Βλεπω οτι πολλοι θεωρουν οτι η συζητηση εχει ξεφυγει οποτε θα περιοριστω μονο στα απολυτως απαραιτητα (ευτυχως σε πολλα με καλυψε ηδη η Iristella).
Πρωτα ομως να ξεκαθαρισω, Kenny, οτι ουδεμια προθεση εχω να "ταπωσω" ουτε "προσπαθω σκληρα" ουτε τιποτα αναλογο, συζητηση κανουμε, ο καθενας λεει τις αποψεις που πιστευει και παραθετει τα αντιστοιχα επιχειρηματα.
ΠΟΙΟΣ μίλησε για κάθε μέρα ή ακόμα και για μέρα παρά μέρα; ΕΛΕΟΣ; Είπαμε, βλέπω ongoing αλλά όχι και ζω για αυτά...
Ισως το παρεξηγησα γιατι δεν μπορω να φανταστω πως γινεται να διαρκει για σενα "για πολυ περισσοτερο η ατμοσφαιρα και το συναισθημα ενος επεισοδιου" αν μιλας γι'αυτο μονο μια φορα τη βδομαδα.
Περι της παραγραφου με

απλα εχω να πω, που να'ξερες ποσες τεραστιου μηκους συζητησεις εχω κανει απο κοντα για completed σειρες στων οποιων το thread δεν εχω καν ποσταρει... το γιατι δεν παω εκει να το συζητησω ειναι απλο - αν ειναι να συζητησω ενα ψαγμενο ανιμε θα το συζητησω μεχρι τελευταιας ρανιδας, και κατι τετοιο κατακρινεται στο forum (βλεπε και αυτη τη συζητηση).
Παρεπιπτόντως, και το ποιο fansub να προτιμήσεις, από άτομα που έβλεπαν τη σειρά ongoing το μαθαίνεις. 
Το ειπες και μονος σου, κοροϊδο σας πιανουμε

Αυτά υποθέτεις εσύ που είσαι έξω απ' το χωρό. Εγώ που είμαι μέσα στο χωρό σε διαβεβαιώνω ότι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, τα speedsubs απορρίπτονται από όλους τους χρήστες, κι ακόμα κι αν κάποιος τα βλέπει, ξέρει ότι τα spoilers του είναι ανεπιθύμητα, και περιμένει να βγει το καλό fansub για να γράψει εντυπώσεις.
Αυτο θα το κανω θεμα γιατι ειμαι μεσα στον χωρο και βλεπω σχεδον παντα το ΤΕΛΕΙΩΣ αντιθετο. Δηλαδη για παραδειγμα, στο αρχικο Naruto που οι Anime-One εκαναν πολυ καλυτερη δουλεια απο τους Dattebayo, υπηρχε κανενας φαν (εκτος απο μενα) που περιμεναν τη δικη τους μεταφραση που ηταν εναμιση χρονο πισω απο τους DB για να δουν τα επεισοδια τους; Ξερεις εσυ κανεναν τετοιον; To One Piece το περιμενει κανενας απο τους Kaizoku-fansubs (αν και στο συγκεκριμενο τα περισσοτερα επεισοδια εχουν μεταφραστει καλα ευτυχως)? Τη δευτερη σεζον School Rumble ή το Heroic Age, οι περισσοτεροι fans των ongoing (για να μην κρυφτεις παλι λεγοντας οτι εσυ την εκανες drop χανοντας τη γενικη εικονα) περιμεναν τα καλυτερα γκρουπ ή ετρεχαν στους Your-Mom με το που τα εβγαζαν; To Jigoku Shoujo Futakomori το περιμεναν απο τους Ayu? To Speed Grapher το περιμενε κανενας εναν χρονο για τους Ani-Kraze? Ξερεις ποσες δεκαδες ανιμε εχουν subbarιστει απο μετρια γκρουπς αυτη τη στιγμη και τα εχουν δει χιλιαδες ατομα ολοκληρωμενα αντι να περιμενουν τα quality subs που ακομα βγαινουν; Μια ματια ριξε στα threads των ongoing σειρων και θα δεις οτι σχεδον ολοι βλεπουν τα επεισοδια με το που βγαινουν ασχετως ποιοτητας fansubbing. Σε ολα τα αλλα πες μου οτι θελεις, στο συγκεκριμενο θεμα ομως...
Ουσιαστικά είπα με άλλα λόγια αυτό που είπα και στο προηγούμενο post. Αν και πάλι δεν με πιάνετε, well, at least I tried.
Σοβαρά τώρα, σου έχω δώσει αυτήν την εικόνα; Να ξέρω αν είναι, δηλαδή, να πάω να αυτοκτονήσω τώρα αμέσως. 
Dude, χιουμοριστικη παραγραφος ητανε, οπως και η δικη σου στην οποια απαντουσε, οπως και αυτη στην οποια απαντουσε η δικη σου

@Mono, ολα αυτα που εγραψες περι ταξιδιου και οχι προορισμου σωστα ειναι, απο'κει και περα το ταξιδι αυτο αλλος θελει να το βιωνει μονος του βγαζοντας τα δικα του συμπερασματα και κατασκευαζοντας τη συνεχεια οσο το βλεπει με τη δικη του φαντασια (οπως προτιμω εγω) και αλλος συζητωντας το ενω το βλεπει με αλλα ατομα (οπως προτιμας εσυ). Το συγκεκριμενο ζητημα ειναι καθαρα θεμα γουστου.
Edited by Adventurer, 22 February 2009 - 15:33.