Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 2 votes

The Playstation World

• Please log in to reply
1848 replies to this topic

#391 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 10 December 2008 - 22:46

Το Wii εχει τα Mii's, το 360 εχει τα αβαταρ του New XBOX Live Exp.
Ηρθε η ωρα και οι κατοχοι του PS3 να αποκτησουν το δικο τους χωρο!

Posted Image

To Playstation Home ειναι η απαντηση της Σονυ στις υπηρεσιες που προσφαιρουν οι αλλες 2 εταιριες... Τι το κανει να ξεχωριζει? Συνδιαζει Sims (or Second Life) & Third/first Party support και φυσικα διαφημησεις απο διαφορες εταιριες (θα καταλαβετε απο τις εικονες).

Το Home ειναι ενας χωρος που φτιαχνουμε ενα "αβαταρ" και εχουμε τον δικο μας προσωπικο χωρο και τον διακοσμουμε οπως εμεις θελουμε με επιπλα κλπ. Στο ψηφιακο μας σπιτι λοιπον μπορουμε να καλουμε ατομα για πριβέ συζητησεις κλπ.

Posted Image

Φυσικα δεν περιοριζεται σε χωρους μεσα στα "σπιτια"! Εξω απο αυτα υπαρχει ενας ολοκληρο mall και αρκετοι χωροι εμπνευσμενοι απο τα παιχνιδια που κυκλοφορουν στο Playstation 3 με παιχνιδια,arcades, cinema, bowling hall, μαγαζια με ρουχα/επιπλα και αλλα πολλα!

Posted Image

Ειναι μια ωραια προσθηκη στην κονσολα,και φυσικα δωρεαν μιας και ειναι σιγουρο οτι αρκετοι θα περασουν αρκετες ωρες παιζοντας τα παιχνιδια μεσα απο αυτη την εφαρμογη.

Posted Image
Posted Image

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#392 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 posts

Posted 12 December 2008 - 14:47

Το Wii εχει τα Mii's, το 360 εχει τα αβαταρ του New XBOX Live Exp.
Ηρθε η ωρα και οι κατοχοι του PS3 να αποκτησουν το δικο τους χωρο!

Spoiler:

Είμαι beta tester στο Playstation Home και έχει την πλάκα του, για τώρα. Τίποτα το ιδιαίτερο βέβαια, εκτός κι αν είστε μεγάλος fan του σκακιού, η των ηλίθιων να συζητάνε με μικρόφωνα και να βρίζονται μεταξύ τους.

Επίσης, ΕΧΩ PSP!:orly:

#393 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 12 December 2008 - 17:49

Είμαι beta tester στο Playstation Home και έχει την πλάκα του, για τώρα. Τίποτα το ιδιαίτερο βέβαια, εκτός κι αν είστε μεγάλος fan του σκακιού, η των ηλίθιων να συζητάνε με μικρόφωνα και να βρίζονται μεταξύ τους.

Επίσης, ΕΧΩ PSP!:orly:

Gz Man, welcome to the handheld Sony family too XD

Όσο για το Home,ειναι βασικα οταν δεν εχεις κατι παραπανω να κανεις εκεινη την ωρα...Σκοτωμα ωρας βασικα :Ρ Επαιξα χθες bowling,chess,μπιλιάρδο και το βρηκα αρκετα καλο για αρχη (σαν υπηρεσεια δλδ). Με επιασε καποια στιγμη ενας και μου μιλουσε (ενας αγγλος) και μολις ακουσε οτι ειμαι απο ελλαδα, ειπε "α εκει δεν κανετε διαμαρτηριες και πορειες? το ειδα στις ειδησεις" ...αφου με ρωτησε αν πηγα εγω, και του απαντησα φυσικα "οχι" μου λεει "Καλα κανεις, καλυτερα να παιζεις PS3 παρα να πηγαινεις εκει περα που μπορει να φας και ξυλο" :hahaha:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#394 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 12 December 2008 - 19:53

Βγήκαν πρόσφατα τα επίσημα νούμερα πωλήσεων για τον μήνα Νοέμβριο :

NPD Sales Numbers for November 2008

Playstation 2 206k
Playstation 3 378k
PSP 421k
Xbox 360 836k
Wii 2.04M
DS 1.57M

Seraphimon, όπως σου έχω πει και από κοντά, δεν ισχύει και τόσο η ανακοίνωση της sony, ότι το ps3 πουλάει καλύτερα απο 360 (εκτος και αν σύγκριναν τις πωλήσεις του ps2 με το 3, που όντως υπάρχει μεγάλη διαφορά).
Αυτά τα στοιχεία βέβαια δεν καλύπτουν την ημερομηνία κυκλοφορίας του little big planet.
BTW το home δίχνει αρκετά καλό...
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#395 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 12 December 2008 - 23:31

Βγήκαν πρόσφατα τα επίσημα νούμερα πωλήσεων για τον μήνα Νοέμβριο :

Seraphimon, όπως σου έχω πει και από κοντά, δεν ισχύει και τόσο η ανακοίνωση της sony, ότι το ps3 πουλάει καλύτερα απο 360 (εκτος και αν σύγκριναν τις πωλήσεις του ps2 με το 3, που όντως υπάρχει μεγάλη διαφορά).
Αυτά τα στοιχεία βέβαια δεν καλύπτουν την ημερομηνία κυκλοφορίας του little big planet.
BTW το home δίχνει αρκετά καλό...

Η NPD ασχολειτε με τις πωλησεις στην αμερικη...Εγω σου ελεγα για Ευρωπη και το install base, που δεν εχουμε καποια συγκεκριμενη εταιρια για αυτες τις μετρησεις,παρα μονο γενικα νουμερα.
Και παλυ οπως σου ειχα πει ηταν ανακοινωσεις τις καθε εταιριες,τωρα το ποιος λεει αληθεια δεν μπορουμε να το ξερουμε μιας και δεν υπαρχει καποια εταιρια για την ευρωπη... Χωρις αμφιβολια ομως η Νιντεντο εχει καταφερει αυτο που θελει καθε εταιρια! Μεγιστο κερδος απο καθε κονσολα που πουλαει! Επισης εκπληκτικο ειναι που στην ιαπωνια με την κυκλοφορια του DSi αντικαθηστουν το παλιοτερο μοντελο....Πολυ πιστευαν οτι δεν θα πωλουσε τοσο πολυ οσο το αδερφακι του... Και τωρα με την ανακοινωση του Dragon Quest X στην ιαπωνια θα γινει χαμος! Οσοι δεν το εχουν αγορασει το Γουϊ (που δεν ειναι και πολυ αλλωστε ΧΡ) θα το αγορασουν σιγουρα!

Όσο για το PS3 παραμενει ακομα η πιο ακριβη κονσολα της αγορας, και πιστευω μονο το Price Drop θα φερει πελατια...Προς το παρον ειναι το Game Cube αυτης της γενιας ,μονο που εχει και 3rd party support ΧΡ

Επισης εχουμε την ευκαιρια να δουμε τα τρεϊλερ που ειδαν οι ιαπωνεζοι το καλοκαιρι για τα FF 13/versus 13

Επισης, μη ξεχνατε οτι 14 Δεκεμβριου εχει στην αμερικη τα Video Games Awards απο το Spike Tv... Θα εχουμε βιντεο απο God of War 3 kai Uncharted 2 :3

Edited by Seraphimon-T.K., 12 December 2008 - 23:54.

Posted Image

#396 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 13 December 2008 - 11:51

Η NPD ασχολειτε με τις πωλησεις στην αμερικη...Εγω σου ελεγα για Ευρωπη και το install base, που δεν εχουμε καποια συγκεκριμενη εταιρια για αυτες τις μετρησεις,παρα μονο γενικα νουμερα.
Και παλυ οπως σου ειχα πει ηταν ανακοινωσεις τις καθε εταιριες,τωρα το ποιος λεει αληθεια δεν μπορουμε να το ξερουμε μιας και δεν υπαρχει καποια εταιρια για την ευρωπη... Χωρις αμφιβολια ομως η Νιντεντο εχει καταφερει αυτο που θελει καθε εταιρια! Μεγιστο κερδος απο καθε κονσολα που πουλαει! Επισης εκπληκτικο ειναι που στην ιαπωνια με την κυκλοφορια του DSi αντικαθηστουν το παλιοτερο μοντελο....Πολυ πιστευαν οτι δεν θα πωλουσε τοσο πολυ οσο το αδερφακι του... Και τωρα με την ανακοινωση του Dragon Quest X στην ιαπωνια θα γινει χαμος! Οσοι δεν το εχουν αγορασει το Γουϊ (που δεν ειναι και πολυ αλλωστε ΧΡ) θα το αγορασουν σιγουρα!

Όσο για το PS3 παραμενει ακομα η πιο ακριβη κονσολα της αγορας, και πιστευω μονο το Price Drop θα φερει πελατια...Προς το παρον ειναι το Game Cube αυτης της γενιας ,μονο που εχει και 3rd party support ΧΡ

Επισης εχουμε την ευκαιρια να δουμε τα τρεϊλερ που ειδαν οι ιαπωνεζοι το καλοκαιρι για τα FF 13/versus 13

Επισης, μη ξεχνατε οτι 14 Δεκεμβριου εχει στην αμερικη τα Video Games Awards απο το Spike Tv... Θα εχουμε βιντεο απο God of War 3 kai Uncharted 2 :3

Αμαν! Δεν το ήξερα πως η NPD ασχολείται αποκλειστικά με την Αμερική!:oo:
Έχεις κάθε δικαίωμα να με κράξεις, επειδή παρουσιάζω αναληθή στοιχεία!

Το Dsi είναι πολύ λογικό να πουλάει τρελά στην Ιαπωνία, μιας και οι Ιάπωνες αγοράζουν ανανεωμένες εκδόσεις κονσολών, έστω και αν έχουν την παραμικρή διαφορά με την παλαιότερη.Έχει πιάσει τον παλμό της αγοράς η Νιντέντο και πουλάει το προίον της όπως θέλει!
Το Wii πάλι, πουλάει γιατί έχει πολλά παιχνίδια που απευθήνονται σε non-gamers. (BTW είμαι απο τους πολύ λίγους που δεν το έχουν αγοράσει και δεν πρόκειται να το κάνει στο άμεσο μέλλον).
Το PS3 θα πουλήσει, αμα η sony πάρει πολλές αποκλειστικότητες, τις οποίες θα μπορέσει να κρατήσει μέχρι το τέλος, και αν φυσικά αποφασίσει να ρίξει την τιμή του, που δεν βλέπω να κάνει σύντομα, μιας και η εταιρία έχει χασούρα για κάθε κονσόλα που παράγει.
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#397 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 posts

Posted 13 December 2008 - 14:10

Κάτσε ρε Seraph, ηρέμισε. Όχι και το Gamecube της γενιάς του!!!:frozen: Δεν είμαστε τόσοι λίγοι πια. Όχι, συμφωνώ και εγώ πως το Ps3 είναι η κονσόλα με τις λιγότερες πωλήσεις, και αντίστοιχα έχει επιφέρει σχετική ζημιά στη Sony αλλά αυτό έχει αρχίζει και αλλάζει. Αν και θα μιλήσω απο προσωπική εμπειρία, και για κανέναν λόγο δεν είμαι αντιπροσωπευτικό δείγμα, ήδη 3 γνωστοί μου, με ρωτάνε για το αν το Ps3 αξίζει σαν αγορά και ένας τέταρτος μου ζητάει να πάμε κάποια μέρα μαζί να το αγοράσει. Πιστεύω πως μέσα στο 2009 οι πωλήσεις θα ανέβουν αρκετά ωστέ να αποφύγει η Sony έναν εκρηκτικό πάταγο/θάνατο της κονσόλας.

Όσο για τις αντίπαλες κονσόλες, το 360, κατα τη γνώμη μου έχει ήδη πεθάνει, δεν θεωρείται απο πολλούς καν κονσόλα αυτής της γενιάς, και κανέναν δεν έχω ακούσει ποτέ να σκέφτεται καν την αγορά του (πλεον).
Το Wii + Ds(i) είναι όντως ισχυροί ανταγωνιστές, ακριβώς επειδή απευθύνονται ΚΑΙ σε άτομα που δεν είναι gamers. Προσωπικά σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγορά ενός Ds, (Wii για κανέναν λόγο) μονο και μόνο για να παίξω το Kingdom Hearts 358/2 Days.

#398 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 16 December 2008 - 02:53

VGA ends...Με λιγα "off" αποτελεσματα σε μερικες κατηγοριες..τεσπα..δεν μας ενδιαφερει αυτο ΧΡ

Uncharted 2 : Among thieves

trailer here
(μη ξεχασετε να πατήσετε πανω στο "watch in HD" για καλύτερη πιοτητα !)

Υπευθυνοι για τον τιτλο ειναι η Naughty Dog, που μας χαρησε ενα απο τα πραγματικα HD παιχνιδια εκεινης της χρονιας! To Uncharted λοιπον επιστρεφει με μια νεα περιπετεια για τον Nathan Drake που προσπαθει να αποκαλυψει το μυστηριο γυρω απο τον εξερευνητη Marco Polo και αυτα που εχασε οταν επεστρεφε στην Ιταλια. Στη νεα αυτη περιπετεια προστιθεται μια κοπελα με ονομα Chloe Frazer... Για τους φιλους του Nathan απο το προηγουμενο παιχνιδι η Naughty Dog δεν εχει αποκαλυψει τιποτα.

Εδω να σημειωθει οτι το teaser τρεϊλερ χρησιμοποιει (οπως και στο προηγουμενο παιχνιδι) την in-game μηχανη γραφικων. Το αποτελεσμα ειναι εκπληκτικο...

Αναμενετε (φυσικα) το Φθινοπωρο 2009

In-game pics

Spoiler:

God of War III (3)

trailer here (μη ξεχασετε να πατήσετε πανω στο "watch in HD" για καλύτερη πιοτητα !)

Η SCE Santa Monica Studio , μετα τη δουλεια της στους 2 προηγουμενους τιτλους στο PS2 ηρθε η ωρα να μεταβει το παιχνιδι στο PS3. Το τρεϊλερ που ακολουθει προκειται για ενα early gameplay, οπου φυσικα τα γραφικα του δεν ειναι τελεια (οπως εγινε και με το Killzone 2, το οποιο εξελιχθηκε σε ενα visual miracle). Παρ'ολο που τα γραφικα δεν ειναι ΣΟΥΠΕΡ, καταφερνει να κινησει το ενδιαφερον και να συγκεντρωσει τα βλεμματα των θεατων στο event.
O πρωην director του παιχνιδιου,David Jaffe, ειπε πως τα τελικα γραφικα (ειδε βιντεο σε ενημερωτικο meeting της Σονυ) ειναι καλυτερα απο το βιντεο που εδειξαν στο VGA και αυτο ειναι ενα παλιοτερο teaser. Οποτε μη δω σχολια του τυπου "OMG its horrible..Its like a PS2 game" or whatever :P

All-in-All το 2009 θα ειναι μια καλη χρονια για την κονσολα με αρκετα first party παιχνιδια και φυσικα τα γνωστα third party games που θα κυκλοφορησουν και στην αλλη κονσολα...

Until next time--- Play Beyond!:tensai: Minna de koko wa mezameru!

Posted Image

#399 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 22 December 2008 - 23:24

Δύο πολυαναμενόμενοι τίτλοι του Playstation 3 έρχονται στις 9, 10 και 11 Ιανουαρίου στο The Mall Athens.
Το MotorStorm Pacific Rift και το Resistance 2 θα εντυπωσιάσουν τους λάτρεις της περιπέτειας, της ταχύτητας και της καταιγιστικής δράσης, το καθένα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.
Οι ομάδες του MotorStorm Pacific Rift και Resistance 2 θα υποδεχθούν τους επισκέπτες του The Mall Athens για να τους δώσουν την ευκαιρία να επιλέξουν εντυπωσιακά οχήματα και να αναπτύξουν ταχύτητα στα μοναδικά τοπία ενός νησιού του Ειρηνικού Ωκεανού (MotorStormPacific Rift) ή/και να «γράψουν» την εναλλακτική ιστορία του 20ου αιώνα απωθώντας την τρομακτική εισβολή των Chimera (Resistance 2).
Το Playstation3, το MotorStorm Pacific Rift και Resistance 2 σας περιμένουν στο The Mall Athens για να σας βοηθήσουν να αναδειχτείτε κυρίαρχοι του παιχνιδιού και να κερδίσετε μοναδικά δώρα.

Καλιο αργα παρα ποτε...Μιλαω για το promotion tou Resistance 2 :P

Posted Image

#400 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 23 December 2008 - 17:29

Και η απορια ακομη μου εχει μηνει τελικα το ps3 που παρηγκηλα ειναι το ps3 πρωτης version δλδ τα παιζει ολα οπως και παλεωτερους τιτλους????:nosey:

Οριστε η ιστοσελιδα που το παρηγκηλα ριξτε μια ματια και πητε μου:nanana:
Γιατη εαν δεν λενε αληθεια θα παω να πεσω απο κανα μπαλκονη:if:

ΞΞΏΞ½ΟƒΟλα Sony PlayStation 3 PS3 Full ΞΌΞµ 40 GB σκληΟΟ HDD
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#401 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 23 December 2008 - 20:05

Και η απορια ακομη μου εχει μηνει τελικα το ps3 που παρηγκηλα ειναι το ps3 πρωτης version δλδ τα παιζει ολα οπως και παλεωτερους τιτλους????:nosey:

Οριστε η ιστοσελιδα που το παρηγκηλα ριξτε μια ματια και πητε μου:nanana:
Γιατη εαν δεν λενε αληθεια θα παω να πεσω απο κανα μπαλκονη:if:

�ονσ�λα Sony PlayStation 3 PS3 Full με 40 GB σκλη�� HDD

Πεσε απο το μπαλκονι! ΟΧΙ~! ΜΗΗΗΗ~!

Περα απο τη πλακα, οπως σου ειπα και στο αλλο θεμα, περα απο το πρωτο που ηταν 60GB κανενα αλλο δεν παιζει τα παιχνιδια του PS2. Επισης εκεινο το μοντελο εχει αποσυρθει εδω και μηνες... Welcome to the family either way :tensai:

Posted Image

#402 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 23 December 2008 - 21:02

Thanks again!!
Ειχα ανηξει την μπαλκονοπορτα και μετα διαβασα το ΟΧΙ ΜΗ!!!
You save my life so i think u have the will of fire!!!:congrats:
Εντομεταξυ με περνουν τηλ και μου λενε οτι η εκδοση 40gb εχει εξαντληθει αλλα επηδει δεν προλαβαν να το αναφερουν θα μου στηλουν την 80gb με 30ευρα πιο πανω εεε κατι ειναι και αυτο!!:tensai::hahaha:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#403 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 24 December 2008 - 05:25

Μάλλον πρέπει να είμαι από τους λίγους τυχερους επομένως :P
Posted Image

#404 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 24 December 2008 - 14:33

Μάλλον πρέπει να είμαι από τους λίγους τυχερους επομένως :P

Ε οχι και απο τους λιγους ΧΡ Μεχρι να εξαντληθουν τα αποθεματα υπηρχε το 60αρι :Ρ Ετσι για να σου τη σπασω :hahaha:

Posted Image

#405 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 posts

Posted 28 December 2008 - 16:41

Indeed, όχι κι απ'τους λίγους, κι εγώ το 60αρι έχω. Αν και νομίζω πως κάθε Ps3 παίζει παιχνίδια του Ps2/PsX απλά αντίθετα με το 60άρι το 80αρι δεν έχει built-in τρόπο να τα τρέξει αλλά τα παίζει μέσω ενός emulator, το οποίο όμως δεν παρουσιάζει κάποια διαφορά. Αυτό έχω ακούσει τουλάχιστον...