Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 2 Ψήφοι

The Playstation World

• Please log in to reply
1848 replies to this topic

#1396 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2013 - 20:53

LOL.

Youtube Video

O τύπος τα΄εχασε. Fanboy λέει...Rofl

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1397 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2013 - 21:38

Το ότι τα λεφτά για το ps4 αρχίζω να τα μαζεύω από τώρα δεν το συζητώ. Άραγε θα βγάλουν το GTA IV για ps4?
Beyond the Grave Δημοσιευμένη  εικόνα

#1398 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2013 - 22:11

ε οχι και 60 ευρω το χρονο για να παιζω Online μια φορα την εβδομαδα.
αλλιως σκεφτομουν να το αγορασω. τα exclusives δεν με ενδιαφερουν. δηλ να σκαω 70 ευρω για να παιζω λιγες μερες offline

θα παραμεινω μου φαινεται στο PC

Και μένα με χάλασε αυτό, αλλά μόνο FPS και Fighting παίζω online anyways. Τα exclusive τα αξίζουν, και 70 σε τι πλήρωσες ποτέ?Εγώ max έχω δώσει 60 και τώρα πλέον τα παίρνω 50 που βγαίνουν συνήθως new, ή περιμένω για used 20-30.

#1399 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPeiraias

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2013 - 23:58

Παιδιά μήπως ξέρετε σε τι τιμή θα κυκλοφορήσει το ps4 γιατί άκουσα κάτι για 300-400 και μου φάνηκαν λίγα σε σχέση με την αρχική τιμή του ps3

#1400 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2013 - 00:02

Παιδιά μήπως ξέρετε σε τι τιμή θα κυκλοφορήσει το ps4 γιατί άκουσα κάτι για 300-400 και μου φάνηκαν λίγα σε σχέση με την αρχική τιμή του ps3

400 euro -> http://www.plaisio.gr/games/playstation4/ps4-konsola/Sony-PS4-Console-Black.htm
Beyond the Grave Δημοσιευμένη  εικόνα

#1401 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPeiraias

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 14:12

Μήπως ξέρουμε release date του ps4;

#1402 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 15:27

Μήπως ξέρουμε release date του ps4;

Κάπου μέσα στον Δεκέμβρη
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1403 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2013 - 10:09

Θυμαστε τον E3 trailer του Metal Gear SOlid 5 που (υποθετω και εσεις) λεγαμε οτι εχει απιστευτα γραφικα?(Και νομιζαμε οτι ηταν απο ps4-xbox One)
E, λοιπον ο Κοτζιμα βγηκε και ειπε πως το βιντεο ηταν βγαλμενο απο το ps3...ΣΟΚ... :Crying2:
Υ.Γ.Το MGS 5 θα κυκλοφορησει για ps3-ps4-xbox 360-xbox One και πιθανοτατα σε PC!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 14 Ιούνιος 2013 - 10:10

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#1404 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2013 - 10:27

F*ck το platinum του Way of the Samurai 3.
Αν είναι δυνατόν να θέλει να βρω όλα τα όπλα/τουλάχιστον το 90%...Wth? ~_~ Τζάμπα έκανα όλα τα endings.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Napster: 14 Ιούνιος 2013 - 10:30

#1405 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2013 - 10:36

Και μένα με χάλασε αυτό, αλλά μόνο FPS και Fighting παίζω online anyways. Τα exclusive τα αξίζουν, και 70 σε τι πλήρωσες ποτέ?Εγώ max έχω δώσει 60 και τώρα πλέον τα παίρνω 50 που βγαίνουν συνήθως new, ή περιμένω για used 20-30.

εγω εχω καλομαθει με το Steam οποτε 60 ευρω μου φαινονται υπερβολικα. Το κακο ειναι πως με τις ψηφιακες προσφορες στις κονσολες και ιδιως στον ευρωπαικο server, δεν θα πεσουν ευκολα οι τιμες. γιατι απλα δεν θα υπαρχει ανταγωνισμος. αλλα απο την αλλη δεν θελω να μπαινω στη διαδικασια να παραγγελνω συνεχως απο εξω.

δεν ειναι τοσο τα χρηματα, που αν θελω δινω, οσο οι πρακτικες.

και ας δινω 60 ευρω το χρονο για Online. Αν ομως το παιχνιδι το ιδιο εχει χαλια netcode, τοτε αστα να πανε.

και εδω που τα λεμε, σιγα τα πολλα τα εξοδα για αυτο. p2p ειναι στην πλειοψηφια. απλα βρηκαν εναν τροπο να μας πιανουν κοροιδα. το Xbox 360 μονο απο τις συνδρομες εβγαλε 1 δισ $. υπεραρκετο οχι μονο για να καλυψει τα οποια εξοδα των servers αλλα και για να τροφοδοτησει αλλα τμηματα της Microsoft

#1406 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • Location2.09km off the City Walls

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2013 - 10:57

hello people! μπορώ να κάνω copy σε ένα φλασάκι, ένα save game που έχω σε άλλλο ps3 και να το περάσω στο δικό μου ps3 και να συνεχίσω το παιχνίδι από εκεί που σταμάτησα στο save; Ή κάνω όνειρα θερινής νυκτός και πρέπει να ξεκινήσω το παιχνίδι από την αρχή;

#1407 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2013 - 11:47

hello people! μπορώ να κάνω copy σε ένα φλασάκι, ένα save game που έχω σε άλλλο ps3 και να το περάσω στο δικό μου ps3 και να συνεχίσω το παιχνίδι από εκεί που σταμάτησα στο save; Ή κάνω όνειρα θερινής νυκτός και πρέπει να ξεκινήσω το παιχνίδι από την αρχή;

Εξαρτάται το παιχνίδι, σε μερικά γίνεται ενώ σε μερικά άλλα όχι.Υπάρχουν saves βασικά που είναι copy protected.
Για ποιο παιχνίδι ενδιαφέρεσαι εσύ :P?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1408 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2013 - 12:14

Αρχικά, το Assassin's Creed brotherhood. Αργότερα, το Soul Calibur4.

#1409 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2013 - 12:44

Αρχικά, το Assassin's Creed brotherhood. Αργότερα, το Soul Calibur4.

Για το Brotherhood μπορείς να το κάνεις εφόσον στο άλλο ps3 έχεις το ίδιο account με αυτό του πρώτου από το οποίο πήρες και το save κιόλας
To ίδιο και για Soul Calibur 4

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ichigo13: 16 Ιούνιος 2013 - 12:47

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1410 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2013 - 12:55

χμ... άρα το θέμα χρίζει εξερεύνησης / trial and error...
ευχαριστω!