Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Splatter, Horror, Thriller

• Please log in to reply
1010 replies to this topic

#796 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 18 April 2012 - 12:13

Είναι η ταινία που με έκανε να αισθανθώ καλά που έχω δει το hatchet.

Δηλαδή; Σε χάνω λίγο εδώ. Εγώ να το δω, που έχω δει το hatchet και την θεωρώ μέγιστη πατάτα;

Btw, είδα εδώ και καιρό το The Devil Backbone και μου άρεσε πολύ. Ταινία με φαντασματάκι, αλλά με ωραία ατμόσφαιρα και πρωτότυπη ιστορία.

Επίσης, έχω κατεβασμένα τα ισπανικά Mientras Duermes and Tesis. Αναμένεται η θέασή τους.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#797 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 April 2012 - 12:26

Eννοεί ότι υπήρχε αστείο βασισμένο στο hatchet το οποίο μπόρεσε να εκτιμήσει ακριβώς επειδή το είχε δει. Γενικά η ταινία ήταν αναφορά στις περισσότερες horror ταινίες και tropes που υπάρχουν. Οπότε οι well versed στο είδος θα την εκτιμήσουν ακόμη περισσότερο (αν και το humor της δεν εξαντλείται εκει). Αυτό το οποίο όμως ήταν καλό με αυτήν την ταινία είναι ότι αν και είχε κωμικά στοιχεία εν τούτοις αυτό δεν αφαιρούσε από το τρόμαγμα και το ξαφνιασμα, πράγμα αρκετά σπάνιο. Σε κάποια φάση ήμουν σε σύγχιση ανάμεσα στο "να τρομάξω" και να "ξεραθώ στα γέλια". Εϊχα ακούσει για τον κλαυσίγελο, τον τρομόγελο πρώτη φορά τον βίωνα.

Anw πραγματικά καλή ταινία. Και είναι ακόμη καλύτερη αν πας απροετοίμαστος όπως εγώ και σου βγει το Kinder έκπληξη. (provided that you keep an open mind γιατί μάλλον κάποιοι που την περίμεναν αλλιώς σηκώθηκαν και έφυγαν στο cinema).

#798 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 18 April 2012 - 15:40

Δηλαδή; Σε χάνω λίγο εδώ. Εγώ να το δω, που έχω δει το hatchet και την θεωρώ μέγιστη πατάτα;

Btw, είδα εδώ και καιρό το The Devil Backbone και μου άρεσε πολύ. Ταινία με φαντασματάκι, αλλά με ωραία ατμόσφαιρα και πρωτότυπη ιστορία.

Επίσης, έχω κατεβασμένα τα ισπανικά Mientras Duermes and Tesis. Αναμένεται η θέασή τους.

Κ εμένα μου άρεσε πολύ το Devil's Backbone. Περιμένω να βρω όρεξη να δω και το Thesis, που το έχω κατεβασμένο από τη μέρα που το ανέφερε ο Zade.

To hatchet ήταν ένα έκτρωμα, it's true. Είναι όμως και από τις ταινίες που έχουν μερικούς από τους βασικούς κανόνες των αμερικάνικων ταινιών τρόμου, πάνω στους οποίους βασίζεται η ταινία. Δεν είναι απαραίτητο να το έχεις δει (καθώς δεν υπάρχει direct reference per ce), αλλά αν είναι ανάμεσα στις ταινίες που είχες τη δυστυχία να υποφέρεις, τότε αναγνωρίζεις ακόμα περισσότερο το μεγαλείο του Cabin in the Woods.

Παίρνει τους "κανόνες" των ταινιών τρόμου και τους αλλάζει τα φώτα. (Όχι όμως σε φάση Scream 4 ~it's time for new rules and shit~)
Δεν στους εξηγεί καν.
Παίρνει ως δεδομένο το ότι όλοι έχουν δει, έστω και άθελά τους, μιά-δυό ταινίες αυτού του είδους και χειρίζεται όλα τα κλισέ, ακόμα και τα ανεπαίσθητα του τύπου "γιατί αφού ο πρωταγωνιστής μαχαιρώνει το τέρας, πετάει κάτω το όπλο του και στην επόμενη επίθεση είναι αβοήθητος;" "γιατί υπάρχει πάντα μια ξανθιά που θέλει να πηδηχτεί;", με περίσσια δεξιοτεχνία.

Zade πραγματικά θα γουστάρεις (αυτό πάει και σε BrainDeadAlive & Sick0_Lick0 ). Ξεπερνάει ακόμα και το Feast, στο επίπεδο του σατιρισμού των κλισέ (αν και όχι στο gore), χωρίς όμως να φτάνει στα όρια της παρωδίας.

Για να μην αναφερθώ και στα references που υπάρχουν εκεί μέσα, τα οποία είναι mind-bogling.

Μερικές από τις ταινίες, που αν τις έχετε δει θα σας κάνουν να αγαπήσετε ακόμα περισσότερο αυτό το ΕΠΟΣ, είναι οι εξής πολύ γνωστές:

Evil Dead trilogy (έχουμε cameo του angry molesting tree FFS! )
Night of the Living Dead (το ασπρόμαυρο με αναφορά στο ζομποκόριτσο με το τσεκουράκι)
Hellraiser
Ring (και γενικά Japanese ghost movies)

Και οποιαδήποτε ταινία με εφήβους-20 somethings που σφαγιάζονται (scream κτλ), κατά προτίμηση στην εξοχή (wrong turn, creek, hatchet, the hills have eyes, texas chainsaw massacre etc)

Σήμερα θα πάω να τη δω και δεύτερη φορά στο σινεμά.
Me so happy!

Posted Image

#799 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 18 April 2012 - 16:32

Mientras Duermes και Tesis ΠΟΛΥ καλά και τα 2.

Αγαπητή Ανελις...Παρόλο που τόσο καιρό που διαβάζω καλά λόγια για την ταινία κρατάω μαι εξπεκτεισονς λόου, ήρθες εσύ και μου τις ανέβασες ίσα με το Αsgard, οπότε το καλό που σου θέλω να αξίζει!!
Θα πάω να το δω και εγώ σινεμά, αλλά μάλλον σε λίγες μέρες.!
Posted Image

#800 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 19 April 2012 - 03:44

Γάματο - Ιδιοφυές το cabin in the woods... βέβαια απογοητεύτηκα με το ελληνικό mainstream κοινό στην αίθουσα που προφανώς άλλο περίμενε και δεν μπόρεσε να εκτιμήσει μια τόσο υπέροχη cult δημιουργία...
Posted Image

#801 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 19 April 2012 - 11:08

Γάματο - Ιδιοφυές το cabin in the woods... βέβαια απογοητεύτηκα με το ελληνικό mainstream κοινό στην αίθουσα που προφανώς άλλο περίμενε και δεν μπόρεσε να εκτιμήσει μια τόσο υπέροχη cult δημιουργία...

Πόσο δίκιο έχεις.
Γέλαγαν με τη λοβοτομημένη διαφήμιση με τον "Κίτσο" ~γιατί μέχρι εκεί φτάνει το ελληνικό χιούμορ, ας γελάσουμε με το πώς προφέρουν οι βλάχοι τα αγγλικά~ και όχι μόνο δεν καταλάβαιναν ότι η ταινία είναι αστεία, αλλά μας έκαναν και παρατήρηση επειδή γελούσαμε! ΣΕ HORROR COMEDY!!!

Εντάξει, την είδα 2 φορές στο σινεμά, δεν ξαναπάω.
Άντε να βγει και το dvd!

Posted Image

#802 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 20 April 2012 - 23:38

Really?Σε μας ειχε χεστει στα γελια ολη η αιθουσα παντως.Οποτε ανηγε ο Marti το στωμα του ελιωνα στο γελιο.Πολυ ενδιαφερουσα ταινια.Να τη δειτε!

sc5bab.jpg

#803 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 21 April 2012 - 19:03

Σε μας ειχε χεστει στα γελια ολη η αιθουσα παντως.

Θέλω κ εγώ αυτή την αίθουσα.

Posted Image

#804 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 22 April 2012 - 23:22

Όσοι έχετε λογαριασμό στο torrentday.com και γουστάρετε ζόμπια, ΤΡΕΞΤΕ. Βγάλαν στα freeleech torrents ένα κυριολεκτικά απίστευτο πακέτο με ζομποταινίες που ορισμένες δεν μπορείς να τις βρεις πουθενά. Μιλάμε ,ούτε σε rapishare, ούτε σε torrent ,ούτε καν σε καρακαμμένο βίντεο-κλαμπ. Απίστευτα δυσεύρετα κομμάτια!.

Το πακέτο λέγεται απλά zombie pack και είνα ιγύρω στα 91gb αλλά δεν είναι όλες οι ταινίες δυσεύρετες,οπότε θα είναι λιγότερα τα τελικά gb. Ψάξτε να το βρείτε, μιλάμε είδα πράγματα που είχα χάσει κάθε ελπίδα ότι θα έβρισκα ποτέ.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#805 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 23 April 2012 - 12:01

Όσοι έχετε λογαριασμό στο torrentday.com και γουστάρετε ζόμπια, ΤΡΕΞΤΕ. Βγάλαν στα freeleech torrents ένα κυριολεκτικά απίστευτο πακέτο με ζομποταινίες που ορισμένες δεν μπορείς να τις βρεις πουθενά. Μιλάμε ,ούτε σε rapishare, ούτε σε torrent ,ούτε καν σε καρακαμμένο βίντεο-κλαμπ. Απίστευτα δυσεύρετα κομμάτια!.

Το πακέτο λέγεται απλά zombie pack και είνα ιγύρω στα 91gb αλλά δεν είναι όλες οι ταινίες δυσεύρετες,οπότε θα είναι λιγότερα τα τελικά gb. Ψάξτε να το βρείτε, μιλάμε είδα πράγματα που είχα χάσει κάθε ελπίδα ότι θα έβρισκα ποτέ.

Δεν έχω λογαριασμό.Και είναι invite οnly. Μπορείς ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ να κάνεις ένα κοπι πειστ της λίστας, ή πριντ σκριν να δω τι έχει μη σκάω τσάμπα αν τα έχω ή δεν με ενδιαφέρουν.?
Posted Image

#806 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 23 April 2012 - 12:03

Τα ίδια με τον αγανακτισμένο κύριο από πάνω!!!!!!

Posted Image

#807 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 23 April 2012 - 17:20

Δεν γίνεται τίποτα απ τα δύο. Κοίτα γενικά η λίστα είναι τεράστια ,αλλά θα σου πω ποιά είναι τα ζόρικα:

Ζombie ISland Massacre του 1984

Zombie Death House 1987

Zombie Bloodbath 1, 2, ,3 (ότι να ναι ,αυτά θα τα δω απλά για την σαβούρα της υπόθεσης)

The Living Dead Girl UNCUT <---- για μένα το καλύτερο κομμάτι της συλλογής.

The Dead Pitt UNRATED DIRECTOR'S CUT <--- κι αυτό.

Κάτι ακούγεται ότι θα δώσουν στα μέλη που έχουν τρελό upload προσκλήσεις. Εάν γίνει αυτό, θα σας στείλω.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image

#808 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 23 April 2012 - 17:38

Ευχαριστώ Zade!!!
Λοιπόν...έχουμε και λέμε.

Ζombie Island Massacre: Τρόμα είναι άρα πλάκα πρέπει να χει. Δεν το ήξερα ομολογώ, αλλά δεν κόβομαι κιόλας να το δω.
Zombie Death House: Το έχω κατεβασμένο, από demonoid νομίζω.
Zombie Bloodbath: Καπου είχε πάρει το μάτι μου το 1 + 3 αλλά φαίνονταν τελείως σαβούρες οπότε τα άφησα..Τώρα μπορεί και να τα κατέβαζα για τη συλλογή xD
The Living Dead Girl: Βαμπιροειδή δεν είναι αυτό? Το είχα δει σε μαγαζί στην αθήνα πολύ φτηνό παλιά. Μετράει το uncut συγκεκριμένα?
The Dead Pit: Το είχα δει στο δημοτικό, και μετά από μερικά χρόνια το βρήκα σε μαγαζί και το αγόρασα (Υ) Λέει πολύ.
Posted Image

#809 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 25 April 2012 - 10:30

Eίδα δύο ταινίες... Απογοήτευση και οι δύο.

The Wicker Tree

Στ' αλήθεια θα ήθελα πολύ να ήταν καλό. Είχα ακούσει όλες τις απόψεις για την ταινία, είχα δει την γενικά μουδιασμένη αντίδραση τόσο του κοινού όσο και των κριτικών ,αλλά πίστευα ότι η ταινία είναι καλή. Φίλε μου όχι.Δεν είναι καλή. Είναι κακή προς μέτρια. Πραγματικά ήθελα να την προτείνω αλλά απλά δεν γίνεται. Δεν ξέρω τι διάολο ήθελε να πετύχει ο σκηνοθέτης ,εμένα πάντως μου έβγαλε κυρίως απογοήτευση και σε καμιά δυό σκηνές λίιιιιιγο γέλιο. Γενικά μεγάλη μάπα.Σενάριο για τα μπάζα, πρωταγωνιστές ακόμα πιο πολύ για τα μπάζα και ένα τέλος υπέρατατη γελοιότητα. Δηλαδή μιλάμε και 5χρονο παιδάκι μπορούσε να το είχε τελειώσει καλύτερα. Δείτε απλά για να μην λέτε ότι δεν το είδατε... 3/10

Η ηθοποιός που παίζει την Lolly btw παίζει να είναι η πιο γυμνασμένη ηθοποιός που έχω δει ποτέ μου. Γυναίκα με κοιλιακούς...Seriously.

Τhe Divide.

Πέφτει κάπου στην Αμερική μια ατομική ΒΟΜΠΑ και η Σάρα και η Μάρα μαζεύονται σε ένα πυρηνικό καταφύγιο που έχει φτιάξει ένας Αμερικανοτσολιάς ,καμμένος με τους τρομοκράτες. Και μετά αρχίζει η παρακμή γι αυτούς τους ανθρώπους γιατί άμα βλέπεις συνέχεια τον κόσμο ε κάπου σου την δίνει στα νεύρα. Ουσιαστικά αυτή είναι η υπόθεση αυτής της ταινίας. Η παρακμή του ανθρωπίνου είδους σε συνθήκες εξαθλίωσης. Σώπα ρε μεγάλε; Πόσο έξυπνος είσαι και το σκέφτηκες αυτό; Και σου πήρες δύο ώρες και μια απίστευτα βαρετή ταινία για να με πείσεις για το προφανές; Άστα να πάνε. Δεν μου άρεσε, βαρέθηκα και δεν συμπάθησα ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ από τους πρωταγωνιστές. Βασικός κανόνας σε ταινίες είναι ότι πρέπει να υπάρχει κάποιος συμπαθητικός. Εδώ ούτε ένας. Πάντως έχει αρκετά καλούς ηθοποιούς που κάτι πάνε να κάνουν ,το τελικό αποτέλεσμα όμως είναι τρομακτικά βαρετό..
4/10

Posted Image

#810 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 26 April 2012 - 13:31

To The Divide μου άρεσε.......... Δεν έχω δει το πρώτο που λες όμως.
Posted Image