Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

D&D world
Posted 09 June 2008 - 13:14
τωρα ναι ρε παιδι μου...
λεω κατι σε φαση πολυ χλρ(d&) και απλο.. ξερεις σαν να το παιζουμε εμεις τωρα ετσι χαλαρα
σαν τουτοριαλ για το ρεαλ πραμα!!

Posted 09 June 2008 - 20:42
λοιπον... βασικα αυτα εχω διαβασει .. τις πρωτες δυο τριλογιες.. πραγματικα εχω φαει τοσο κολλημα που θα τα διαβασω ολα....
τωρα ναι ρε παιδι μου...
λεω κατι σε φαση πολυ χλρ(d&) και απλο.. ξερεις σαν να το παιζουμε εμεις τωρα ετσι χαλαρα
σαν τουτοριαλ για το ρεαλ πραμα!!
ρε για ρίξε μια ματιά στο player by post , τα παιδιά παίζουν ον λαιν

Posted 14 June 2008 - 14:47

I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.
Posted 07 July 2008 - 07:00

Επίσης παίζω με κάτι φίλους naruto που το κάναμε dnd , βγήκε πολύ καλο μπορώ να ομολογήσω.
Το μονο κακό είναι ότι σε μια πολύ σαν τι κοζάνη που είμαι δεν μπορώ να βρω και πολλά άτομα για να παίζω συνεχεια και έλλειψη dm.
joniM
Imba DemonSlayer
Kneel on me nAbs
Posted 07 July 2008 - 07:50
HEAD SHOOOOT( critical hit on undead = overkill εκεί που τα undead ήταν ιmmune στα critical.
)

Για το Ναρούτο που λες, το έχουν κάνει κι άλλοι στο ίντερνετ, φαίνεται γενικά να δουλεύει. Εμείς παίζαμε Gunslinger Girl σε d20 modern.
Posted 07 July 2008 - 08:03
αλλα επιμένω στην η 4 είναι μπλέξιμο πρέπει να τα μάθεις όλα από την αρχή
και στο μέλλον οπωσδήποτε θέλω να δοκιμάσω έναν dragonborn warlord πρέπει να τα σπάνε ακόμα και ας είναι lauful good .
joniM
Imba DemonSlayer
Kneel on me nAbs
Posted 07 July 2008 - 08:10
και που να εβλεπες τι γινονταν οταν βγηκε η 3. εκει να δεις μπερδεμα. η 4 ειναι περιπατος
Posted 07 July 2008 - 08:26

joniM
Imba DemonSlayer
Kneel on me nAbs
Posted 07 July 2008 - 10:24

BTW, για αποφυγή παρεξηγήσεων, ξεκίνησα από εδώ:

Posted 07 July 2008 - 18:22
εγώ πάλι άρχισα να διαβάζω την 4Ε σήμερα και δεν με ικανοποιεί τόσο, μου φαίνονται όλα υπερ-απλουστευμένα,
μερικά παράπονα:
---
zomg και 8 wtf γιατί κάνανε το greatsword μου να βαράει με 1d10? T_T
---
οι υπέρ-κανόνες του two-weapon fighting εξαφανίστηκαν και πλέον μπορείς να χρησημοποιήσεις και τα 2 όπλα μόνο σε abilities του ranger O.o just why?
---
οι νέες φιλές και κλάσεις μου φαίνονται ιδιαίτερα περίεργες και κουλές για starting basic ect, δεν είμαι φυσικά κατά τους, αλλά έρχονται σε βάρος άλλων πιο "βασικών" όπως dragonborn και tiefling σε βάρος gnome και half-orc
---
με χάλασαν τα απλουστευμένα alingments που μαζί τους έρχονται και αλαγές στο pantheon (where's heironious, hextor and the others? :S)
---
και άλλα
παρόλα αυτά, είναι μόνο πράγματα που βγαίνουν με μια πρώτη ματιά και πρέπει να περιμένω μέχρι ουσιαστικά να παίξω το παιχνίδι για να έχω σφαιρική άποψη
Posted 07 July 2008 - 18:51
απο σεπτεμβριο παιζει να τη τσεκαρουμε και εμεις την 4αρα ( αντε τυχερε dmvago ... xD )
Posted 07 July 2008 - 19:06
Also you have to admit one thing about 4th: it looks really fun!

Posted 07 July 2008 - 20:31
απο σεπτεμβριο παιζει να τη τσεκαρουμε και εμεις την 4αρα ( αντε τυχερε dmvago ... xD )
Άμα εξαφανίσω από το πολυσύμπαν και το απειροστό ίχνος της ποταπής σου υπάρξεως με τις DM-ικες σούπερ kakoi δυνάμεις μου θα σου πω εγώ!!!

Πάντως πέρα από την πλάκα, εμένα δε μου φάνηκε και πολύ σόι η 4η έκδοση. Πολύ video-game την έκαναν και όλοι είναι τίγκα στα benefits. Αλλά αυτά που με άφησαν κάγκελο (με την κακή έννοια) ήταν η αφαίρεση του Druid και του Sorcerer από τις core classes και η τόσο απλή (ψεκάστε - σκουπίστε - τελειώσατε) προσθήκη των Tiefling Dragonborn και Eladrin σαν core race. (Helloooo, dragonborns as such easy choices for roaming into towns? This ain't Xavier's Academy-X fellas...)
Ντάξει ίσως είμαι λίγο παλιο-συντηρητούκλα, αλλά not all can be happy with everything, neeeee?

いつでも今日が、いちばん楽しい日

Posted 07 July 2008 - 21:44

Posted 08 July 2008 - 00:59