Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

D&D world

• Please log in to reply
331 replies to this topic

#136 Kyrillos

Kyrillos

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 09 June 2008 - 13:14

λοιπον... βασικα αυτα εχω διαβασει .. τις πρωτες δυο τριλογιες.. πραγματικα εχω φαει τοσο κολλημα που θα τα διαβασω ολα....
τωρα ναι ρε παιδι μου...
λεω κατι σε φαση πολυ χλρ(d&) και απλο.. ξερεις σαν να το παιζουμε εμεις τωρα ετσι χαλαρα

σαν τουτοριαλ για το ρεαλ πραμα!!

Εμπειρικος αλλα οχι καμενος :stubborn:

#137 Sorafin

Sorafin

~TheSorcerer~

• Members
  • 64 posts

Posted 09 June 2008 - 20:42

λοιπον... βασικα αυτα εχω διαβασει .. τις πρωτες δυο τριλογιες.. πραγματικα εχω φαει τοσο κολλημα που θα τα διαβασω ολα....
τωρα ναι ρε παιδι μου...
λεω κατι σε φαση πολυ χλρ(d&) και απλο.. ξερεις σαν να το παιζουμε εμεις τωρα ετσι χαλαρα

σαν τουτοριαλ για το ρεαλ πραμα!!

ρε για ρίξε μια ματιά στο player by post , τα παιδιά παίζουν ον λαιν ;) :wis:
Posted Image

#138 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 14 June 2008 - 14:47

Μιας και είμαι σπίτι Θεσσαλονίκη αυτά τα ΣουΚου βρήκαμε ευκαιρία με την παρέα μου & αρχίσαμε το πρώτο 4e campaign μας. Yay! :thumbup:
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#139 joniM

joniM

What u looking at PUNK ?

• Members
  • 10 posts

Posted 07 July 2008 - 07:00

Αυτή τι στιγμή παίζω ένα human wizard 4έκδοση και έχω χάσει λίγο από τις τόσες αλλαγές. πχ ( critical hit on undead = overkill εκεί που τα undead ήταν ιmmune στα critical. :uhh:) καλή φαίνεται η τέταρτη έκδοση αλλα παρα πολλές αλλαγές που αλλάζουν το παιχνίδι.

Επίσης παίζω με κάτι φίλους naruto που το κάναμε dnd , βγήκε πολύ καλο μπορώ να ομολογήσω.

Το μονο κακό είναι ότι σε μια πολύ σαν τι κοζάνη που είμαι δεν μπορώ να βρω και πολλά άτομα για να παίζω συνεχεια και έλλειψη dm.

joniM

Imba DemonSlayer

Kneel on me nAbs

#140 tec-goblin

tec-goblin

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 07 July 2008 - 07:50

( critical hit on undead = overkill εκεί που τα undead ήταν ιmmune στα critical. :uhh:)

HEAD SHOOOOT :)

Για το Ναρούτο που λες, το έχουν κάνει κι άλλοι στο ίντερνετ, φαίνεται γενικά να δουλεύει. Εμείς παίζαμε Gunslinger Girl σε d20 modern.

#141 joniM

joniM

What u looking at PUNK ?

• Members
  • 10 posts

Posted 07 July 2008 - 08:03

στο internet να παίξω DND δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.

αλλα επιμένω στην η 4 είναι μπλέξιμο πρέπει να τα μάθεις όλα από την αρχή

και στο μέλλον οπωσδήποτε θέλω να δοκιμάσω έναν dragonborn warlord πρέπει να τα σπάνε ακόμα και ας είναι lauful good .

joniM

Imba DemonSlayer

Kneel on me nAbs

#142 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 07 July 2008 - 08:10

Dragonborn paladin θα ηθελα να παιξω εγω και Eladrin Wizard
και που να εβλεπες τι γινονταν οταν βγηκε η 3. εκει να δεις μπερδεμα. η 4 ειναι περιπατος

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#143 joniM

joniM

What u looking at PUNK ?

• Members
  • 10 posts

Posted 07 July 2008 - 08:26

άμα ξεκινήσετε κανένα dnd game στο internet και θέλετε άτομα στείλτε μου ένα pm . h link. :emptyonexg1:

joniM

Imba DemonSlayer

Kneel on me nAbs

#144 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 posts

Posted 07 July 2008 - 10:24

Διαβάζω την 4η αυτή την περίοδο, και το μόνο που βλέπω είναι βελτίωση. Μπράβο στα παιδιά! :nod2: I can't wait to play! Θα ρίξω ανακοίνωση κάπoια στιγμή για session, να το δούμε και στην πράξη :) Πάντως όσοι γνωστοί μου την έτρεξαν έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα! :)

BTW, για αποφυγή παρεξηγήσεων, ξεκίνησα από εδώ:

Spoiler:

Posted Image

#145 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 07 July 2008 - 18:22

O.o ωραίος!

εγώ πάλι άρχισα να διαβάζω την 4Ε σήμερα και δεν με ικανοποιεί τόσο, μου φαίνονται όλα υπερ-απλουστευμένα,
μερικά παράπονα:
---
zomg και 8 wtf γιατί κάνανε το greatsword μου να βαράει με 1d10? T_T
---
οι υπέρ-κανόνες του two-weapon fighting εξαφανίστηκαν και πλέον μπορείς να χρησημοποιήσεις και τα 2 όπλα μόνο σε abilities του ranger O.o just why?
---
οι νέες φιλές και κλάσεις μου φαίνονται ιδιαίτερα περίεργες και κουλές για starting basic ect, δεν είμαι φυσικά κατά τους, αλλά έρχονται σε βάρος άλλων πιο "βασικών" όπως dragonborn και tiefling σε βάρος gnome και half-orc
---
με χάλασαν τα απλουστευμένα alingments που μαζί τους έρχονται και αλαγές στο pantheon (where's heironious, hextor and the others? :S)
---
και άλλα

παρόλα αυτά, είναι μόνο πράγματα που βγαίνουν με μια πρώτη ματιά και πρέπει να περιμένω μέχρι ουσιαστικά να παίξω το παιχνίδι για να έχω σφαιρική άποψη

#146 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 07 July 2008 - 18:51

βγαλαν τον druid = gtp

απο σεπτεμβριο παιζει να τη τσεκαρουμε και εμεις την 4αρα ( αντε τυχερε dmvago ... xD )

#147 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 posts

Posted 07 July 2008 - 19:06

Druid is coming up in PHB2 I think...

Also you have to admit one thing about 4th: it looks really fun! :)
Posted Image

#148 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 07 July 2008 - 20:31

απο σεπτεμβριο παιζει να τη τσεκαρουμε και εμεις την 4αρα ( αντε τυχερε dmvago ... xD )

Άμα εξαφανίσω από το πολυσύμπαν και το απειροστό ίχνος της ποταπής σου υπάρξεως με τις DM-ικες σούπερ kakoi δυνάμεις μου θα σου πω εγώ!!! :mador2:

Πάντως πέρα από την πλάκα, εμένα δε μου φάνηκε και πολύ σόι η 4η έκδοση. Πολύ video-game την έκαναν και όλοι είναι τίγκα στα benefits. Αλλά αυτά που με άφησαν κάγκελο (με την κακή έννοια) ήταν η αφαίρεση του Druid και του Sorcerer από τις core classes και η τόσο απλή (ψεκάστε - σκουπίστε - τελειώσατε) προσθήκη των Tiefling Dragonborn και Eladrin σαν core race. (Helloooo, dragonborns as such easy choices for roaming into towns? This ain't Xavier's Academy-X fellas...)

Ντάξει ίσως είμαι λίγο παλιο-συντηρητούκλα, αλλά not all can be happy with everything, neeeee?:canthelp:
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#149 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 posts

Posted 07 July 2008 - 21:44

Just give it a try and let me know if you didn't have fun man :) Give love a chance ενα πράγμα :P
Posted Image

#150 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 08 July 2008 - 00:59

αμα δεν εχει tree - hugger δυσκολα! ωραιο men που ορισαν αρκετα τα πραγματα ( δε χρειαζεται να κοιταξεις 185 βιβλια πια ) αλλα νιωθω ( αν και ακομα newb ειμαι ) οτι το περιοριζουν αρκετα, σα να σου λεει μπορεις να πας και να αλλαξεις οτι θες αλλα ετσι που τα εχουμε βαλει θα τα βρεις μπαστουνια μεχρι να τα καφερεις.