Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

The Red Book of Doom


  • Please log in to reply
250 replies to this topic

#1 Player_By_Post

Player_By_Post

    Game Master...

  • Moderators
  • 9 posts

Posted 18 April 2008 - 08:38

Βρίσκεστε πάνω από έναν τάφο που έχει την επιγραφή "Thamior - Γιος του Amaldar". Είστε δηλαδή έξι άγνωστοι πάνω από έναν τάφο. Χμμμμμ.... Περίεργο....

Dungeon Master speaking: Υποθέτω ότι όλοι έχετε διαβάσει την μεριά της ιστορίας σας που σας έστειλα με pm. Let the story unfold then....

Να σημειώσω ότι τα skills Listen, Spot, Search, Bluff, Sense Motive θα γίνονται από εμένα κρυφά για λόγους rp. Απλά όταν θέλετε να κάνετε κάποιο από αυτά τα skills το δηλώνετε στο επόμενο post σας. Για τα υπόλοιπα skills δηλώνετε skill και συνολικό αποτέλεσμα ζαριάς το οποίο θα έχετε ρίξει στο thread που θα έχουμε ανοίξει στο forum για τα ζάρια (1d20 + Skill Rank + Ablity Modifier + Misc bonus or penalty).


((και περιμένω όνομα του campaign από dmvagos

εδιτ: name found!!!))

#2 Sponis

Sponis

    Despair-Ridden Heart...

  • Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 18 April 2008 - 10:36

Arnon

Ο Arnon προχωράει προς τον τάφο που του υπέδειξαν ότι "κοιμάται" ο φίλος του Thamior. Εκεί βρίσκει και άλλον κόσμο... Δε δίνει ιδαίτερη σημασία στην αρχή. Είχε έρθει για συγκεκριμένο σκοπό... Γονατίζει κοντά στον τάφο και λέει τα παρακάτω λόγια:
"Ήρθα φίλε μου, όπως ζήτησες. Και είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι χρειαστεί για να λυτρωθεί η ψυχή σου..."

#3 Ephialtes

Ephialtes

    Ashigaru

  • Members
  • 570 posts

Posted 18 April 2008 - 13:32

Ακουγοντας τα λογια του ξενου ο Serindil, μενει με το στομα ανοιχτο. Και αμεσως πολλες ερωτησεις γεννηθηκαν στο μυαλο του. Ποιος ειναι αυτος ο ξενος; Ζητησε και απο αυτον καποια χαρη ο φιλος του; Και ποιοι ειναι οι αλλοι ξενοι; Χωρις να χασει χρονο πλησιαζει τον Αγνωστο και τον ρωταει: ''Ποιος εισαι ξενε και τι θελεις εδω στον ταφο του φιλου μου;

Posted ImagePosted Image


#4 Six Winged Angel

Six Winged Angel

    Κινητό Spoiler

  • Members
  • 1,906 posts

Posted 18 April 2008 - 13:53

Ο Ixador είναι ένας ξανθός ιππότης με λευκή πανοπλία και πράσινα ερωτηματικά μάτια. Φέρει μια μεγάλη περίτεχνη μεταλλική ασπίδα πάνω από την κόκκινη μπέρτα του, ένα μακρύ ξύφος στη μέση του . Κοιτάζει για λίγο σκυθρωπός τον τάφο χαμένος σε σκέψεις και ύστερα γυρνάει ήρεμα στους υπόλοιπους ρωτώντας χωρίς να κουνηθεί από την θέση του..
"Γνωρίζατε τον Thamior?"

#5 Sponis

Sponis

    Despair-Ridden Heart...

  • Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 18 April 2008 - 14:13

Arnon

Ο Elf Wizard Arnon, στηρίζεται στο staff του για να ανασηκωθεί. Βλέπει ότι ο κόσμος έχει πλησιάσει και καταλαβαίνει ότι κάποια σχέση έχουν με το νεκρό φίλο του.
"Τον γνώριζα τον Thiamor. Είμασταν μαζί παλιότερα σε μία περιπέτεια. Και ήρθα εδώ να τον χαιρετήσω για τελευταία φορά... Εσείς τι σχέση είχατε μαζί του;"

#6 Six Winged Angel

Six Winged Angel

    Κινητό Spoiler

  • Members
  • 1,906 posts

Posted 18 April 2008 - 14:35

Ο Ixador ανασηκώνει τα φρύδια για λίγο:
"Ώστε έτσι.. κι εγώ γνωρίστηκα με τον μακαρίτη κατά τη διάρκεια μιας αποστολής...σπουδαίος άνθρωπος...δυστυχώς όμως φαίνεται πως έφυγε από τη ζωή προτού καν φτάσει ένα γράμμα που μου είχε στείλει, ζητώντας μου ένα τελευταίο πράγμα..ας αναπαύσει η Altua το πνεύμα του.."

#7 Ephialtes

Ephialtes

    Ashigaru

  • Members
  • 570 posts

Posted 18 April 2008 - 15:23

Το μισο-ξωτικο Serindil λεει με την σειρα του: ''Ναι και εγω γνωριζα τον μακαριτη, ειχαμε γνωριστει κατα την διάρκεια μιας αποστολης. Ο θανατος του ειναι πολυ περιεργος, δεν μπορεσα να μαθω ομως τπτ, μηπως εμαθε κανενας απο εσας τπτ;''

Posted ImagePosted Image


#8 Jimakos

Jimakos

    Starting... The Game!

  • Members
  • 60 posts

Posted 18 April 2008 - 15:24

Ένας όμορφος άντρας με μακριά μαύρα μαλλιά και καστανοπράσινα μάτια πλησιάζει, φαίνεται πολύ καλογυμνασμένος αλλά είναι πολύ ελαφρά ντυμένος. Η πανοπλία του, τίποτα περισσότερο από μία επεξεργασμένη προβιά άγριου ζώου. Στη ζώνη του φαίνεται κρεμασμένη μία ξύλινη ασπίδα και ένα περίεργο μαχαίρι. Το μεγάλο δίκοπο σπαθί που φέρει στην πλάτη του υποδηλώνει την άγρια φύση του και τον ελεύθερο χαρακτήρα του. Χωρίς να μιλήσει σε κανένα φτάνει πάνω από τον τάφο, ανοίγει ένα πουγκί και αφήνει λίγη λεπτή κοκκινοπράσινη σκόνη να πέσει στον
τάφο. Στην συνέχεια ρίχνει λίγο χώμα και νερό. Είναι φανερά θλιμμένος με το θέαμα
που βλέπει.

“Μου φαίνεται ότι δεν ειμαστε τυχαία όλοι εδώ…
Είμαι ο Amelor και προστάτης του αιώνιου δάσους του Nimerin. O Thamior ήταν φίλος μου και εγώ ήρθα για να πραγματοποιήσω την τελευταια του επιθυμία.
Εσείς ποιοι είστε;”

#9 Jimakos

Jimakos

    Starting... The Game!

  • Members
  • 60 posts

Posted 18 April 2008 - 15:27

"Από έμενα τίποτα... Το γράμμα του έλαβα μου έδωσε την εντύπωση πώς και όλα τα βότανα της φύσης να του έφερνα τίποτα δεν θα γινόταν!"

#10 Ptomahawk

Ptomahawk

    Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

  • Members
  • 700 posts

Posted 18 April 2008 - 15:43

Ο Iltemars δεν προχωράει προς τον τάφο, αλλά ακούει με προσοχή τους άλλους. Τα μακριά μαλλιά σκούρα καφέ μαλλιά του είναι ριγμένα πάνω στους ώμους του.

"Όταν ένας μοναχός αρρωσταίνει δεν πρόκειται για απλή ασθένεια. Ήξερε πως θα πεθάνει."

Ο νεαρός άνδρας προχωράει 2 βήματα προς τον τάφο κοιτώντας την περίεργη κομπανία που είναι μπροστά του.

"Οι γιοι του Amaldar είναι μία αυστηρή ομάδα μοναχών. Αν ήταν κάποιος άλλος θα έλεγα ότι θα μπορούσε πολύ εύκολα να ξεφύγει από την πειθαρχία τους, αλλά ο Thamior... όχι, είχε άκαμπτη πειθαρχία.Όταν είχαμε πολεμήσει πλάτη με πλάτη τους εχθρούς μας, ούτε λεπτό δεν παρέκλεινε από τους κανόνες των γιων του Amaldar.

Posted Image

#11 Ephialtes

Ephialtes

    Ashigaru

  • Members
  • 570 posts

Posted 18 April 2008 - 16:02

''Απο οτι καταλαβαινω ο Thamior ηθελε κτ απο ολους μας, δεν νομιζω να μας καλεσε τυχαια, εμενα μου εστειλε και ενα περιεργο κομματι παπυρου, ισως το εδωσε και σε εσας'', ειπε ο Serindil και καθως εβγαζε το καμματι παπυρου που του ειχε στείλει ο Thamior προσθεσε: ''Δεν νομιζω να μου το εστειλε τυχαια''

Posted ImagePosted Image


#12 Ptomahawk

Ptomahawk

    Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

  • Members
  • 700 posts

Posted 18 April 2008 - 16:41

Ο Iltemars κοιτάει τον πάπυρο και παίρνει ένα βλέμμα απορίας.

"Μμ, καλό θα ήταν να ξέραμε τι λέει αυτός ο πάπυρος, αλλά πιστεύω πως πρώτα θα έπρεπε να μάθουμε για ποιό λόγο είμαστε όλοι εδώ, καθώς και τις προθέσεις μας."

Καθώς τελείωσε την φράση του κοίταξε προς την μορφή με τα έξυπνα μάτια.

"Και εσένα ποιός άνεμος σε φαίρνει σε αυτό το μέρος;"

Λέει στην θυλική halfling που μέχρι τότε δεν είχε πει τίποτα, χωρίς οστόσω να γυρίσει το σώμα του προς τα εκεί.

Posted Image

#13 Ephialtes

Ephialtes

    Ashigaru

  • Members
  • 570 posts

Posted 18 April 2008 - 17:09

Ο Iltemars κοιτάει τον πάπυρο και παίρνει ένα βλέμμα απορίας.

"Μμ, καλό θα ήταν να ξέραμε τι λέει αυτός ο πάπυρος,


''Ναι το προβλημα ειναι οτι ο παπυρος ειναι κενος, δεν μπορω να καταλαβω γιατι μου τον εστειλε ο Thalmior, αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν τον εστειλε χωρις λογο''

Posted ImagePosted Image


#14 Jimakos

Jimakos

    Starting... The Game!

  • Members
  • 60 posts

Posted 18 April 2008 - 20:52

Amelor

"Κρατα το πάπυρο σου καλά και πρόσεξε μην τον χάσεις. Μην ξεχνάς ότι όλοι είμαστε ξένοι μεταξύ μας.
Ο μόνος συνδετικός κρίκος αυτός ο τάφος. Αν θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε την ψυχή του φίλου σας να αναπαυτεί ήσυχα θα πρέπει να
γίνετε όλοι ειλικρινείς!
Στην αρχή πιστευα ότι βρίσκεστε εδώ τυχαία. Όμως αυτό(δείχνοντας το πάπυρο που κρατάει ο Serindil) μου απέδειξε το αντίθετο. Βοηθηστε όλοι να
πραγματόποιήσουμε την τελευταία επιθυμία του. Ορίστε και για να ξέρετε
ότι λέω την αλήθεια..."

Με αργές και προσεκτικές κινήσεις βγάζει το κομμάτι παπύρου που του
είχε στείλει ο Thamior και το δείχνει στους άλλους.

"...σειρά σας τώρα."

#15 Six Winged Angel

Six Winged Angel

    Κινητό Spoiler

  • Members
  • 1,906 posts

Posted 18 April 2008 - 21:07

"Πολύ καλά...." Έγνεψε ο Ixador "Το όνομα μου είναι Ixador D'Ellestengarden, ακόλουθος της μεγάλης Altua." Είπε κάνοντας έναν ιπποτικό χαιρετισμό. Ύστερα έβγαλε από ένα μικρό πουγκί περασμένο στη μέση του ένα μεγέθους της χούφτας του πράσινο πετράδι"Το μόνο που έστειλε ο αγαπημένος μου φίλος μαζί με το γράμμα του, ήταν αυτό το μυστηριώδες πετράδι..κάτι μου λέει ότι υπάρχουν πιθανότητες να συνδέεται με τη "σύμπτωση" της συνάντησης μας"