και συνεχιζοντας οφ τοπικ.;146476']To thread ειναι για τους Offspring χωρις παρεξηγηση οτι θελετε περι συναβλιων εκτος των Offspring να τα ποσταρετε στο αναλογο thread:congrats:
Spoiler:
Εσυ απο ποτε προβιβαστικες σε moderator?
Posted 23 March 2008 - 22:00
και συνεχιζοντας οφ τοπικ.;146476']To thread ειναι για τους Offspring χωρις παρεξηγηση οτι θελετε περι συναβλιων εκτος των Offspring να τα ποσταρετε στο αναλογο thread:congrats:
Spoiler:
Posted 23 March 2008 - 22:21
ποτε μου ρε pastor man αλλα οκ ειπαμε το thread Ειναι για offspring....και συνεχιζοντας οφ τοπικ.
Εσυ απο ποτε προβιβαστικες σε moderator?
Posted 23 March 2008 - 22:33
Posted 23 March 2008 - 22:34
ε ειπαμε η μπαντα ειναι για τα πανηγυρια (οχι με τον τροπο που ειναι οι Kultur Shock και οι Gogol Bordello) .;146482']ποτε μου ρε pastor man αλλα οκ ειπαμε το thread Ειναι για offspring....
Posted 23 March 2008 - 22:44
Ρε Φιλε Fingolfin διαβασε ολα τα τοπικ και θα δεις οτι μιλισανε για Linkin Park...Για αυτο ειπα γενικα για συναυλιες.....Φίλτατε Zauk[Lain] το thread είναι για τους offspring και μιλήσατε για συναυλία τους στην Ελλάδα...δεν βλέπω που είναι το off topic.
Μπορεί να υπάρχει θέμα γενικά για συναυλίες αλλά αυτό δεν ακυρώνει την συζήτηση περι συναυλιών κάποιου συγκροτήματος μέσα στο thread συζήτησής του.
Posted 23 March 2008 - 22:50
αυτο ελειπε.;146490']Ρε Φιλε Fingolfin διαβασε ολα τα τοπικ και θα δεις οτι μιλισανε για Linkin Park...Για αυτο ειπα γενικα για συναυλιες.....
@Pastor Mαν Σεβαστη Αποψη σου....
Posted 23 March 2008 - 23:01
δεν μπορώ να κατάλαβω τι σχέση έχει το μήνυμα που έβαλες στο quote με αυτό που λες.;146476']
linkin park fan too,huh?
To thread ειναι για τους Offspring χωρις παρεξηγηση οτι θελετε περι συναβλιων εκτος των Offspring να τα ποσταρετε στο αναλογο thread:congrats:Spoiler:
Posted 24 March 2008 - 00:55
linkin park fan too,huh?
Posted 24 March 2008 - 01:00
CRAAAAWWLIIIIING IN MY SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!!!!~~~~>!AXAXAXAXXAXA
Kαλά αυτό μόνο εγώ το είδα?
Posted 24 March 2008 - 01:08
AXAXAXAXAXAX EPIC KAI γεμάτος ιστορία στίχοςCRAAAAWWLIIIIING IN MY SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!!!!~~~~>!
Posted 24 March 2008 - 03:30
Posted 24 March 2008 - 18:45
Για να σπαμαρω κι εγω μια τελευταια φορα:
IN THE END IT DOESN'T EVEN MATEEEEERRRRRR!!!!!!!
:head:
(τερμα)
Posted 25 March 2008 - 21:12
ναι ρε συ...anyway μαλον δεν καταλαβες αυτο που ηθελα να πω αλλα οκ...topic=thread=θέμα (το ίδιο πράγμα είναι δηλαδή)
Το topic περιέχει posts οπότε μάλλον posts ήθελες να γράψεις στο τελευταίο σου μήνυμα για να βγάλει νόημα η πρόταση.
Τώρα όσο για το μήνυμά σου...
δεν μπορώ να κατάλαβω τι σχέση έχει το μήνυμα που έβαλες στο quote με αυτό που λες.
Δεν είμαστε φύλακες σκυλιά για να προσέχουμε και την παραμικρή λέξη που λετε μην ξεφύγει off topic. Υπάρχει μία ανοχή και δεν ήθελα να πω κάτι για το ότι αναφέρατε και 2-3 άλλα συγκροτήματα που θα έρθουν για συναυλίες σε ένα post. Εφόσον δεν συνεχίστηκε και σε περισσότερα posts δεν βγήκαμε off topic...
Γενικότερα off topic και spam υπάρχει παντού, το θέμα είναι μέχρι ποιο σημείο είναι ανεκτό.
Ας συνεχίσετε την συζήτηση on topic please για μην συνεχίσουμε αυτό το σχολιασμό, και πολύ αξία του δώσαμε, δεν έγινε και τίποτα το τραγικό.
Posted 31 March 2008 - 11:56
Posted 01 April 2008 - 09:19
κάποιοι έλεγαν να δούμε offspring στην Ελλάδα;;;
πείτε μου και 6 αριθμούς ρε παιδάκια
Rocking.gr : Rockwave Festival 2008: Όλες οι πληροφορίες!
Τρίτη 8 Ιουλιου