Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 2 Ψήφοι

The Playstation World

• Please log in to reply
1848 replies to this topic

#136 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2008 - 18:23

προς το παρων δοκιμασα το PSP VIDEO 9,SUPER και ενα που ηταν τοσο αθλιο που οπως μπηκε,βγηκε.

Έτσι PSP Video 9 ftw, δν θα βρεις καλύτερο.

Ένα λινκ πού έχω βαρεθέι να δίνω www.pspgr.uni.cc . Με βοήθησε παρα πολύ σε όλα και ειδικά στο Downgrade.

Για 3.71 δεν ξέρω τι παίζει αφου το δικό μου ήταν 2.71 όταν το έκανα και έχω καιρό να ασχοληθώ με το θέμα αν και νομίζω (δηλ είμαι σχεδόν σίγουρος) ότι γίνεται (Pandora's Battery FTW)
Από homebrews εγώ δεν χρησημοποιώ και πολλά, αλλά με λίγο ψάξιμο θα δεις ότι μπορείς να κάνεις το ΠΣΠ σου μέχρι και pokedex.
Mem stick: sandisk rulz. γρήγορες, αξίοπιστες, και μικρότερος ο κίνδυνος να είναι fake αν αγοράζεις από το internet.

Επειδή βαριέμαι να ψάχνω αν έχεις καμια ακόμα απορία γράφτην.

:wis:

EDIT: Λάθος. Έχουν βγει πολλά ωραία παιχνίδια τώρα τελευταία (Crisis Core: Final Fantasy VII,GTA Vice City Stories,Bleach Heat The Soul + πάρα πολύ ακόμα anime τίτλοι, σύντομα God Of War κ.α..)

#137 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2008 - 19:16

EDIT: Λάθος. Έχουν βγει πολλά ωραία παιχνίδια τώρα τελευταία (Crisis Core: Final Fantasy VII,GTA Vice City Stories,Bleach Heat The Soul + πάρα πολύ ακόμα anime τίτλοι, σύντομα God Of War κ.α..)

+LocoRoco.
+Dissedia: Final Fantasy
+ Κάποια RPG ports... :nod:
Πάντως με 3 παιχνίδια σε με πίθεις. Το DS με το launch παραπάνω παίζει να 'χε... :rolleyes: (Τρόπος του λέγειν :P)

Από homebrews εγώ δεν χρησημοποιώ και πολλά, αλλά με λίγο ψάξιμο θα δεις ότι μπορείς να κάνεις το ΠΣΠ σου μέχρι και pokedex.

GIVE. NOW.

oR4yYRl.gif

#138 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2008 - 15:23

μιας και εκανα μερικες βολτες σε καταστηματα του χωρου,
παρατηρησα οτι υπαρχουν απειρες προτασεις για battery packs,
ο λογος ειναι -μαλλον- οτι η μπαταρια του PSP κραταει λιγο ,
πραγμα λογικο αν σκεφτουμε τι επεξεργαστη και τι οθονη εχει.
ενα average time ποσο ειναι,αν μειωσεις φωτεινοτητα οθονης εχει διαφορα?
αν ναι τι ταξης διαφορα ειναι αυτη.
αξιζει η αγορα εξτρα battery?
για πειτε.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#139 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2008 - 00:09

μιας και εκανα μερικες βολτες σε καταστηματα του χωρου,
παρατηρησα οτι υπαρχουν απειρες προτασεις για battery packs,
ο λογος ειναι -μαλλον- οτι η μπαταρια του PSP κραταει λιγο ,
πραγμα λογικο αν σκεφτουμε τι επεξεργαστη και τι οθονη εχει.
ενα average time ποσο ειναι,αν μειωσεις φωτεινοτητα οθονης εχει διαφορα?
αν ναι τι ταξης διαφορα ειναι αυτη.
αξιζει η αγορα εξτρα battery?
για πειτε.

Με μειωμενο φωτισμο μπορει να κρατισει και ως 7 ωρες . απο κει κ περα ενα 6 ωρο με φουλ φωτισμο και παιχνιδι να τρεχει. Εγω προσωπικα το θεωρω περιττο αυτη τη στιγμη να παρω και αλλη μπαταρια. Αν εχεις σκοπο να πας ταξιδι,τοτε ναι,ισως σου χρειαστει μια 2η μπαταρια (μονο τοτε εγω θα αγοραζα μια εξτρα).

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#140 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2008 - 00:13

Με μειωμενο φωτισμο μπορει να κρατισει και ως 7 ωρες . απο κει κ περα ενα 6 ωρο με φουλ φωτισμο και παιχνιδι να τρεχει. Εγω προσωπικα το θεωρω περιττο αυτη τη στιγμη να παρω και αλλη μπαταρια. Αν εχεις σκοπο να πας ταξιδι,τοτε ναι,ισως σου χρειαστει μια 2η μπαταρια (μονο τοτε εγω θα αγοραζα μια εξτρα).

απο τη στιγμη που για να παω στο νησι θελω 3ωρε με ΚΤΕΛ/ΤΡΕΝΟ +3 ή 7 τους χειμερινους μηνες στο πλοιο(που παιζει να βρεις και πριζα να φορτισεις αλλα αυτο δεν ειναι στανταρ) ισως χτυπησω κανενα pack 3000ma/h

Δημοσιευμένη  εικόνα

#141 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2008 - 00:36

απο τη στιγμη που για να παω στο νησι θελω 3ωρε με ΚΤΕΛ/ΤΡΕΝΟ +3 ή 7 τους χειμερινους μηνες στο πλοιο(που παιζει να βρεις και πριζα να φορτισεις αλλα αυτο δεν ειναι στανταρ) ισως χτυπησω κανενα pack 3000ma/h

Τοτε καλο ειναι να παρεις μια ετσι να βρισκετε! Και εγω θα αγορασω πριν το καλοκαιρι...:nosey:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#142 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2008 - 18:26

Ημερομηνιες για 2 παιχνιδια που περιμενει αρκετος κοσμος για το PSP.

God Of War:Chains of Olympus: 4 Μαρτιου στην Αμερικη,αργοτερα στην ευρωπη
Spoiler:

Final Fantasy 7:Crisis Core: 25 Μαρτιου στην αμερικη λιγο αργοτερα στο ευρωπαϊκο κοινο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#143 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2008 - 01:08

Final Fantasy 7:Crisis Core: 25 Μαρτιου στην αμερικη λιγο αργοτερα στο ευρωπαϊκο κοινο.

Αν και έχω σταματήσει το τελευταίο καιρό να gameαρω, πάντα υπάρχει χώρος για FF! :wooi2:

Κλασικά European αργοπορία, οπότε κάπου καλοκαίρι αναμένεται. Να δούμε τι θα δούμε.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#144 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2008 - 17:39

Αν και έχω σταματήσει το τελευταίο καιρό να gameαρω, πάντα υπάρχει χώρος για FF! :wooi2:

Κλασικά European αργοπορία, οπότε κάπου καλοκαίρι αναμένεται. Να δούμε τι θα δούμε.

Εγω νομιζω οτι θα το δουμε πιο συντομα απ'οτι λες. Καπου ειχα διαβασει οτι θελει να μειωσει αυτο το κενο που υπαρχει αναμεσα στις Αμερικανικες και τις Ευρωπαϊκες ημερομηνιες κυκλοφοριες...θα δουμε πιο θα ειναι το αποτελεσμα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#145 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2008 - 17:50

Η ομαδα που ηταν "πισω" απο τα παιχνιδια ICO & Shadow of the Colossus ετοιμαζουν το επομενο παιχνιδι για το PS3... Ελπιζω για μια φορα ακομα ο τιτλος που θα φτιαξουν να ειναι κατι προτοτυπο και να κερδισουν τις εντυπωσεις για μια ακομη φορα :congrats:

Επισης μεσα στο 2008 θα δουμε και ενα ντεμο για το FF XIII

Δημοσιευμένη  εικόνα

#146 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2008 - 00:58

Επισης μεσα στο 2008 θα δουμε και ενα ντεμο για το FF XIII

Yay! Να δούμε!
Εύχομαι η πρωταγωνίστρια μη βγει καμία Yuna! Αν και αυτή φαίνεται το ξύλο να το έχει στο αίμα της!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#147 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2008 - 19:38

psp bricked*totaly bricked...

'(

trying to find a psp and a battery, for the pandora method...:nod:

#148 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2008 - 17:22

psp bricked*totaly bricked...

'(

trying to find a psp and a battery, for the pandora method...:nod:

Εγω μολις κατεβασα το update 3,80-5:hahaha:

Ελπιζω να βρεις συντομα καποιον για να σε βοηθησει κ να επαναφερει το PSP σου συντομα...

Επισης παιζει κανεις αυτον το καιρο κανενα καλο παιχνιδι στο PSP?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#149 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2008 - 17:38

εγώ είχα κατεβάσει το Dungeon Siege Throne Of Agony :nod: δεν πρόλαβα όμως να το χαρώ :nod:

συμβουλή: ποτέ μην κάνετε copy-paste τη flash0 ενός άλλου πσπ στο δικό σας..*_*

#150 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2008 - 17:39

Εγω μολις κατεβασα το update 3,80-5:hahaha:

Ελπιζω να βρεις συντομα καποιον για να σε βοηθησει κ να επαναφερει το PSP σου συντομα...

Επισης παιζει κανεις αυτον το καιρο κανενα καλο παιχνιδι στο PSP?

Για πολλούς ίσως να θεωρείται βλακεία παιχνίδι, αλλά από περιέργεια και μόνο άρχισα το Myst. :|

Φάση έχει. Όμως, νομίζω ότι είναι πολύ μικρό παιχνίδι.

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»