Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Splatter, Horror, Thriller
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2012 - 21:35
Για το Ηills have eyes πάντως θα συμφωνήσω με την Anelis.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2012 - 01:51

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2012 - 21:47
Some guy who kills people,
Cell Count,
Midnight Son,
Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2012 - 10:59
Παέι μια τσούπρα που δεν πιστεύει στα φαντάσματα (σ.σ: τσούπρα λένε στο χωριό μου την κοπέλα) σε ένα σχολείο με φαντάσματα, για να τους αποδείξει ότι δεν υπάρχουν φαντάσματα. Και μάντεψε τι γίνεται τελικά.... Πολύ καλοί ηθοποιοί, πολύ καλή σκηνοθεσία και καλή ατμόσφαιρα. Και καλούτσικη ανατροπή στο τέλος. Γενικά μια καλή ταινία με φαντάσματα. Να το δείτε έτσι άμα γουστάρετε τέτοια.
Juan of The Dead
Ζόμπι στην Κούβα. Ξεχάστε τις ακριβές ταινίες, τα καλά ψηφιακά εφέ και τα καλά μακιγιαρισμένα ζόμπι και πραγματικά αφεθείτε στην μαγεία αυτής της ταινίας. Έχει πολύ γέλιο, πολύ μεράκι και κέφι και πάνω απ' όλα πολύ καλούς χαρακτήρες. Τρεις τουλάχιστον σκηνές πρέπει να κάνετε pause , για να γελάσετε τρανταχτά (σοδομίτης-σ'αγαπώ Juan-μόνο εσύ μιλάς Αγγλικά) και μετά να συνεχίσετε την ταινία. Ακόμη εμένα μου έβγαλε μια τρομερή συμπάθεια για τους Κουβανούς σαν λαό. Τι έχουν τραβήξει αυτοί και πως αντιμετωπίζουν την ζωή και τις δυσκολίες που αυτή φέρνει. Είμαι σχεδόν πεπεισμένος ότι εάν κάποια στιγμή ξεπετάγονταν ζόμπι στην Ελλάδα ακριβώς έτσι θα αντιδρούσε ο πληθυσμός. Δεν ξέρω, μου φάνηκε πως έχουμε πολλά κοινά μ' αυτούς τους ανθρώπους.
Δεν θέλω να πω παραπάνω ,μην το χαλάσω αλλά πραγματικά πρέπει να το δείτε. Hasta la victoria Siempre!
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2012 - 11:59
Thanx Sicko, κατεβάζω τώρα Juan. Και μαζί με αυτό και το Dead Season (zombie) και ένα κολομβιανό, Τhe Squad.
Το είδα τις προάλλες το Dead Season. Ελλεινή ταινία, σε όλους τους τομείς. Μετάνιωσα που την κατέβασα.
Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2012 - 14:30

"Life is spherical, investigate the other side..."
Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2012 - 17:24
Θα συμφωνίσω με αυτό το mini review, και θα (ξανά)αναρωτηθώ το δικό μας το Κακό γιατί να μην είναι τόσο καλό; Φταίνε οι ηθοποιοί, το χαμηλό budget, ή που έπρεπε να μπλέξουμε και την αρχαία ιστορία μέσα;Juan of The Dead
Ζόμπι στην Κούβα. Ξεχάστε τις ακριβές ταινίες, τα καλά ψηφιακά εφέ και τα καλά μακιγιαρισμένα ζόμπι και πραγματικά αφεθείτε στην μαγεία αυτής της ταινίας. Έχει πολύ γέλιο, πολύ μεράκι και κέφι και πάνω απ' όλα πολύ καλούς χαρακτήρες. Τρεις τουλάχιστον σκηνές πρέπει να κάνετε pause , για να γελάσετε τρανταχτά (σοδομίτης-σ'αγαπώ Juan-μόνο εσύ μιλάς Αγγλικά) και μετά να συνεχίσετε την ταινία. Ακόμη εμένα μου έβγαλε μια τρομερή συμπάθεια για τους Κουβανούς σαν λαό. Τι έχουν τραβήξει αυτοί και πως αντιμετωπίζουν την ζωή και τις δυσκολίες που αυτή φέρνει. Είμαι σχεδόν πεπεισμένος ότι εάν κάποια στιγμή ξεπετάγονταν ζόμπι στην Ελλάδα ακριβώς έτσι θα αντιδρούσε ο πληθυσμός. Δεν ξέρω, μου φάνηκε πως έχουμε πολλά κοινά μ' αυτούς τους ανθρώπους.
Δεν θέλω να πω παραπάνω ,μην το χαλάσω αλλά πραγματικά πρέπει να το δείτε. Hasta la victoria Siempre!
Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2012 - 23:54
Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2012 - 14:53
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos1451: 22 Ιούλιος 2012 - 14:58
Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2012 - 14:58
Eμένα μου άρεσε...Σαν το 1 κ το 2 δεν ειναι..αλλά μ άρεσε.
Ένα 7 του το δίνω!

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2012 - 00:28

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!
Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2012 - 03:17

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2012 - 07:16
Aπο που το κατέβασες?Βγήκε DVDRip του Cabin in the Woods.! Το είδα για 3η τρίτη φορά ^_^
Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2012 - 09:50
Αν ψάξεις αυτό στο google ''cabin in the woods netload 400mb'' είναι το δεύτερο λινκ.

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2012 - 14:59