Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

D&D world

• Please log in to reply
331 replies to this topic

#121 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 13:42

Τον wizard, γιατί πλέον όλες του οι δυνάμεις κάνουν damage και έχουν και ένα secondary άμεσο effect (τις περισσότερες φορές) αντί για μακροχρόνια effects που είχαν τα spells της 3d edition (π.χ. δεν υπάρχει dominate που να διαρκεί πάνω από γύρο), ενώ επίσης δε μπορεί να κάνει summons.

Ναι. Με άλλα λόγια έγινε balanced με τα υπόλοιπα Classes & όχι η uber-ίλα που ο Wizard, o Cleric, & o Druid ήταν. ;)

Αλλά, please, μην αρχίσουμε τα edition wars. Υπάρχουν αρκετά για όλους all over the internet right now.
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#122 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 13:52

Αυτό ακριβώς, ο wizard ανταμοίβεται για την εξυπνάδα του. Και ο άλλος τον βοηθάει ο θεός του για αυτό και είναι έτσι.Το grand history of the realms το έχω διαβάσει, νόμιζα ότι είχαν βγει και άλλες πληροφορίες, να δω ποιος περιμένει μέχρι τον Αύγουστο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#123 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 20:41

Αυτό ακριβώς, ο wizard ανταμοίβεται για την εξυπνάδα του.

εμ βέβαια! δε φάγαμε τα νιάτα μας πάνω από τα σπέλμπουκς για να μας κουνιέται ο κάθε ιδρωμένος φάητερ με εγκέφαλο εσερίχια κόλι! σιχτήρ.. :hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#124 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 20:44

εμ βέβαια! δε φάγαμε τα νιάτα μας πάνω από τα σπέλμπουκς για να μας κουνιέται ο κάθε ιδρωμένος φάητερ με εγκέφαλο εσερίχια κόλι! σιχτήρ.. :hahaha:

δεν ειδα κανενα fighter να μου κουνιεται τοσα χρονια. ενας rogue τολμησε να μου παρει το spellbook καποτε, αλλα το μετανιωσε

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#125 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 20:47

δεν ειδα κανενα fighter να μου κουνιεται τοσα χρονια. ενας rogue τολμησε να μου παρει το spellbook καποτε, αλλα το μετανιωσε

πέστα ν' αγιάσει ο στόμας σου :hahaha:

αυτό λέω, πάνε να μας κουτσουρέψουνε το μεγαλείο στην 4η...μάγος άνευ ουμπερίλας δεν είναι μάγος, είναι ο σκράπας συμμαθητής του Χάρι Πότερ...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#126 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 21:57

να buffaroyn τον druid ωρε!! ( μιλαει ο lvl 3 drood :drink:)

druid = avatar of nature, πρεπει να σειεται η γη, να πεφτουν κεραυνιδια και λοιπα elental signs.

κατσε να παρω call lighting και στο 10 stormlord να σιωσει το πραμα λιγο. ( custom stormlord, στοιχεια απο 2 εκδοσεις του)

#127 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 23:12

αυτό λέω, πάνε να μας κουτσουρέψουνε το μεγαλείο στην 4η...μάγος άνευ ουμπερίλας δεν είναι μάγος, είναι ο σκράπας συμμαθητής του Χάρι Πότερ...

druid = avatar of nature, πρεπει να σειεται η γη, να πεφτουν κεραυνιδια και λοιπα elental signs.

ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!! :nanana:

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#128 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 10:17

ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!! :nanana:

Πατέρα!! :joyful::hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#129 LiosAlfa

LiosAlfa

Anime Elite

• Members
  • 1.175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 23:31

Todays Darko Lord Darko more precisely R.I.P. 12 February 2008-7 Juny 2008

LvL 8 Dwarf (+1 delvl cause of one raise dead το κολο save το έχασα για 1 στο roll και τα εσωτερικά μου γίνανε εξωτερικά με τον κολο spell caster)

Πέθαναι λόγο σύντομης ξενοικίασεις και επερχόμενης εξεταστικής.

Όλοι θα σε έχουμε στην καρδιά μας μαζί με το ουράνιο 23 (το όπλο του)
+2 twohanded waraxe of cleaving.

Να σαι καλά οπόυ και να πας και σε ευχαριστώ για τις στιγμές που μου χάρισες σε μένα και στην παρέα μου.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#130 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 23:43

Todays Darko Lord Darko more precisely R.I.P. 12 February 2008-7 Juny 2008

LvL 8 Dwarf (+1 delvl cause of one raise dead το κολο save το έχασα για 1 στο roll και τα εσωτερικά μου γίνανε εξωτερικά με τον κολο spell caster)

Πέθαναι λόγο σύντομης ξενοικίασεις και επερχόμενης εξεταστικής.

Όλοι θα σε έχουμε στην καρδιά μας μαζί με το ουράνιο 23 (το όπλο του)
+2 twohanded waraxe of cleaving.

Να σαι καλά οπόυ και να πας και σε ευχαριστώ για τις στιγμές που μου χάρισες σε μένα και στην παρέα μου.

one Dwarf less...:rip:

as for me, Fraetarus (Franterus) Hytantharel ( 14lvl Rogue ), decided to settle down in Everlund ( Silver Marchees, Faerun), and marry his fiancee.
I am really gona miss this character

#131 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 23:57

Δεν έχω πάιξει ποτέ, θα ήθελα όμως να το δοκιμάω για την εμπειρία. Μήπως θα μπορούσα να είχα πληροφορίες για το πως θα μπορούσα να παίξω? αν απαιτελι πολλά χρήματα και αν γίνεται να πάω κάπου δοκιμαστικά να το δω

#132 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 00:08

Χρηματα 0. Ενα σετακι ζαρια θες....
Διαθεση, DM, και ενα διαβασματακι το rulebook (το κατεβαζεις) και εισαι νταξει.
DM να βρεις....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#133 tec-goblin

tec-goblin

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 07:40

Δεν έχω πάιξει ποτέ, θα ήθελα όμως να το δοκιμάω για την εμπειρία. Μήπως θα μπορούσα να είχα πληροφορίες για το πως θα μπορούσα να παίξω? αν απαιτελι πολλά χρήματα και αν γίνεται να πάω κάπου δοκιμαστικά να το δω

Μιας και βγήκε τώρα η 4η έκδοση, σχεδιάζουμε μια δοκιμαστική ιστορία σε πειρατικό πλοίο, για ένα-δυο σέσσιον. Αν θες να δοκιμάσεις πρώτα μέσω ίντερνετ, συνεννοούμαστε μέσω pm. Αν θες από κοντά, καλύτερα να κανονίσεις με κάπιοον στην Ελλάδα.

#134 Kyrillos

Kyrillos

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 11:13

Γεια!Βασικα ειμαι φαν τον βιβλιων ... Ντριτζτ ρουλς :hahaha:
Θα ηθελα να ξερω εαν παιζει κατι... οχι τοσο οφισιαλ οσο ειναι χαρτι μολυβι και μια παρεα.
κατι πιο ετσι απλο.. και να ειναι στο νετ.. με πιο απλα πραγματα....

Ντριτζτ Ντο Ερντεν!!!!

Εμπειρικος αλλα οχι καμενος :stubborn:

#135 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 11:21

Γεια!Βασικα ειμαι φαν τον βιβλιων ... Ντριτζτ ρουλς :hahaha:
Θα ηθελα να ξερω εαν παιζει κατι... οχι τοσο οφισιαλ οσο ειναι χαρτι μολυβι και μια παρεα.
κατι πιο ετσι απλο.. και να ειναι στο νετ.. με πιο απλα πραγματα....

Ντριτζτ Ντο Ερντεν!!!!

πρωτον, πιστεψε με, τα βιβλια του Drizzt, εινια οτι χειροτερο υπαρχει στην λογοτεχνια που αφορα τα Forgotten Realms. τα μονα που αξιζουν ειναι οι δυο πρωτες τριλογιες, ( Icewind dale trilogy, dark elf trilogy ). απο εκει και περα :puke:.
θελεις να σου προτεινω νουβελες να διαβασεις? πολυ ευχαριστως με πμ.

τωρα, καντο λιγο πιο λιανα πλζ, γτ μονο καταλαβα οτι θελεις κατι απλο. απλο τι? απλο DnD? unofficial? πως οριζεις το official? χωρις τα core books δλδ? τι εκδοση?