Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]

• Please log in to reply
1235 replies to this topic

#1081 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 30 November 2008 - 23:47

Γιατί βρε πιου πιου να πέσει στην συνείδηση σου (τουλαχιστον για την συγκεκριμένη φάση γιατί είναι αλήθεια ότι δεν είναι και ακριβώς warm and fuzzy character)? Αφού και η Shizuka τα ίδια σχέδια είχε για τον Kaname και πολύ απλά την πρόλαβε. Οπότε κατά μία έννοια νόμιμη αυτοάμυνα ήταν και επιπλέον προστάτευσε και την Yuki από την μοίρα την οποία της επεφύλασσε η συγκεκριμένη.

Μα γιατι δεν το εκανε για αυτο.. Ηξερε πως με αυτο θα γινει πιο δυνατος αλλα θα ειχε επιπτωσεις και παρολα αυτα το κανε! Η Γιουκι ηταν ακυρη στην ιστορια.. Το οτι θα το εκανε και η Σιζουκα..ναι εχεις δικιο! Αλλα η εικονα του ευγενικου και ηρεμου Καναμε δεν ταιριαζε με ολο αυτο που εγινε..

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1082 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 01 December 2008 - 04:49

ο κανάμε πολύ μάγκας το παίζει και αγωνιώ για την στιγμή που κάποιος θα του κόψει την ηρεμία......αντε να δούμε τα μούτρα του μετά...
Posted Image
Spoiler:

#1083 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 03 December 2008 - 20:55

Μόλις τελείωσα και το τελευταίο επεισόδιο του Guilty( 8 ),εντυπώσεις:

-πολύ καλύτερο του πρώτου vk σε πολλούς τομείς,όπως μουσική,σχέδιο,αστεία,suspense,τρόποι που παρουσιάζονται oι δυνάμεις των vampires,πιο πολλές λεπτομέρεις για την ιστορία.

-ωραία ανάπτυξη χαρακτήρων,ακόμη και ο Kaname(θα παραδεχτώ:P) μου φάνηκε καλύτερος μετά το επεισόδιο 8,μιας και εξηγήθηκε πλήρως το ενδιαφέρον του για την Yuuki(αν και και πάλι προτιμώ Zero,απλώς μου άρεσε πιο πολύ από παλιά...τώρα "τον πάω" και τον Kaname ας πούμε:P).

-πρέπει να περιμένο μια βδομάδα πάλι για να βλέπω την συνέχεια του κάθε επεισοδίου:if:

(που δεν πρόκειται άρα...)

Πάω τρέχοντας να διαβάσω το manga:nanana:

Πάντως σαν σύνολο μένω ικανοποιημένος...η πρώτη περίοδος δεν με τρέλανε και την βρήκα βαρετή σε μερικά σημεία,ιδίως στο τέλος,αλλά η 2η τα έφτιαξε όλα.

Kudos,η σειρά δεν θα γίνει fave,αλλά είναι καλύτερη απ όσο διαφημίζεται.;)

#1084 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 03 December 2008 - 21:12

τρεχα να διαβασεις τα manga αλλα σε προιδοποιω οτι καινουργιο τευχος βγαινει καθε μηνα:frozen:

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#1085 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 15 December 2008 - 08:06

εκατσα σημερα το πρωι και εκανα ενα mini vampire knight guilty marathon (5-8 ) και οπως ειχα πει παλαιοτερα και συμφωνουνε σε αυτο το σημειο με τον zoro-kun η 2η ειναι πολυ ανωτερη απο τη πρωτη season. Σεναριο? Χαρακτηρες? εξελιξη της πλοκης? ολα πολυ καλα.

Και εκει που στο 3-4 λεμε τι ειναι αυτο το καινουργιο φρουτο που εσκασε μυτη, μας ερχεται το 5-6 με την 'ανθηση' του ερωτα yuki-kaname... Και καπακι 7-8 ανακαλυπτουμε ( ενταξει ολοι ειχαμε φανταστει οτι καποια σχεση εχει η yuuki με τα vampires μετα απο ολα αυτα που ειχαμε δει + τα flashbacks στο 7-8 σχεδον το ειπαν πριν το ανοκοινωσει ο kaname) οτι η yuuki τελικα ειναι οχι μονο pureblood αλλα και αδελφη του kaname!

αυτο θα πει κανω το θεατη να κολησει στην οθονη. Τυχαιο γεγονος αλλα χαρηκα που τα ειδα ολα μαζι ( ps. το εβαλα και fullscreen 1680*1050 και το ειδα απο τον καναπε muahah). Dling 9+10 να τα δω αν προλαβω.

#1086 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 15 December 2008 - 10:42

Θα συμφωνήσω κ γω.Ίσως από τα καλύτερα ατμοσφαιρικά anime που έχω δει, το Vampire Knight μου κέντρισε το ενδιαφέρον από το opening κ μονο.
Όλα αυτά τα συναισθήματα, αγάπη, μίσος, περιέργεια, φροντίδα, που κυριαρχούν στον αέρα προσδίδει μια ρομαντική πινελιά στο σκηνικό.Οι εντάσεις που δημιουργούνται ανάμεσα στο ερωτικό τρίγωνο Zero-Yuuki-Kaname προσωπικά με ταυτίζουν με τους πρωταγωνιστές...ίσως γιατί είμαι γυναίκα, δεν ξέρω, το συναίσθημα πάντως που μου αφήνουν είναι πάντα πολύ δυνατό.
Σαφώς κ το guilty είναι πολύ καλύτερο της πρώτης season, αλλά με φοβίζει ότι θα τελειώσει πολύ σύντομα καθώς η πλοκή εξελίσσεται τόσο γρήγορα, μπορεί κ όχι βέβαια...θα δείξει.

Spoiler:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#1087 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 15 December 2008 - 22:03

τρεχα να διαβασεις τα manga αλλα σε προιδοποιω οτι καινουργιο τευχος βγαινει καθε μηνα:frozen:

Why God why?:nanana::nanana::nanana:
Anyway...Όσο προχωράει η ιστορία τόσο πιο πολύ λατρεύω τον zero.:wooi2:
Η ατμόσφαιρα γίνεται πιο επιβλητική και μυστηριώδης και φτάνει στο απόγειο
(Forgive me αν θεοποιώ το συγκεκριμένο ανιμέ αλλά είναι έργο τέχνης!!!)

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#1088 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 16 December 2008 - 11:25

Το 9 εξηγησε πολλα πραγματα αλλα θα σταθω στο 10. Πραγματικα ξεπερασε καθε προσδοκια, καθε σκηνη ηταν τελεια στημενη, το συναισθημα που εδωσε το εκανε για μενα το καλυτερο επισοδειο ως τωρα του Vampire knight!

Γνωρισαμε και το ρολο του zero και ελπιζω να μην υπεσει στα κλασικα σφαλματα των romance, του στυλ η yuuki τρεχει να βοηθησει τους μαθητες πεφτει πανω της ο rido ( στο μεταξυ ο zero παλευει με τον εαυτο του για το τι σημαινει πια η yuuki για αυτον και αν πρεπει να κανει τπτ η να μιζεριασει εως θανατου) πιθανως τραυματιζεται η yuuki, οποτε και ο zero καταλαβαινει οτι 1+1=2 και σκοτωνει τον rido. καπου μεσα σε ολο αυτο θα ειναι και ο kaname φυσικα, ισως να θυσιαστει για να τη σωσει ( που θα πηγαινει ωραια με το οτι τους τελευταιους αιωνες προωθουσε αυτο το σχεδιο του για να καταστρεψει τον rido)

#1089 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 16 December 2008 - 14:15

Το 9 εξηγησε πολλα πραγματα αλλα θα σταθω στο 10. Πραγματικα ξεπερασε καθε προσδοκια, καθε σκηνη ηταν τελεια στημενη, το συναισθημα που εδωσε το εκανε για μενα το καλυτερο επισοδειο ως τωρα του Vampire knight!

Γνωρισαμε και το ρολο του zero και ελπιζω να μην υπεσει στα κλασικα σφαλματα των romance, του στυλ η yuuki τρεχει να βοηθησει τους μαθητες πεφτει πανω της ο rido ( στο μεταξυ ο zero παλευει με τον εαυτο του για το τι σημαινει πια η yuuki για αυτον και αν πρεπει να κανει τπτ η να μιζεριασει εως θανατου) πιθανως τραυματιζεται η yuuki, οποτε και ο zero καταλαβαινει οτι 1+1=2 και σκοτωνει τον rido. καπου μεσα σε ολο αυτο θα ειναι και ο kaname φυσικα, ισως να θυσιαστει για να τη σωσει ( που θα πηγαινει ωραια με το οτι τους τελευταιους αιωνες προωθουσε αυτο το σχεδιο του για να καταστρεψει τον rido)

δεν θέλω να σε στεναχωρήσω...(όποιος δεν θέλει να ξέρει έστω και hint για τα παραπάτω να μην το ανοίξει):chigau::chigau::chigau:
Spoiler:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#1090 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 16 December 2008 - 18:23

Παντως το ανιμε το παει πολυ καλα μεχρι στιγμης-μπορει να μην ειναι και μπαμ πατικουσουρα απο το μανγκα αλλα βγαζει την ολη ατμοσφαιρα πολυ καλα.Και που να δειτε το ζερο στα επομενα οεο:wooi2:

Posted Image

#1091 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 17 December 2008 - 06:32

φοβερό το τελεφτέο επεισόδιο...απλά...τσερμαν κροςς και ξερό ψωμί...περίμενα ότι θα ήταν πολύ κούλ αλλά αυτό παραπάει..ξεπέρασε κάθε μου προσδοκία προς το καλύτερο πάντα...
ο ζέρο από την άλλη τσίμπισε το βραδινό του και την έκανε ταράτσα...
ο κανάμε κάθετε από την άλη και κάνει απλά κινίσεις και φιγούρες μπροστά στην κάμερα και νομίζει ότι κάνει κάτι...
η γιούκι από την μεράτης...κάνει ότι και πριν........ΤΠΤ

Υ.Γ ψωφα καναμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Posted Image
Spoiler:

#1092 zoeleene

zoeleene

No obsession=No life...

• Members
  • 36 posts

Posted 17 December 2008 - 10:59

Ρεεεεεε... Στο 11, εκεί που ο Ζέρο είναι
Spoiler:

Ο Chairman θεός... Ααααχχ, Kaien-kun... Ο Κάναμε μακάρι να ψοφήσει να ησυχάσουμε, η Γιούκι μια απ' τα ίδια... Ο Yagari ήταν πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ θεός στο 10... Όταν πήγε να σπάσει στο ξύλο τον hunter που ήταν φτυστός ο Cloud...:lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu: Sensei, come over and teach me some stuff!!!!!:wis:

#1093 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 18 December 2008 - 16:51

Μεχρι το 10 που εχω δει το anime ειναι ολα τα λεφτα!
Ο Ζero ειναι γμτος και ο Kaname ειναι φοβερος! Τρομερο το πως μπορει ενας χαρακτηρας αλλιως να αντιδρα και αλλα να εννοει....Η πλοκη ειναι φοβερη και το στισιμο του anime το ιδιο! Πραγματικα ενα anime ειχε καιρο να με πορωσει τοσο πολυ!
Posted Image

#1094 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 December 2008 - 17:02

Mόλις τελείωσα και το επεισόδιο 10. Και τολμώ να πω ότι η σειρά έχει γίνει πάρα πολύ ενδιαφέρουσα και μυστηριώδης. Από την αρχή μου άρεσε αλλά ιδίως η δεύτερη season όπου η δράση αναπτύσσεται καλύτερα πραγματικά δίνει ρέστα....

Αναφορικά με το τελευταίο επεισόδιο έχω να πω Yagari Και ξερό ψωμί.... :nbleed: Αν και αλλαξαν κάποια πράγματα σε σχέση με το manga εντούτοις δεν τα βρήκα άσχημα. ¨Εχω πολύ καλές εντυπώσεις και από την απόδοση των χαρακτήρων και των βαθύτερών τους σκέψεων. Για παράδειγμα το δίλημμα το οποίο αντιμετωπίζει τώρα ο Zero παρουσιάζεται πολύ παραστατικά. Όπως επίσης και αυτό της Yuuki. Για την οποία έχω να σημειώσω ότι θα μου τον πεθάνει τον Aidou έτσι όπως τον τραβολογάει πάνω κάτω.

Σε κάθε περίπτωση η σειρά καταφέρνει να κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο ακόμη και για τους Manga readers. Μια απορία μόνο. Ξ
Ξέρουμε εάν θα υπάρξει και τρίτος κύκλος? Δεδομένου ότι μάλλον το manga θα προχωρήσει ακόμη περισσότερο και μετά από το παρόν arc στο οποίο βρίσκεται αυτήν την στιγμή το anime.

#1095 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 18 December 2008 - 18:17

απο οσο γνωριζω δεν εχει ακουστει τπτ ακομα για μια πιθανη συνεχεια, αλλα ακομα ειναι νωρις οποτε keep your faith up.