Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Splatter, Horror, Thriller

• Please log in to reply
1010 replies to this topic

#841 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2012 - 21:35

Βγήκε το Huan ; τρεχω να το κατεβάσω.

Για το Ηills have eyes πάντως θα συμφωνήσω με την Anelis.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#842 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2012 - 01:51

Thanx Sicko, κατεβάζω τώρα Juan. Και μαζί με αυτό και το Dead Season (zombie) και ένα κολομβιανό, Τhe Squad.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#843 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2012 - 21:47

Είδα μερικές ελεεινές ταινίες τρόμου τον τελευταίο καιρό.

Some guy who kills people,
Spoiler:

Cell Count,
Spoiler:

Midnight Son,
Spoiler:

#844 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2012 - 10:59

The Awakening.

Παέι μια τσούπρα που δεν πιστεύει στα φαντάσματα (σ.σ: τσούπρα λένε στο χωριό μου την κοπέλα) σε ένα σχολείο με φαντάσματα, για να τους αποδείξει ότι δεν υπάρχουν φαντάσματα. Και μάντεψε τι γίνεται τελικά.... Πολύ καλοί ηθοποιοί, πολύ καλή σκηνοθεσία και καλή ατμόσφαιρα. Και καλούτσικη ανατροπή στο τέλος. Γενικά μια καλή ταινία με φαντάσματα. Να το δείτε έτσι άμα γουστάρετε τέτοια.

Juan of The Dead

Ζόμπι στην Κούβα. Ξεχάστε τις ακριβές ταινίες, τα καλά ψηφιακά εφέ και τα καλά μακιγιαρισμένα ζόμπι και πραγματικά αφεθείτε στην μαγεία αυτής της ταινίας. Έχει πολύ γέλιο, πολύ μεράκι και κέφι και πάνω απ' όλα πολύ καλούς χαρακτήρες. Τρεις τουλάχιστον σκηνές πρέπει να κάνετε pause , για να γελάσετε τρανταχτά (σοδομίτης-σ'αγαπώ Juan-μόνο εσύ μιλάς Αγγλικά) και μετά να συνεχίσετε την ταινία. Ακόμη εμένα μου έβγαλε μια τρομερή συμπάθεια για τους Κουβανούς σαν λαό. Τι έχουν τραβήξει αυτοί και πως αντιμετωπίζουν την ζωή και τις δυσκολίες που αυτή φέρνει. Είμαι σχεδόν πεπεισμένος ότι εάν κάποια στιγμή ξεπετάγονταν ζόμπι στην Ελλάδα ακριβώς έτσι θα αντιδρούσε ο πληθυσμός. Δεν ξέρω, μου φάνηκε πως έχουμε πολλά κοινά μ' αυτούς τους ανθρώπους.
Δεν θέλω να πω παραπάνω ,μην το χαλάσω αλλά πραγματικά πρέπει να το δείτε. Hasta la victoria Siempre!

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#845 Nick7LF

Nick7LF

AnimeClipse Team

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2012 - 11:59

Thanx Sicko, κατεβάζω τώρα Juan. Και μαζί με αυτό και το Dead Season (zombie) και ένα κολομβιανό, Τhe Squad.

Το είδα τις προάλλες το Dead Season. Ελλεινή ταινία, σε όλους τους τομείς. Μετάνιωσα που την κατέβασα.

#846 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2012 - 14:30

Το Cabiin Fever ειδα προσφατα... Μετριοτητα... Εχω καιρο να δω splatter που να με φοβησει εντονα.... γαμωτο...
Δημοσιευμένη  εικόνα
"Life is spherical, investigate the other side..."

#847 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2012 - 17:24

Juan of The Dead

Ζόμπι στην Κούβα. Ξεχάστε τις ακριβές ταινίες, τα καλά ψηφιακά εφέ και τα καλά μακιγιαρισμένα ζόμπι και πραγματικά αφεθείτε στην μαγεία αυτής της ταινίας. Έχει πολύ γέλιο, πολύ μεράκι και κέφι και πάνω απ' όλα πολύ καλούς χαρακτήρες. Τρεις τουλάχιστον σκηνές πρέπει να κάνετε pause , για να γελάσετε τρανταχτά (σοδομίτης-σ'αγαπώ Juan-μόνο εσύ μιλάς Αγγλικά) και μετά να συνεχίσετε την ταινία. Ακόμη εμένα μου έβγαλε μια τρομερή συμπάθεια για τους Κουβανούς σαν λαό. Τι έχουν τραβήξει αυτοί και πως αντιμετωπίζουν την ζωή και τις δυσκολίες που αυτή φέρνει. Είμαι σχεδόν πεπεισμένος ότι εάν κάποια στιγμή ξεπετάγονταν ζόμπι στην Ελλάδα ακριβώς έτσι θα αντιδρούσε ο πληθυσμός. Δεν ξέρω, μου φάνηκε πως έχουμε πολλά κοινά μ' αυτούς τους ανθρώπους.
Δεν θέλω να πω παραπάνω ,μην το χαλάσω αλλά πραγματικά πρέπει να το δείτε. Hasta la victoria Siempre!

Θα συμφωνίσω με αυτό το mini review, και θα (ξανά)αναρωτηθώ το δικό μας το Κακό γιατί να μην είναι τόσο καλό; Φταίνε οι ηθοποιοί, το χαμηλό budget, ή που έπρεπε να μπλέξουμε και την αρχαία ιστορία μέσα;

#848 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2012 - 23:54

Ξαναποστάρω από παραλία για να πω απλά ότι είδα το REC 3! Το οποίο ντάξει ήταν καλό αλλά δε δημιουργεί τόσο τρομαχτική ατμόσφαιρα όσο το πρώτο. Άσε που ήταν μόλις 1 ώρα και 17 λεπτά. Από εκεί που ξαναβρίσκεται το ζευγάρι και μετά μου άρεσε, όλο το υπόλοιπο το είδα χαλαρά.

#849 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2012 - 14:53

Συμφωνώ για το Rec 3 το οποίο μου έδωσε περισσότερο την αίσθηση της κωμωδίας(ή πιο σωστά παρωδίας) για να είμαι ειλικρινής.
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos1451: 22 Ιούλιος 2012 - 14:58

#850 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2012 - 14:58

Πολύ καλό το Juan..! Και είδα και REC3.
Eμένα μου άρεσε...Σαν το 1 κ το 2 δεν ειναι..αλλά μ άρεσε.
Spoiler:

Ένα 7 του το δίνω!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#851 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2012 - 00:28

Και εγω ειδα το Rec3!Ουτε κρυο,ουτε ζεστη.Μου φανηκε μια συνιθυσμενη,κοινη ταινια.Προσωπικα,μου αρεσε περισσοτερο το στυλ του 1 και 2.Εννοω,αυτο το κλειστοφοβικο,
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#852 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2012 - 03:17

Βγήκε DVDRip του Cabin in the Woods.! Το είδα για 3η τρίτη φορά ^_^
Δημοσιευμένη  εικόνα

#853 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2012 - 07:16

Βγήκε DVDRip του Cabin in the Woods.! Το είδα για 3η τρίτη φορά ^_^

Aπο που το κατέβασες?

#854 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2012 - 09:50

Είχα βάλει 3 διαφορετικά τορρεντ αλλά μου σέρνονταν και τα 3 (τορρεντ θα βρεις σε όλα τα σαιτ πλέον) οπότε το κατέβασα από direct, ενα αρχείο 400mb. (μέσω netload, όχι rapidshare. Moυ πήγαινε πιο γρήγορα το netload.)
Αν ψάξεις αυτό στο google ''cabin in the woods netload 400mb'' είναι το δεύτερο λινκ.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#855 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2012 - 14:59

Είδα την καλύβα στο δάσος. Απολαυστική ταινία πραγματικά,
Spoiler: