Αχ, η σέιλορ μουν ήταν η αγαπημένη μου σειρά όταν ήμουν μικρή! Τώρα τελευταία την ξανα-ανακάλυψα και βρήκα ότι τελικά είχε διάφορα περίεργα subtext, τα οποία θα φρένιαζαν τους δικούς μας και θα το πέταγε η λογοκρισία! Τέλος πάντων, ευτυχώς δεν είχε γίνει κάτι τέτοιο.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Sailor moon
Posted 26 February 2014 - 23:27
Posted 27 February 2014 - 20:11
Posted 14 March 2014 - 16:16
Key art τσιμπιμένο από τον server του official site.
Not gonna lie, ως artwork μου αρέσει πολύ περισσότερο από το παλιό anime και όχι απλά λόγω ηλικίας του παλιού.
Posted 14 March 2014 - 17:32
Να φανταστω η ημερομηνια ειναι τον Ιουλιο του 2014 απο οτι βλεπω
Posted 23 March 2014 - 15:01
Τουλάχιστον τώρα ξέρουμε ότι είναι η τελευταία φορά που θα το περιμένουμε
Πολύ ωραίο το artwork.
Μακάρι να επανέλθουν στους ρόλους τους οι ίδιοι voice-actors...
Posted 25 March 2014 - 12:22
I'M SO EXCITED AND I JUST CAN'T HIDE IT! Ειλικρινα δεν μπορω να περιμενω μεχρι τον Ιουνιο..
επισης διαβασα σε ενα ποστ στο tumblr οτι στο επισημο σαιτ ειχε βγει ενα μυστηριωδης countdown αλλα το εβγαλαν αμεσως και το αντικατεστησαν με την αφισα που εχει τωρα.. χμμμμ
Posted 27 April 2014 - 11:06
Μονο η Usagi θα εχει την ιδια seiyu σε σχεση με το παλιο anime τελικα
http://www.animenewsnetwork.com/news/2014-04-27/kotono-mitsuishi-leads-sailor-moon-crystal-cast
Posted 27 April 2014 - 12:49
Δεν έχει κάποια ουσιαστική διαφορά το artwork (δεν μπορούμε να κρίνουμε το art μέσα στο anime από αυτό) but the hype is strong with this one
edit: ώπα, τώρα είδα τις εικόνες της ανακοίνωσης του animenewsnetwork. Πλάκα φαίνεται να έχει, αλλά φαίνεται λίγο κοινότυπο. Μου άρεσαν πολύ πιο πολύ π.χ. τα ιδιόμορφα μάτια του original, anyway, αρκετά anime έχω δει στα οποία τα concept art δεν μου είχαν κάνει ιδιαίτερη αίσθηση και αργότερα το anime με εξέπληξε, we'll see!
Edited by Six Winged Angel, 27 April 2014 - 12:54.
Posted 27 April 2014 - 13:43
Η αλήθεια είναι ότι τα μάτια είναι χάλια
Anyways, κρίμα που δεν επέστρεψαν όλοι οι voice actors στις θέσεις τους
Posted 27 April 2014 - 13:51
τι ειναι αυτη η ζωνη με κοκκινες χαντρες που φοραει η Sailor Venus? Δεν το θυμαμαι στο original...
Posted 27 April 2014 - 14:24
Δεν έχει κάποια ουσιαστική διαφορά το artwork (δεν μπορούμε να κρίνουμε το art μέσα στο anime από αυτό) but the hype is strong with this one
edit: ώπα, τώρα είδα τις εικόνες της ανακοίνωσης του animenewsnetwork. Πλάκα φαίνεται να έχει, αλλά φαίνεται λίγο κοινότυπο. Μου άρεσαν πολύ πιο πολύ π.χ. τα ιδιόμορφα μάτια του original, anyway, αρκετά anime έχω δει στα οποία τα concept art δεν μου είχαν κάνει ιδιαίτερη αίσθηση και αργότερα το anime με εξέπληξε, we'll see!
οταν πρωτοειδα τη σειρα σκεφτομουν "καλα, ποσο αδυνατες ειναι!"
και ομως, σε σχεση με τις καινουργιες οι παλιες φαινονται...υπερβαρες
επιρροη λεπτοτητας One Piece φανερη!
Posted 27 April 2014 - 15:38
Δεν βλέπω τα γατιά σε καμία από τις εικόνες και ανησυχώ, αν δεν τις βάλουν θα τους πάρει και θα τους σηκώσει!
Posted 27 April 2014 - 18:32
τι ειναι αυτη η ζωνη με κοκκινες χαντρες που φοραει η Sailor Venus? Δεν το θυμαμαι στο original...
H ζώνη υπήρχε στο manga, αλλά αφαιρέθηκε από το anime.
Υποτίθεται ότι ξαναρχίζουν βασιζόμενοι εξ ολοκλήρου στο manga, οπότε μην περιμένεις πολλές ομοιότητες με το anime
edit: η "κεραία" της sailor jupiter δεν υπάρχει στο artwork (αν και στο manga είναι συνέχεια πάνω στην τιάρα της). Λέτε πάλι να βγαίνει μόνο όταν επιτίθεται;
Edited by Akihito, 27 April 2014 - 18:34.
Posted 27 April 2014 - 21:01
Aχ, συγκίνηση... Αυτά τα παλιομοδίτικα ρούχα όμως έχουν πολύ πλάκα!
Νομίζω ότι το λάστιχο στα μανίκια και τα φαρδιά και κοντά μπλουζάκια βγάζουν λίγο μάτι. Δηλαδή θα δούμε τον Μαμόρου με το παντελόνι να φτάνει ως το στήθος κι αυτά τα αμάνικα; κι εκείνο το πράσινο σακάκι που με είχε στοιχειώσει μικρή... ντάξει, δεν θα με πείραζε να είναι λίγο πιο εκσυγχρονισμένο το ντύσιμο των πρωταγωνιστών...
Ελπίζω μόνο τα computer graphics να μην "καβαλήσουν" το σχέδιο αλλά να κρατήσει τα shojo χαρακτηριστικά του, τις λεπτές βοηθητικές γραμμές και τη φυσικότητα μαζί με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Μέχρι στιγμής οι χαρακτήρες δείχνουν μια χαρά.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε ωραία χρώματα...
Άντε γιατί μού τρέχουν τα σάλια...
Και το καλό που τούς θέλω, να μην πειράξουν το opening!