Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]

• Please log in to reply
1235 replies to this topic

#1051 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2008 - 20:25

ep4:
Εκει που ο Zero τη δαγκωσε ημουν σιγουρος οτι θα τη φιλαγε, κριμας some fanservice would have been nice ^^.

Ασε κι οι δικές μου ελπίδες είχαν αναπτερωθεί σε αυτό το σημείο και απογοητεύτηκα λίγο γιατί για άλλο το ξεκίνησαν και αλλού κατέληξαν.Τεσπα ευελπιστώ οτι μια μέρα θα γίνει πραγματικότητα...:wooi2:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#1052 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2008 - 01:07

Επιτελους!!!Ειδα το 6 μετα απο 1 βδομαδα σχεδον αναμονη.Τελικα δεν εδειξε οσα περιμενα να δειξει αλλα τουλαχιστον ηταν ενα αρκετα καλο επισοδειο με τον Ichiru να συμπεριφερεται αρκετα περιεργα.Η Γιουκι μου εσπασε τα νευρα αλλη 1 φορα ενω τον Zero τον ειδα αρκετα πεσμενο,στεναχωρημενο και σκεπτικο σε αυτο το επισοδειο.Κορυφαια σκηνη παντως ηταν στο τελος οπου μπαινει μεσα ο Shiki που απ οτι καταλαβα εχει γινει possesed απο τον πατερα του(WTF).Παντως ελπιζω το επομενο επισοδειο να το βγαλουν στην ωρα τους επιτελους!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1053 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2008 - 01:10

ΠΟΣΟ θελω να πω και εγω την αποψη μου αλλα θα θεωρηθει σποιλερ.. γαμωτο σε κατι τετοιες φασεις ευχομαι να μην ειχα διαβασει μανγκα ωστε να μπορουσα να τα συζητησω μαζι σας.. νταμν!!!

τεσπα, ναι ηθελα κι εγω λιγο φανσερβις σε εκεινο το σημειο.. α ρε λοκε πως μας νιωθεις!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1054 Yu_Kanda

Yu_Kanda

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2008 - 12:36

Ναι και το 07 is out!!!Λοιπον ισως το καλυτερο επισοδειο που εχω δει μεχρι τωρα και στις 2 season.Τα μυστηρια επιτελους αρχισαν να λυνονται και αρχισαν να ξεχωριζουν οι παραταξεις.Παντως ο possesed Shiki τα εσπασε σε αυτο το επισοδειο.Τον κακομοιρη τον Zero παντως τον λυπηθηκα οταν ακουσε
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1055 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2008 - 12:54

Ναι όντως ήταν από τα καλύτερα ep ever! Πάλι στήλη άλατος ο καημένος ο Zero, respect στον μέγιστο Kaname που δεν κολάει πουθενά και με κανέναν αντίπαλο... Και επίσης πολύ τρομερή σκηνή με Akatsuki και . . . , που να ξερε με ποιον τα 'βαλε όμως...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1056 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2008 - 20:05

Ενταξει απο τα καλυτερα επεισοδια το 7.Μπορουσε βεβαια να αποδωσει λιγο πιο εντονα την σκηνη του kaname με τη Yuki αλλα να μην τα ζηταμε και ολα.Προσωπικα οσοι δνε ειχαν διαβασει πρεπει να επα8αν λιγο πλακα με την εξελιξη της ιστοριας
Spoiler:

Παντως το τελος ειναι οτι πιο καλο οπου πλεον η yuki ξυπανει πλεον σαν κατι αλλο και ο zero στεκεται απο πανω της με το bloody rose γεματος μισος για τον καναμε:burningbe3:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1057 Yu_Kanda

Yu_Kanda

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2008 - 01:31

Παιδια να ρωτησω κατι το επομενο επισοδειο θα βγει κανονικα η θα βγει στις 15/1 γιατι κατι τετοιο ακουσα και εμεινα μετα καπως ετσι:frozen:.Αντε τωρα π φτασαμε στα καλα μην το σταματησουν...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1058 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2008 - 04:47

εγω ακομα ως November 24, 2008 το βλεπω. Αρχιζω να σκεφτομαι μηπως να το κατεβαζω απο Yus και να το κανω archive απο shinsen γιατι αργουν......

#1059 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2008 - 13:08

ενω τον Zero τον ειδα αρκετα πεσμενο,στεναχωρημενο και σκεπτικο σε αυτο το επισοδειο.

Πες μου πότε δεν είναι σκεφτικός ο Ζερο???
Τεσπα...Ωραίο το επεισόδιο αν και ήξερα τι θα γίνει λόγω των μάνγκα...Αυτό που δεν κατάλαβα ακόμη είναι πως γίνεται μόλις την δαγκώνει την γιούκι ο κάναμε να μακραίνουν τα μαλλιά της...:oo:
Απο που φύτρωσαν???(όχι οτι δεν της πήγε το μακρύ μαλλί):wooi2:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#1060 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2008 - 18:18

Ξανάπιασα επιτέλους μετά από καιρό την σειρά στα χέρια μου και έφτασα στο επεισόδιο 6.:tensai:

Όπως είχα πει και την προηγούμενη φορά,αν και σίγουρα είναι κυρίως μια μικρή "χαλαρωτική" σειρά και όχι τπτ το τρομερά σοβαρό(αν και καταλαβαίνετε εύκολα από που προέρχονται τα kyaaa εκ μέρους των bishie fangirls :hihi2:...μέχρι και μέσα στην σειρά γεμάτο fangirls είναι και οι άντρες κλέβουν την παράσταση από τις γυναίκες εδώ),διαπίστωσα ότι όσο προχωράει ξεφεύγει από το "χαζοχαρούμενο" και fangirlιστικο υφάκι που χε στην αρχή και σοβαρεύει αρκετά η ιστορία.

Αγαπημένος μου χαρακτήρας ο Zero φυσικά...πάντα μ'άρεσαν οι strugglers τύποι,που σχεδόν μόνοι τους τα βάζουν εναντίων όλων,παρά τις αδυναμίες τους.

guts ftw >.<...και ο kaname ομοίως τον Griffith μου θύμισε με το όλο ήρεμο στυλάκι του...

Μιας και με βλέπω να την τελειώνω σχετικά σύντομα,ίσως και σήμερα(να πιάσω το ayakashi/mononoke επιτέλους μετά:tensai:),έχει κανείς να μου δώσει links για τα επεισόδια της season 2?

σε rmvb-megaupload κατά προτίμηση,αλλά anything does the job...^^

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 25 Νοέμβριος 2008 - 18:32

#1061 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2008 - 18:29

Μιας και με βλέπω να την τελειώνω σχετικά σύντομα,ίσως και σήμερα(να πιάσω το ayakashi/mononoke επιτέλους μετά:tensai:),ξέρει κανείς να μου δώσει links για τα επεισόδια της season 2?

σε rmvb-megaupload κατά προτίμηση,αλλά anything does the job...^^

Ξερουμε αλλα δεν σου λεμε:canthelp::hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1062 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2008 - 20:28

και εγω το ειδα επιτελους!!!!!!!!!!!!!!
πολυ καλο επισοδειο αλλα η σκηνη kaname-yuuiki θα μπορουσαν να την δειξουν και καλυτερα!!!!!!!!!!!

ελπιζω το επομενο να βγει στην ωρα του.........

@zoro
σου κανει το Animebreaker?
http://animebreaker.com/content/view/2142/30/

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#1063 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2008 - 20:36

@zoro
σου κανει το Animebreaker?
Animebreaker - Free Anime From Fans For Fans | Vampire Knight + Guilty

Ναι,μια χαρά μου φάνηκε...sankyuuuuuuuu:ureshii:

#1064 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2008 - 21:39

Έχω μείνει πίσω... Το παρατήσανε οι shoku-dan; Τι έγινε; Ακόμα να βγεί το 3ο απο εκεί! Αμα είναι να βρώ άλλους..

#1065 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2008 - 22:07

Ζοro για αλλη μια φορα χαιρομαι πολύ που σε προσυλήτισα στον φανταστικό κόσμο του Vampire Knight..... Zero fan Κι εσυ ε? ΑΑΑΑχ oχι οτι δεν μου αρεσει πάρα μα πάρα πολύ αλλά έχω αδυναμία στους σκοτεινούς μυστήριους και υπερόπτες χαρακτήρες που κατά βάθος (πολύ βάθος έχουν κάποιον ξεχωριστό στην καρδιά τους για τον οποιο μπορούν να κάνουν πολλές θυσίες) .... Aka Kaname.... Έτσι έτσι να επεκτείνεται το fanclub της σειράς.

Λοιπόν... Όπως είπε και ο Loke από πάνω το καλύτερο μέρος από οπου μπορείς να πάρεις το anime είναι οι Shinshen. Κατέβασα και εγώ κάποια επεισόδια και πραγματικά η διαφορά από Shoku dan και Yuurisan είναι πολύ μεγάλη.

Shinsen-Subs :: Distribution & Downloads

Εντούτοις επειδη καθυστερούν λίγο για να φτάσεις στο τελευταίο επεισόδιο αν δεν σε πειράζει μια μικρή διαφορά στην ποιότητα προτίμησε Yuurisan

Yuurisan-Subs • Home

H το site Που σου εδωσε πιο πάνω η endless.....

Ori chan οι Shoku dan είναι γενικά στον κόσμο τους αυτόν τον καιρό και όχι μόνο αναφορικά με το Vampire Knight... Οπότε αν θες να δεiς τα παρακάτω τα πιο πάνω links θα σε εξυπηρετήσουν μια χαρά/