Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]

• Please log in to reply
1235 replies to this topic

#1066 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 25 November 2008 - 22:27

Αριγάτες ιρι για τα links :3

Όσο για τον Kaname δεν έχω ακόμη καταλάβει πλήρως τα κινητρά του και αν όντως είναι καθαρό ενδιαφέρον για την Υuuki...αν όντως είναι έτσι τότε πρέπει να παραδεχτώ ότι θα ανέβει στην κλιμακά μου,αλλά και πάλι προτιμώ strugglers,όπως τον Zero.

(ή Yuuki πάλι ψιλοαδιάφορη:thumbdown:)

Edited by Zoro, 25 November 2008 - 22:37.

#1067 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 25 November 2008 - 23:05

Zero ρε και ξερο ψωμι.

Αν και συμπαθησα και εγω τωρα τελευταια τον Καναμε.

Αν δεν μας αποκαλυφθει ομως το παρελθον του, θα τον θεωρω υπουλο κακο βαμπιρακο.. Εκει που επεσε πολυ στη συνειδηση μου ηταν τοτε με τη Shizuka. Mα παρα πολυ.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1068 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 November 2008 - 23:22

Γιατί βρε πιου πιου να πέσει στην συνείδηση σου (τουλαχιστον για την συγκεκριμένη φάση γιατί είναι αλήθεια ότι δεν είναι και ακριβώς warm and fuzzy character)? Αφού και η Shizuka τα ίδια σχέδια είχε για τον Kaname και πολύ απλά την πρόλαβε. Οπότε κατά μία έννοια νόμιμη αυτοάμυνα ήταν και επιπλέον προστάτευσε και την Yuki από την μοίρα την οποία της επεφύλασσε η συγκεκριμένη.

#1069 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 26 November 2008 - 09:12

Όσο για τον Kaname δεν έχω ακόμη καταλάβει πλήρως τα κινητρά του και αν όντως είναι καθαρό ενδιαφέρον για την Υuuki...αν όντως είναι έτσι τότε πρέπει να παραδεχτώ ότι θα ανέβει στην κλιμακά μου,αλλά και πάλι προτιμώ strugglers,όπως τον Zero.

Βασικα ο καναμε μονο απλα ενδιαφερον δεν εινα αυτο που δειχνει στη yuki.Αν και ολα τα ερωτηματα 8α απαντη8ουν νομιζω στα 2 επομενα επεισοδια κοιτωντας μεχρι τωρα τη σειρα που δεν το ΄παει ακριβως οπως στο manga και νομιζω οτι 8α δεις οτι ειναι πιο psycho απο οτι περιμενες^^.
Οσο για το γεγονος οτι σου αρεσει ο ζερο σε παω.Ειναι πιστευω ο πιο κουλ χαρακτηρας σχετικα με ολο το συναφι των yaoi vampire που βλεπουμε.

Posted Image

#1070 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 26 November 2008 - 09:29

Shinsen subs? Και δε το΄ξερα τόσο καιρό... Τους λατρεύω τους Shinsen.... Τρέχω! Thaaaanks Iri-chwaaaan! Mein lieeeebe!! :nbleed:

#1071 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 26 November 2008 - 22:09

Αν και δεν έχω ξεκινήσει ακόμα το Guilty μπήκα μόνο και μόνο για να αναφέρω ότι οι Anime-Kraze θα κάνουν και το Guilty μαζί με τους Diffussion

Μόλις βγήκε το 1ο ep σε SD και HD version.

Τρέξτε αν θέλετε ένα αξιόλογο archive της σειράς (εκπληκτική δουλειά στο VK).

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1072 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 26 November 2008 - 22:11

Αν και δεν έχω ξεκινήσει ακόμα το Guilty μπήκα μόνο και μόνο για να αναφέρω ότι οι Anime-Kraze θα κάνουν και το Guilty μαζί με τους Diffussion

Μόλις βγήκε το 1ο ep σε SD και HD version.

Τρέξτε αν θέλετε ένα αξιόλογο archive της σειράς (εκπληκτική δουλειά στο VK).

εγω γτ προβλεπω mega fail Οπως και στο VK οπου καναν UPSCALE .... και μιας το αρχειο ειναι [H264_1280x720_AAC] αν δεν εχουν βρει αλλο raw ....

το κατεβαζω για συγκριση αμα ειναι up θα κρατησω τον shinsen για archive, μπορει η δουλεια τους να ειναι ανωτερη αλλα στο upscale εχεις χασει αυτοματως ποιοτητα αρα ....

#1073 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 26 November 2008 - 23:36

εγω γτ προβλεπω mega fail Οπως και στο VK οπου καναν UPSCALE .... και μιας το αρχειο ειναι [H264_1280x720_AAC] αν δεν εχουν βρει αλλο raw ....
....

Το οποίο ας πούμε βγαίνει από το γεγονός ότι:
1. Οι A-Kraze έβγαλαν μόνο μια mega fail upscaled 720p version για την προηγούμενη (και αυτή) σειρά.
ή
2. Έβγαλαν την προηγούμενη (και αυτή) σειρά στην κανονική version της αλλά και σε μια fail upscaled version, αλλά ανάγκασαν τον κόσμο να κατεβάσει την upscaled version.

Ανεξαρτήτως upscaled μεταξύ SHS και Α-Kraze προτιμώ τους δεύτερους και εφόσον υπάρχει και η sd version....
Καλά έκανες και το σχολίασες, πάντως το upscaled δεν με πείραξε καθόλου στην προηγούμενη season (ούτε καν το ήξερα/πρόσεξα). Ιδιαίτερα όταν την πρώτη φορά την σειρά την είδα από Shokudan, Mishicorp και Chihiro :uhh:

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1074 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 27 November 2008 - 00:03

ok αλλα δες αυτο και πες μου.

Anikraze
Posted Image

Shinsen
Posted Image

εμενα προσωπικα τετοια διαφορα quality ....

ps. ειναι το ιδιο frame προφανως και τα πηρα εγω τα snapshots.

#1075 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 29 November 2008 - 19:25

Πολύ ωραίο το επεισόδιο Νο8 αλλά έχω μια απορία για όσους διαβάζουν και τα μανγκα
Spoiler:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#1076 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 29 November 2008 - 19:30

Έφτασα στο επεισόδιο 11 της πρώτης season και έχω να πω ότι η Shizuka μπορεί να είναι kawai μεν :nbleed:,αλλά και πολύ psycho b...witch δε!

O Ichiru από την άλλη,για όσους έχουν πάίξει Devil May Cry,μου θύμησε πολύ τον Vergil,όπως ο Ζero τον Dante:hahaha:

2 αδέλφια που μαλώνουν,ο ένας με katana και ο άλλος με πιστόλι...nice,so far so good η ιστορία:tensai:

(με τπτ fave,αλλά καλύτερη απ όσο διαφημίζεται)

#1077 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 November 2008 - 19:35

Περίμενε μέχρι το τέλος του A κύκλου Zoro kun..... Είναι αρκετά πράγματα αυτά που δεν ξέρεις για την Shizuka προς το παρόν.....

Ναι δεν την λες και το καλύτερο κορίτσι είναι αλήθεια αλλά πιστεύω ότι όλος ο θυμός και η πίκρα την οποία νιώθει είναι φυσική απόρροια όσων έχει περάσει, τα οποία δεν είναι και λίγα. Σίγουρα δεν μπορείς να πείς ότι έχει δίκιο δεδομένου ότι ο Zero δεν της έκανε ποτέ τίποτα για να τον βασανίζει και να είναι τόσο σκληρή μαζί του αλλά από την άλλη πάλι ο θυμός και ο πόνος δεν υπακούουν σε λογική....

Πέραν αυτού όπως βλέπεις ο ερχομός της στην σχολή δεν σχετίζεται μόνο με τον Zero κάτι το οποίο υποδεικνύει και αυτό το οποίο ζήτησε από την Yuki.

#1078 Alarenon

Alarenon

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 29 November 2008 - 21:46

Ωραιο το 8 αλλα καποια πραγματα που στο manga ειχαν βαρυτητα κ εβγαζαν ενα epic feeling στο ανιμε τα περασαν λιγο στο ντουκου
Spoiler: Spoiler

Posted Image

#1079 4rtemis

4rtemis

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 30 November 2008 - 20:01

εγω δεν εχω καταλαβει ακομα αν η Rima πεθανε!?:nod2::nanana::deadga6:

#1080 miko-chin

miko-chin

Anime Professional