Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 2 votes

The Playstation World

• Please log in to reply
1848 replies to this topic

#121 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 25 October 2007 - 22:33

Λοιπόν, εδώ και κάμποσο καιρό παίζω το Tekken Dark Resurrection στο PSP μου, το οποίο κατέβασα ως εικόνα .cso από torrent.
Το αρχείο ήταν αυτό: «[PSP]Tekken.Dark.Resurrection.[EUR].[Rip-1G].-.[ESPALPSP.com].rar».

Ωστόσο, έχω παρατηρήσει ότι δεν παίζουν τα movies, τα videάκια δηλαδή που φαίνονται όταν τελειώνεις με κάποιον χαρακτήρα το story mode.

Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Μπορώ να το διορθώσω με καμιά επιλογή από το configuration του PSP;
Αν δεν διορθώνεται, προτείνετε να δοκιμάσω να κατεβάσω κάποιο άλλο αρχείο .cso και να παίξω; Αν ναι, μπορώ να μεταφέρω το save μου από το παιχνίδι που έχω τώρα στο καινούριο που θα κατεβάσω και πώς;

Τα πράγματα είναι απλά, κατέβασες UMD RIP και όχι full game. Γιαυτό μπορεί να έχουν αφαιρέσει videos,soundtracks κτλ.

Κατέβασε άλλο αρχείο (κατά προτίμηση .iso και το κάνεις εσύ μετά .cso με το UMDGEN [Google It]) και πρόσεξε αυτή τη φορά να είναι full.

#122 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 26 October 2007 - 14:59

Τα πράγματα είναι απλά, κατέβασες UMD RIP και όχι full game. Γιαυτό μπορεί να έχουν αφαιρέσει videos,soundtracks κτλ.

Κατέβασε άλλο αρχείο (κατά προτίμηση .iso και το κάνεις εσύ μετά .cso με το UMDGEN [Google It]) και πρόσεξε αυτή τη φορά να είναι full.

OK, thanks for the info, θα το ψάξω. :riiight:

Νομίζω, βέβαια, ότι δεν χρειάζεται να το κάνω .cso, γιατί και τα .iso πρέπει να τρέχουν στο PSP.
Anyway, μήπως ξέρεις, όμως, αν μπορώ να μεταφέρω ό,τι έχω κάνει στο παιχνίδι που έχω τώρα (με άλλα λόγια, το «save» μου) στο full game που θα κατεβάσω; :nosey:

Αν ξέρει κανείς κανένα καλό site με PSP ROMs (full EU), ας μου δώσει κανένα link. ;)

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#123 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 26 October 2007 - 17:17

OK, thanks for the info, θα το ψάξω. :riiight:

Νομίζω, βέβαια, ότι δεν χρειάζεται να το κάνω .cso, γιατί και τα .iso πρέπει να τρέχουν στο PSP.
Anyway, μήπως ξέρεις, όμως, αν μπορώ να μεταφέρω ό,τι έχω κάνει στο παιχνίδι που έχω τώρα (με άλλα λόγια, το «save» μου) στο full game που θα κατεβάσω; :nosey:

Αν ξέρει κανείς κανένα καλό site με PSP ROMs (full EU), ας μου δώσει κανένα link. ;)

1).cso= compressed iso ;) πιάνει λιγότερο χώρο, χωρίς να κόβει τπτ οπότε συμφέρει. όμως τα βαριά παιχνίδια όπως το GTA όταν είναι σε .cso κολλάνε.

2)Ναι, απλά μην σβύσεις το save σου από τον φάκελο SAVEDAT.

3)Απαγορεύονται τέτοια site, αλλά εγώ έχω βρει τα πάντα στο Demonoid ;) (θυμίσου demonoid=all ^^)
Γενικά καλύτερα από torrents...
ξέρω και ένα λινκ με direct dls αλλά είναι κουραστικό να κατεβάζεις κάθε part ξεχωριστά ενώ μπορείς να το κατεβάσεις όλο μαζί έυκολα κ γρήγορα από έναν torrent tracker

#124 Dante21

Dante21

Devil is gonna cry!!!!

• Members
  • 1 posts

Posted 11 December 2007 - 06:48

guys does anyone know anything about devil may cry 4 in playstation 3??i dont know what is going on in this but i think that it will be fucking awesome!!!!
Posted ImageJust listen and dont talk.......

#125 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 13 December 2007 - 02:53

guys does anyone know anything about devil may cry 4 in playstation 3??i dont know what is going on in this but i think that it will be fucking awesome!!!!

Αν δεν κάνω λάθος αναμένεται κοντά στο Φεβρουάριο.

Posted Image

#126 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 posts

Posted 13 December 2007 - 16:27

Devil may cry 4 βγαινει στις 5 φεβρουαριου για xbox360 και ps3 για pc δεν ανακινοσαν ακομα ποτε θα βγει. και εγω το περιμενω πως και πως :congrats:

#127 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 13 January 2008 - 15:52

Well ειδα οτι λειπει τετοιο θεμα,αν και υπαρχει ηδη playstation thread,νομιζω οτι πρεπει να υπαρχει ξεχωριστο ,"δικο του Thread για το "μαυρο διαμαντι" της Sony.
Μιας και το απεκτησα πολυ προσφατα και παρα τον τεραστιο ενθουσιασμο μου δεν εκατσα να ασχοληθω και παρα πολυ ,ποια "εργαλεια" νομιζετε οτι πρεπει εχω στην κατοχη μου για να μπορω να εκμεταλευτω τις δυνατοτητες του.
Home Brew,video convertors,library importers κλπ.
(mine has firmware 3.71 btw)

για πειτε.

Posted Image

#128 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 13 January 2008 - 16:04

Νομίζω ό,τι κάθε συζήτηση για PlayStation πρέπει να γίνεται στο The PlayStation World του Δέλτα Ξι, όπως όλες οι Nintendo συζητήσεις γίνονται στο The Nintendo Place. :P

Either way, θα χρειαστείς stanard το παιχνίδι Lumines για να κάνεις downgrade. (αν και δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει ακόμα downgrader για αυτό το firmware. Και να μην υπάρχει θα βγει. :P).

Από 'κει και πέρα, για τι θες να χρησιμοποιείς το PSP; Ως μηχάνιμα σκίζει αναμφησβήτητα αλλά δυστυχώς τα παιχνίδια που αξίζουν είναι ελάχιστα. Το πλεονέκτιμα του είναι βέβαια ότι παίζει PSX παιχνίδια (και αυτός είναι ο λόγος που δεν μετάνιωσα που το πήρα. :congrats:

Από convertors, οτιδήποτε που μετατρέπει σε MPEG4 είναι οκ. Αν και βασικά έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν homebrew που υποστοιρίζουν και DivX... :Blissfull:

oR4yYRl.gif

#129 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 13 January 2008 - 16:12

Νομίζω ό,τι κάθε συζήτηση για PlayStation πρέπει να γίνεται στο The PlayStation World του Δέλτα Ξι, όπως όλες οι Nintendo συζητήσεις γίνονται στο The Nintendo Place. :P

Either way, θα χρειαστείς stanard το παιχνίδι Lumines για να κάνεις downgrade. (αν και δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει ακόμα downgrader για αυτό το firmware. Και να μην υπάρχει θα βγει. :P).

Από 'κει και πέρα, για τι θες να χρησιμοποιείς το PSP; Ως μηχάνιμα σκίζει αναμφησβήτητα αλλά δυστυχώς τα παιχνίδια που αξίζουν είναι ελάχιστα. Το πλεονέκτιμα του είναι βέβαια ότι παίζει PSX παιχνίδια (και αυτός είναι ο λόγος που δεν μετάνιωσα που το πήρα. :congrats:

Από convertors, οτιδήποτε που μετατρέπει σε MPEG4 είναι οκ. Αν και βασικά έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν homebrew που υποστοιρίζουν και DivX... :Blissfull:

ναι .
η χρηση του κυριως θα ειναι για anime/movies/tv shows ,δευτερευων mp3 ,και ισως gaming.

αρχικα ψαχνω αν οχι τον καλυτερο ,εναν απο τους καλυτερους ποιοτικα/γρηγορα video converters.

δοκιμαζοντας ειδα τεραστιες διαφορες απο προγραμμα σε προγραμμα (3 ηδη) ,ολα freeware (και γενικα δεν πιστευω οτι αξιζει η αγορα shareware για αυτο το θεμα)
Ποιες ρυθμισεις ενδεικνειτε να χρησιμοποιησω για καλυτερη ποιοτητα/σε "λογικο" μεγεθος κλπ.

Α και επισης ποιος ο λογος να χρησιμοποιησεις divx αφου το mpeg4 εχει ιδια ποιοτητα -και καλυτερη με τα πιο εξελιγμενα του φιλτρα- σε μικροτερο μεγεθος?

Posted Image

#130 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 13 January 2008 - 16:25

Επειδή υπάρχει ήδη το http://www.anime.gr/forums/video-games/2030-playstation-world-9.html#post109863 όπου η συζήτηση περιστρέφετε κυρίως γύρω από το PSP είναι άκυρη η δημιουργία νέου topic γιατί θα έπρεπε να μαζευτούνε εδώ όλα τα post για το PSP από το playstation world αφού αυτόματα τίθενται off topic εκεί.
Οπότε καλό είναι να συνεχιστεί η συζήτηση εκεί.
POM αν ψάξεις στις σελίδες του Playstation world είμαι σίγουρος ότι θα βρεις πολλά από αυτά που ρωτάς.
Threads merged.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#131 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 13 January 2008 - 16:44

Α και επισης ποιος ο λογος να χρησιμοποιησεις divx αφου το mpeg4 εχει ιδια ποιοτητα -και καλυτερη με τα πιο εξελιγμενα του φιλτρα- σε μικροτερο μεγεθος?

Θέμα χρόνου. Είναι σπαστικό να περιμένεις να γίουν convert 5 επεισόδια που είναι περίπου όσα χωράνε σε μία SD 1 Giga, της στιγμή που τα έχεις σε DivX. Τώρα εντάξει, για μία ταινία μπορεί και να περιμένεις. Πάντως εκεί που αξίζει το convert είναι στην μείωση του μεγέθους της εικόνας, και επομένως και του αρχείου, χωρίς να χάσεις σε ποιότητα, αφού η οθόνη του PSP δεν είναι αρκετά μεγάλη ώστε να υπάρχει πρόβλημα με ένα 640x480 ξέρω 'γω.

Τέσπα, εγώ θα πρότεινα DivX... :P
Όσο για το gaming, να υποθέσω ότι θα το hackάρεις για να παίζεις ISO; [Και ρωτάω επειδή σε έχω δει να μιλάς για αγορές παιχνιδιών, χωρίς να καταλαβω αν το λες σοβαρά ή ειρωνικά... :nosey:]
Πάντως εγώ θα σου το πρότεινα, αφού και να θες να αγοράσεις, καλό είναι πρώτα να δοκιμάζεις το κάθε τι, μιας και είναι περιορισμένα τα παιχνίδια που θα θελήσεις να τους ρίξεις 50άρα.

oR4yYRl.gif

#132 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 13 January 2008 - 16:49

Θέμα χρόνου. Είναι σπαστικό να περιμένεις να γίουν convert 5 επεισόδια που είναι περίπου όσα χωράνε σε μία SD 1 Giga, της στιγμή που τα έχεις σε DivX. Τώρα εντάξει, για μία ταινία μπορεί και να περιμένεις. Πάντως εκεί που αξίζει το convert είναι στην μείωση του μεγέθους της εικόνας, και επομένως και του αρχείου, χωρίς να χάσεις σε ποιότητα, αφού η οθόνη του PSP δεν είναι αρκετά μεγάλη ώστε να υπάρχει πρόβλημα με ένα 640x480 ξέρω 'γω.

Τέσπα, εγώ θα πρότεινα DivX... :P
Όσο για το gaming, να υποθέσω ότι θα το hackάρεις για να παίζεις ISO; [Και ρωτάω επειδή σε έχω δει να μιλάς για αγορές παιχνιδιών, χωρίς να καταλαβω αν το λες σοβαρά ή ειρωνικά... :nosey:]
Πάντως εγώ θα σου το πρότεινα, αφού και να θες να αγοράσεις, καλό είναι πρώτα να δοκιμάζεις το κάθε τι, μιας και είναι περιορισμένα τα παιχνίδια που θα θελήσεις να τους ρίξεις 50άρα.

το pc μου δεν κλεινει ποτε.
τις ωρες λοιπον που θα ξεκουραζω την Απολλωνια κορμαρα μου και θα πλεω σε αλλους κοσμους ,θα κανει αυτο την μετατροπη ησυχα και ωραια.
ναι ειμαι υπερ της αγορας παιχνιδιων και του try n buy.
αληθεια τι μνημες εχετε?Sony ?sandisc?
διαβασα σε ενα πολυ εγκυρο σαιτ οτι οι σανντισκ -μιλαει για απλα μοντελα και οχι χαι σπηντ- ειναι πολυ ταχυτερες.
α και επισης 4 gb for me.

Posted Image

#133 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 13 January 2008 - 17:00

That's the spirit! :riiight:

Εγώ έχω μία Sony 512mb και μία SanDisk 1GB, και όντως, η δεύτερη είναι μάλλον ταχύτερη. (και μάλλον επειδή την έχω κάνα χρόνο τώρα, οπότε ούτως ή άλλως δεν είναι και υπερβολικά γρήγορη. :P). Πάντως ευχαριστιμένως είμαι.

oR4yYRl.gif

#134 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 13 January 2008 - 17:12

το pc μου δεν κλεινει ποτε.
τις ωρες λοιπον που θα ξεκουραζω την Απολλωνια κορμαρα μου και θα πλεω σε αλλους κοσμους ,θα κανει αυτο την μετατροπη ησυχα και ωραια.
αληθεια τι μνημες εχετε?Sony ?sandisc?
διαβασα σε ενα πολυ εγκυρο σαιτ οτι οι σανντισκ -μιλαει για απλα μοντελα και οχι χαι σπηντ- ειναι πολυ ταχυτερες.
α και επισης 4 gb for me.

Εχω μια Σονυ 2γκ.μπ. αλλα σκοπευω να αγορασω μια 4αρα :nosey: Εγω προσωπικα θα αγορασω 3-4 τιτλους απο το PSP.απο κει και περα download.Εκτος αν ανακοινωθει και αλλο must-have παιχνιδι. Ποιον μετατροπεα για video χρησιμοποιησες? Εγω εχω εναν αλλα δεν κανει παντα καλη δουλεια.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#135 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 13 January 2008 - 17:22

Εχω μια Σονυ 2γκ.μπ. αλλα σκοπευω να αγορασω μια 4αρα :nosey: Εγω προσωπικα θα αγορασω 3-4 τιτλους απο το PSP.απο κει και περα download.Εκτος αν ανακοινωθει και αλλο must-have παιχνιδι. Ποιον μετατροπεα για video χρησιμοποιησες? Εγω εχω εναν αλλα δεν κανει παντα καλη δουλεια.

προς το παρων δοκιμασα το PSP VIDEO 9,SUPER και ενα που ηταν τοσο αθλιο που οπως μπηκε,βγηκε.

Posted Image