Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

D&D world

• Please log in to reply
331 replies to this topic

#256 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2010 - 23:37

Και κατι για να σπασει η σιωπη στο thread

AC/DC (Ωχ το εγραψα σε λαθος thread!):cry5:

Armor Class / Difficulty Class η προστασια μας (Οχι ενταξει σωστα το βαλα εδω):blingeye2::joyful:

#257 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2010 - 11:33

Έχει τσεκάρει κανείς Pathfinder? (αναφορικά είναι κάτι σαν νέο dnd version το οποίο το ανέπτυξαν μερικοί από τους creators της 3.5, απογοητευμένοι από την 4e)
http://paizo.com/pathfinderRPG
Κάνω crash test σε session και τα σπάει! :riiight:
Πιθανότατα θα γυρίσουμε το δικό μας long running 3.5 campaign σε pathfinder μόλις τελειώσει η τρέχουσα season

#258 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2010 - 16:06

Έχει τσεκάρει κανείς Pathfinder? (αναφορικά είναι κάτι σαν νέο dnd version το οποίο το ανέπτυξαν μερικοί από τους creators της 3.5, απογοητευμένοι από την 4e)
http://paizo.com/pathfinderRPG
Κάνω crash test σε session και τα σπάει! :riiight:
Πιθανότατα θα γυρίσουμε το δικό μας long running 3.5 campaign σε pathfinder μόλις τελειώσει η τρέχουσα season

Μία μικρή διόρθωση: η Paizo & τα άτομα που έκανα design το παιχνίδι δεν είχαν καμία σχέση με το design του 3.5 (let alone του 3.0) - αν και έβγαζαν το Dragon / Dugeon για μία περίοδο. Το μόνο σχετικό είναι ότι ο Monte Cook χρησιμοποιήθηκε σε ένα marketing stunt έδωσε ένα tacit nod of approval στο παιχνίδι.

Είναι βασικά 3.75 / 3.5-με-κάποια-house-rules.

Άμα σε κάποιον αρέσει το 3.x τότε υπάρχει καλή πιθανότητα να του αρέσει & το Pathfinder. Από την άλλη όσα προϋπάρχοντα προβλήματα του συστήματος λύνει, άλλα τόσα καινούργια δημιουργεί ή χειροτερεύει, οπότε...

Προσωπικά, άμα ήταν να παίξω 3.5 θα προτιμούσα να το κάνω με τα βιβλία της WotC (ειδικά με τα πιο φευγάτα που είχαν βγει προς το τέλος), τα οποία & ήδη έχω στο κάτω-κάτω (ράφια από, in fact).

Αλλά τα production values & το artwork τα σπάνε!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Yo! Master: 19 Νοέμβριος 2010 - 18:18

----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#259 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2010 - 18:05

Ευχαριστώ για τη διόρθωση XP

Δε λέω, είναι πάντως ένα ευχάριστο φρεσκάρισμα για αυτούς που έχουνε λιώσει στη 3.5 και δεν τους αρέσει η 4e, όπως εγώ

#260 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2010 - 18:19

Ευχαριστώ για τη διόρθωση XP

Δε λέω, είναι πάντως ένα ευχάριστο φρεσκάρισμα για αυτούς που έχουνε λιώσει στη 3.5 και δεν τους αρέσει η 4e, όπως εγώ

What about non-D&D fantasy RPGs?

HERESY! ;)

P.S. Σου συνιστώ να δεις ASAP το Advanced Player's Guide. Πολύ πράγμα μέσα, για existing & new Classes!
----

#261 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2010 - 20:58

What about non-D&D fantasy RPGs?

HERESY! ;)

P.S. Σου συνιστώ να δεις ASAP το Advanced Player's Guide. Πολύ πράγμα μέσα, για existing & new Classes!

heresy heresy kill it with fire! :bike::fromabove: (παίζουμε και vampire tm an stuff xP)
Για pathfinder huh? Thanks πάω να τσεκάρω!

#262 tec-goblin

tec-goblin

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2010 - 10:58

Άμα σε κάποιον αρέσει το 3.x τότε υπάρχει καλή πιθανότητα να του αρέσει & το Pathfinder. Από την άλλη όσα προϋπάρχοντα προβλήματα του συστήματος λύνει, άλλα τόσα καινούργια δημιουργεί ή χειροτερεύει, οπότε...

Προσωπικά, άμα ήταν να παίξω 3.5 θα προτιμούσα να το κάνω με τα βιβλία της WotC (ειδικά με τα πιο φευγάτα που είχαν βγει προς το τέλος), τα οποία & ήδη έχω στο κάτω-κάτω (ράφια από, in fact).

Αλλά τα production values & το artwork τα σπάνε!

Προσυπογράφω! Αλλά μετά από 9 χρόνια ως DM, είμαι στο τέλος του 2ου χρόνου του καλύτερού μου campaign ever, είναι σε 4η, και δεν ξαναγυρίζω :).

#263 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2010 - 12:22

Guys, please, όχι edition wars, τουλάχιστον.
----

#264 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2010 - 12:36

what yo!master said.

ο καθένας όπως μάθει ρε λεβέντες. ή ό,τι του ταιριάξει καλύτερα.

οσο για μένα, το παλιό μου πάρτυ ξαναβγήκε στο κουρμπέτι, έστω και μια φορά στις 45 μέρες.
συνεχίζουμε 3.5 ενώ κάναμε 3 δοκιμαστικά παλιότερα με 4.
ο DM μου εκδήλωσε ζωηρό ενδιαφέρον για το Arcana Evolved toy Monte Cook. ίσως στο μέλλον παίξουμε κάτι.

και για να περάσουμε λίγο στα campaign settings, όταν θα ξαναπαίξω DM θα παίξω στο Grayhawk. οι ιδέες που κατέβασα δεν βγαίνουν με την απεραντοσύνη των realms.
επίσης, σκεφτόμαστε να δοκιμάσουμε Dark Sun κάποτε.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#265 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2010 - 13:10

επίσης, σκεφτόμαστε να δοκιμάσουμε Dark Sun κάποτε.

Οι δικοί μου στη Θεσ/νίκη παίζουν 4e Dark Sun currently & έκανα guest σε 2 sessions όταν ήμουν πάνω για τις εκλογές. More στις διακοπές των Χριστουγέννων. :)

Amusingly, το party ήταν 1 Elf (Gladiator Fighter), 1 Eladrin (Veiled Alliance Wizard), & το δικό μου 1 Half-Elf (Dune Trader Ardent), για να έχουμε όλο το σετ. Racial ζητήματα ήταν αρκετά central στο παιχνίδι.
----

#266 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2010 - 14:14

οσο για μένα, το παλιό μου πάρτυ ξαναβγήκε στο κουρμπέτι, έστω και μια φορά στις 45 μέρες.

εντάξη εσείς είσαστε συχνόί :P (~1/60 μέρες yay)

#267 tec-goblin

tec-goblin

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2010 - 00:55

εντάξη εσείς είσαστε συχνόί :P (~1/60 μέρες yay)

Αχαχούχα!!!
Εμείς παίζουμε κάθε εβδομάδα, χάνουμε το πολύ μια το χρόνο :).

#268 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2010 - 01:00

Αχαχούχα!!!
Εμείς παίζουμε κάθε εβδομάδα, χάνουμε το πολύ μια το χρόνο :).

miss ye olde days of yore. τώρα παίζουμε μια φορα τον μηνα στην καλύτερη αλλα ακόμη και αυτό αναγκαστικά online. πολύ δύσκολο όταν το party έχει άτομα που έχουνε σχολη και άλλους που δουλεύουνε :/ και μένουμε και σχετικά μακριά ο ένας από τον άλλον :/ τώρα παίζω με έναν ευχάριστο fleshwarper αλλα θέλω as soon as possible να πάρο bard

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#269 tec-goblin

tec-goblin

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2010 - 00:27

Βασικά παίζουμε online αυτό το τακτικό (παίζω και ένα από κοντά αλλά λιγότερο τακτικά): εγώ δουλεύω στο παρίσι, ένας κάνει μεταπτυχιακό στο Λονδίνο, η άλλη δουλεύει στη Σουηδία, και δυο άλλες παίκτριες δουλεύουν στην Ελλάδα. Αλλά προχωράμε!

#270 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2010 - 16:42

Βασικά παίζουμε online αυτό το τακτικό (παίζω και ένα από κοντά αλλά λιγότερο τακτικά): εγώ δουλεύω στο παρίσι, ένας κάνει μεταπτυχιακό στο Λονδίνο, η άλλη δουλεύει στη Σουηδία, και δυο άλλες παίκτριες δουλεύουν στην Ελλάδα. Αλλά προχωράμε!

Χρησιμοποιείτε virtual table?

Προσωπικά έχουμε χρησιμοποιήσει το Fantasy Grounds II & αν & ήθελε αρκετή δουλειά το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ ικανοποιητικό (ειδικά με τους αυτοματισμούς, κτλ.).

Άντε να δούμε πως θα είναι & της WotC, μιας & apparently hell froze over, & ανακοίνωσαν πως τελικά θα το βγάλουν (αν & όχι 3d).
----