Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 2 votes

The Playstation World


  • Please log in to reply
1842 replies to this topic

#1636 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 07 November 2019 - 15:10

Ένας στο insomnia έγραψε ότι είναι Elta simulator. :P
rsrGbGx.gif

#1637 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 08 November 2019 - 10:48

μολις μου εστειλαν μυνημα οτι το ''πακετο'' ηρθε!

το μεσημερι θα το εχω στα χερια μου,οσο ομως και να θελω θα κρατηθω μεχρι το σ/κ για να το παιξω ετσι ωστε να μην εχω πιεση χρονου-ξυπνηματα για δουλεια την αλλη μερα κτλ.ετσι ωστε να εμβαθυνω..

οσο για το elta simulator τωρα.

κοιτα ξερω οτι γενικα ενα μεγαλο μερος του παιχνιδιου ειναι να πηγαινεις ''πραγματα'' απο το σημειο Α στο σημειο Β.οκ!
δεν θεωρω οτι το παιχνιδι ειναι αυτο.και γνωριζοντας τον kojima μεσα απο τα games του(μεχρι και τα zone of the enders εχω παιξει)του εχω εμπιστοσυνη..και αν το παιχνιδι ειναι κακο η μετριο θα το κραξω κανονικα και δεν θα προσπαθησω να χρυσωσω το χαπι..

μεσα στο σ/κ θα ξερω περισσοτερα


                                                                       


#1638 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 08 November 2019 - 11:09

Δεν άντεξα ήδη είδα λίγο από κάτι walkthroughs που βγήκαν στο youtube. Κοίτα δεν έχω πρόβλημα να είναι ένα walking simulator.

Η αλήθεια είναι ότι έμοιαζε σαν mad max η φάση του, τεράστιο wasteland για να εξευρενήσεις ή μάλλον καλύτερα το promitheus λόγο της άπειρης υγρασίας που φαίνεται να υπάρχει στο περιβάλλον.

Τώρα η φάση με το μπεμπε, να πω ότι δεν με τρελαίνει. Ποιο πολύ με gimmick μου μοιάζει που βεβαίως βεβαίως θα παίζει κάποιο μυστικό και σουπερ ρόλο.  :wet2:


rsrGbGx.gif

#1639 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 09 November 2019 - 20:04

Είδα σε ένα αφίερωμα του BBC για το παιχνίδι τον Kojima να λέει: "Ο Trump χτίζει τείχη, η Μ. Βρετανία αποχωρέι από την ΕΕ... το παιχνίδι έχει πολλές γέφυρες γιατί θέλουμε να ενώσουμε πράγματα..."

 

Βαθύ...


O6rrvsU.jpg


#1640 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 10 November 2019 - 10:57

Οκ νομίζω ότι μετά από μερικά video και συζητήσεις φαίνεται ότι οι περισσότεροι καταλήγουν ότι είναι ένα delivery simulator :P

Ναι, το είδα αυτό με το bridges στα walkthroughs, mieh θα έλεγα, κάτσε να περιμένουμε και την ετυμηγορία από τον vectra που θα το παίζει με το μωρό αγκαλιά!

Vectra ανέβασε καμιά photo να δούμε πως είναι real life.


rsrGbGx.gif

#1641 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 12 November 2019 - 11:27

oh my....here we go..... looooong post ahead!!!!!

επειδη το σ/κ κατεβασα τον γενικο irl και μπηκα στο παιχνιδι τα ειδα τωρα που ηρθα στο μαγαζι τα ποστ οποτε παμε για ενα review μεχρι εκει που εχω φθασει.

φωτο με το μωρο θα ανεβασω σε αλλο ποστ οταν παω σπιτι γιατι σε αντιθεση με τον sam(τον πρωταγωνιστη)εγω το αφηνω σπιτι και δεν το κουβαλαω μαζι μου οπου παω! :hehehe: 

πριν ξεκινησω να δωσω ενα hint.δες οπως ειπε ο kamui αυτο του bbc και δειτε και την συνεντευξη του Kojima στο playstation access καναλι στο yοutube.ολα βγαζουν νοημα.


στο παιχνιδι λοιπον.

το DS εχει 14 chapters + το prologue και εγω ειμαι στα μισα του 4.εχοντας κλεισει κανα 15ωρο σιγουρα ακομα δεν μπορω να πω οτι τα εχω δει ολα στο παιχνιδι.οποτε οτι πω take it with a grain of salt που λενε και στο χωριο μου!!!αναλυτικο review θα γραψω οταν το τελειωσω σιγουρα στο anime//gr οποτε αναμονη!

το στορυ.εχει σποιλερς οποτε προσοχη!

Ο κοσμος καταστραφικε απο καποια ειδους εκρηξη που δεν μας λεει ποτε που και ποιοι την εκανα αλλα επειδη ειναι στο μελλον εχουν τρελο teck αλλα πολλα πραγματα απο τον παλιο κοσμο(το σημερα ας πουμε)και γνωσεις εχουν χαθει..μετα την εκρηξη αυτη δημιουργηθηκε μια αλλη(?)διασταση,η διασταση των νεκρων(?)και μαλλον μερικοι εχουν ακομα δεσιμο με την απο εδω πλευρα και δεν εχουν φυγει τελειως γιαυτο και αυτα τα μαυρα που πετανε σαν φαντασματα(ΒΤ'S)επισης εχουμε και την βροχη οπου μετα την εκρηξη η βροχη λεγεται timefall και ουσιαστικα επιταχυνει τον χρονο(πχ πεφτει στο χωμα και φυτρωνει και μαρενεται χορταρι σε μερικα λεπτα)..μετα την εκρηξη καποιοι γενιουνται με τα DOOMS(?) στο γονιδιο τους.ο sam ειναι ενας απο αυτους αλλα ειναι επιπεδου 2 δλδ μπορει και αισθανεται τα BT'S  μονο,δεν τα βλεπει.αλλοι μπορουν και πανε και ερχονται και στις 2 διαστασεις η μπορουν και  βλεπουν τα BT'S.και αλλοι,που δεν μας εχουν εμφανιστει ακομα!
το κλαμα που βλεπουμε στους χαρακτηρες ειναι μια αντιδραση σαν αλλεργια λογο ενος ellement που υπαρχει σε αυξηση στην ατμοσφαιρα(χειραλιο(??)) καθε φορα που εχουμε κοντα bt's. μετα την εκρηξη η αμερικη δεν υπαρχει και καθε πολη ειναι για την παρτι της και μονο.η τελευταια προεδρος της αμερικης θελει να ξαναενωσει μεσω ενος δικτυου και εκει ερχεται ο πρωταγονιστης μας που ναι ειναι courier στην bridges κατι σαν τα ελτα.που μετα την καταστροφη ο μονος τροπος για να εχεις επικοινωνια με των εξω κοσμο και τους επιζωντες ειναι μεσω αυτων).οπου του δινουν ενα κλειδι και του λενε οτι μεσω τον παραδωσεων θα ενωνεις και την καθε πολη μεσω του δικτιου.και σταματαω εδω γιατι θα μπω σε χοντρα σποιλερ.



O kojima λοιπον εφερε ενα παιχνιδι οπου εχεις περιορισμους στα παντα.στο ποσο θα κουβαλησεις,στο πως θα τα κουβαλησεις(εκτος απο το κορμι σου θα εχεις καποια στιγμη και ΄΄καποια'' οχηματα) απο που θα πας στον προορισμο σου και πως. γιατι εκτος απο τα πακετα πρεπει να κουβαλας και εξοπλισμο οπως σκαλες για αναβαση μιας πλαγιας η για να περασεις μια χαραδρα και πασαλους με σχοινι για καταβαση πλαγιας η για να περασεις ενα ποταμι.και αυτα προσθετουν βαρος πανω σου.στην πορεια θα ανεβαινεις λεβελ μεσω ενος συστηματος(δεν θα το εξηγησω τωρα θα παρει ωρα).και εκτος απο τις main παραδοσεις οπου ουσιαστηκα εναι το main story progress αργοτερα θα εχεις και μεταφορες απο τα διαφορα μερη που εχεις παει με μικρο χαζομαρες που ειναι τα side quest σου .ακουγετε απλο αλλα δεν ειναι γιατι παμε τωρα στα 2 μεγαλα ατου-νεοι μηχανισμοι που φερνει ο kojima!


bb(bridge baby),το μωρο στην καψουλα ντε.
το bb ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ GIMMICK!χωρις αυτο θα πεθανεις.η περιοχες που θα διασχισεις συχνα πυκνα θα εχουν bt's,και το μωρο ειναι ο ανιχνευτη σου.μπορει και ελεγχει το ρανταρ που εχεις στην πλατη και σου δειχνει προς τα που εχει Bts ετσι ωστε να τα αποφευγεις.οταν το ραδαρ ειναι με μπλε φως ειναι σχετικα μακρια οταν ειναι κοκκινο βαστας αναπνοη γιατι ειναι διπλα σου.
η 2η λειτουργια του ειναι το σκανερ.μπορεις να σκαναρεις την περιοχη που εισαι(με αρκετα μεγαλο ευρως μπορω να πω και να σου δειχνει τι υπαρχει στην περιοχη απο κατι σκουλικια που τρως για αναπληρωσει ενεργειας μεχρι μεταλα,κεραμικα,χειραλιο(δεν μπορω να πω τιποτα αλλο)που εχουν πεσει απο αλλους παιχτες.........WAIT!WHAT??? ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ???? OOOO ΦΙΛΕ....για ελα λιγο που σε θελω....


STRANDING MECHANISM.

Στο DS παιζεις online.αλλα δεν βλεπεις κανεναν...ΠΟΤΕ!
Το terain του DS ειναι ασχημο.φαραγγια,πλαγιες,βραχια οτι μπορεις να φανταστεις σε μια wasteland!οποτε πολλα απο τα πακετα σου μπορει να πεσουν η μπορει να σου τυχει κατι και να μην μπορεις να κανεις την παραδοση.μαζι σου αν θες κουβαλας εναν ας πουμε εκτυπωτη που εκτυπωνει τα παντα.μπορεις πχ να κανεις ενα τυπου ντουλαπι οπου αφηνεις πακετα και αλλο παιχτες σαν και εσενα που παιζουν το παιχνιδι θα δουν το ντουλαπι στον κοσμο τους(ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕς?) τα περνουν και τα πανε στον προορισμο τους.μπορεις να χτισεις μια γεφυρα για να περασεις απεναντι ενα φαραγγι,αλλα αυτη η γεφυρα θα εμφανιστει στον κοσμο ολων οσων παιζουν το DS. η μια σκαλα ενα σχοινι ενα οχημα.οτι αφησεις η αφησουν θα εμφανιστει στον κοσμο μας!
Νοιωσε φιλε..stranding.δεσιμο δενομαστε μεταξη μας,βοηθαμε ο ενας τον αλλο.και η πληρωμη?μονο likes.βρηκες μια γεφυρα ενα σχοινι μια σκαλα που εκανε την ζωη σου ποιο ευκολη? το καθε τι εχει το player id αυτουνου που το εφτιαξε και μεσω του touch pad του κανεις likes..δεν σε βοηθησε πουθενα κατι(δλδ ανεβηκες μια σκαλα που δεν σε πηγε πουθενα)δεν κανεις dislike,απλα μπορεις να την ''καταστρεψεις '' και να την βαλεις αλλου η και οχι.
εγω κοιμηθηκα στο καταφυγιο-πολη-HUB μου που ειχα εκεινη την στιγμη(αλλαζεις συχνα)που ηταν μπροστα σε μια χαραδρα και αν ηθελα να παω απεναντι επρεπε να κανω εναν μεγαλο κυκλο και οταν βγηκα εξω ειχα 3 γεφυρες απο αλλους.
επισης μπορεις αν κουβαλας υλικα μαζι σου που βρηκες στον δρομο και βρεις μισοτελειωμενο χτισμα αλλου παιχτη μπορεις να προσθεσεις τα υλικα που λειπουν και να το τελειωσεις εσυ!
αν εισαι λιγο τυχερος στο timming και εισαι σε ψηλο σημειο θα δεις να ξεπεταγωντε διαφορα οπως γεφυρες πυλωνες ρευματος για να φορτιζεις (γιατι σχεδον τα παντα δουλευουν με ρευμα) καταφυγια για υπνο η καταφυγεια βροχης οπου καθεσαι απο κατω γιατι η βροχη χαλαει και το εμπορευμα μιας και οπως ειπαμε επιταχυνει τον χρονο..
επισης αμα πατησεις το touch pad σε ακυρη στιγμη ο sam φωναζει, μια φορα φωναξα ''my name is sam'' και ετυχε να υπαρχει online παιχτης εκει κοντα και απαντησε ακουγοντας εγω μια φωνη με εκο χωρις να βλεπω καποιον ''my name is sam toο"..
ο kojima εχει πει οτι ο κοσμος εχει κουραστει με το διαδυκτιακο hate και bulling και με το ποσο μακρια νιωθουμε ο ενας απο τον αλλων ακομα και οταν τα παντα ειναι online και μπορουμε στην στιγμη να μιλησουμε μεταξη μας και ηθελε να φερει τον κοσμο κοντα και μονο με θετικη ανταμοιβη.γιαυτο και εχεις μονο Likes!!!
Kαι τα εχει καταφερει εξωπραγματικα καλα!

γενικα το απολαμβανω στο φουλ.ειναι κατι καινουργιο,φρεσκο και εξυπνο με βαθμο δυσκολιας οσο εσυ θελεις η μπορεις να δυσκολεψεις τον εαυτο σου.πλαναρισε που θες να πας πως θες να πας κανε καλο μανατζμεντ στον εξοπλισμο σου και στο φορτιο σου και προχωρα..
Εμεις εκει θα ειμαστε να σε βοηθησουμε!!!!(see what i did there??? :gotit: )


ΥΓ1. Ως κλασσικο kojima game το παιχνιδι ειναι πνιγμενο με easter eggs - cameos απο διασημους (δεν λεω τιποτα για να μην τα χαλασω)αναφορες σε pop culture,τα παντα!

ΥΓ2.Να πω οτι και εγω με τα λιγα που ειχα δει πριν το παξω ειχα μεσα μου τεραστιες αμφιβολιες.....ΝΟ ΜΟRE...
Οσοι αποφασισετε να το παιξεται δωστε του την πρεπουσα προσοχη και σεβασμο και θα σας ταξιδευει.


Μεχρι στιγμης.
Το DEATH STRANDING δεν ειναι παιχνιδι.ειναι μια εμπειρια.
Σε πολλα σημεια μοιαζει με interactive movie λογο τον αρκετα μεγαλων cut scenes που χαρακτηριζουν τον kojima.
Σεναριο με καινουργιο λεβελ βαθους.
SOUNDTRACK εξωπραγματικο και τοποθετημενο μαεστρικα σε βαθμο μαγειας.στο δινει εκει που το θες οταν το θες λες και ειναι στο μυαλο σου.
Σκηνοθεσια για βραβειο..καθε καρε ειναι ενα screensaver 

Και κατι τελευταιο.Μην περιμενεται δραση απυθμενη και μπαμ μπουμ,υπαρχουν καποιοι ας πουμε rebels με την ολη φαση που μπορει να σε κλεψουν η να σου κανουν την ζωη δυσκολη αλλα μεχρι εκει.
Μεχρι στιγμης εχω κανει ενα boss fight (ναι εχει bosses κανονικα) και ειχε αρκετη ενταση!
Εχω και καποια ''οπλα''(τα σποιλερς μου μεσα) για ανθρωπους αλλα και οχι μονο(!!!!!)...
Παρακατω δεν ξερω αν θα εχει παραπανω δραση αλλα να σου πω....δεν θελω...μαρεσει ετσι!!!


ουφ τελος!!!


Edited by vectrapearl, 12 November 2019 - 12:01.

                                                                       


#1642 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 12 November 2019 - 12:45

Χα καλό gimmick για το Interaction, πες μου ότι δεν θες συνδρομή για να παίξεις το παιχνίδι γιατί δεν έχω.

Και κάτσε, αν φτιάχνεις κάτι και μένει στο κόσμο, σε λίγους μήνες που θα το χει παίξει κόσμος, τότε τι θα μπεις και θα είναι γεματο κτίσματα και σκάλες αλλων που μπορεί να έχουν τελειώσει το παιχνίδι;


rsrGbGx.gif

#1643 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 12 November 2019 - 17:54

Χα καλό gimmick για το Interaction, πες μου ότι δεν θες συνδρομή για να παίξεις το παιχνίδι γιατί δεν έχω.

Και κάτσε, αν φτιάχνεις κάτι και μένει στο κόσμο, σε λίγους μήνες που θα το χει παίξει κόσμος, τότε τι θα μπεις και θα είναι γεματο κτίσματα και σκάλες αλλων που μπορεί να έχουν τελειώσει το παιχνίδι;

ρε καποια στιγμη φωναζω ΄΄im gona make it΄΄ και μου απαντησαν ΄΄yes you will΄΄

οχι δεν χρειαζεται συνδρομη!

χμμμμμ...αυτο δεν το εχω σκεφτει.... μπορει και ναι..η μπορει να εχει καποιον περιορισμο πχ σε ατομα(ποσο να χτιζει ο καθενας?) ανα κοσμο μεσω των σερβερ που παιζεις..

επισης καποια που ξεχασα.ο sam φοραει μποτες.οταν θα πας μακρινο ταξιδι παρε και ενα εξτρα ζευγαρι γιατι χαλανε....και αν δεν εχεις πρεπει να βρεις εναν τυπο γρασιδιου που δεν υπαρχει και παντου εκτος και αν κουβαλας μαζι σου και να τον κανεις αυτοσχεδια παπουτσια που κρατανε λιγο..και σιγα σιγα τραυματιζεις τα ποδια σου και χανεις αιμα...πργμα σημαντικο γιατι ο παιχτης δεν εχει μπαρα ενεργειας αλλα μπαρα με ml αιματος και αν ξεμεινεις απο αιμα..καπουτ! αν και μπορεις να κουβαλας μερικα σακουλακια με αιμα για ωρα αναγκης!!!


                                                                       


#1644 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 13 November 2019 - 10:00

Death+stranding+gameplay_57e814_7125597.

#1645 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 15 November 2019 - 11:26

 news flash!

Το Death Sranding πλεον καταλαμβανει την πρωτη θεση στο top 3 τον παιχνιδιων αυτης της γενιας(plastation 4) μαζι με το bloodborne και το witcher 3.!!!

Το παιχνιδι ηρθε και βρηκε ολα μου τα κουμπακια και τα παταει καθε φορα που ανοιγω το ps με μανια..ο ρεαλισμος του φτανει σε επιπεδα που δεν εχουμε δει ποτε.πχ.περπατησα σε ενα βουνο με χιονια για αρκετη ωρα και οταν πηγα στο ιδιωτικο δωματιο(κατι σαν hub )ειχα κρυοπαγηματα στα ακροδαχτυλα.οχι οτι επηρεασε καπου στο gameplay αλλα και μονο οτι το σκεφτηκαν και το εβαλα δειχνει το ποσο ρεαλιστικα θελει ο kojima να δειχνουν ολα!


Edited by vectrapearl, 15 November 2019 - 11:26.

                                                                       


#1646 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 20 November 2019 - 13:58

DOUBLE POST HELL YES!!!!

Λοιπον..το τελειωσα στις 56 ωρες!θα μπορουσα να το φτασω και 80 κανοντας τα παντα αλλα δεν με ενδιεφεραι η πλατινα!

μια λεξη....

MASTERPIECE!

θα πρεπει να γραψω αναλυτικα καποια στιγμη μερικα πραγματα αλλα πρεπει να μαζεψω ενεργεια και ορεξη γιατι μαλλον θα ειναι απο τα δυσκολα πραγματα που θα εχω γραψει εδω μεσα.!

 


                                                                       


#1647 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 25 November 2019 - 10:21

Meanwhile, τι φάση ρε παιδιά με το Deus Ex: Mankind Divided.

Το πήρα 5€ από το Public και δεν λέω έχει κάτι τρελά frame drops όταν τρέχω αλλά το σύνολο είναι πολύ καλό, αρκετά sidequests τα οποία φαίνονται όμως να μην είναι randomιες ή απλά να πας να μαζέψει κάτι.

Φαίνεται να έχουν κάποια σχέση με την κυρίως υπόθεση (νταξ όχι όλα) και τα γραφικά είναι εξαιρετικά, τρελό design. Νταξ ο πρωταγονίστης έχει το απόλυτο douchebag μούσι ever αλλά και πάλι δύνοντάς σου επιλογές τι να πεις το κάνει λιγότερο douche.

Κι όλα αυτά με ένα ταλιράκι, γιατί καλιέ. Άντε να δούμε πως θα παίξουμε το προηγούμενο.


rsrGbGx.gif

#1648 Six Winged Angel

Six Winged Angel

    Κινητό Spoiler

  • Members
  • 1,906 posts

Posted 01 December 2019 - 23:37

To death stranding είναι το καλύτερο game που έχω παίξει στο πλειστέισιο από την ps2 εποχή

 

είμαι στο chapter 3



#1649 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 02 December 2019 - 07:53

Ο φίλος μου που έχει ps4 κάνει διθυράμβους για το Days Gone, θεωροντας το από τα καλύτερα παιχνίδια ο έχει παίξει, συνδιαζοντας τα καλύτερα στοιχεια από farcey 3,mgsv,tlou κλπ

Απορώ πως δεν έγινε τόσος ντόρος όπως με τα άλλα παιχνιδια

#1650 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 02 December 2019 - 23:11

Βασικά το Days Gone πήγε ψίλο άπατο στις κριτικές αλλά καλά στις πωλήσεις. Τώρα δεν ξέρω πως τα πάει από gameplay αλλά αν είναι έστω λίγο κοντά με το Mad Max θα ναι πολύ καλό. 


rsrGbGx.gif