Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

D&D world
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 16:51
οποιος μου βρει εκτος απο stormlord, elemental savant, archdruid αλλο επιθετικο spellcaster prestige class για druid κερδιζει ενα κουτι μπισκοτα μεσω ΕΛΤΑ ( throll! )
ps. εξαιρουνται PH, DM book, complete divine/arcane, masters of the wild και καποια που δε θυμαμαι τα ονοματα τους atm.
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 17:14
κρικ κρικ κρικ...(εκτύπωση αποτελεσμάτων!)
Δεν βρέθηκε τίποτα από την αναζήτηση για τα δεδομένα που δώσατε.

ΟΚ, σοβαρά τώρα κάτι πολύ καλό σύμφωνα με τα δεδομενα σου και εγώ ακόμη το ψάχνω. Ξερό druid και μετά καρφί για prestige δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψή μου.
Για multi όμως (αν ενδιαφέρεσε) check: Holy libarator (complete warrior)
Archane Hierophant (races of the wild), Ηierophant (Forgotten Realms Campain Setting αυτό και για σκέτο druid είναι πολύ καλό) αυτά κάτι λένε...
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 18:13

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 19:25
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 21:03
+2DC στα spells και την μετατροπή spell σε spell-like εμένα μου αρέσουν αρκετά. Πάντα βάσει του στυλ σου...
Όσο αναφορά το planar shepherd δεν το ξέρω και θα το κοιτάξω.ΤΗΧ Takada!

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 13:46
Peter's Evil Overlord List
Famous Last Words 1 through 250
GameWyrd - Famous Last Words
SO YOU THINK YOU CAN QUEST - SFF.gr - Science Fiction & Fantasy Board
Κόμπες ο Ντερλικοτής-3 - SFF.gr - Science Fiction & Fantasy Board
Καφριλονία - SFF.gr - Science Fiction & Fantasy Board
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 13:52
εχει κανεις το mp3 που και καλα δειχναν γιατι το dnd ειναι σατανικο, και ειχε ενα party που ξεκιναγαν campaign και ο καθε παικτης ηταν ο χειροτερος εφιαλτης του dm ?
Τhx rori!
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 14:08
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 16:04
Οι ενδιαφερόμενοι που έουν ένα έτοιμο είδη στημένο τραπέζι με κάποιο από τα 2 ποιο επάνω παιχνίδια ας μπουν στον κόπο να ποστάρουν εδώ αν θέλουν ένα ακόμα μέλος στο πάρτι τους, ή αν ενδιαφέρεστε να στήσουμε καινούριο τραπέζι.
Προσωπικά δεν έχω βιβλία για D&D αλλά έχω για βαμπίρ σε μορφή pdf.
Οι ενδιαφερόμενοι ας ποστάρουν tnx και ελπίζω να βρεθεί κάτι σύντομα...
ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΑΝΘΙΖΕΙ ΠΑΛΙ....
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 16:23
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 17:20
Btw Μένω Νεα Ιωννία Αθήνα tnx Loke...
Ως οι πιστοί ποστάρετε...
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 17:26

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 20:10
Δεδομενου του παραπανω σχετικο thread ενσωματωθηκε στο παρον.Αν μη τι αλλο ειναι πολυ πιο ευκολο να προσεξει καποιος που ενδιαφερεται να συμμετεχει σε καποιο session αυτου του ειδους τα posts και αφ'ετερου αν καναμε ξεχωριστο thread για καθε τετοιο request χαθηκαμεΥΓ.Οποιος ενδιαφερεται για να συμμετεχει σε καποιο campaing μπορει επισης να ποσταρει εδω και ολο και καποιο διαθεσιμο party μπορει να τον χωρεσει

Καλη συνεχεια στην αναζητηση

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2008 - 20:52

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 19:05