Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Oταν πηγαιναμε μαζι σχολειο...


  • Please log in to reply
152 replies to this topic

#31 Gaia

Gaia

    マザーアース

  • Members
  • 182 posts

Posted 13 March 2008 - 00:23

Θα σας πω μια κατασταση που μου συνεβη στο Λυκειο......
Ηταν καλοκαιρι, μερα των εξετασεων και εκεινη τη εποχη το σχολειο μου ειχε ενα εθιμο. ΚΡΟΤΙΔΕΣ καθε 3 ωρες! Πωπω, νευρα κουρελια τους καναμε τους καθηγητες...:kakaka:
Εβγαινα στην αυλη μαζι με μια παρεα και συνηθως πηγαιναμε σε πιο απομακρο μερος για την ησυχια μας. Υστερα μου λεει ο συμμαθητης μου οτι εχει μια κοκκινη κροτιδα στη τσεπη του κι οτι θα την αναψει σε λιγο... ωραια. Καπνιζαν μερικοι, μιλαγαμε, γελαγαμε... ολα τελεια.

Μεχρι που χτυπα το κουδουνι για το επομενο μαθημα εξετασης. Ξαφνικα ετρεξαν ολοι παρα πολυ γρηγορα, φευγοντας απο αυτο το μερος κι ουτε που καταλαβα τι ειχε γινει. Εριξα ματιες γυρω μου να δω τι εγινε και μυρισα κατι σαν καμμενο. Κοιταω κατω και βλεπω μια πανεμορφη κοκκινη κροτιδα ακριβως διπλα απο το ποδι μου, ανυπομονωντας να σκασει! Ριχνω ενα τρεξιμο....... ουτε η θανου να ημουνα.... Εσκασε ακριβως σε ελαχιστα δευτερολεπτα!:oo: Καρδιοχτυπωντας, αρχισα να τον σκυλοβριζω που δεν μου ειπε να φυγω κι ολοι γελαγαν. Μιλαμε, τι θα ειχα παθει αν δεν προλαβαινα εγκαιρως.....:mador2:

Απο τοτε, οταν ακουω κροτιδες μου φερνει αυτη τη στιγμη στο νου μου και ανατριχιαζω (οχι πως τις φοβαμαι, απλως ριχνω ματιες γυρω να εχω το κεφαλι μου ησυχο:P)



#32 Zoro

Zoro

    escaping reality

  • Members
  • 2,833 posts

Posted 13 March 2008 - 04:20

d.neko-angel,ισως μονο εγω δεν το πιασα(το χω κι αυτο:D),αλλα τελικα τι ηταν οι τσιχλες?!?(ειχαν γινει πολτος?τελικα ειχες κ εσυ δλδ σκονακι κ σε καλυψαν οι τσιχλες?)


Οσο για σενα Gaia,ατυχια σου που δεν σου σκασε στο ποδι η κροτιδα...τωρα θα ησουν Super Star:

Spoiler:


:lol:

#33 FireFistAce

FireFistAce

    R.I.P.

  • Members
  • 163 posts

Posted 14 March 2008 - 12:26

Εγώ που λέτε με κυνηγούσαν στην τάξη και έριξαν πάνω στα δάκτυλα μου ενα θρανίο και έσπασα 3 δάκτυλα καθώς και 2 νύχια μου βγήκαν (ναι αηδία αίματα παντου κτλ)
οοοχι δεν είναι αστείο θέλω να πω το ηθικό δίδαγμα
1ον Τα θρανία του σχολείο πρέπει να εξαφανιστούν και να αντικατασταθούν με πλαστικά ελαφριά μονοθέσια θρανιάκια.
2ον αν σε κυνηγάνε με το σφουγγάρι για να σε λερώσουν (μα τι βλαμμένα που ήμασταααν) απλά κλότσα τους στα &*&^%$#$$% και μην τρέχεις να σωθείς.



Σε καταλαβαινω...

Εμενα στο γυμνασιο με τραβουσαν μια μερα να με βγαλουν εξω απο την ταξη και πιαστηκα απο την πορτα για να τους εμποδισω αλλα τα μαλακισμ... εκλεισαν με δυναμη την πορτα και μου εσπασαν 2 δαχτυλα.

Οποτε: 3ον Οι πορτες να ξυλωθουνε τελειως.
Posted Image
"If I surrender my power to you, then there was no point in me being a man..."

#34 Darthnicolas

Darthnicolas

    Raidou Kuzunoha the 1st

  • Members
  • 972 posts

Posted 14 March 2008 - 13:10

Καλά παίδες relax...Αυτά που λέτε δεν είναι ότι πιο συνηθισμένο...Και μεις στο σχολείο κάναμε ότι ακυροσύνη μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους,αλλά είχαμε μόνο 2-3 σοβαρά ατυχήματα και στις 6 χρονιές(γυμνάσιο-λύκειο) γιατί ξέραμε κάποιο όριο...
Btw...τα θρανία είναι MUST!
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μου λείπουν...:emptyonexg1:

#35 Zoro

Zoro

    escaping reality

  • Members
  • 2,833 posts

Posted 14 March 2008 - 15:19

Darth για ρωτα τον BarbasSs ποσο συνηθισμενες ηταν οι μερες του:D

#36 BarbasSs

BarbasSs

    NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

  • Members
  • 783 posts

Posted 14 March 2008 - 16:28

Darth για ρωτα τον BarbasSs ποσο συνηθισμενες ηταν οι μερες του:D

:kakaka::kakaka::kakaka::kakaka:

για τις τσιχλες που ελεγε η d.neko-angel
μηπως ηταν κανενα μπαλονακι-σκουφακι:hehehe:??

στην 2 γυμνασιου ειχαμε εναν καθηγητη ο οποιος καθε φορα που εμπενε στην ταξη πετουσε με δυναμη την τσαντα του στην εδρα για να τον προσεξουμε
μια μερα εβαλα την εδρα τερμα ακρη στο βαθρο που ηταν πανω και καθως πεταει ο καθηγητης την τσαντα του φεβγει η εδρα απο το βαθρο
στην προσπαθεια του να κρατησει την εδρα στο βαθρο παρασειρεται απο την εδρα και πεταγεται πανω απο αυτη και προσγειονεται πανω στα θρανεια της πρωτης σειρας
ε αφου σηκωθηκε πηγε να κατσει στην καρεκλα (την οποια ειχα βαλει ισα ισα να στεκεται και αυτη στο βαθρο) και οταν καθεται φεβγει πισω με φορα χτυπαει στον τοιχο και πευτει παλι στο πατομα
ο ανθρωπος φορουσε για 4 μηνες κολαρο και εμεις ειχαμε για 1 μηνα κενο στην ωρα του

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr


#37 d.neko-angel

d.neko-angel

    :: Dream ON ::

  • Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 14 March 2008 - 17:28

d.neko-angel,ισως μονο εγω δεν το πιασα(το χω κι αυτο:D),αλλα τελικα τι ηταν οι τσιχλες?!?(ειχαν γινει πολτος?τελικα ειχες κ εσυ δλδ σκονακι κ σε καλυψαν οι τσιχλες?)

όπως πολύ σωστά λέει ο BarbasSs οι τσίχλες ναι μεν δεν ήταν τσίχλες,αλλά τήταν μπαλονάκι-σκουφάκι. Και όποιος το έπιασε,το έπιασε :P
Και όχι εγώ εκείνη την ημέρα ευτυχώς δεν είχα κάνει σκονάκι. Η άλλη η κοπελιά όμως,
η Χριστίνα είχε κάνει.Εκείνη ήταν που γλίτωσε το ψάξιμο χάρις τις τσίχλες
που αποδείχτηκαν,είπαμε τι αποδείχτηκαν :hahaha:


ο ανθρωπος φορουσε για 4 μηνες κολαρο και εμεις ειχαμε για 1 μηνα κενο στην ωρα του

omg BarbasSs τον έφαγες τον άνθρωπο :oo:


Πάντως στο γυμνάσιο στο οποίο πήγαινα,από όλα τα παιδιά που πηγαίναμε στην ίδια χρονιά.Αυτή την στιγμή ζήτημα είναι να θέλω να θυμάμαι τα 4-5. Γενικά είχαμε πολλά αστέρια που είχανε χάσει χρονιές και χρονιές,και που το μόνο που ξέρανε να κάνουνε ήταν να πειράζουνε και να ενοχλούνε τους άλλους. Οπότε προκειμένου να επιβιώσεις έπρεπε να τους αντιμετωπίσεις με τον τρόπο που φερόντουσαν εκείνοι,αλλά έπρεπε να έχεις και τα κότσια να τους ρήξεις και καμιά σφαλιάρα. Ειδικά με αυτόν τον Philips,ο γυμναστής ο κακομοίρης δεν προλάβαινε να μας χωρίζει :emptyonexg1: Μια φορά μάλιστα είχε φάει και μια αδέσποτη κιόλας :kakaka:
Αντίθετα στο λύκειο όταν πήγα,ήταν τελείως διαφορετικά. Ήμασταν πιο δεμένοι,
πισώπλατα μαχαιρώματα ευτυχώς δεν είχαμε,φασαρίες σαν του γυμνασίου δεν είχαμε.
Ωραίες κοπάνες κάναμε:kakaka: Πέρασα καλά και έκανα φιλίες που κρατάνε μέχρι και σήμερα.
Στο Λύκειο θα ξαναγύρναγα πολύ ευχαρίστως :wooi2:

rrmr.png


#38 adelard

adelard

    I believe in nargles!

  • Members
  • 8 posts

Posted 14 March 2008 - 19:17

Τελικά είμαι πολύ ξενέρωτη γι' αυτό το forum...το μόνο που έκανα ήταν να διαβάζω κρυφά potter fanfiction μέσα στη τάξη!! in my defence, ήταν δύσκολο να κρύβω τους τόμους κάτω από το θρανίο!!
:sigh2:
"...give me three guesses. Is it professor mcgonagall? Is it lavender brown? No, it's draco and harry sitting in a tree, s-n-o-g-g-i-n-g..." :kawaii:

*The Whomping Willows*

#39 d.neko-angel

d.neko-angel

    :: Dream ON ::

  • Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 14 March 2008 - 23:58

OMG Neko,η ιστορια με τον Philips δικη σου ηταν?
Οταν την ειχα διαβασει σε ειχα κοψει για αγορι(αλλαξες avatar?ισως το προηγουμενο σου δεν εμοιαζε για γυναικειο..) και τωρα διαπιστωνω οτι εσυ,Η d.Neko-Angel,την εγραψες...τσαμπουκαλου ε?

όχι δεν έχω αλλάξει avatar,και τότε που έκανα το post που αναφέρεις το ίδιο avatar είχα. Και χαλαρά τέκνο μου δεν είμαι και καμιά δράκαινα,ούτε και τσαμπουκαλού θα με έλεγα.Βασικά είμαι σχετικά ντροπαλή,ιδιαίτερα αν κάποια άτομα δεν τα ξέρω καλά. Πάω με τις ώρες μου,πότε είμαι ήσυχη και πότε είμαι μέσα στην τρελή χαρά. Το θέμα βέβαια είναι να μην μου πατήσεις τον κάλο.Είπαμε καλή καλή αλλά αν με πειράξεις θα αντιδράσω. Έχω Κρητικές και Θηβέικες ρίζες εγώ :bleh:


και για μην βγαίνουμε και τελείως off topic...
λοιπόν Λύκειο τελευταία τάξη. Τελευταία μέρα πανελληνίων. Είμαι με τις κολλητές μου(τρελή νοσηλεύτρια εγώ,ακόμα πιο τρελές κομμώτριες εκείνες) Καθόμαστε στο προαύλιο της σχολής και πίνουμε το καφεδάκι μας. Πιο δίπλα κάτι παιδιά έχουν βάλει κάτι άχρηστα βιβλία μέσα σε ένα άδειο κάδο σκουπιδιών και τα καίνε. Δυο σεκιουριτάδες βλέπουνε το σκηνικό και επιστρατεύουν πυροσβεστήρα. Ο πυροσβεστήρας φεύγει από τα χέρια του σεκιουριτά και γεμίζει ο τόπος αφρούς. Όλοι να βρίζουνε και εμείς οι τρείς να κακαρίζουμε και να παίζουμε αφροπόλεμο,μέχρι και στους σεκιουριτάδες πετούσαμε αφρό. Μα!αφού ο αφρός δεν μας μπήκε ούτε στο στόμα,ούτε στα μάτια.Άρα σιγά να μην αφήναμε τέτοια ευκαιρία και να μην το διασκεδάζαμε και λίγο :wis: :P :P

rrmr.png


#40 Zoro

Zoro

    escaping reality

  • Members
  • 2,833 posts

Posted 18 March 2008 - 02:46

Ερχομαι κι εγω να πω μια ιστορια που μολις θυμιθηκα,μπας κ ξαναζωντανεψω αυτο το thread(BarbasSs που εισαι?!?:hahaha::hahaha:)...

1η γυμνασιου:

Εγω και 3 φιλοι μου παιζαμε κυνηγητο στην αυλη(σαν καλα μικρα παιδακια:orly:)....τη μια στιγμη ο φιλος μου ηταν 2 βηματα απο το να με πιασει,ερχεται λοιπον διπλα μου,περπατωντας σιγα και ηρεμα κ το παιζει μαγκας οτι οτι και να κανω με εχει πιασει τωρα(με ειχε στριμωξει για τα καλα!)...περπαταω κι εγω σιγα σιγα προς τα πισω μπας και τον αποφυγω αν ορμηξει...twist!...ο αλλος φιλος μου (που ηταν με το μερος μου) ορμαει και πιανει τον 1ο φιλο μου για να τον σταματησει απο το να με πιασει,αλλα με την ορμη που τον επιασε πεταγονται και οι 2 μπροστα(προς τα εμενα)...πανηκοβλητος κι εγω κανω ενα μεγαλο βημα πισω....ΠΛΟΤΣ!...στο διαστημα ενος δευτερολεπτου νιωθω να χανω το πατωμα απο τα ποδια μου(κι εν το μεταξυ εγω φανταζωμουν οτι απλως επεσα σε καμια μικρη λακκουβα οταν ενιωσα να φευγει το πατωμα)καθως οι φιλοι μου με βλεπουν να συρρικνωνομαι και οι φατσες τους γινονται ετσι:OMG3::Crying2::blurah5:

Τελικα,καποιος ασυνειδητος ειχε αφησει την τρυπα του υπονομου ανοιχτη(κ εγω ο αναισθητος δεν την ειχα δει!),αλλα ευτυχως επεσα μονο με το ενα ποδι μεσα κ το αλλο εξω...ετσι κ επεφτα ολοκληρος δεν ξερω αν θα ημουν εδω να γραφω σημερα,γιατι κοιταξαμε την τρυπα μετα και ηταν αρκετα βαθια και δεν φαινοταν ο πατος(μπορει κ να χε νερο,δεν ξερω)...παντως το σιγουρο ειναι οτι και να μην πεθαινα θα γινομουν ο περιγελος του σχολειου(φανταστειτε να βαζαν κανα σχοινη για να με τραβηξουν εξω και να βγω ολος λερωμενος με τα νερα του υπονομου!?!παει θα γελουσαν ολοι...παλι καλα που ηταν κ 1η γυμνασιου!)...

Ετσι που λετε σωθηκα εκεινη την ημερα,αλλα τα βασανα δεν ειχαν τελιωσει...χτυπαει το κουδουνι(τελευταια ωρα κ φευγαμε) και παμε εγω κ οι φιλοι μου για το μαθημα...καθομαι στην καρεκλα κ τι παρατηρω ο αναισθητος?απο το πεσιμο με το ενα ποδι μεσα κ το ενα ποδι εξω απο τον υπονομο ειχαν σχιστει τα παντελονια στο κατω μερος(ναι,εκει που βρισκονται τα τετοια:D)...ε,τι να κανω κι εγω?τελευταια ωρα ηταν,δεν μπορουσα να πω στην καθηγητρια,μπροστα στην ταξη,οτι μου χαν σκιστει τα παντελονια(παλι καλα που δεν ειχαμε κ γυμναστικη:kakaka:)..........περιμενω λοιπον να τελειωσει η ωρα και οταν χτυπαει το κουδουνι,περιμενω να φυγουν ολοι(ταχα οτι αργω να φτιαξω την τσαντα μου:D)σηκωνομαι και αρχιζω να περπαταω σιγα σιγα και με τα ποδια σχεδον ενωμενα...περπαταω περπαταω και βγαινω απο το σχολειο:nanana::hot::bath:...(απο κει κ περα να φτασω στο σπιτι ηταν ευκολο)...

Ηθικο Διδαγμα:

Προσοχη στις Ανοιχτες Τρυπες(ο νοουν νοειτο:D)!

Αυτα...τωρα σαν καλα παιδακια βαλ τε κι εσεις καμια καλη ιστορια σας κ ηδη θυμηθηκα μια αλλη καλη αιδιαστικη ιστορια που ειχα παθει απο μικρος(νηπιαγωγειο)για την επομενη φορα....Σας Περιμενω!

#41 Zouz0una

Zouz0una

    Black Butterfly

  • Members
  • 39 posts

Posted 18 March 2008 - 03:12

Ωραίο topic.. Την ιστορία σου Zoro δεν θα την σχολιάσω απλά δεν θα ήθελα ποτέ να μου τύχει.. (Βέβαια δεν μιλάω,γιατί προσωπικά είμαι άνθρωπος που μπορεί να σκοτωθώ στο ίσιωμα χωρίς λόγο)!!! :nosey:


Χμ..Ας πω και εγώ την χειρότερη που μου ήρθε στο μυαλό διαβάζοντας τα "κατορθώματά" σας.. Λοιπόόόόν.. Πρέπει να ήταν στην Β' Λυκείου (ναι στην Β' ήταν) χαχα.. Παράλληλα με το σχολείο δούλευα κιόλας..Κοινώς σχολούσα απο την δουλειά το λιγότερο στις 1-2 και πήγαινα για μάθημα στις 8 όπως όλα τα καλά παιδιά.. Μια Παρασκευή λοιπόν το 1-2 έγινε 4+ οπότε λέω δεν θα κοιμηθώ και θα πάω κατευθείαν για μάθημα..Τι το'θελα..;;;;
Πήγα κυρία και είχαμε 2 ώρες εργαστήρια (προγραμματισμό).. Την 1η ώρα την πάλεψα κανονικά και μάλιστα συμμετείχα..Στο διάλλειμα βγήκα να πάρω καφέ,τον οποίο τον πήρα μαζί μου στην τάξη και τον ακούμπησα στον πάγκο λίγο πιο εκεί που καθόμουν για να τον πιώ αργότερα..Γυρίσαμε στο Pc κανονικά με τον διπλανό μου και αρχίσαμε να κάνουμε μια άσκηση (περισσότερο κάτι σαν τεστάκι ήταν βασικά)..Anyway να μην τα πολυλογώ κάποια στιγμή έγραφε ο διπλανός και εγώ μη κάνοντας κάτι άρχισα να κλείνω τα μάτια μου.. Με τα πολλά με πήρε ο ύπνος.. Ο οποίος μου βγήκε ξινός,αφού ο καθηγητής ήταν πάνω απο το κεφάλι μου και ούρλιαζε όχι μόνο γιατί κοιμόμουν αλλά γιατί είχα ρίξει τον καφέ μου.. Πάνω στο διπλανό πληκτρολόγιο,στο πάτωμα..(και δυστυχώς πάνω στο υπέροχο μπουφάν του που το είχε κρεμασμένο στην καρέκλα απο διπλα)...
Μπορείτε να φανταστείτε την έκφρασή μου.. Κοιμησμένη..Τρομαγμένη..Ντροπιασμένη..Χωρίς να έχω καταλάβει ακριβώς τι έγινε..Και απο την άλλη να βλέπω τον καθηγητή να βρίζει και να φωνάζει οτι δεν είμαστε ξενοδοχείο και 29 άτομα να γελάνε και να φωνάζουν ΑΞΙΑΑΑΑ ΑΞΙΑΑΑΑ...
Anyway...Είχα νιώσει πολύ αμήχανα και άσχημα..Άσχετα που βγαίνοντας έξω λύθηκα απο τα γέλια.. Και ναι συνέχισα να κοιμάμαι εν ώρα μαθήματος (επι 2 χρόνια)!!!!!:kakaka::hehehe::ureshii:

I can't talk about it! It's so horrible! They were-- they were-- the milk!
Posted Image
Oh God, the milk!


#42 BarbasSs

BarbasSs

    NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

  • Members
  • 783 posts

Posted 21 March 2008 - 16:25

αχχχχ να μαι και γω
zoro βλεπω σου ελειψαν οι ιστοριες μου....



δευτερα γυμνασιου παιζαμε μπαλα στην ωρα της γυμναστικης και ενα τμημα ειχε κενο εκεινη την ωρα ε και προσπαθουσαμε κλοστωντας την μπαλα να μπει στην ταξη εκεινη
κλοτσουσαν ολοι και δεν τα καταφερναν, οταν ηρθε η σειρα μου βαραω και γω και η μπαλα μπαινει στην ταξη και ΜΠΑΜ ακουγεται απο κει μεσα...
τρεχω πανω να δω τι εγινε και βλεπω μια καθηγητρια ,η οποια θα αναπληρονε το μαθημα απο το τμημα που ειχε κενο, να ειναι τεζα στο πατωμα ρωταω τα παιδια τι εγινε? και μου λεν οτι η μπαλα την πετυχε στο κεφαλι και ετσι πως επεφτε πισω χτυπησε σ'ενα θρανιο και τεζα
αφου απειλησα τα παιδια για να μην μαθευτει οτι το εκανα εγω, πηγα κατω στην αυλη και συνεχισα το παιχνιδι μου

οταν συνηλθε η καθηγητρια της ειπαν οτι λοιποθυμησε στα ξαφνικα και οι γνοστοι ρουφιανοι του σχολειου γλιτωσαν απο πολυ πολυ ξυλο

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr


#43 SirJim

SirJim

    lurking

  • Members
  • 587 posts

Posted 23 March 2008 - 12:03

στην 2 γυμνασιου ειχαμε εναν καθηγητη ο οποιος καθε φορα που εμπενε στην ταξη πετουσε με δυναμη την τσαντα του στην εδρα για να τον προσεξουμε
μια μερα εβαλα την εδρα τερμα ακρη στο βαθρο που ηταν πανω και καθως πεταει ο καθηγητης την τσαντα του φεβγει η εδρα απο το βαθρο
στην προσπαθεια του να κρατησει την εδρα στο βαθρο παρασειρεται απο την εδρα και πεταγεται πανω απο αυτη και προσγειονεται πανω στα θρανεια της πρωτης σειρας
ε αφου σηκωθηκε πηγε να κατσει στην καρεκλα (την οποια ειχα βαλει ισα ισα να στεκεται και αυτη στο βαθρο) και οταν καθεται φεβγει πισω με φορα χτυπαει στον τοιχο και πευτει παλι στο πατομα
ο ανθρωπος φορουσε για 4 μηνες κολαρο και εμεις ειχαμε για 1 μηνα κενο στην ωρα του



Δεν έχω ξαναγελάσει τοσο πολύ με thread τον τελευταίο καιρό. Thank you :D

Εμείς πάντος τις μαλ..ίες δεν τις κάναμε (και κάνουμε) ως άτομα αλλά όλοι μαζί.
Και τι δεν έχουμε κάνει.....
Εκτος απο τα κλασσικά(δλδ να σπάσουμε κανα τζάμι ή να πετάξουμε καμιά φλεγόμενη σαίτα απο το παράθυρο...)έχουμε κάνει κάνει ψυχολογικό πόλεμο στους καθηγητές, ψέλνουμε μέσα στην τάξη(κορυφαίο), αλλά το personal favourite είναι όταν είχαμε πάει ένα καθηγητή στο διευθυντή......:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.


#44 d.neko-angel

d.neko-angel

    :: Dream ON ::

  • Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 23 March 2008 - 17:26

το personal favourite είναι όταν είχαμε πάει ένα καθηγητή στο διευθυντή......:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

εγώ πάλι έχω την εντύπωση ότι αυτό είναι συνηθισμένο φαινόμενο :P
στο γυμνάσιο 2 φιλόλογους είχε πάει το τμήμα μου στη διευθύντρια. Η πρώτη ήταν
στην δευτέρα τάξη,και η δεύτερη στην τρίτη.Και κατά αχέμ χέμ διαβολικό τρόπο και τις δύο φορές
το δικό μου τμήμα ήταν που ξεσηκώθηκε πρώτο και κατέφυγε στην διευθύντρια. Μετά
μας ακολούθησαν και τα άλλα τμήματα σαν αμνοερίφια.Μέχρι και σε αποχή είχαμε καταφύγει :hahaha:
Αλλά δεν φταίγαμε εμείς,οι καθηγήτριες ήταν πιο χειρότερες και από τον βούδα σε νιρβάνα.
Μπαίνανε,ούτε καλημέρα δεν λέγανε.Στον πίνακα καρφί και αρχίζανε,βρε δεν πάει να κατεδαφιζότανε
η τάξη και όλο το σχολειό μαζί.Αυτές εκεί στον πίνακα και μπούρου μπούρου μπούρου. Παύση και οι δυο
κάνανε μόνο όταν θέλανε να βγάλουν κάποιον έξω με αποβολή. Όσο για απορίες,δεν πάει να τις
είχαμε εμείς.Εκείνες δεν ασχολιόντουσαν καθόλου να μας τις εξηγήσουν.
Ειδικά η αυτή που είχαμε στην δευτέρα τάξη ήταν και αλλήθωρη,δεν καταλαβαίναμε πότε απευθυνόταν
σε ποιον. Είχε και την τάση εκεί που ήταν στον πίνακα και αράδιαζε τον χείμαρρο χωρίς καν
να μας κοιτάει,ξαφνικά άρχιζε και χαϊδευότανε.Έστρωνε τα ρούχα της,έβγαζε το καθρεφτάκι και
βαφόταν.Αποκαλούσε τον εαυτό της σεξόμβοβα,ένα πράγμα λες και εμείς δεν ήμασταν εκεί. Και μετά
στο πρώτο τρίμηνο μέχρι και πεντάρια είχε βάλει :oo:
Όσο για την αποχή που κάναμε τότε δεν έπιασε,οπότε αρχίσαμε και εμείς τα τρελά μας. Κιμωλία στα πρώτα θρανία που πάντα ακουμπούσε,γινόντουσαν τα μαύρα ταγιέρ της μούρλια. Άλλον φώναζε να πει μάθημα,άλλος σηκωνόταν.Εκείνη αντιδρούσε και εμείς όλοι μας της λέγαμε π.χ., μα όχι τον Παπαδόπουλο φωνάξατε όχι τον Χριστόδουλο. Ήταν και αλλεργική στις γάτες,το πετύχαινα και εγώ τέλεια στο μιαούρισμα.Στο τρίτο μιαούρισμα άρχιζε και κοίταζε γύρο γυρό,κάπου στο πέμπτο άρχιζε να ξύνεται και μετά μας άφηνε σύξυλους και πήγαινε στο γραφείο των καθηγητών και κατασκήνωνε.
Τελικά πριν τελειώσει το δεύτερο τρίμηνο ζήτησε μόνη της να την αλλάξουν τμήμα,όχι ότι οι άλλοι δεν της κάνανε τα ίδια και χειρότερα αλλά τέσπα. Πάντως τους βαθμούς και στο δεύτερο τρίμηνο εκείνη μας τους έβαλε.Αλλά κατά περίεργο τρόπο κανένας μας δεν είχε κάτω από δεκαπέντε :nosey:

rrmr.png


#45 somnium

somnium

    女神道

  • Members
  • 356 posts

Posted 23 March 2008 - 17:59

Ποσταρω μερικες αναμνησεις...

Σε καποια φαση ειχαμε μια καθηγητρια Γερμανικων, που ηταν η κλασσικη γιαγιακα. Δεν καταλαβαινε τιποτα... Οποτε ειχαμε καθιερωσει τον γνωστο στυλο-πολεμο. Λοιπον, μια μερα, ενω ειχαμε διωρο και η μαχη ειχε κλιμακωθει, γυρναει ξαφνικα ενα παιδι απ' το πρωτο θρανια και πεταει ενα στυλο προς το διπλανο μου. Ενω το στυλο πλησιαζε (μιλαμε για το 1 sec, ετσι?), μια χαζουλα που καθοταν στο μπροστινο θρανιο βρισκει την απαντηση της ερωτησης της γιαγιας και εκτινασσεται απ' τη θεση της! Το στυλο τη βρισκει στο δοξα πατρι. Λιποθυμα επιτοπου. Ανεκτιμητο.:bleh:

Το σχολειο μου βρισκεται κοντα σε ενα super market, το οποιο πουλουσε και διαφορα τυποποιημενα φαγητα. Παιρναμε χταποδακι, ουζακι, και η ωρα των νεοελληνικων αποκτουσε μια κοινωνικη χροια.

Επισης, ειχαμε εναν μαθηματικο πολυ ζωο, που ειχε στο μυαλο του χωρισει την ταξη στα 2: τα "καλα" παιδια, μπροστα. τα "κακα" παιδια, πισω, ανεξαρτητως του ποσα μαθ ηξερες, π.χ...
Revenge: Οργανωθηκαμε. Χωριστηκαμε σε groups, π.χ. ταβλι, group που διαβαζαμε ΚΟΜΙΞ, Metal hammer, χαζεματος, μπαλας τα κοριτσια κοινωνικου σχολιασμου και παει λεγοντας. Στην αρχη του μαθηματος καθοσουν στο αντιστοιχο θρανιο.:riiight:

Και μια πιο καφρικη.
Spoiler:

Posted Image