Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

D&D world


  • Please log in to reply
331 replies to this topic

#76 karkas

karkas

    Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

  • Members
  • 261 posts

Posted 08 April 2008 - 13:43

Εμείς στο δικό μας ...εγώ DM..έχουμε και λέμε:

(Να σημειώσω ότι εκείνη τη στιγμή πλησίαζε θεότητα έτοιμη να διαλύσει τα πάντα και ήταν μαζεμένη ομάδα στρατιωτών και ένα τάγμα μάγων)

Rogue: Γίνεται μήπως να υψώσουμε ένα τεράστιο μαγικό πλέγμα έτσι ώστε να μην μπορέσει να μας φτάσει?

Archmage: Νομίζω...ναι νομίζω ότι έχουμε τη σοφία για να το κάνουμε αυτό....εε...εε Σοφία, έλα εδώ κορίτσι μου!

#77 Melkor

Melkor

    逸楽生活

  • Members
  • 2,051 posts

Posted 08 April 2008 - 14:00

συγνωμη αλλα δεν το "πιανω" και οταν λες " Θεοτητα", εννοεις avatar ? αλλιως οτι και να σηκωναν , οτι κα ινα κανανε , ηταν νεκροι

1345977285497_zps066ae44a.jpg


#78 karkas

karkas

    Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

  • Members
  • 261 posts

Posted 08 April 2008 - 16:36

Κάτι σαν Avatar, αλλά επειδή συνέχισα το σενάριο του πρωην DM , δεν μου εξακρίβωσε τι ηταν και τι ηθελε να κάνει με την συγκεκριμένη οντότητα.

#79 somnium

somnium

    女神道

  • Members
  • 356 posts

Posted 21 April 2008 - 23:14

Μολις γυρισα απο session. Σκηνικο:

Ολο το χωριο βρισκεται στον ναο. Το φαντασμα ενος νεκρου, ημιτρελου μαγου στοιχειωνει τους υπολοιπους χωρους, αφ' οτου ειχε πεθανει προσπαθωντας να δολοφονησει τη γυναικα και το νεογεννητο μωρο της. Η ομαδα μας μετα απο σκληρη μαχη and thanks to my superior bluffing skills καταφερε να εκμαιευσει απ το φαντασμα οτι το παιδι γεννηθηκε κατειλημμενο απο ενα δαιμονικο πλασμα. Το ελεγξαμε, ισχυει.
Οσο η Somnium (Human, Sorceress
, lv3) διαπραγματευεται με τον οχλο των χωρικων, ο Gray Fox (Human, Rogue) αρπαζει τη γυναικα και το παιδι, και κατευθυνεται στην πορτα, με σκοπο να τα παραδωσει στο φαντασμα, προτιμωντας να στραφει προς τη δυνατοτερη πλευρα.
Εχοντας το ενα Rapier στο λαιμο της γυναικας, απειλει τον οχλο οτι η παραμικρη κινηση ειναι ο θανατος της. Η Somnium, ο Radagast (Human, Druid) παρακολουθουν αμετοχοι, η Somnium με ενα σαρδονιο χαμογελο.
Οταν ο Gray Fox γυριζει προς την πορτα, ενας οπλισμενος χωρικος τον πλησιαζει κρυφα. Ο G. F. δεν τον παρατηρει, αλλα ο Radagast μου ζητα να του το πω.
Cast Message. Ο Fox το μαθαινει.
DM: Πως αντιδρας?
GF: Γυριζω αποτομα και κραταω το μωρο στο υψος του στηθους μου. Τι στο διαλο, καποιο bonus στην Armor Class θα δινει!

Ουδεν σχολιο.:nod::nod:.-

Posted Image


#80 Melkor

Melkor

    逸楽生活

  • Members
  • 2,051 posts

Posted 21 April 2008 - 23:19

evil party παιζετε? πολυ καλη η ιδεα παντως για AC:hahaha:

1345977285497_zps066ae44a.jpg


#81 somnium

somnium

    女神道

  • Members
  • 356 posts

Posted 21 April 2008 - 23:27

Οχι ιδιαιτερως evil, εξαλλου οι υπολοιποι μειναμε αμετοχοι.
Παρεουλα απο σχολη, περναμε ΤΕΛΕΙΑ. Αλλο σκηνικο:

Η Cleric μας in real life ειναι ζευγαρι με το Gray Fox. Εγω, παντα παιζω θηλυκους χαρακτηρες (εχω και μεγαλο Charisma. LOVE Sorceresses). Μετα απο θερμοαιμο διαπληκτισμο μου με το Fox:
Cl: Ξεκολλα, στο level 3 εμεις θα τα φτιαξουμε.
Smnm: Γιατι ρε, feat ειναι?



Βεβαια, check my sig
:hahaha:

Posted Image


#82 Jimakos

Jimakos

    Starting... The Game!

  • Members
  • 60 posts

Posted 21 April 2008 - 23:41

Και τι Armor bonus θα δίνει το μωράκι; 1/4 Cover;;; ;)

#83 somnium

somnium

    女神道

  • Members
  • 356 posts

Posted 21 April 2008 - 23:45

Ο DM παντως δεν του δωσε.
Καλα, εν τω μεταξυ μετα ο G. F. την εκανε τρεχοντας με ολο το χωριο στο κατοπι του. Refrain του τραγουδιου που επαιζε στο cafe:

Run away, Run away, Run Away....aaaaaaaaahhhhhh...

Σχολιο DM: Να και το τραγουδι του Elan (Order of the Stick)

Posted Image


#84 tec-goblin

tec-goblin

    Starting...

  • Members
  • 4 posts

Posted 22 April 2008 - 08:42

Οχι ιδιαιτερως evil, εξαλλου οι υπολοιποι μειναμε αμετοχοι.


Είναι evil light :P. Δεν κάνετε κακό για το κακό, αλλά μπορεί να αφήσετε να πεθάνουν μωρά όποτε σας βολεύει :wis::wis:

#85 Ptomahawk

Ptomahawk

    Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

  • Members
  • 700 posts

Posted 22 April 2008 - 12:31

Βασικά θα μπορούσε να πετάξει το μωρό για να αμυνθεί πάνω στον άλλο, οπότε και θα του στερούσε την επίθεση αν επιχειρούσε εκείνος να το πιάσει, ίσως να τον έβγαζε και flanked
Posted Image

#86 tec-goblin

tec-goblin

    Starting...

  • Members
  • 4 posts

Posted 30 April 2008 - 11:16

ΑΓΓΕΛΙΑ: Ο πολυαγαπημένος μας Φοίβος/Μαντάρι στο campaign Eberron πρέπει να φύγει για στρατό, και εγώ και οι άλλοι δυο παίκτες έχουμε βγει παγανιά και ψάχνουμε κόσμο που ψήνεται για παιχνίδι μέσω msn.

Προς το παρόν παίζουμε Πέμπτες τα βραδάκια (8-12), αλλά είμαστε ανοιχτοί σε άλλες προτάσεις.

Προφίλ
Εκτίμηση για το καλό roleplaying, τις δολοπλοκίες και το μυστήριο, αλλά φυσικά βοηθάει να διασκεδάζει και μια καλή (βλέπε φονική) μάχη πού και πού (και πολλές σε κάτι ντελίρια όπου μπαίνετε σε πολύ επικίνδυνες περιοχές ή έχετε τσαντίσει πολύ ισχυρούς εχθρούς).
Συμπάθεια για τις ιστορίες που εκτείνονται σε μεγάλο βάθος ιστορικό, αλλά των οποίων το μέλλον μπορούν οι παίκτες να αλλάξουν, δραστικά. Ειδικά το πρώτο, αφού έχουμε άάπειρους NPCs, συμμαχίες, subplots, προσωπικές φιλίες και αντιπαραθέσεις, οπότε θέλει κάποια υπομονή 1-2 σέσσιον μέχρι να πιάσει τι γίνεται ένας νέος παίκτης.
Είμαστε ιδιαίτερα φιλικοί με νέους παίκτες που μαθαίνουν τώρα το σύστημα.

Διαθέσιμοι χαρακτήρες, αλλά φυσικά μπορείτε να φτιάξετε και δικούς σας:
--Μαντάρι. Κάλασταρ ενσάρκωση του καλού με ψυχικές δυνάμεις, ένα εξωγήινο πλάσμα από τον κόσμο των ονείρων στο κεφάλι της και μια περίεργη αντίληψη της πραγματικότητας.
--Άντρος. Πρώην παλαδίνος που έχασε την πίστη του και τα όπλα του σε μια σειρά φιάσκων και αποκαλύψεων, και τώρα προσπαθεί να σχηματίσει μια δική του φιλοσοφία ή να βρει κάτι να πιστεύει. Ακολουθώντας το παράδειγμα της Μαντάρι έχει απαρνηθεί τα υλικά αγαθά (vow of poverty) και επίσης κάνει σιγά σιγά retrain σε μοναχό.
--Σηαζάλα. Μυστηριώδης από μακρινή ήπειρο, κυνηγημένη από τους δικούς της. Έχει ένα μαγικό όπλο που της μιλάει και γνωρίζει πολλές anime-like τεχνικές. Επίσης μπορεί να πλάθει τα όνειρά της.

#87 ssjboy89

ssjboy89

    Starting...

  • Members
  • 2 posts

Posted 03 May 2008 - 21:43

Πιστεύω οτι ο paladin δεν ειναι καθόλου άσχημο class..με ενα 2hand weapon παίζει primary dmg στα αρχικά lvl ενώ ειναι λιγοτερο βαρετός απο τον fighter στα μεγάλα lvl.. εχει μεγάλα save κ μόλις βαρεθείς το lawful good αλλάζεις σε black guard που εχει και tower shield.. εχει κ spells οπως το smite για λιγη βοήθεια σε dmg κ το lay of hands που σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις το divine sacrifice(χανεις 10 hp σε κάθε attack αλλα προσθέτεις 5d6 dmg στο dmg σου)... παίζω sorcerer k ο μόνος που βαράει όσο εγώ στα 7 lvl είναι ο black guard που φοράει κ tower shield.. οσο για το role playing του πάλα εχω να πω.. είναι δύσκολο αλλα ο δικος μας αφιερώνει.. έχει το μεγαλύτερο exp απο role playing κ με το που έγινε black guard καναμε κ λήστειες κ είχε κ ενδιαφέρον όλο το ταξίδι προς την αλλαγή alignment..μια χαρα είναι ο πάλα κ τον snobaroun μονο οσοι δεν μπορούν να τον παίξουν κ κρύβονται πίσω απο το evil..σκοτώνουν καλούς κ νομίζουν κανουν role playing..

#88 Melkor

Melkor

    逸楽生活

  • Members
  • 2,051 posts

Posted 04 May 2008 - 00:44

να ιαλλα και το να κανεις paladin αρχικα και Black Guard μετα δεν ειναι μονοδρομος οπως νομιζουν μερικοι. υπο αυτη την εννοια, ουτε αυτο ειναι Role playing

προσωπικα πιστευω οτι αν εχεις τα ατσαλινα νευρα να παιξεις καιρο lawful good paladin και τον παιζεις σωστα, ισα ισα, εισαι πολυ καλυτερος role player απο το οταν παιζεις black guard

1345977285497_zps066ae44a.jpg


#89 Six Winged Angel

Six Winged Angel

    Κινητό Spoiler

  • Members
  • 1,906 posts

Posted 04 May 2008 - 09:19

Εξαρτάται τον παίκτη, εγώ και ninja lawful good θα τον παίξω :hahaha::fromabove:

#90 tec-goblin

tec-goblin

    Starting...

  • Members
  • 4 posts

Posted 04 May 2008 - 10:13

να ιαλλα και το να κανεις paladin αρχικα και Black Guard μετα δεν ειναι μονοδρομος οπως νομιζουν μερικοι. υπο αυτη την εννοια, ουτε αυτο ειναι Role playing

προσωπικα πιστευω οτι αν εχεις τα ατσαλινα νευρα να παιξεις καιρο lawful good paladin και τον παιζεις σωστα, ισα ισα, εισαι πολυ καλυτερος role player απο το οταν παιζεις black guard


Ακόμα καλύτερα, παίζεις crusader από Tome of Battle. Πολύ πιο ενδιαφέρων από τα μικρά λέβελ, μπορείς να αφιερωθείς σε ένα ιδανικό ανεξαρτήτως alignment.