Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]

• Please log in to reply
1235 replies to this topic

#1021 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 30 October 2008 - 18:12

Δοκιμασε να κατεβασεις απο εδω

Οσο για την παραπανω διαμαχη ας το ληξουμε εδω καλυτερα.. Οπως ειπωθηκε και παραπανω ειναι κατι το υποκειμενικό ne?

DOMO ARRIGATO BEAUTIFULL

ΠΩΠΩ XTYPHSA καπακι 3και 4 μαζι.Αυτο το ανιμε δε σταματαει αν με εκπλησει με το να μου δειχνει ποσο τρομερος και δολοπλοκος ειναι ο κοσμος των βαμπιρ οεο.Με τετοιους μπαμπαδες τι να τους κανεις τους εχ8ρους.....:oo:

Edited by Kenny, 30 October 2008 - 20:24.
merged

Posted Image

#1022 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 01 November 2008 - 15:13

Πω πω, πολυ μου αρεσε το τελευταιο επεισοδειο, το ειδα και 2 φορες!

αλλα μου εχει δημιουργηθει μια απορια! (και στο μανγκα την ιδια απορια ειχα)

Στο προηγουμενο επεισοδειο, ο Καναμε προτεινε της Γιουκι να γινει κι αυτη Βαμπιρ μαζι του.

Πιο παλια ομως τοτε με την Shizuka ειχαμε μαθει οτι αν ενας Pureblood δαγκωσει εναν θνητο, αυτος ειτε θα πεθανει ειτε θα επιβιωσει και θα γινει βαμπιρ. Προφανως ο Καναμε ειχε σκοπο να δαγκωσει τη Γιουκι και μετα να την αφησει να τον δαγκωσει πισω για να μην πεσει σε Level E. Ομως ο Καναμε που ηξερε οτι η Γιουκι θα επιβιωσει μετα το δαγκωμα? ε?

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1023 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 01 November 2008 - 15:23

Εγώ όσο έχω δει αυτόν τον πραγματικά πανούργο τύπο, έχω την άποψη ότι ξέρει πολλά περισσότερα από όσα μπορούμε να φανταστούμε. Συνέχεια μας εκπλήσσει. Το συγκεκριμένο σκηνικό το πήρα ως άλλο ένα τέτοιο. Ότι δηλαδή για να το λέει είναι για κάτι σίγουρος που εμείς αγνοούμε.

Posted Image

#1024 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 01 November 2008 - 15:34

Τελειο το επισοδειο αυτης της βδομαδας,μαθαμε κατι ακομα για το imba hunter's organization και το τελος του επισοδειου ηταν απλα κορυφη ο Aidou ηταν θεος για αλλη μια φορα.Τι λετε να επαθε παντως ο κακομοιρης ο Shiki?Λετε να του πηρε το σωμα ο πατερας του??
Posted Image

#1025 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 01 November 2008 - 16:19

γ@μ@το επ.!!!!!!!!!
(αν και γιατι ολες τις ωραιες σκηνες τις δειχνει τοσο βιαστικακαι αποτομα;;;για την σκηνη του δακγωματος λεω...)

πιου-πιου κατι ξερει ο καναμε.......:tensai:
(δεν θυμαμαι και καλα το Manga ......)

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#1026 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 01 November 2008 - 18:14

Στο προηγουμενο επεισοδειο, ο Καναμε προτεινε της Γιουκι να γινει κι αυτη Βαμπιρ μαζι του.

Πιο παλια ομως τοτε με την Shizuka ειχαμε μαθει οτι αν ενας Pureblood δαγκωσει εναν θνητο, αυτος ειτε θα πεθανει ειτε θα επιβιωσει και θα γινει βαμπιρ. Προφανως ο Καναμε ειχε σκοπο να δαγκωσει τη Γιουκι και μετα να την αφησει να τον δαγκωσει πισω για να μην πεσει σε Level E. Ομως ο Καναμε που ηξερε οτι η Γιουκι θα επιβιωσει μετα το δαγκωμα? ε?

Βασικα ειναι το γεγονος οτι ο kaname ειναι ενα απο τα καλυτερα pureblood και ξερει οτι και να γινει δε 8α αφησει την yuki να πεσει στο lvl e.Αφου ο τυπας την αγαπαει την ατιμη και οσο και αν δε 8ελω να το παραδεχτω δε 8α τηνα φησει να παει χαμενη^^εχει τροπουσ αυτους
ΥΓ kaname sucks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βασικα ειναι το γεγονος οτι ο kaname ειναι ενα απο τα καλυτερα pureblood και ξερει οτι και να γινει δε 8α αφησει την yuki να πεσει στο lvl e.Αφου ο τυπας την αγαπαει την ατιμη και οσο και αν δε 8ελω να το παραδεχτω δε 8α τηνα φησει να παει χαμενη^^εχει τροπουσ αυτους
ΥΓ kaname sucks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι λετε να επαθε παντως ο κακομοιρης ο Shiki?Λετε να του πηρε το σωμα ο πατερας του??

NAI KAI NOMIZW OTI EINAI KAI O TELIKOS ΚΑΚΟΣ
ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΟ 2 ΠΟΣΤ ΔΕ ΧΕΡΩ ΠΩς ΕΓΙΝΕ...ΚΕΝΝΥ ΚΑΝΕ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΣΟΥ

Edited by Kenny, 01 November 2008 - 19:28.
did them

Posted Image

#1027 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 01 November 2008 - 19:19

Βασικά τα επεισόδια του 2 κύκλου με έχουν γεμίσει ερωτήματα...:erk:
Ποιος σκότωσε τους γονείς του Kaname?
Ο Zero τώρα είναι pureblood?
Τι συμβαίνει με το παρελθόν της Yuuki?
Τι έχει καταλάβει ο Aidou και τι σχεδιάζει να κάνει?
Πολύ ωραίο ανιμέ και το είχα τόσο καιρό στον υπολογιστή μου και δεν το έβλεπα...
Ανυπομονώ για το επόμενο επεισόδιο...Κάθε πότε βγαίνει?

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#1028 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 01 November 2008 - 19:22

Βασικά τα επεισόδια του 2 κύκλου με έχουν γεμίσει ερωτήματα...:erk:
Ποιος σκότωσε τους γονείς του Kaname?
Ο Zero τώρα είναι pureblood?
Τι συμβαίνει με το παρελθόν της Yuuki?
Τι έχει καταλάβει ο Aidou και τι σχεδιάζει να κάνει?
Πολύ ωραίο ανιμέ και το είχα τόσο καιρό στον υπολογιστή μου και δεν το έβλεπα...
Ανυπομονώ για το επόμενο επεισόδιο...Κάθε πότε βγαίνει?

Ο Ζero δεν είναι pureblood απλά ήπιε το αίμα τουλάχιστον από έναν πράγμα που τον βοήθησε να διατηρήσει την λογική του και να αυξήσει την δύναμή του. Πλέον είναι στην κατηγορία του ex human vampire μόνιμα. Τα υπόλοιπα ερωτήματα σου θα απαντηθούν στην πορεία του anime. Υπομονή.

Το anime Προβάλλεται κάθε δευτέρα και υποτιτλίζεται γύρω στην Πεμπτη από Yuurisan (οι Shoku dan έχουν μείνει αρκετά πίσω για κάποιον λόγο)

#1029 sakura_^^92

sakura_^^92

My Anime Wold

• Members
  • 38 posts

Posted 03 November 2008 - 01:20

this is VK italian Fan DUB what do you think about it ?
[media]http://it.youtube.com/watch?v=gBIeH8J5dHs[/media]

[media]http://it.youtube.com/watch?v=EyPwMY53gB0[/media]

[media]http://it.youtube.com/watch?v=OTAOIUu_s0Q[/media]

:wooi2::wooi2::wooi2:

#1030 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 03 November 2008 - 01:27

δεν εχω διαβασει τιποτα απο εδω και πανω μιας και σημερα αρχισα το guilty και ειδα τα 2 πρωτα επισοδεια. Μπορω να πω οτι μου αρεσαν αρκετα πολυ και μαλλον περισσοτερο απο το s1. Δε θα αναφερθω σε αγαπημενες σκηνες γιατι ηδη θα εχει γινει αρκετα αυτο :P

ps. Τελικα θα βλεπω απο shinsen-subs, η μεταφραση ειναι μια χαρα και τα releases των Yos και shoku ειναι καρα upscales = instant fail.

#1031 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 November 2008 - 01:33

To be honest i dont quite like the voices....... I prefer the japanese sub with subtitles anyway but in this case they seem like they didnt quite match. For example Yukis italian seiyuus voice was the one of a woman much older than yuukis age in the anime.

in any case sakura chan this kind of things can be said in the proper thread for the anime. It is not necessary to open a new thread each time you have something new to say concerning the series.....

#1032 sakura_^^92

sakura_^^92

My Anime Wold

• Members
  • 38 posts

Posted 03 November 2008 - 01:36

this is the fan dub ihihihih ^^ sorry but I have a foum too and in forum italian we open new topic for s episode ^^

#1033 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 03 November 2008 - 01:39

(μιας και το γυρίσαμε στα αγγλικά...)

Pretty OK dubbing,but doesn't even compare to the Japanese one.

There have been better efforts from the italians,especially in older animes,like Dragon Ball Z which was an excellent dubbing,for me...new ones,like this,are so so,but OK above all,you definitely get the meaning.

Prefer the jap one tho,better and more original job.:tensai:

inb4...

#1034 sakura_^^92

sakura_^^92

My Anime Wold

• Members
  • 38 posts

Posted 03 November 2008 - 01:42

^^ me to ^^ but this isn't the original dubbing is a fan dubbing ihihih ^^

for exsample this is the original dub of deth note ^^ :
http://it.youtube.com/watch?v=IKCn1DnTty8

^^

#1035 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 November 2008 - 01:42

Well I dont know about the forum you are referring to (is it the one you suggested to me before?) but if you consider the amount of anime series that are being examined in anime.gr you can realise that if we talk about each episode separately for each one of them there will be a massive amount of threads which will make things very difficult.

I am not trying to bite your head off or smth but i think it s a shame for you to put all this effort to show some things and in the end you find your threads merged or locked.