Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

D&D world

• Please log in to reply
331 replies to this topic

#241 tec-goblin

tec-goblin

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 30 March 2009 - 07:53

Υ.Γ. Καλά, βρε Goblin, κατευθείαν για το social contract που είναι κάθε campaign / gaming group άρχισες να του λες του ανθρώπου?

Εμ, είναι το βασικότερο!
Χεχε...

ΥΓ: Όσο για το όλο σκηνικό 3.5 vs 4 δεν θα συμμετέχω πάλι. Αλλά το να περιμένει κάποιος να μάθει τώρα την 3.5 (που είναι πιο δύσκολη από την 4), χωρίς να έχει εύκαιρο αφηγητή, θεωρώ ότι δεν είναι καλή επένδυση :P. Σε ένα χρόνο τα παιχνίδια σε 3.5 θα είναι σπάνια. Είχα δει και χειρότερες γκρίνιες τότε με 2η εναντίον 3ης, και τώρα ζήτημα αν ένας στους 20 παίζει 2η. Έχω δει πολύ κόσμο να γκρινιάζει με την 4η, αλλά μετά από λίγα σέσσιον μ'έναν καλό αφηγητή, λύγισαν!

#242 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 30 March 2009 - 08:17

Εκεί που έχουμε μια καλή ατμόσφαιρα & διάθεση *τσουπ* edition war...
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#243 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 30 March 2009 - 15:03

Ένα θα πω.

ΘΑΚΟ.
Posted Image

#244 TotalOblivion

TotalOblivion

Anime Amateur

• Members
  • 106 posts

Posted 30 March 2009 - 15:35

Εκεί που έχουμε μια καλή ατμόσφαιρα & διάθεση *τσουπ* edition war...

Eeerm..Τί είναι το edition war;
[URL="http://sig.anidb.net/redirect/18901/DuLLw/"]Posted Image[/URL]
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...

#245 manOfManyNames

manOfManyNames

Anime Newbie

• Members
  • 62 posts

Posted 30 March 2009 - 16:29

Eeerm..Τί είναι το edition war;

Καυγάς για το ποια έκδοση είναι η καλύτερη.

(εγώ ψηφίζω την 4.5)

#246 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 31 March 2009 - 07:03

Καυγάς για το ποια έκδοση είναι η καλύτερη.

(εγώ ψηφίζω την 4.5)

Eγώ ψηφίζω Brown Box OD&D (original D&D), από τα '70s, & τα μυαλά στα κάγκελα.
----

#247 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 08 April 2009 - 11:52

Ψηφιζω 3.5 και δευτερη(αυτη για την παραδοση).

Τι ρεζιλικια ειναι αυτα με την τεταρτη???:deadga6:

#248 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 08 April 2009 - 11:55

φηφιζω 3.5 και θελω dm (wat?)

#249 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 08 May 2009 - 02:17

Σκεφτομαι να δοκιμασω κι εγω την τυχη μου ως DM, αν ειναι λοιπον καποιος στη Θεσσαλονικη που δεν εχει εμπειρια απο D&D αλλα ψηνεται να παιξει ας μου στειλει ενα πμ.
Posted Image

#250 Cruor Vult

Cruor Vult

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 08 May 2009 - 10:57

Χμμ, πάλι για εκδόσεις ο λόγος...
Δεν έχω δει ακόμα την 4η, αλλά μπορώ να πω οτι η 3.5 μου έλυσε τα χέρια σαν DM.Τα mechanics είναι πολύ ρεαλιστικά και μου έδωσαν πατήματα να βάλω τις δικές μου customιές για μεγαλύτερο ρεαλισμό.Η 2η ήταν μεν αυτή που με "άντρωσε" αλλά ήταν σιχαμερή για μένα.

Όπως και να έχει, σημασία δεν έχει το σύστημα/έκδοση αλλά κυρίως o Dm, κατά πόσο έχει έμπνευση, δημιουργικότητα και μυαλό, και φυσικά οι παιχτες να νιώθουν αυτό που κάνει ένας DM και να μπορούν να συνεισφέρουν. Το RP και τα γούστα που βγάζεις με αυτό δεν είχε ποτέ σχέση με εκδόσεις και ούτε πρόκειται ποτέ να αποκτήσει σχέση.Εδώ κάνουμε RP σε Call of Cthulhu που έχει το πιο λάθος σύστημα από όλα :)

Πρέπει να δω και 4η έκδοση κάποια στιγμή.
The Hammer is wise.

#251 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 08 May 2009 - 14:20

Σκεφτομαι να δοκιμασω κι εγω την τυχη μου ως DM, αν ειναι λοιπον καποιος στη Θεσσαλονικη που δεν εχει εμπειρια απο D&D αλλα ψηνεται να παιξει ας μου στειλει ενα πμ.

Χεχ. Ίσως θα έπρεπε να οργανώσουμε κάνα session την επόμενη φορά που θα γυρίσω Θεσσ για κάποιο εύλογο διάστημα (άτεμη Αθήνα).

Υ.Γ. Όχι πως όποιοι ενδιαφέρονται δεν το έχουν ήδη κατεβάσει σε torrent (;)), αλλά η Wizards έχει εδώ για δωρεάν download το 'Keep In the Shadowfell' (το οποίο έχει & κάποιες αλλαγές προς το καλύτερο από το printed, & για όσους ήδη το έχουν), τους απαραίτητους intro κανόνες. & το demo του πολύ καλού Character Builder (που καλύπτει τα 3 πρώτα Lvls). Για 4η πάντα. :twisted:
----

#252 DimitriX

DimitriX

Akuma

• Members
  • 8 posts

Posted 21 July 2009 - 00:54

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς παιδιά.. εγώ παίζω 2 campaign. 4 edition και 3.5. το 3.5 πια δεν είναι τόσο συχνά αλλα χαρακτηρίζεται από πολλή αγάπη όλο το campaign:P , ενώ στο άλλο όχι πολύ γούστο τα πράματα.. λίγο Dragonball θυμίζει.

Edited by odin, 21 July 2009 - 05:56.
no greeklish please~

#253 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 21 July 2009 - 22:11

Χεχ. Ίσως θα έπρεπε να οργανώσουμε κάνα session την επόμενη φορά που θα γυρίσω Θεσσ για κάποιο εύλογο διάστημα (άτεμη Αθήνα).

Καλό bump DimitriX!

Είμαι Θεσσαλονίκη για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα (για κάνα μήνα ακόμη, βασικά). Άμα κανένας δεν είναι παραλία & ξύνεται για κάνα D&Dάκι μέσα εγώ (κάνουμε & DM για 4e, αμέ).
----

#254 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 22 July 2009 - 20:08

3.5 all the way!

δοκίμασα λίγο 4 αλλα την σταματήσαμε γιατί δεν άρεζε σε κανέναν μας.
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#255 talsiber

talsiber

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 05 January 2010 - 20:28

Παιδιά υπάρχει κανένα party εδώ Κοζάνη ? Άρχισα να βλέπω το D&D λίγο καιρό πριν και ψάχνω κανένα για να αρχίσω να παίζω κιόλας. Αν παίζει κανείς Κοζάνη ας μου κάνει ενα pm ;)

Έπαιζα παλιότερα το "the temple of elemental evil" και έμαθα 5 πράγματα για τους βασικούς κανόνες του D&D κ εδώ και 2 μέρες διάβαζα το player's handbook 3.5