Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Splatter, Horror, Thriller

• Please log in to reply
1010 replies to this topic

#826 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 20:25

Το έχω δει. Όντως πολύ καλό. Προτείνω ανεπιφύλακτα και το The Last House on the Left. Από τις καλύτερες ταινίες του είδους.

Horror η Thriller?

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#827 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 21:49

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος, όχι μόνο εδώ αλλά και γενικά...

Νομίζω ότι στις σελίδες 53-54 αυτού του θρεντ υπάρχουν αρκετές εξηγήσεις αναφορικά με το γιατί αυτή η ταινία είναι το μάνα εξ' ουρανού για κάθε φαν των ταινιών τρόμου. Έξυπνη, πρωτότυπη με φιλοσοφικο-κοινωνικές προεκτάσεις, παίζει με το κοινό, είναι καλογραμμένη και έχει πολύ χιούμορ που ξεφεύγει και από το χοντροκομμένο.

Από την άλλη το δωμάτιο 1480 δε μου άρεσε πολύ. Είχε ωραίες σκηνές και κάπως έστηνε μια ατμόσφαιρα, αλλά κάπου στη μέση έκανε κοιλίτσα και το τέλος ήταν φλατ.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#828 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 21:55

Νομίζω ότι στις σελίδες 53-54 αυτού του θρεντ υπάρχουν αρκετές εξηγήσεις αναφορικά με το γιατί αυτή η ταινία είναι το μάνα εξ' ουρανού για κάθε φαν των ταινιών τρόμου. Έξυπνη, πρωτότυπη με φιλοσοφικο-κοινωνικές προεκτάσεις, παίζει με το κοινό, είναι καλογραμμένη και έχει πολύ χιούμορ που ξεφεύγει και από το χοντροκομμένο.

Από την άλλη το δωμάτιο 1480 δε μου άρεσε πολύ. Είχε ωραίες σκηνές και κάπως έστηνε μια ατμόσφαιρα, αλλά κάπου στη μέση έκανε κοιλίτσα και το τέλος ήταν φλατ.

Συμφωνο παντως γενικα δεν ηταν κακο.Μου τραβηξαν την προσοχη παντως οι πολυ ωραιες σκηνες!

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#829 Nick7LF

Nick7LF

AnimeClipse Team

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 22:27

Πρωτότυπη με την κακή έννοια. Γενικά η ιστορία αλλά και η αποκάλυψη γιατί συνέβαιναν όλα αυτά με απογοήτευσε οικτρά.
Χιούμορ είχε ο άκυρος τυπάς. Το αναγνωρίζω. Στις ατάκες του, γέλασα.
Παίζει με το κοινό. Προσωπικά ένιωσα ότι με αυτά που έδειξε (ειδικά στο τέλος με τα τέρατα (loool)) έπαιξε με το κοινό. Αλλά και πάλι με την κακή έννοια.
Περίμενα κάτι πολύ καλό, αλλά τελικά δεν το είδα ποτέ.

Το The Last House on the Left το έχεις δει btw; Πώς σου φάνηκε;

Είδα Cabin in the Woods.

Πολύ καλή ταινία, και διπλά γαμάτη για όσους είναι horror fans. Δυστυχώς τη μισή δεν την είδα γιατί ήμουν κρυμμένη πίσω από το ποπκορν σε φάση "it's scary, it's too scaryyy :kowai: ".

Νομίζω ότι είσαι λίίιιιιγο (όχι πολύ) υπερβολική. xD

#830 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 23:18

Πρωτότυπη με την κακή έννοια; Τι εννοείς;
Για μένα η ταινία έπαιζε με το κοινό από την αρχή.
Spoiler:

Ναι το είχα δει. Μου άρεσε πολύ σαν παραγωγή, αλλά δε με ξετρέλανε. Η τελευταία σκηνή είχε πλάκα, αλλά όχι σαν κομμάτι της ταινίας, γιατί ήταν εντελώς ξέμπαρκη.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#831 Nick7LF

Nick7LF

AnimeClipse Team

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 23:28

Για τα Wrong turn και The Hills have eyes τι γνώμη έχεις;

#832 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 23:32

To παλιό ή το καινούργιο Hills have eyes? Έχω δει μόνο το καινούργιο.
Αν θυμάμαι καλά το wrong turn ήταν τόσο βαρετό που το είδα στο fast forward, αλλά μπορεί να θυμάμαι και λάθος. xD
Εσύ τι γνώμη έχεις για όλα τα παραπάνω;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#833 Nick7LF

Nick7LF

AnimeClipse Team

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 23:45

Wrong Turn 1: Ψιλοκαλό. Περνάει ευχάριστα η ώρα, αλλά τίποτα παραπάνω.
Wrong Turn 2: Βαρετό όσο δεν πάει. Έλεγα πότε να τελειώσει.
Wrong Turn 3: Σίγουρα καλύτερο από το 2ο, αλλά και πάλι δεν έλεγε πολλά.
Wrong Turn 4: Από το trailer ακόμα δεν περίμενα και πολλά πολλά, και ήρθε και η ταινία για να το επιβεβαιώσει. Απλά βαρετή πλοκή.
Θα βγει και Wrong Turn 5... (Τώρα αν αυτό είναι καλό ή κακό, θα δείξει. xD)
The Hills have eyes 1: Συμπαθητικό.
The Hills have eyes 2: Μου άρεσε αρκετά. Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη ταινία από όλες τις παραπάνω.
The Hills have eyes 3 δεν ξέρω αν θα βγει, αλλά ελπίζω πως ναι.

Εν ολίγοις, The Hills have eyes > Wrong Turn

#834 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 23:51

Το remake του hills με είχε τσαντίσει άπειρα (είχα δει πολλά ανάλογα τότε, και είχα βαρεθεί το όλο "κακοί χωριάτες" σκηνικό), αλλά αυτό το τελευταίο πορωτικό μισάωρο με έκανε και χάρηκα που έδωσα λεφτά και το είδα στο σινεμά.
Το πρώτο ακόμα να το δω...μόνο ξέμπαρκες σκηνές.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#835 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 02:30

Sorry παίδες αλλά τα direct download/torrent links δεν επιτρέπονται. BrainDeadAlive σου έκανα edit το ποστ.
Όποιος ενδιαφέρεται να στείλει link στον plotolp να το κάνει μέσω pm!

Plotolp έχασες, μιλάμε για ταινιάρα. Ίσως την δείξει κάποιο θερινό σινεμά. Νομίζω ότι dvd δεν έχει βγει ακόμα.

Αχα ιτς οκα! Αν είναι να με εντιτάρει κάποιος χαίρομαι που αυτός είσαι εσύ :3

Για ημερομηνία κυκλοφορίας DVD του Καμπιν στο play + amazon λένε 24 Σεπτεμβρίου...Αλλά είδα χθες να κυκλοφορεί ένα R6 για Avengers που βγήκε περίπου ίδιο καιρό με καμπιν, οπότε ελπίζω να βγει πριν το Σεπτεμβρη κάνα R5 ή R6.

Και όσον αφορά τις υπόλοιπες ταινίες που λέτε, συμφωνώ με Ανέλις για last house on the left κ 1408. Από τα wrong turn κατ'εμέ αξίζει μόνο το 1. Από τα hills have eyes έχοντας δει και τα παλια και τα καινούρια αξίζει μονο το πρώτο ριμεικ. Γκορίλα στο φουλ.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#836 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 07:51

Μπορείς μήπως κανείς να μου δώσει και σε μένα σε PM το link για το Cabin in the Woods; Αλλά όχι από κάμερα.

Θέλω πολύ να το παρακολουθήσω.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#837 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 08:06

σου εστειλα :emptyonexg1: :emptyonexg1:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#838 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2012 - 14:17

Ξαναποστάρω εδώ μετά από κάτι μήνες και από παραλία. Είδα το Juan of the Dead το οποίο είναι με ζόμπι στη Cuba, και μου άρεσε πάρα πολύ γι'αυτό σας το προτείνω, ταιριάζει και λόγο καλοκαιριού. Ετοιμάζομαι και για το Osombie άν καταφέρω και βρω υπότιτλους. Το War of the Dead μήπως το είδε κανείς να μας πεί αν αξίζει, πήρε μόνο 4.2 στο Imdb...

#839 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2012 - 18:00

Βγήκε το Juan?? Δεν το πήρε το μάτι μου πουθενά. Όπως δεν έχει πάρει και subs για ozombie. Ούτε το war εχω δει, ούτε το abraham lincoln vs zombies. Oύτε το Exit Humanity. Έχουν βγει αρκετά ζόμπια τελευταία. Ψιλολειμ τα περισσότερα αλλά οκ..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#840 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2012 - 19:00

Ναι βγήκε αυτή την έκδοση βρήκα:
Spoiler:

με ενσωματωμένους υπότιτλους.