Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 2 votes

The Playstation World

• Please log in to reply
1848 replies to this topic

#361 neeTHREE

neeTHREE

Anime Freak

• Members
  • 360 posts

Posted 04 September 2008 - 18:03

Παιδιά,με αυτο εδώVGA Card to S-Video/RCA OUT TV Converter Cable Adapter on eBay, θα μπορέσω να συνδέσω το PS2(slim) με το Monitor μου;:nosey:
Ευχαριστώ
Posted Image

#362 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 19 September 2008 - 14:47

Χθες ο matu-san μου είπε ότι υπάρχει ένα σύστημα, που μπορείς να παίξεις γιαπωνέζικα παιχνίδια για το PS 2 μέσω μιας κάρτα μνήμης, αρκεί να έχεις φορτώσει κάποιο ανάλογο πρόγραμμα, χωρίς τσιπ. Ξέρει κάποιος αν ισχύει αυτό, και αν ναι, ποια είναι η διαδικασία;

#363 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 19 September 2008 - 15:00

Χθες ο matu-san μου είπε ότι υπάρχει ένα σύστημα, που μπορείς να παίξεις γιαπωνέζικα παιχνίδια για το PS 2 μέσω μιας κάρτα μνήμης, αρκεί να έχεις φορτώσει κάποιο ανάλογο πρόγραμμα, χωρίς τσιπ. Ξέρει κάποιος αν ισχύει αυτό, και αν ναι, ποια είναι η διαδικασία;

Πρωτη φορα το ακουω αυτο...Η μονη εναλλακτικη λυση για να παιξεις ιαπωνικα παιχνιδια χωρις τσιπακι ειναι η χρηση ενος boot cd,μονο αυτο ξερω οτι λειτουργει σιγουρα.Τωρα αν αυτο που σου ειπε υπαρχει και λειτουργει δεν ξερω... :fromabove:
----

Ξερω καποιον που σιγουρα θα του αρεσει αυτο
Posted Image
Ναι,δεν ειναι τιποτα το τρομερο,PSP-3000 Gundam Edition,αν κ περιμενα κατι καλυτερο...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#364 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 27 September 2008 - 10:56

Παιδιά,με αυτο εδώVGA Card to S-Video/RCA OUT TV Converter Cable Adapter on eBay, θα μπορέσω να συνδέσω το PS2(slim) με το Monitor μου;:nosey:
Ευχαριστώ

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα κατα 99% μαλλον ναι αν και θα πρεπει να εχεις ξεχωριστα ηχεια για ηχο γιατι τα monitor δεν λειτουργουν για ηχο μιας και δεν εχουν ηχεια ,αλλα δεν μπορω να καταλαβω που χρειαζονται τα audio (red k white ) βησματα???

#365 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 30 September 2008 - 11:59

Sony TGS 2008 Line-up

PSP titles:

Sengoku BASARA: Battle Heroes
Shin Sangoku Musou: MULTI RAID
Musou OROCHI: Maou Sairin
KINGDOM HEARTS Birth by Sleep
DISSIDIA FINAL FANTASY
Clank & Ratchet: Maru Hi Mission Ignition!
Sarugetchu Pipo-Saru Senki
Patapon 2 Donchaka
BLEACH ~Soul Carnival~
Mainichi Issho Portable
Yuusha no Kuse ni Namaikida or2
LocoRoco 2
THE iDOLM@STER SP
Mobile Suit Gundam: Gundam vs. Gundam
Tales of the World: Radiant Mythology 2

PS3 titles

Guitar Hero: Legends of Rock
FIFA 09 World Class Soccer
Street Fighter IV
Resident Evil 5
Lumines Super Nova
Metal Gear Online
Way of the Samurai 3
Sonic World Adventure
SOCOM: Confrontation
PlayStation Home
Mainichi Issho
MotorStorm 2
LittleBigPlanet
Resistance 2
WWE 2009 SmackDown vs RAW
Gundam Musou 2
Naruto: Ultimate Ninja Storm

1 unannounced PS3 game from IREM
- 1 unannounced PS3 game from Konami
- 9 unannounced PS3 games + 3 unannounced PSP games from
Sony Computer Entertainment

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#366 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 01 October 2008 - 14:31

Sony TGS 2008 Line-up

PS3 titles

LittleBigPlanet

Άμα δεν πιάσει αυτός ο τίτλος , τότε το παιχνίδι έχει χαθεί για την sony.
Κατά την άποψη μου, αυτό είναι το μόνο exclusive του ps3 που μπορεί άνετα να κάνει τον κόσμο να αγοράσει την κονσόλα, αρκεί να είναι όπως το βλέπουμε όλο αυτό το διάστημα στα videos...
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#367 zanat0s

zanat0s

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 03 October 2008 - 08:51

παιδιά που μπορώ να βρω μια λίστα με όλα τα ωραία(κατα προτίμηση ιαπωνικά) παιχνίδια του ΠΣ2?

επίσης εδώ στην ιαπωνία βγάζουν κάθε εβδομάδα παιχνίδια για το ΠΣ2 τα οποία δεν μπορώ να παίξω

#368 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 03 October 2008 - 12:22

παιδιά που μπορώ να βρω μια λίστα με όλα τα ωραία(κατα προτίμηση ιαπωνικά) παιχνίδια του ΠΣ2?

επίσης εδώ στην ιαπωνία βγάζουν κάθε εβδομάδα παιχνίδια για το ΠΣ2 τα οποία δεν μπορώ να παίξω

Λιγο δυσκολο μιας και υπαρχουν ΠΟΛΛΑ καλα παιχνιδια στο PS2.From the top of my head: Okami,Metal Gear Solid 2-3, Shadow of the Colossus (στην ιαπωνια νομιζω λεγετε Wada and the colossus? ή καπως ετσι),ICO, Kingdom Hearts (MUST), Yakuza 1-2, God of War 1-2, Naruto Ultimate Ninja series (5 παιχνιδια για να διαλεξεις, το τελευταιο που ειναι με Shippuden ειναι πολυ καλο),Persona,Onimusha 1-3.

Δεν μου ερχεται κανενα αλλο. Εκτος απο το God of War,ολα τα αλλα ειναι ιαπωνικα.
----

Νεο RPG για το PS3

-Demons Souls-

Spoiler:

The title is scheduled for next year in Japan.

- Create your own hero with many customization options.
- You will have to battle against huge monsters.
- Monsters can apparently change form (giant butterfly, powerful dragon, etc.)
- The game gives freedom to the player.
- Playable at Tokyo Game Show.

Posted Image

#369 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 06 October 2008 - 23:27

Οι μέρες πλησιάζουν.Ps3 proud owner soon.Τι να πρωτοπάρω όμως?
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#370 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 posts

Posted 07 October 2008 - 20:05

Οι μέρες πλησιάζουν.Ps3 proud owner soon.Τι να πρωτοπάρω όμως?

Το πρώτο μου παιχνίδι ήταν το Assassin's Creed και ακόμα δεν το έχω μετανιώσει στο ελάχιστο...

#371 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 07 October 2008 - 21:14

Το πρώτο μου παιχνίδι ήταν το Assassin's Creed και ακόμα δεν το έχω μετανιώσει στο ελάχιστο...

Το τερμάτισα στο pc.Το μετάνιωσα πάρα πολύ.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#372 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 08 October 2008 - 04:25

Το τερμάτισα στο pc.Το μετάνιωσα πάρα πολύ.

\

Hahah~! pwned :P

Εγω θα ελεγα σιγουρα το Ναρουτο (αν κ δεν θυμαμε αν εισαι Ναρουτο φαν,αλλα κ να μην εισαι πιστευω οτι το παιχνιδι ειναι καλο,μιας κ πολλα ατομα θα το αγορασουν κ ας μη ξερουν το ναρουτο). Απο τα ηδη υπαρχοντα παιχνιδια, το Uncharted ειναι αρκετα καλο (with Trophies support),φυσικα το MGS 4. Τωρα εγω εχω και περιεργο γουστο οποτε δεν σου λεω παιχνιδια (οπως το Folklore etc που εμενα μαρεσε) Παντως υπαρχουν παιχνιδια απ'ολα τα ειδη.Απλα πες κ τι σου αρεσει για να ξερουμε κ εμεις τι να σου πουμε . Τωρα που αγοραζεις κ την κονσολα βγαινουν κ πολλα καλα παιχνδιια first party/third party. Οποτε καλο ειναι να κοιτας κ το θεμα γιατι λογικα θα κανω ποστ για τα περισσοτερα απο αυτα ΧΡ

Posted Image

#373 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 posts

Posted 08 October 2008 - 10:07

T_T Pawned, indeed...

Δεν μπορώ να καταλάβω όλο τον κόσμο που κράζει το Assassin's Creed. Είχα καιρό να παίξω τόσο εκπληκτικό παιχνίδι:frozen:. Γούστα φίλε μου, γούστα...

Τώρα, αν δεν σου άρεσε αυτό, εγώ διστάζω να σου προτείνω άλλους τίτλους( δεν κυκλοφορούν και πολλοί ακόμα έτσι κι αλλιώς), αλλα όπως είπε κι ο Seraphimon, θα βοηθούσε αν μας έλεγες στο περίπου τι ψάχνεις.

#374 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 08 October 2008 - 10:59

To Assassin's Creed είχε ένα πολλύ μεγάλο hype σαν παιχνίδι προτού βγεί, οπότε περιμέναμε να μας προσφέρει πιο πολλά!Αυτό δεν σημαίνει πως είναι κακό παιχνίδι,μια χαρά είναι, απλώς όπως είπα περιμεναμε περίσσοτερα π.χ. όχι τόσο στατικό gameplay καλύτερα boss fights και λίγο καλύτεο σενάριο.
Βασικά για το τελεύταιο, ενώ στην αρχή ξεκινάει καλά όσο προχωράς το παιχνίδι αρχίζει να πέφτει και ειδικά το τέλος δεν μου άρεσε καθόλου!
Posted Image

#375 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 08 October 2008 - 13:33

To TGS 2008 (Tokyo Games Show) είναι προ των πυλων! Και με αυτο καθε περιοδικο εχει τις δικιες του πληροφοριες. Για να μην φτιαξω θεμα για αυτο το event (μιας κ μετα απο το σοου θα χαθει) θα γραφω εδω τα θεματα που μας ενδιαφερουν (ισως κ για τις αλλες κονσολες στα αλλα θεματα). Ας αρχισουμε με το πολυαναμενομενο White Knight Story!
Posted Image

Πραγματικα με καθε νεο που αποκαλυπτουν τραβουν τη προσοχη. Οπως μαλλον ξερετε,προκειτε για ενα J-RPG το οποιο ο χαρακτηρας που εμεις δημιουργουμε, μεταμορφωνεται στον Άσπρο ιπποτη (εινονιζομενος ακριβως πιο πανω).Για το σεναριο ξερουμε ελαχιστα πραματα,αλλα ξερουμε διαφορες δυνατοτητες του:

- Tο story mode εχει πολυ μεγαλη διαρκεια πολυ περιεχομενο. Πάνω απο 100+ ωρες gameplay.
- Το παιχνιδι θα "τρεχει" full HD ανάλυση : 1080p!!!
- Μέχρι 16 παίχτες (avatars) μπορουν να μαζευτουν σε καθε Town Square.
- Μπορουμε να φτιαξουμε μια party μεχρι 4 παιχτες και να ξεκινησουμε για αποστολες απο την Town Square.
- Τα αντικειμενα μπορουν να ανταλλαχθουν μεταξυ των παιχτων.

Απο τα παραπανω μπορουμε να καταλαβουμε οτι εχει δωθει βάση και στη single player εμπειρια αλλα και στη Multiplayer. Κυκλοφορει στην Ιαπωνια 25 Δεκεμβριου
----

Ποιος δεν ξερει τους Yakuza? Ειδικα εμεις εδω στο φορουμ δεν νομιζω να μην τους ξερουμε ΧΡ Το επομενο παιχνιδι της Sega για τη σειρα Yakuza εχει ανακοινωθει (και πριν λιγους μηνες κυκλοφορησε το Yakuza 2 για το PS2). Στο Yakuza 3 χειριζομαστε για ακομα μια φορα τον Kiryu Kazuma που προσπαθει να ξεκουραστει στην Okinawa μαζι με την Haruka. Παρ'ολα αυτα, προβληματα με την τοπικη μαφια θα τον αναγκασουν να επιστρέψει στη "δουλειά".

HD pics
Spoiler:

-----

Νέο παιχνίδι απο την Tecmo ανακοινωθηκε : Quantum Theory. Παρακάτω ειναι σκανς απο το περιοδικο Φαμιτσου.
Spoiler:

---

Δεν θα μπορουσα για ακομη μια φορα να αναφερθω στο Naruto Ultimate Ninja : Storm για το PS3 φυσικα!
Spoiler:

Στην συνεντευξη που εδωσε πριν την εκδηλωση,ανεφερθηκε οτι 50 αποστολες αφορουν το σεναριο του ανιμε και οι αλλες 50 ειναι καθαρα νέες αποστολες για το παιχνιδι. Στο DLC απεφυγαν να αναφερθουν λεγοντας οτι ειναι νωρις ακομα για να μαθουμε τι θα περιεχει καθε πακέτο (το μονο σιγουρο ειναι οτι θα εχουν αποστολες και Support CHaracters Και οτι θα ειναι δωρεαν).Επισης στα ιαπωνικα σαϊτ το χαρακτηριζουν ως Action-RPG

Αυτα προς το παρον! Περισσοτερα κατα τη διαρκεια της εκδήλωσεις! :drink:

Edited by Seraphimon-T.K., 08 October 2008 - 13:43.

Posted Image