Horror η Thriller?Το έχω δει. Όντως πολύ καλό. Προτείνω ανεπιφύλακτα και το The Last House on the Left. Από τις καλύτερες ταινίες του είδους.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Splatter, Horror, Thriller
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 20:25
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 21:49
Νομίζω ότι στις σελίδες 53-54 αυτού του θρεντ υπάρχουν αρκετές εξηγήσεις αναφορικά με το γιατί αυτή η ταινία είναι το μάνα εξ' ουρανού για κάθε φαν των ταινιών τρόμου. Έξυπνη, πρωτότυπη με φιλοσοφικο-κοινωνικές προεκτάσεις, παίζει με το κοινό, είναι καλογραμμένη και έχει πολύ χιούμορ που ξεφεύγει και από το χοντροκομμένο.Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος, όχι μόνο εδώ αλλά και γενικά...
Από την άλλη το δωμάτιο 1480 δε μου άρεσε πολύ. Είχε ωραίες σκηνές και κάπως έστηνε μια ατμόσφαιρα, αλλά κάπου στη μέση έκανε κοιλίτσα και το τέλος ήταν φλατ.
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 21:55
Συμφωνο παντως γενικα δεν ηταν κακο.Μου τραβηξαν την προσοχη παντως οι πολυ ωραιες σκηνες!Νομίζω ότι στις σελίδες 53-54 αυτού του θρεντ υπάρχουν αρκετές εξηγήσεις αναφορικά με το γιατί αυτή η ταινία είναι το μάνα εξ' ουρανού για κάθε φαν των ταινιών τρόμου. Έξυπνη, πρωτότυπη με φιλοσοφικο-κοινωνικές προεκτάσεις, παίζει με το κοινό, είναι καλογραμμένη και έχει πολύ χιούμορ που ξεφεύγει και από το χοντροκομμένο.
Από την άλλη το δωμάτιο 1480 δε μου άρεσε πολύ. Είχε ωραίες σκηνές και κάπως έστηνε μια ατμόσφαιρα, αλλά κάπου στη μέση έκανε κοιλίτσα και το τέλος ήταν φλατ.
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 22:27
Νομίζω ότι στις σελίδες 53-54 αυτού του θρεντ υπάρχουν αρκετές εξηγήσεις αναφορικά με το γιατί αυτή η ταινία είναι το μάνα εξ' ουρανού για κάθε φαν των ταινιών τρόμου. Έξυπνη, πρωτότυπη με φιλοσοφικο-κοινωνικές προεκτάσεις, παίζει με το κοινό, είναι καλογραμμένη και έχει πολύ χιούμορ που ξεφεύγει και από το χοντροκομμένο.
Πρωτότυπη με την κακή έννοια. Γενικά η ιστορία αλλά και η αποκάλυψη γιατί συνέβαιναν όλα αυτά με απογοήτευσε οικτρά.
Χιούμορ είχε ο άκυρος τυπάς. Το αναγνωρίζω. Στις ατάκες του, γέλασα.
Παίζει με το κοινό. Προσωπικά ένιωσα ότι με αυτά που έδειξε (ειδικά στο τέλος με τα τέρατα (loool)) έπαιξε με το κοινό. Αλλά και πάλι με την κακή έννοια.
Περίμενα κάτι πολύ καλό, αλλά τελικά δεν το είδα ποτέ.
Το The Last House on the Left το έχεις δει btw; Πώς σου φάνηκε;
Είδα Cabin in the Woods.
Πολύ καλή ταινία, και διπλά γαμάτη για όσους είναι horror fans. Δυστυχώς τη μισή δεν την είδα γιατί ήμουν κρυμμένη πίσω από το ποπκορν σε φάση "it's scary, it's too scaryyy".
Νομίζω ότι είσαι λίίιιιιγο (όχι πολύ) υπερβολική. xD
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 23:18
Για μένα η ταινία έπαιζε με το κοινό από την αρχή.
Ναι το είχα δει. Μου άρεσε πολύ σαν παραγωγή, αλλά δε με ξετρέλανε. Η τελευταία σκηνή είχε πλάκα, αλλά όχι σαν κομμάτι της ταινίας, γιατί ήταν εντελώς ξέμπαρκη.
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 23:28
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 23:32
Αν θυμάμαι καλά το wrong turn ήταν τόσο βαρετό που το είδα στο fast forward, αλλά μπορεί να θυμάμαι και λάθος. xD
Εσύ τι γνώμη έχεις για όλα τα παραπάνω;
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 23:45
Wrong Turn 2: Βαρετό όσο δεν πάει. Έλεγα πότε να τελειώσει.
Wrong Turn 3: Σίγουρα καλύτερο από το 2ο, αλλά και πάλι δεν έλεγε πολλά.
Wrong Turn 4: Από το trailer ακόμα δεν περίμενα και πολλά πολλά, και ήρθε και η ταινία για να το επιβεβαιώσει. Απλά βαρετή πλοκή.
Θα βγει και Wrong Turn 5... (Τώρα αν αυτό είναι καλό ή κακό, θα δείξει. xD)
The Hills have eyes 1: Συμπαθητικό.
The Hills have eyes 2: Μου άρεσε αρκετά. Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη ταινία από όλες τις παραπάνω.
The Hills have eyes 3 δεν ξέρω αν θα βγει, αλλά ελπίζω πως ναι.
Εν ολίγοις, The Hills have eyes > Wrong Turn
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 23:51
Το πρώτο ακόμα να το δω...μόνο ξέμπαρκες σκηνές.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 02:30
Sorry παίδες αλλά τα direct download/torrent links δεν επιτρέπονται. BrainDeadAlive σου έκανα edit το ποστ.
Όποιος ενδιαφέρεται να στείλει link στον plotolp να το κάνει μέσω pm!
Plotolp έχασες, μιλάμε για ταινιάρα. Ίσως την δείξει κάποιο θερινό σινεμά. Νομίζω ότι dvd δεν έχει βγει ακόμα.
Αχα ιτς οκα! Αν είναι να με εντιτάρει κάποιος χαίρομαι που αυτός είσαι εσύ :3
Για ημερομηνία κυκλοφορίας DVD του Καμπιν στο play + amazon λένε 24 Σεπτεμβρίου...Αλλά είδα χθες να κυκλοφορεί ένα R6 για Avengers που βγήκε περίπου ίδιο καιρό με καμπιν, οπότε ελπίζω να βγει πριν το Σεπτεμβρη κάνα R5 ή R6.
Και όσον αφορά τις υπόλοιπες ταινίες που λέτε, συμφωνώ με Ανέλις για last house on the left κ 1408. Από τα wrong turn κατ'εμέ αξίζει μόνο το 1. Από τα hills have eyes έχοντας δει και τα παλια και τα καινούρια αξίζει μονο το πρώτο ριμεικ. Γκορίλα στο φουλ.

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 08:06

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2012 - 14:17
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2012 - 18:00

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2012 - 19:00
με ενσωματωμένους υπότιτλους.