Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 2 votes

The Playstation World

• Please log in to reply
1848 replies to this topic

#166 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 02 February 2008 - 00:18

δοκιμαστικα κυριως!
το πιστευεις οτι τοσο καιρο δεν εχω παιξει ΚΑΝΕΝΑ γκεημ στο psp μ'?
Θα νοικιαζα τιποτα αλλα αυτα που θελω ειναι συνεχεια νοικιασμενα και δεν συμβιβαζομαι με ημιμετρα.
ας ελπισουμε οτι κατι θα βγαλουμε με το pandora.
try n buy!!!

Δοκίμασε το!
Είναι πολύ έυκολο και για να σου βγάλει φωτιές κτλ πρέπει να έισαι ΠΟΛΥ ατσούμπαλος. Ότι κάνεις με πρόσοχή και με όσο ποιο σταθερό χέρι γίνεται. Εδώ το κατάφερα εγώ που είμαι άχρηστος σε τέτοια.
Λίγο στο άνοιγμα του προστατευτικού πρόσεξε μην τα ξυλώσεις όλα και έχουμε άλλα...

Έχω την εντύπωση όμως ότι οι οδηγίες είναι για φατ. Χώρις να σημαίνει ότι δεν υπάρχει τρόπος να τ κάνεις και στην σλιμ μπαταρία. pspgr ftw ψάχτω λίγο.

EDIT: Και μια μικρή είδηση
Πρίν λίγες ώρες είδαμε τον Dark_Alex να τρέχει την official firmware 1.50 σε PSP Slim χρησιμοποιόντας ένα νέο πρόγραμμα που έφτιαξε που λέγεται Time Machine! Τώρα κατάφερε να τρέξει και την έκδοση 2.70 κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε πώς τώρα πια το PSP Slim είναι έτοιμο να τρέξει όποιο firmware βρεθεί μπροστά του!

DA seems unstoppable!

#167 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 07 February 2008 - 18:13

any updates?

Posted Image

#168 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 07 February 2008 - 18:47

POM,
Προτείνω να βάλεις Custom Firmware τώρα μιάς και το 1.5 kernel για slim είναι σχεδόν έτοιμο (και θα μπορείς να τρέξεις homebrew και psx games που δεν θα μπορούσες απλά με CFW)
Για να καταλάβεις, βάζωντας με πανδόρα ένα από τα CFW θα μπορούσες να τρέξεις μπακαπ και διάφορα homebrew αλλά τώρα που θα βγεί το 1.5 kernel και για σλιμ θα μπορείς να τρέξεις τα πάντα (και psx games)

Θα χρειαστεί να ανοίξεις την μπαταρία σου.
Spoiler:

Αν θελήσεις κάτι ρώτα με.

#169 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 08 February 2008 - 16:28

POM,
Προτείνω να βάλεις Custom Firmware τώρα μιάς και το 1.5 kernel για slim είναι σχεδόν έτοιμο (και θα μπορείς να τρέξεις homebrew και psx games που δεν θα μπορούσες απλά με CFW)

Εγω και με τα προηγουμε CF μπορουσα να παιξω παιχνιδια απο το ps1...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#170 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 08 February 2008 - 16:33

seriously το βρισκω πολυ ντραβαλο ολο αυτο.
δεν υπαρχει ενας πιο ευκολος τροπος?

ασε που η ιδεα με ανοιγμα μπαταριας και συγκολληση με ΛΟΓΚΟ ειναι απιστευτα χαζη.
Μπαταρια+ρευμα+θερμοτητα+Λογκο=εκρηξη!
μιλαμε αυτος που το σκεφτηκε πρεπει να ειναι πολυ γνωστης ηλεκτρονικων.
λογκο ειναι ευφλαικτη σαν διαολος.
φανταζεσαι να παιζεις Crash Team Racing και σου σκασει στη μαπα την ωρα που ριχνεις ρουκετα στον Cortex-και να πεις κοιτα που εφτασε η τεχνολογια?κυριολεκτικη αναδραση.

Posted Image

#171 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 08 February 2008 - 17:47

Εγω και με τα προηγουμε CF μπορουσα να παιξω παιχνιδια απο το ps1...

Ναι στο φατ μπορούσες... Το 1.5 kernel το χρειάζεσαι για την Μ33 και δεν έχει βγει ακόμα για σλιμ.

ΠΟΜ,
είναι πανέυκολο. δεν θα ξυλώσεις όλη την μπαταρία, μόνο μια μαλακιούλα (εγώ με διαβήτη το έκανα) και δεν πρόκειται να εκραγεί..μέχρι τώρα δεν συνάντησα κάποιον να είχε τέτοιο πρόβλημα. Το μόνο που χρειάζεται να κολλήσεις είναι το καπάκι και εάν θέλεις. Εγώ δεν κόλλησα τπτ απλά την έκλεισα πρόχειρα κ την έχωσα στο ΠΣΠ.
Δεν θα επιμένω γιατί αν σου τύχει καμια στραβή εγώ θα φταίω μετά:terror2:
Και θυμήσου η Πανδόρα μετά δεν θα λειτουργεί ώς κανονική μπαταρία (αν και μπορείς κάθε φορά που ανοίγεις το ΠΣΠ να κάνεις μια διαδικάσια για να λειτουργεί κανονικά)
Οπότε πρέπει να αγοράσεις καινούργια για να παίζεις. Δεν είπες όμως ότι είχες σκοπό να πάρεις?

#172 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 09 February 2008 - 11:56

ΠΟΜ,
είναι πανέυκολο. δεν θα ξυλώσεις όλη την μπαταρία, μόνο μια μαλακιούλα (εγώ με διαβήτη το έκανα) και δεν πρόκειται να εκραγεί..μέχρι τώρα δεν συνάντησα κάποιον να είχε τέτοιο πρόβλημα. Το μόνο που χρειάζεται να κολλήσεις είναι το καπάκι και εάν θέλεις. Εγώ δεν κόλλησα τπτ απλά την έκλεισα πρόχειρα κ την έχωσα στο ΠΣΠ.
Δεν θα επιμένω γιατί αν σου τύχει καμια στραβή εγώ θα φταίω μετά:terror2:
Και θυμήσου η Πανδόρα μετά δεν θα λειτουργεί ώς κανονική μπαταρία (αν και μπορείς κάθε φορά που ανοίγεις το ΠΣΠ να κάνεις μια διαδικάσια για να λειτουργεί κανονικά)
Οπότε πρέπει να αγοράσεις καινούργια για να παίζεις. Δεν είπες όμως ότι είχες σκοπό να πάρεις?

οχι να επιμεινεις.
σιγα μην ερθω στην Σαρδελουπολη να σε δειρω κιολας ρε συ..
Αυτο που ειπες οτι δεν θα λειτουργει κανονικα τι εννοας?
θα πρεπει να το χω στο ρευμα ολημερις αν θελω Pandora?
και ναι μπαταρια ΘΑ παρω καποια στιγμη.
για τωρα απλως πειραματιζομαι.

επισης βρηκα προγραμματακι καλουτσικο για ενσωματωση υποτιτλων σε αρχεια για psp!
κανει και μαζικες μετατροπες.
αλλα εχει ενα τεραααααστιο μειον.
κανει 666 χρονια.
σου τρωει τα συκωτια και για ενα τοσο δα μικρο αρχειακι.

Posted Image

#173 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 09 February 2008 - 12:05

οχι να επιμεινεις.
σιγα μην ερθω στην Σαρδελουπολη να σε δειρω κιολας ρε συ..
Αυτο που ειπες οτι δεν θα λειτουργει κανονικα τι εννοας?
θα πρεπει να το χω στο ρευμα ολημερις αν θελω Pandora?
και ναι μπαταρια ΘΑ παρω καποια στιγμη.
για τωρα απλως πειραματιζομαι.

Εννοώ ότι θα λειτουργεί μόνο για επισκεύες και όχι για να παίζεις κανονικά. Δηλ θα είναι μόνο πανδόρα. Το ΠΣΠ αν βάζεις αυτήν την μπαταρία θα ανοίγει στο ΠΑΝΔΟΡΑ μενου και όχι στο κανονικό. Μην την πετάξεις όμως θα την χρειαστείς γιατί με αυτήν δν θα φοβάσαι ούτε μπρικ ούτε τπτ.

Φυσικά το πσπ λειτουργεί και χωρίς μπαταρία, απλά στο ρεύμα. Οπότε μπορείς να παίζεις έτσι μέχρι να πάρεις καινούργια μπαταρία.

#174 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 09 February 2008 - 12:17

Εννοώ ότι θα λειτουργεί μόνο για επισκεύες και όχι για να παίζεις κανονικά. Δηλ θα είναι μόνο πανδόρα. Το ΠΣΠ αν βάζεις αυτήν την μπαταρία θα ανοίγει στο ΠΑΝΔΟΡΑ μενου και όχι στο κανονικό. Μην την πετάξεις όμως θα την χρειαστείς γιατί με αυτήν δν θα φοβάσαι ούτε μπρικ ούτε τπτ.

Φυσικά το πσπ λειτουργεί και χωρίς μπαταρία, απλά στο ρεύμα. Οπότε μπορείς να παίζεις έτσι μέχρι να πάρεις καινούργια μπαταρία.

δεν γινεται να χω την μπαταρια που χω τωρα,και να παιζω πανδορα?
καλα τι σκατα ρε γαμωτο εχουν βαλει στο psp και το χουν κλειδωσει ετσι?
ελπιζω να βρεθει κανενας χριστιανος/μουσουλμανος/ρασταφαρι με πανδορα πατρα να μην χρειαστει εγχειρηση το πολυτιμο psp μου.

Posted Image

#175 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 09 February 2008 - 14:36

δεν γινεται να χω την μπαταρια που χω τωρα,και να παιζω πανδορα?
καλα τι σκατα ρε γαμωτο εχουν βαλει στο psp και το χουν κλειδωσει ετσι?
ελπιζω να βρεθει κανενας χριστιανος/μουσουλμανος/ρασταφαρι με πανδορα πατρα να μην χρειαστει εγχειρηση το πολυτιμο psp μου.

άμα κάνεις την μπαταρία σου πανδόρα θα μπορείς να κάνεις downgrade/unbrick το ΠΣΠ. μετά δεν την χρειάζεσαι μιας και με αυτή τη μπαταρία δεν μπορείς να παίξεις,ακούσεις μουσική,δεις ταινία κτλ... τπτ
κράτα τη όμως γιατί αν ποτέ μπρικάρει το πσπ σου θα μπορείς να τ ξεμπρικάρεις.

το πσπ παλιά έτρεχε homebrew από μόνο του. Σιγά σιγά όμως η σονυ άρχισε να παίρνει μέτρα.

#176 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 09 February 2008 - 16:17

άμα κάνεις την μπαταρία σου πανδόρα θα μπορείς να κάνεις downgrade/unbrick το ΠΣΠ. μετά δεν την χρειάζεσαι μιας και με αυτή τη μπαταρία δεν μπορείς να παίξεις,ακούσεις μουσική,δεις ταινία κτλ... τπτ
κράτα τη όμως γιατί αν ποτέ μπρικάρει το πσπ σου θα μπορείς να τ ξεμπρικάρεις.

το πσπ παλιά έτρεχε homebrew από μόνο του. Σιγά σιγά όμως η σονυ άρχισε να παίρνει μέτρα.

ομορφα.
τιμη ¨οριτζιναλ" μπαταριας ξερουμε?γιατι οπου κοιταξω μονο ρεπλικες βρισκω.

Posted Image

#177 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 09 February 2008 - 16:19

New Counter Strike Portable is out! (homebrew εννοούμε φυσικά)

Spoiler:

Ε η μπαταρία pom γύρω στα 40€ κάνει νομίζω, μπορεί και λιγότερο.
Χρειάζομαι και εγώ μία (ακόμα με το ρεύμα είμαι)

#178 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 09 February 2008 - 16:24

New Counter Strike Portable is out! (homebrew εννοούμε φυσικά)

Spoiler:

Ε η μπαταρία pom γύρω στα 40€ κάνει νομίζω, μπορεί και λιγότερο.
Χρειάζομαι και εγώ μία (ακόμα με το ρεύμα είμαι)

counter ε?
και παιζει και με ad-hoc multi?
αν ναι θα χει τρελη φαση.

ψαχνοντας επεσα σε κατι 20-25 ευλω με κανονικη τιμη στα 45 δολλαρια.
μακαρι να ναι ΜΟΝΟ 25.

Posted Image

#179 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 09 February 2008 - 16:29

counter ε?
και παιζει και με ad-hoc multi?
αν ναι θα χει τρελη φαση.

ναι!

ψαχνοντας επεσα σε κατι 20-25 ευλω με κανονικη τιμη στα 45 δολλαρια.
μακαρι να ναι ΜΟΝΟ 25.

νομίζω καλά έπεσες

#180 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 09 February 2008 - 16:46

ναι!

σελω και γωωωωωωωωωωωωωω ~~~~~>!!!!!

πολυ μουφομπαταρια κυκλοφορει.
οχι και τιποτα αλλο,να την πληρωνεις για οριτζιναλ,δε λεει.

Posted Image