Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

TO BE OR NOT TO BE ONGOING?
Posted 06 June 2009 - 13:49
Μου φαίνεται έχεις μπερδέψει λίγο της έννοιες On going και completed. On going είναι η σειρά που συνεχίζεται μέχρι και την στιγμή που μιλάμε. Μπορεί να έχει πολλά ή λίγα επεισόδια.
Completed είναι η σειρά της οποίας η πορεία έχει ολοκληρωθεί και ως εκτούτου δεν έχουμε νέα επεισόδια. Ο αριθμός των επεισοδίων μπορεί επίσης να ποικίλει (πχ completed είναι το kaiba αλλά και το Dragonball )
Posted 06 June 2009 - 14:06
Νομίζω ότι υπάρχει κάποιο άλλο thread γι αυτό που λες.
Off topic
Sunabouzu εγώ μονοκοπανιά το είδα το Code geass και τις 2 σεζόν μαζί μάλιστα. Βέβαια μετά ήμουν κάπως έτσι

Edited by Nighteyes, 06 June 2009 - 14:21.
Posted 06 June 2009 - 14:06
(για σειρές 12-15 επεισοδίων

Posted 06 June 2009 - 14:41
παντως οταν εβλεπα dbz στην τηλεοραση, μου την εσπαγε το οτι επρεπε να περιμενω για το επομενο επισοδειο...
btw ειδα και την μαχη ichigo vs zaraki και μου αρεσε. συνεπως δεν ειναι οτι το ανιμε δεν ειναι του γουστου μου απλα οι μαχες που μου αρεσουν ειναι 2 στις 10 σε τετοιου ειδους ανιμε
Edited by Scargonar, 06 June 2009 - 14:48.
Posted 06 June 2009 - 14:47

Posted 06 June 2009 - 14:48
Posted 06 June 2009 - 14:50
anyway εχεις δικιο δεν εκφραστηκα σωστα.. finished animes for me λοιπον
End of Story....over and out
Posted 07 June 2009 - 03:47
Βλέπεις το Bleach και φτάνεις στο επεισόδιο 37. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκεσαι στη μέση ενός ολοκληρωμένου story arc, και επιπλέον έχεις μπροστά σου κι άλλα πολλά ολοκληρωμένα story arcs. Στην φάση που βρίσκεσαι, μπορείς να θεωρήσεις το Bleach σαν finished anime. Φτάσε στο επεισόδιο 222 (το πιο πρόσφατο επεισόδιο Bleach τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές), να βλέπεις μετά ένα επεισόδιο τη βδομάδα, και μετά μπορείς να πεις ότι το βλέπεις ongoing. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό του ongoing, το "ένα την εβδομάδα". Μέχρι στιγμής δεν έχεις δει κάποιο anime σ' αυτόν τον ρυθμό (εκτός από το Dragonball, αλλά το Dragonball είναι περίπτωση έτσι κι αλλιώς).βασικα το Bleach ...το Code Geass δεν ειναι ongoing....και το ειδα σε 2 μερες και δεν το βαρεθηκα...ενω το Bleach εχω δει μεχρι το 37 και μεχρι τωρα δεν εχω δει καμμια ωραια μαχη... δεν θα το σταματησω εννοειται απλα γενικα το βρισκω κουραστικο...ολα γινονται πολυ αργα..ενω σε ενα finished με λιγα επισοδεια δεν τραβιεται πολυ η υποθεση και δεν σε κουραζει (εμενα τουλαχιστον)
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 07 June 2009 - 06:32

Posted 07 June 2009 - 13:10
+1Συνήθως προτιμώ τις σειρές που έχουν τελειώσει, αφού έτσι είναι πολύ πιο εύκολο να διαλέξεις από ποιο γκρούπ θα το δεις, και να κάνεις και τον ανάλογο μαραθώνιο
(για σειρές 12-15 επεισοδίων)
άσε που αν μια σειρά την πετύχω όταν ακόμα βγαίνει και δε με πορώσει κατάλληλα, παίζει και να την παρατησω (θα ξεχνιέμαι όταν βγαίνει καινούριο...) και δε θελω...Αν πάλι με πορώσει... δεν αντέχω το άγχος της αναμονής!!! μέχρι τώρα σε τέτοιοες περιπτώσεις αγωνίας πήγα και διάβασα όλο τα μάνγκα -αν είχε- και πορώθηκα περισσότερο...
Οπότε ναι, γενικά, ακόμα και μια σειρά να θέλω να τη δω, περιμένω να τελειώσει, ή τουλάχιστον να βγούνε καμια ντουζίνα -το λιγότερο- επεισόδια πριν τη δω (σε σειρές με 26 επεισοδια το πολύ σύνολο αναφέρομαι βεβαίως... οι ever-going είναι μια άλλη ιστορία).
Posted 16 June 2009 - 19:19

Posted 16 June 2009 - 20:33

Ongoing γιατί έχει αγωνία και finished γιατί τα βλέπω 10 - 10 τα επισόδεια

Posted 16 June 2009 - 20:37
Σε πολλες συζητησεις για Ongoing σειρες επισης κυριαρχουνε ανοητες προβλεψεις για το επομενο επισοδιο, που δεν στηριζονται ουτε σε επιχειρηματα πανω στα γεγονοτα τις σειρας, ουτε πουθενα, απλα μονο σε αυτα που θελει να δει ο θεατης.
ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ, ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ.

Story of my life για πάμπολλες περιπτώσεις. Και για το παρών forum (Naruto/Bleach manga discussions και όποιος φοβήθηκε, τις θεωρίες είδε!).
Ειλικρινά, δε ξέρω τί να ψηφίσω. Η αλήθεια είναι μία, πάντως, και δε βρίσκεται καθόλου εκεί έξω: απαξ' και σου αρέσει η σειρά και κολλήσεις completed, ξε-completed, θα τη δεις. Εκτός κι αν τό'χεις policy σου, οπότε πάω πάσο.
Προσωπικά; Εξατράται από την περίπτωση. Το αμάρτημα το δικό μου πάντως είναι το γεγονός ότι μου αρέσει να spoilάρομαι. Ω, ναι, αλήθεια!

1) έχει suspence
2) έχει ξεκατινιάσματα/συζητήσεις για το τί θα γίνει μετα στο fandom και όλοι βράζουμε στο ίδιο τσουκάλι παρέα και το λατρεύω.
3) όταν πάω να δω completed, νοιώθω ότι είμαι περσυνή και μειονεκτικά. "Καλά, ΤΩΡΑ το είδε αυτή;;" αισθάνομαι να λένε... Άκυρο των ακύρων βεβαίως, αλλά άλλο τόσο ακύρη είμαι κι εγώ...

4) Κάνω την υπερβλακεία να μαθαίνω το τέλος από το internet και όχι από το ίδιο το anime. Υπερβλακεία, είπαμε.
'Νύχτες, πάω για διάβασμα.

Edited by Tea-chan, 16 June 2009 - 20:47.
Posted 20 June 2009 - 05:26
Posted 20 June 2009 - 07:40
βαριέμαι εύκολα και γρήγορα.
"When you are in pain you can sleep.When you inflict pain you can never sleep" [f.m alchemist]
"Don't ask for it.Go out and win it.Do that and you will be rewarded!" [gurren lagann]
"The melody of reason will always play out the truth" [spiral]