Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Splatter, Horror, Thriller

• Please log in to reply
1010 replies to this topic

#811 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2012 - 05:07

Είδα κι εγώ το The Cabin In The Woods. Ήμουν θετικά προδιατεθειμένος, αλλά ΤΟΣΟ θεϊκό, όχι, δεν το περίμενα. Πραγματικά... wow.

Φυσικά, μακράν ο καλύτερος χαρακτήρας ήταν ο Martin the pothead philosopher.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#812 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2012 - 17:26

Eπος it's true. Θα πάω Δευτέρα ή Τρίτη να το ξαναδώ μάλλον!

Α, εν τέλει ήμουν μέλος στο torrentday και δεν το θυμόμουν. XD Κατέβασα ζομποταινίες που μου έλειπαν άλλα όχι τα zombie bloodbath. Μου φάνηκαν πολύ αίσχη τελευταία στιγμή και τα πούλεψα :Ρ
Δημοσιευμένη  εικόνα

#813 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2012 - 14:36

Είδα κι εγώ το The Cabin In The Woods. Ήμουν θετικά προδιατεθειμένος, αλλά ΤΟΣΟ θεϊκό, όχι, δεν το περίμενα. Πραγματικά... wow.

Φυσικά, μακράν ο καλύτερος χαρακτήρας ήταν ο Martin the pothead philosopher.

Έφυγες για Feast και Dead Snow. Εμάς οι εδώ μαλάκες της Odeon δεν το έφεραν το cabin in the woods. Way to go Odeon!

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#814 Hecate

Hecate

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2012 - 17:21

Είδα το Cabin in th woods. Μου άρεσε πολύ η ιδέα, αν και θα μπορούσε να γίνει ακόμα καλύτερο.
Το περίμενα λίγο πιο πολύπλοκο σε μερικά σημεία, αλλά είχε πλάκα που ήταν τελείως ανορθόδοξο και σατύριζε στην ουσία τα θρίλερ.
Δεν μπορώ να πω ότι το splatter είναι το αγαπημένο μου είδος, αλλά το συγκεκριμένο ήταν αρκετά καλό μια και συνδύαζε πολλά διαφορετικά είδη...Όσοι περιμένουν ένα συνηθισμένο, ατμοσφαιρικό thriller καλύτερα να μην το δουν.

#815 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2012 - 18:47

τι έχετε σε πορνοδιαστροφικά horror? (αυτό μου ζήτησαν, my style is different :P)

8w32.jpg

#816 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2012 - 19:54

horny house of horror ακριβως αυτο που ζητας :)

#817 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2012 - 22:11

Είδα τελικά το Devil Inside, το οποίο μου άρεσε. Τελικά η κάμερα στο χέρι τύπου REC έκανε μεγάλη μόδα.

#818 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 01:09

Το devil inside και μένα αρχικά δεν με πολυχάλασε, αλλά όταν μου θύμησαν πως είχα ξαναδεί τα περισσότερα σε εμιλυ ροουζ και λαστ εξορσισμ ψιλοξενέρωσα.
BTW αντε να βγει το REC 3!!

Τελευταία είδα μερικές ταινιούλες:

Wilderness 7/10
Black Sabbath 7.5/10
The Hike 3/10
The Road 6/10
H2-Oh 8/10
Big Bad Wolf 5.5/10
Criiters 7.5/10
The Aggression Scale 6.5/10
Piranha 3DD 2/10
Trailer Park Of Terror 7,5/10
Prometheus 7,5/10
The Pact 6.5/10
A Horrible Way to Die 4/10
Shivers 7/10
Δημοσιευμένη  εικόνα

#819 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 14:41

Tι απογοητευσάρα το Piranha 3DD ρε συ. Είχε όλες τις καλές προϋποθέσεις για να ξεπεράσει το αρχικό και το κάνανε τρελή πατάτα. Αρχίζω να αμφιβάλλω για το εάν τελικά ο σκηνοθέτης του Feast είναι τόσο ταλαντούχος όσο πίστευα...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#820 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 16:18

Ναι ναι..Χαλια, DOUBLE the silliness του πρώτου ήταν μόνο. Άντε και nudity.
Νομίζω πως συμφωνώ για τον σκηνοθέτη.. Μόνο το πρώτο feast μέτραγε. Μετά το χασε...Μέχρι τώρα. Ας ελπίσουμε πως θα επιστρέψει στις καλές ταινίες.

Α, Zade, και αν ψήνεται και κανένας άλλος δείτε αυτό.
60's,70's,80's ιταλικά horror, και αρκετά 'σπανια'.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anelis: 14 Ιούνιος 2012 - 16:47
link removed

Δημοσιευμένη  εικόνα

#821 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 16:36

Επειδή δεν αξιώθηκα να πάω στο cinema να δω το cabin in the woods (shame on me i know :emptyonexg1: ) μπορεί κάποιος να δώσει κάποιο αξιοπρεπές link για κατέβασμα? Μέχρι τώρα το βρίσκω μόνο σε ποιότητα "μεθυσμένος τραβάει με το κινητό εν ώρα προβολής". :erk:

Και για να είμαι on topic το τελευταίο θρίλερ που είδα ήταν το The happening. Αν και σαν ιδέα μου άρεσε πολύ και μέχρι ενός σημείου η ταινία πήγαινε πολύ καλά, οι εξηγήσεις που έδωσε και γενικά το φινάλε ήταν ολίγον πατάτα. Κρίμα.
Spoiler:

#822 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 16:48

Sorry παίδες αλλά τα direct download/torrent links δεν επιτρέπονται. BrainDeadAlive σου έκανα edit το ποστ.
Όποιος ενδιαφέρεται να στείλει link στον plotolp να το κάνει μέσω pm!

Plotolp έχασες, μιλάμε για ταινιάρα. Ίσως την δείξει κάποιο θερινό σινεμά. Νομίζω ότι dvd δεν έχει βγει ακόμα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#823 Nick7LF

Nick7LF

AnimeClipse Team

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 19:43

Πραγματικά με απογοήτευσε το The Cabin in the Woods. Περίμενα να βγει πως και πως, αλλά μετάνιωσα που την είδα.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος, όχι μόνο εδώ αλλά και γενικά...

#824 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 19:46

Δεστε το δωματιο 1408 ειναι πολυ καλο.Το επεξε και tv προσφατα.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#825 Nick7LF

Nick7LF

AnimeClipse Team

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 20:00

Το έχω δει. Όντως πολύ καλό. Προτείνω ανεπιφύλακτα και το The Last House on the Left. Από τις καλύτερες ταινίες του είδους.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nick7LF: 14 Ιούνιος 2012 - 20:24