον βασάνιζε πολύ η σκέψη και θα το εξέφραζε. Γιατί τη δική του δολοφονία ενός αγαπημένου (Mana) από τον ίδιο για να ζήσει αυτός, θα τη κουβαλούσε μαζί του, πράγμα το οποίο και κάνει.

Εφόσον είναι ο Kanda, θα το κάνει με στωικότητα και αίσθημα καθήκοντος, αρνούμενος να νιώσει ενοχή, γιατί πολύ απλά ήθελε ο ίδιος να πεθάνει. Ω, ναι, νοιαζόταν και κοβόταν πολύ ο Kanda παλιά, αλλά όχι πλέον.

Ο Allen κουβαλάει το παρελθόν, κι αυτό τον κρατάει πίσω, τον κάνει αισθηματία, ανοιχτό με τους ανθρώπους, με κατανόηση και με martyr complex.

O Kanda το αφήνει εντελώς, το σφραγίζει μακρυά κι αυτό τον κάνει να προχωρά δυνατά, αποφασιστικά και μπροστά, αλλά σαν αυτόματη μηχανή, να είναι κλειστός, παγερός, να μη συγχωράει λάθη και με superior complex.

Και οι δύο είναι υπερβολικοί και στέκονται στα αντίθετα άκρα, τα οποία και τα δύο είναι μια λανθασμένη στάση μπροστά στις "αμαρτίες" του παρελθόντος. Και αυτή η περιοχή είναι γκρίζα, μιας και ήθελαν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους από κάποιον που θα τους σκότωνε. Αλλά ήταν ένα αγαπημένο πρόσωπο, δεν ήταν; (Την ίδια ιστορία έχει και ο Crowley). Από τη μία, ο Allen πρέπει να συγχωρέσει τον εαυτό του, από την άλλη ο Kanda να αποδεχθεί ότι έκανε κάτι γκρίζα κατακριτέο.

Έεεεχουν δρόμο ακόμα...

Ναι, ξέρω ότι μερικοί γοητεύονται με τη σκέψη ενός κρύου εξωτερικά, ζεστού εσωτερικά γιατί το βρίσκουν cute, αλλά αυτή η εικόνα είναι παιδική καρικατούρα μερικών για να παρηγορήσουν τον εαυτό τους μπροστά στους κλειστούς ανθρώπους.

Spoiler:

Edited by Tea-chan, 05 June 2010 - 16:49.
Oops! Spoiler tag!

Posted Image