Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 2 votes

The Playstation World

• Please log in to reply
1848 replies to this topic

#406 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 29 December 2008 - 01:22

Να σου πω ποσο τυχερος ειμαι αλλα αστο:P
Μπα περισσοτρο ακυρο ειναι αυτο αλλωστε ετσι κι αλλιος το χα παραγκηλει!!
Οχι οτι με χαλασε κι ολας αλλα ετσι να διξω σεμνος:canthelp:

Αυριο το περνω στα χερια μου τα οπια τα εχω αλυψει με κολα το μονο κακο ειναι οτι δεν ξερω πως θα μπορω να postaro:if:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#407 Devilslayer_PS

Devilslayer_PS

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 04 January 2009 - 19:43

Tι νομιζετε για το trailer του god of war 3.δεν ξερω γιατι,αλλα πολοι απο αυτους που ειδαν του trailer στο youtube αρχιζαν να το κατηγορουν οτι μοιαζει με ενα χαλια ps2 παιχνιδι(απο ποτε τα παιχνιδια του ηταν χαλια) και οτι δεν αξιζει τιποτα.δηλαδη τι προβλημα ειχε.ενταξει ηταν μικρο,και δεν εδειχνε και τιποτα σπουδαιο αλλα τι περιμενανε?νε ερθει ο θεος και να σχεδιασει το απολυτο trailer?το παιχνιδι ειναι ακομα στην αρχη.
Posted Image

#408 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 posts
  • LocationLarisa,Greece

Posted 04 January 2009 - 19:58

Κοίτα ότι ήταν μικρό ήταν...αλλά εμένα με πώροσε!

Posted Image

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons

Even Death may die

Spoiler: MyAnimeList

#409 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 04 January 2009 - 20:37

Tι νομιζετε για το trailer του god of war 3.δεν ξερω γιατι,αλλα πολοι απο αυτους που ειδαν του trailer στο youtube αρχιζαν να το κατηγορουν οτι μοιαζει με ενα χαλια ps2 παιχνιδι(απο ποτε τα παιχνιδια του ηταν χαλια) και οτι δεν αξιζει τιποτα.δηλαδη τι προβλημα ειχε.ενταξει ηταν μικρο,και δεν εδειχνε και τιποτα σπουδαιο αλλα τι περιμενανε?νε ερθει ο θεος και να σχεδιασει το απολυτο trailer?το παιχνιδι ειναι ακομα στην αρχη.

Υπερβολες. Σε αυτο φταει ο πρωην director του παιχνιδιου που ειπε οτι του εδειξαν ενα super-duper trailer και ολοι περιμεναν τελεια γραφικα. Αλλα οπως ειπε, δεν ηταν αυτο το τρεϊλερ που του ειχαν δειξει και δεν ξερει γιατι η σονυ αποφασισε να δειξουν ενα παλιοτερο τρεϊλερ. Προφανως η απαντηση ειναι για να δουμε μετα πως θα ειναι το παιχνιδι...:knock-knock:

ΥΓ: Axxel...Axel ftw ρεεε~!:if:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#410 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 posts
  • LocationLarisa,Greece

Posted 04 January 2009 - 20:59

axel ftw δεν λες τίποτα!

εχω σκαλώσει να περιμένω το Kingdom Hearts 3

Posted Image

Even Death may die

#411 Devilslayer_PS

Devilslayer_PS

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 04 January 2009 - 21:10

ναι,θα ειθελα να δω το trailer για το οποιο μιλαγε ο jaffe.παντως και αυτο δεν ηταν τοσο χαλια.ειχε και λιγο spoiler για το τι παιζοταν.αμα προσεξεις τον δειχνει να κατεβαινει απο τη gaia για να σπασει κατι αλυσιδες με τις οποιες μαλων θα ειχαν πιασει καποιον τιτανα.οποτε βασικα οι πιστες θα εξελιζονται σε αναβαση στον ολυμπο(εισαγωγη)μετα μαχη μεσα στον ναο των θεων(ευκαιρια και για το σεξοπαιχνιδακι με τις γκομενες που ειχαμε αφησει στο gow2,lol).ε μετα ξεκανεις μερικους θεους μεχρι να φτασεις στον αδη ο οποιος θα σε στειλε στο κατω κοσμο(ευκαιρια να γνωρισεις και τον αδερφο σου)και μετα πας πανω και ξεκανεις τον Δια.τον σκοτωνεις,καταστρεφεις τον κοσμο THE END.ειδες τι μπορεις να καταλαβεις απο ενα trailer 20 δευτερολεπτων.:hahaha::hahaha::hahaha:
Posted Image

#412 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 posts
  • LocationLarisa,Greece

Posted 04 January 2009 - 21:34

ΧΑΧΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Ε?

Posted Image

Even Death may die

#413 Devilslayer_PS

Devilslayer_PS

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 05 January 2009 - 22:06

btw,εχει κανεις εδω psn? αμα ειναι να σας κανω αdd στο friends list.
Posted Image

#414 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 08 January 2009 - 04:41

Πριν μερικες σελιδες ειχα αναφερει το PS3 Yakuza 3...Για δειτε το:

Spoiler:

Πανέμορφο ετσι? Μακαρι να εβγαινε ευρωπη και αμερικη :(

επισης να επισημανω τα σημαντικοτερα παιχνιδια για την κονσολα που εχουν ανακοινωθει για το 2009:

Exclusives

Killzone 2: Τα προσφατα βιντεο εχουν αναβεσει το hype στα κοκκινα επιπεδα! Προκειτε για το πρωτο FPS με τα πιο ρεαλιστικα γραφικα και ενα καλοδουλεμενο gameplay...
God of War 3: Δεν χρειαζεται τιποτα παραπανω...
Uncharted 2 : Απο τα νεα ip της Σόνυ και απο τα παιχνιδια που εκαναν εντυπωση στο τομεα των γραφικων και οχι μονο...
Heavy Rain: Το νεο παιχνιδι της Quantic Dream (Indigo Prophecy). Ενα παιχνιδι για ενηλικες που δεν χρειαζεται να εχει αποκεφαλισμους και γυμνες για να τραβηξει την προσοχη ολων...
MAG:Massive Action Game: Το πρωτο παιχνιδι που υποστιριζει 256 παιχτες online (σε FPS)
inFamous: Σουπερ δυναμεις + GTA= Awesomeness. Αντιστοιχο του Prototype.
White Knight Story: Το πρωτο μεγαλο RPG της Level 5 για την κονσολα. Μερικες σελιδες πισω εχω γραψει πληροφοριες. Με εξαιρετικες πωλησεις στην ιαπωνια δεν μπορουμε να περιμενουμε κατι λιγοτερο απο αυτην την εταιρια.
DC Universe Online: Another super hero MMO... (θα κυκλοφορησει και για PC)
Ratchet & Clank: Μια νεα περιπετεια για τους φιλους των Platform games
X-Edge: Το ονειρο καθε RPG fan! Χαρακτηρες απο Darkstalkers and Disgaea και αλλων RPG σε ενα παιχνιδι!
Gran Turismo 5: Το απολυτο παιχνιδι στο ειδος του! Με τον πιο ρεαλιστικο χειρισμο και εντυπωσιακα γραφικα.
Final Fantasy 13 (japan only): Με τις πρωτες Gameplay εικονες αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις...Για να δουμε πως θα εξελιχθει..

Μultiplatform

Street Fighter 4: Νομιζω πως και εδω τα σχολια ειναι περιττα
Resident Evil 5: οπως και εδω...
Prototype: Ότι ισχυει και στο inFamous
Tekken 6: και εδω τα ιδια...Δεν χρειαζεται να πω κατι παραπανω ΧΡ
Bioshock 2: Τελικα θα καταφερω να βρω ενα παιχνιδι που να θελει καποιο σχόλιο? Τ_Τ
Bionic Commando: All time classic returns!
Call of Duty:Modern Warfare 2: Αναμενομενο μετα τις πωλησεις που εκανε...

Αυτα απο μενα! :tensai:
Until next time: Play beyond! Koko wa minna de mezameru...
[FONT="]
[/FONT]

Edited by Seraphimon-T.K., 08 January 2009 - 04:47.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#415 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 08 January 2009 - 11:50

Spoiler:

Ειπαμε εκτυπωση και κολημα πανω σε αυτα που εχουμε!!!
Κολοφαρδα σχιστοματικα:nanana::nanana::nanana::if::if::if:

God of War 3: Δεν χρειαζεται τιποτα παραπανω...

Final Fantasy 13 (japan only): Με τις πρωτες Gameplay εικονες αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις...Για να δουμε πως θα εξελιχθει..

Resident Evil 5: οπως και εδω...
Tekken 6: και εδω τα ιδια...Δεν χρειαζεται να πω κατι παραπανω ΧΡ
Bioshock 2: Τελικα θα καταφερω να βρω ενα παιχνιδι που να θελει καποιο σχόλιο? Τ_Τ[FONT="]
[/FONT]

Κατ εμε αυτοι οι τιτλοι θα "ξεχρεωσουν" οσου δουλεψαν για το ps3!!!
Ενας και ενας ολοι τους!!:nbleed:
Nice topic seraph:tensai: και +1επειδη ειμαι υπερηφανος για την προωδο σου τεκνον μου:hahaha::hahaha::hahaha:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#416 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 08 January 2009 - 12:28

Φοβερό αυτό το σχέδιο με τους δράκους πάνω στο PS3!!!
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βγει και σε ευρωπαική έκδοση??
BTW δημοσιοποιήθηκε ότι το Final Fantasy 13 θα κυκλοφορίσει και για το Xbox 360 δυστιχώς και έτσι η καταπλικτική αυτή σειρά δεν είναι πια exclusive για το Play Station...

[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#417 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 08 January 2009 - 22:14

Καλα ρε βαζο το flashaki μου στο ps3 με ενα .avi αρχειο και δεν διαβζει τπτ γιατι ετσι???
Posted Image

#418 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 09 January 2009 - 01:23

Φοβερό αυτό το σχέδιο με τους δράκους πάνω στο PS3!!!
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βγει και σε ευρωπαική έκδοση??
BTW δημοσιοποιήθηκε ότι το Final Fantasy 13 θα κυκλοφορίσει και για το Xbox 360 δυστιχώς και έτσι η καταπλικτική αυτή σειρά δεν είναι πια exclusive για το Play Station...

Δεν υπαρχει περιπτωση να βγει αυτο το σχεδιο σε ευρωπη/αμερικη
Όσο για το FF 13 ,Ολοκληρη παρενθεση εβαλα που λεει "Japan Only" δεν την ειδες? Στην ιαπωνια παραμενει αποκλειστικο.
Εγω προσωπικα δεν θα περιμενεω την εκδοση του 360 για να παιξω την μεταφρασμενη εκδοση. Με τα ιαπωνικα δοξα τω θεω δεν εχω και μεγαλο προβλημα... Αλλιως δεν θα το ειχα και στην λιστα για τα παιχνιδια του 2009,μιας και στα αγγλικα θα το παιξετε καλο 2010 (μη σου πω 2011).

Σορρυ,αλλα εξαιτίας του 360 καθυστερεί το ΤΕΚΚΕΝ ,δεν θα περιμένω και για το FF13...

Καλα ρε βαζο το flashaki μου στο ps3 με ενα .avi αρχειο και δεν διαβζει τπτ γιατι ετσι???

Αν θες να το βλεπει κατευθειαν το βαζεις σε εναν φακελο που λεει VIDEO. Αλλα και ετσι γινετε. Πατας "Δ" και διαλεγεις αυτο που λεει "Display all" και σου δειχνει τι εχεις μεσα στο φλασακι..

Edited by Seraphimon-T.K., 09 January 2009 - 07:49.

Posted Image

#419 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 09 January 2009 - 13:41

Όσο για το FF 13 ,Ολοκληρη παρενθεση εβαλα που λεει "Japan Only" δεν την ειδες? Στην ιαπωνια παραμενει αποκλειστικο.

Sorry αλλά είχα την εντύπωση ότι και στην Ιαπωνία θα ήταν έτσι!! Γιάτι γίνεται όμως αφτή η αναποδιά?? Δεν βγάζει νόημα...:oo:
Έχεις σκοπό να κατεβάσεις την Ιαπωνική έκδοση?

[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#420 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 09 January 2009 - 18:36

Sorry αλλά είχα την εντύπωση ότι και στην Ιαπωνία θα ήταν έτσι!! Γιάτι γίνεται όμως αφτή η αναποδιά?? Δεν βγάζει νόημα...:oo:
Έχεις σκοπό να κατεβάσεις την Ιαπωνική έκδοση?

Στο PS3 δεν κατεβαζεις παιχνιδια ;) Τα αγοραζεις.
Γιατι δεν βγαινει στην ιαπωνια και για 360? Ο λογος ειναι οι φτωχες του πωλησεις,που μεχρι πριν μερικους μηνες μεχρι και το PS2 το περνουσε... Βεβαια εγω πιστευω οτι ειναι θεμα χρονου να κυκλοφορησει και εκει αργα ή γρηγορα. Μιας και θα εχουν κανει τη δουλεια για το πορτ του παιχνιδιου για την αμερικανικη/ευρωπαϊκη αγορα θα βγει και για 360,αλλα αρκετα αργοτερα.

ΥΓ: Μιλαω παντα για τις πωλησεις στην ιαπωνια

Edited by Seraphimon-T.K., 09 January 2009 - 18:44.

Posted Image