Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]

• Please log in to reply
1235 replies to this topic

#1096 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 18 December 2008 - 21:06

Ξέρουμε εάν θα υπάρξει και τρίτος κύκλος? Δεδομένου ότι μάλλον το manga θα προχωρήσει ακόμη περισσότερο και μετά από το παρόν arc στο οποίο βρίσκεται αυτήν την στιγμή το anime.

Και γω το ίδιο αναρωτιέμαι το ανιμε έχει φτάσει πολύ κοντά στα μάνγκα και τα μανγκα βγαίνουν μόνο κάθε μήνα...Τεσπα θα πάω στην εκκλησία την Τρίτη να ανάψω κερί μπας και εισακουστούν οι προσευχές μας...
το επεισόδιο 11 ήταν ήταν.......πραγματικά δεν έχω λόγια...αφού έστησα την φίλη μου που με περίμενε γιατί είχα σκάσει απο την αγωνία μου...
ο zero είναι θεός...:nanana::nanana::nanana::nanana::nanana:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#1097 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 19 December 2008 - 16:17

Βασικα το κακο ειναι με τα τωρα δεδομενα το vampire knight εχει συνολικα πανω κατω 5-6 επεισοδια ακομα και μετα καπουτ γτ 8α εχει φτασει παρα πολυ κοντα το μανγκα.Πιστευω οτι 8α γινει το ιδιο με το dgray man οπου η σειρα ειχε φτασει το μανγκα και μετα το τελευταιο αρκ την κοψανε.Ελπιζω παντως του χρονου να δουμε και 3 κυκλο

Posted Image

#1098 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 19 December 2008 - 19:01

το 11 ηταν.... -θα συμφωνησω με τη miko-chin...!- πραγματικα δεν εχω λογια...! Ο Ζero ηταν γμτος!!! και στη φαση με τον Ichiru πραγματικα ειχα κολλησει στη οθονη του pc μου....αφου οταν τελειωσε ηθελα να δω κι' αλλο!!!! και ειχα μεινει καπως ετσι...: :dazed:
11 -----> WOW!!!!!!!!!!:blingeye2::awww:
Posted Image

#1099 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 20 December 2008 - 23:48

ρε παιδιά...αφού ό
Spoiler:

Υ.Γ ΚΑΝΑΜΕ ΨΩΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Posted Image
Spoiler:

#1100 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 December 2008 - 00:18

Αν και τον Kaname τον πάω πάρα πολύ στο επεισόδιο αυτό μου φάνηκε υπερβολικά creepy. Αυτό το οποίο με προβληματιζει αρκετά είναι ότι βλεπω ότι η πλοκή αρχίζει και ξεφεύγει αρκετά από αυτήν του manga Και κάτι μου λέει ότι πάνε να το σταματήσουν πρόωρα.

anw
Spoiler:

#1101 fr3quency

fr3quency

Devourer of cookies

• Members
  • 9 posts
  • LocationWherever my imagination decides. Press Ctrl W to find out.

Posted 21 December 2008 - 02:24

Οοο, Vampire Knight & Vampire Knight Guilty. <3333

To 3/4ο αγαπημένο anime μου. x3

Τέλειο νε μεν, αλλά η ιδέα του
Spoiler: Zero

Posted Image

For I am Zero!
The man who will destroy
and recreate the world!

~ Avatar and Signature by me. ~

#1102 lana_fey

lana_fey

bloodrunk

• Members
  • 49 posts

Posted 23 December 2008 - 03:51

το 12 ep που μόλις βγήκε είναι πολύ intense και θα έλεγα πως μάλλον όντως προσπαθούν να γράψουν κάποιο διαφορετικό τέλος από το manga. Με θλίβει το γεγονός πως τελειώνει και ελπίζω για τρίτο κύκλο. Για να συμβει βέβαια πρέπει να βγουν αρκετά manga το οποίο δεν το πολυ κόβω. Γνωρίζουμε πόσα ακόμα είναι τα manga? Δηλ υπάρχει κάποια official ανακοίνωση γιατί κάπου άκουσα ότι και αυτό πάει προς τέλος (το 46 λέει πολλά αλλά όχι όσα περιμέναμε)

#1103 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 23 December 2008 - 12:27

Αν και τον Kaname τον πάω πάρα πολύ στο επεισόδιο αυτό μου φάνηκε υπερβολικά creepy. Αυτό το οποίο με προβληματιζει αρκετά είναι ότι βλεπω ότι η πλοκή αρχίζει και ξεφεύγει αρκετά από αυτήν του manga Και κάτι μου λέει ότι πάνε να το σταματήσουν πρόωρα.

anw

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image

#1104 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 23 December 2008 - 16:05

right με το ep11 ανεβηκε και αλλα επιπεδα το VK. η σκηνη με τα 2 αδελφια ηταν τοσο σκοτεινη γτ εδειχνε τη καταληξη και των 2 αδελφων, ο ichuru προσπαθωντας με καθε τροπο να ξεφυγει απο τη μιζερια της ζωης του ακομα και πεισμωτικα πηγαινοντας εναντια στο μονο ανθρωπο που πραγματικα νοιαζοταν για αυτον.
Δε πιστευω οτι στη πραγματικοτητα μισουσε τον zero, ως παιδι ενιωθε μια 'εχθρα' εναντια του απλως λογο των καταστασεων και αργοτερα ηταν μεσα στο ρολο του να δειχνει ετσι (υποστηριζε το σχεδιο της shizuka αλλα οπως ειδαμε ο μονος σκοπος του ηταν να εξοντωσει τον Rido).
O zero απο την αλλη απο πολυ νωρις ηταν ενα κομματι στο σχεδιο του kaname με ακριβως τον ιδιο σκοπο, την εξοντωση του rido. O kaname εφερε ετσι τα πραγματα ωστε ο zero σιγα σιγα να δεχθει το αιμα της yuuki, kaname, shizuka? και στο τελος του αδελφου του με αποτερο σκοπο να ειναι αρκετα δυνατος για να σκοτωσει τον rido.

Tα εσπασε ολο το επισοδειο, ειδα απειρες φορες το κομματι με τον ichuuru + zero.
Στο επομενο μαλλον θα δουμε τι γινεται οταν περνεις ενα διδυμο απο οικογενεια vampire hunters (εχουμε μαθει οτι αυτο σημαινει οτι θα μπορει να γινει απο τους ποιο δυνατους vampire hunters), του δινεις το αιμα 3!! pureblood vampires και του αλλου του αδελφου... α και δεν εχει καμια πιθανοτητα να διστασει ουτε για λιγο στο να σκοτωσει τον στοχο του (λογο yuuki)

#1105 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 23 December 2008 - 16:36

Και με την κλασσικη της καθυστερηση η ελλη, ερχεται να σχολιασει ποσο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ηταν το επεισοδειο.. Δεν εχω λογια... Τι να πρωτοπω? Για τη σκηνη με τα 2 αδερφια? Αχ καλε μου Ιτσιρου! Δεν ηθελα να εχεις τετοιο τελος.. Οσο για τον Καναμε... ηταν πολυ cool και creepy με ολα αυτα! Αλλα ο καλυτερος απο ολους ηταν ο Hanabusa <3 Αυτο το παληκαρι ειναι priceless!!!

Τωρα απο οτι διαβασα απο τα ποστς σας, ας μ πει καποιος μεσω ενος πμ γιατι η πλοκη του ανιμε παει διαφορετικα απο του μανγκα γτ εγω δεν ειδα κτ τετοιο.. βασικα τι να πω μπορει να το χω ξεχασει..

Επισης δεν παιζει να μην υπαρξει 3ος κυκλος, καναμε τοση προετοιμασια για να παλεψει ο Ζερο τον Ριντο κι ετσι ξαφνικα θα τελειωσει μεσα σε ενα επεισοδειο? Δεν παιζει. Εχει πολλα να δειξει ακομα το vampire knight!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1106 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 23 December 2008 - 21:47

Επισης δεν παιζει να μην υπαρξει 3ος κυκλος, καναμε τοση προετοιμασια για να παλεψει ο Ζερο τον Ριντο κι ετσι ξαφνικα θα τελειωσει μεσα σε ενα επεισοδειο? Δεν παιζει. Εχει πολλα να δειξει ακομα το vampire knight!

Ρε συ δεν είπαμε οτι δεν θα υπάρξει 3ος κύκλος απλά ότι μπορεί να το σταματήσουν λόγω του οτι το ανιμε φτάνει κοντά στην ιστορία του μανγκα.Το μάνγκα κυκλοφορεί κάθε μήνα.Με τι ιστορία θα βγάζουν επεισόδιο κάθε βδομάδα?:canthelp:

#1107 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 24 December 2008 - 00:41

καλα ναι βασικα πιστευω θα περιμενουμε παλι οπως περιμεναμε και για τον δευτερο κυκλο

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1108 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 24 December 2008 - 07:53

αν ακολουθήσει το μάνγκα,λογικά πάντα θα υπάρξει 3ος κύκλος....όσοι βλέπουν μάνγκα θα καταλάβουν....

τα περί του επεισοδίου τώρα...

η σκηνή με τον ιτσίρου και τον κόμπλα μας ήταν πολύ καλή..από την αρχή τρέφω μεγάλη συμπάθεια στον ακατσούκι πάντως...
Η γιούκι απλά δεν την παλεύει...το όλο θέμα ανεξάρτητα με τους χαρακτήρες σε αυτό το άνιμε,είναι ότι η προσωπικότητα που αποδείδεται στον καθένα είναι θέμα για συζήτηση...και αυτό πιστεύω το κάνει πετυχιμένο...

Υ.Γ Καλέ μου θεούλη,εσύ που είσαι τόσο μεγαλόκαρδος,σε παρακαλώ σκότωσε τον κανάμε και εγώ θα είμαι καλό παιδί

ΑΜΗΝ!
Posted Image
Spoiler:

#1109 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 24 December 2008 - 09:59

αν ακολουθήσει το μάνγκα,λογικά πάντα θα υπάρξει 3ος κύκλος....όσοι βλέπουν μάνγκα θα καταλάβουν....

τα περί του επεισοδίου τώρα...

η σκηνή με τον ιτσίρου και τον κόμπλα μας ήταν πολύ καλή..από την αρχή τρέφω μεγάλη συμπάθεια στον ακατσούκι πάντως...
Η γιούκι απλά δεν την παλεύει...το όλο θέμα ανεξάρτητα με τους χαρακτήρες σε αυτό το άνιμε,είναι ότι η προσωπικότητα που αποδείδεται στον καθένα είναι θέμα για συζήτηση...και αυτό πιστεύω το κάνει πετυχιμένο...

Υ.Γ Καλέ μου θεούλη,εσύ που είσαι τόσο μεγαλόκαρδος,σε παρακαλώ σκότωσε τον κανάμε και εγώ θα είμαι καλό παιδί

ΑΜΗΝ!

Στείλε γράμμα στον Αϊ Βασίλη...Κάτι θα κάνει με τις διασυνδέσεις που χει...:hahaha::hahaha:
Σε βλέπω που συνέχεια στα posts σου γράφεις αυτό το υστερόγραφο και έχω να σου πω οτι αν θέλεις κάτι όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να γίνει άρα μην ανησυχείς
σόρι που ήμουν λίγο off topic...:emptyonexg1:

#1110 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 24 December 2008 - 12:00

ΑΜΗΝ!

Νταξει ουτε εγω τον παω αλλα οχι και να ψοφησει.. Ας παει να παντρευτει την αχωνευτη τη Ρουκα κι ας αφηει τη Γιουκι ησυχη με τον Ζερο.:gn2::gn2::gn2:

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler: