Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* - - - - 1 votes

Manga στα ελληνικά από την Anubis

• Please log in to reply
873 replies to this topic

#196 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 05 April 2008 - 07:28

Η διαφήμιση στην τηλεόραση σε καλή ώρα για να το δούν και παιδιά, κοστίζει πάρα πολύ ακριβά.
Μας στείλανε ένα διαφημιστικό για να κάνουμε διαφήμιση στην τηλεόραση σε μικρό κανάλι (μιλάμε για Μακεδονία TV και πιο κάτω σε τηλεθέαση κι έτσι), σε ώρα μικρής τηλεθέασης, και για 30 δευτερόλεπτα και λέγανε για €15.000,00 (Ναι δεκαπέντε χιλιάδες ευρώ)...
Σκεφτείτε τι ζητάνε σε ώρες που παίζονται σειρές όπως "ΜΑρία η Άσχημη" και δεν τολμάω καν να ρωτήσω τι θα ζητήσουν κατά την διάρκεια του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου...

Η Anubis έχει γενικώς κάνει καλή δουλειά. Και με την πρώτη ευκαιρία θα αγοράσω κάποια manga, ούτως ή άλλως περίμενα να βγάλει το Kenshin μιας και δεν το έχω καθόλου.

Ας βοηθήσουμε πάντως να μην πάνε χαμένοι αυτοί οι κόποι.

#197 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 05 April 2008 - 11:29

Παρεμπιπτόντως. Εκτός από τα νέα releases της Anubis, τι άλλα manga έχουν βγει στην Ελλάδα; Ξέρω ότι η Modern Times είχε βγάλει 5 βιβλία με 3 chapters το καθένα από το Pokemon Special.

oR4yYRl.gif

#198 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 05 April 2008 - 16:26

Αγορασα κ το Κενσιν λοιπον μετα απο μια επισκεψη μου στα Φνακ. Το βρηκα σε τιμη 8,90 . Μεχρι εκει που διαβασα ηταν μια χαρα. Δεν εχω βεβαια σκανς για να συγκρινω αλλα αφου το ειπε ο παπιας κ αλλοι οτι ειναι καλη δουλεια δεν εχω λογο να μην τους πιστεψω....Αντε,αναμενουμε για τα αλλα releases...

Παρεμπιπτόντως. Εκτός από τα νέα releases της Anubis, τι άλλα manga έχουν βγει στην Ελλάδα; Ξέρω ότι η Modern Times είχε βγάλει 5 βιβλία με 3 chapters το καθένα από το Pokemon Special.

Δεν θυμαμαι καποιο αλλο μανγκα να υπαρχει στα ελληνικα....

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#199 Cougar

Cougar

Anime Freak

• Members
  • 325 posts

Posted 05 April 2008 - 16:37

Ας βοηθήσουμε πάντως να μην πάνε χαμένοι αυτοί οι κόποι.

Το αγοραστικό κοινό δεν είναι Ερυθρός Σταυρός για να σκέφτεται έτσι. Αν οι πελάτες μείνουν ευχαριστημένοι τότε θα πάει μπροστά η Anubis. Όταν πληρώνεις απαιτείς, δεν ελπίζεις...

Στο χέρι της Anubis είναι να μην πάνε χαμένοι οι "κόποι" της.

Φιλικά, Cougar.

moving_movies_foto_9_thesout_gr.gif

#200 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 06 April 2008 - 22:27

Μετα το comicdom,επισκεπτομενος το μερος οπου υπηρχαν οι εκδοσεις της Ανουμπις κ μετα απο 2-3 ερωτησεις που εκανα πιστευω πως ολα πανε καλα. Ο τυπας εκει μου ειπε οτι "το Ναρουτο κ τα Λιονταρια" (κομικ που λεγεται "Τα λιονταρια της Βαγδατης" πραγμα που δεν μας ενδιαφερει εμας αυτο) εχουν πουλησει πολυ καλα. Για το ποσο συχνα θα κυκλοφορουν οι τομοι,μου ειπε αν συνεχισουν να πουλανε αρκετα καινουριος τομος θα βγαινει καθε 2 με 3 βδομαδες. Εχω την εντυπωση οτι κ το Ρουρονι κενσιν πουλησε καλα γιατι οταν πηγα ειδα οτι εβαζαν κ αλλα στο μερος που τα ειχαν,οποτε αυτο ειναι καλο.:drink:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#201 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 06 April 2008 - 22:30

Μετα το comicdom,επισκεπτομενος το μερος οπου υπηρχαν οι εκδοσεις της Ανουμπις κ μετα απο 2-3 ερωτησεις που εκανα πιστευω πως ολα πανε καλα. Ο τυπας εκει μου ειπε οτι "το Ναρουτο κ τα Λιονταρια" (κομικ που λεγεται "Τα λιονταρια της Βαγδατης" πραγμα που δεν μας ενδιαφερει εμας αυτο) εχουν πουλησει πολυ καλα. Για το ποσο συχνα θα κυκλοφορουν οι τομοι,μου ειπε αν συνεχισουν να πουλανε αρκετα καινουριος τομος θα βγαινει καθε 2 με 3 βδομαδες. Εχω την εντυπωση οτι κ το Ρουρονι κενσιν πουλησε καλα γιατι οταν πηγα ειδα οτι εβαζαν κ αλλα στο μερος που τα ειχαν,οποτε αυτο ειναι καλο.:drink:

Μωρέ λες;:congrats:
phmava.php

#202 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 06 April 2008 - 22:57

Μωρέ λες;:congrats:

Ελπιζω να πανε καλα κ να εχουμε νεους τομους καθε 2-3 βδομαδες. Επισης ξεχασα να αναφερω οτι κυκλοφορει πλεον κ το Love Hina,κ το Blade απ'οτι ακουσα οτι εχει αρχισει να τυπωνεται οποτε θα το δουμε κ αυτο συντομα στα γνωστα μερη...Επειδη δεν γνωριζε ακριβως το μεγεθος κ την τιμη του Blade,αν ειναι στο ιδιο μεγεθος με τα αλλα θα εχει την ιδια τιμη.Αν εχει μεγαλυτερες διαστασεις θα υπαρχει αυξηση στην τιμη (λογικο).

Posted Image

#203 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 06 April 2008 - 23:28

Πάντως ο πρώτος τόμος από Κένσιν ήταν όσο το πρώτο volume, οπότε αν δεν μειώσουν το πλήθος των chapters θα περιμένουμε 28 τόμους αν δεν κάνω λάθος.
Posted Image

#204 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 07 April 2008 - 00:06

Όταν λέει μέγεθος νομίζω εννοεί τις διαστάσεις του manga.(ύψος,πλάτος κτλ)Γιατί το να αφαιρέσουν chapter από το volume είναι άκυρο.

Posted Image

#205 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 07 April 2008 - 17:58

Είδα διαφήμιση του Naruto by Anubis σε ένα free-press! Όπως φαίνεται, θα μεταφράσουν και Love Hina και Blade of the immortal.

#206 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 07 April 2008 - 18:08

Το Love Hina κυκλοφορεί ήδη.

Posted Image

#207 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 07 April 2008 - 23:56

Όταν λέει μέγεθος νομίζω εννοεί τις διαστάσεις του manga.(ύψος,πλάτος κτλ)Γιατί το να αφαιρέσουν chapter από το volume είναι άκυρο.

Αυτο ακριβως εννοουσα :drink:

Posted Image

#208 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 08 April 2008 - 11:16

Το love hina μόλις κυκλοφόρησε!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted Image
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
Click the hatchlings and save them!!!

#209 Mercurius

Mercurius

The Geek

• Members
  • 14 posts
  • LocationAthens

Posted 08 April 2008 - 22:12

Η Anubis θα τηρήσει τα ιαπωνικά tankobun και όσο για την μετάφραση γίνεται μια προσπάθεια να γίνεται απευθείας από τα Ιαπωνικά και όχι από αγγλικές μεταφράσεις.

Υπάρχει μία δυσκολία στην εύρεση μεταφραστών,αλλά η Ιαπωνική κοινότητα έχει αναλάβει τα περισσότερα.Όπου δέν υπάρχει η εύρεσης μεταφραστή, τότε και ΜΟΝΟ αναγκάζονται να μεταφράσουν από αγγλικές μεταφράσεις.

Όσο για το πού το ξέρω αυτό...just trust me.

#210 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 08 April 2008 - 22:26

εγώ νόμιζα ότι έχουν προσλάβει Ιαπωνέζα μεταφράστρια