Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Oταν πηγαιναμε μαζι σχολειο...


  • Please log in to reply
152 replies to this topic

#1 Zoro

Zoro

    escaping reality

  • Members
  • 2,833 posts

Posted 02 March 2008 - 01:34

Χαιρετώ όλα τα μέλη του anime.gr! :bye:

Έφτιαξα αυτό το thread για να μπορούμε εμείς οι (αιώνιοι και μη) φοιτητές και μαθητές σχολείου να μιλάμε για τις εμπειρίες μας στο λύκειο και γυμνάσιο, καθώς και στις προηγούμενες τάξεις. Αν και πρωταρχικός σκοπός είναι η διήγηση αστείων ιστοριών που βιώσαμε κατά τα σχολικά μας χρόνια, όσοι θέλουν μπορούν να το πάνε και σε πιο σοβαρή συζήτηση για τις ατέλειες και τα πράγματα που θα μπορούσαν να είναι/ήταν καλύτερα στα σχολεία.

Ξεκινάω λοιπόν (ονόματα καθηγητών, σχολείων κτλ δεν λέμε, εκτός κι αν θέλετε γιατί, μην ξεχνάτε... ζουν ανάμεσά μας!!): μια φορά (και έναν καιρό) στο λύκειο μου, κατά την διάρκεια του διαλείμματος πριν από τα μαθηματικά κατεύθυνσης, έστελνα με το κινητό μου ένα τραγούδι σε μια φίλη μου μέσω bluetooth. Ήταν το μεγάλο 10λεπτο διάλειμμα και πίστευα ότι θα προλάβαινα να το στείλω ολόκληρο μέχρι να τελειώσει η ώρα... πίστευα, όπως καταλάβατε! Το διάλειμμα τελείωσε και καθώς η κοπέλα είχε κινητό με αργό bluetooth (αυτό συμπέρανα, γιατί το δικό μου ήταν αρκετά γρήγορο!! :P) είχαμε φτάσει στο 90%. Αυτή πρότεινε να πάρει τα κινητά στην τάξη της και να μου δώσει το δικό μου στο άλλο διάλειμμα (ήμασταν διαφορετική κατεύθυνση), αλλά καθώς εγώ ήμουν ο εξπέρ στους δύο (ψώνιο XD) πρότεινα να πάρω εγώ το δικό της, instead. Πάω λοιπόν με το πάσο μου στην τάξη και φτάνω αισίως το 95%. Ρίχνω μια κλεφτή ματιά και... είχαν μπει όλοι, ακόμη και ο καθηγητής! OMFG λέω μέσα μου, τι θα κάνω τώρα; Ήμουν και με τα κινητά στο χέρι! Αρχίζω να κοιτάω τα κινητά και να παρακαλάω να τελειώσει η αποστολή... 96% ... άντε, άντε!

-Ζοrο; Με φωνάζει μία ο καθηγητής, που με είχε δει και βγήκε από την τάξη (και εν το μεταξύ μιλάμε για στριμμένο άτομο, ο πρώτος που έμπαινε και ο τελευταίος που έβγαινε από την τάξη)! Τι κάνεις εδώ έξω; Μου λέει. Με μια αστραπιαία κίνηση κρύβω τα κινητά μέσα στις τσέπες του μπουφάν μου και μπαίνω στην αίθουσα με τα χέρια μέσα τους (μόνο να αρχίσω να σφυρίζω μου έμενε :wis:), κάνοντας τάχα ότι άργησα!

Κάθομαι λοιπόν στο θρανίο μου και βάζω τα κινητά από κάτω... 98%. Βρε το ρημάδι, ποτέ δεν θα τελειώσει;;; Περνάνε δύο λεπτά και... 100%! Αμήν :Blissfull:, σκέφτομαι μια, τέλος, τα κλείνω τώρα! Αλλά οι μπελάδες δεν είχαν τελειώσει ακόμη! Έκλεισα αμέσως το κινητό μου, αλλά της κοπέλας δεν ήξερα πως λειτουργούσε (εν το μεταξύ ο καθηγητής συνέχιζε να εξηγεί και να φαίνεται θολός από την δική μου σκοπιά) και, μόλις το τραγούδι έφτασε στο δικό της... άρχισε να ΠΑΙΖΕΙ!!

ΟMG! :OMG3: Η καρδιά μου άρχισε να χτυπά με τα χίλια καθώς δεν ήξερα πως το σταματάμε! Πατάω από δω κι από κει διάφορα πλήκτρα και επιτέλους κατάφερα να το σβήσω (το τραγούδι ξεκινούσε σιγανά ευτυχώς και δεν το άκουσε κανείς)! "Ξεφορτώνομαι" τα κινητά και γυρνάω στον πίνακα.

(δύσκολο τώρα βέβαια να εξηγήσω την τραγικότητα του μαθήματος αυτού με τον γραπτό λόγο, μιας και ήμασταν πάντα λίγα άτομα στην κατεύθυνση και ο καθηγητής αυτός σε σήκωνε στον πίνακα ακόμη και αν δεν ήξερες πως λυνόταν μια άσκηση, ενώ φρόντιζε να σε γελοιοποιεί στην τάξη, δίνοντας ελάχιστη βοήθεια... πόσο μάλλον παρατηρήσεις που έπεφταν και μόνο αν σε έπιανε να μιλάς με άλλους... ήταν ανεπίτρεπτο να με δει με κινητό στο χέρι! Το μόνο μάθημα όπου κοιτούσα το ρολόι από την αρχή μέχρι το τέλος... :uhh:)


Ηθικό δίδαγμα: δεν έστειλα ξανά άλλα τραγούδια κατά την διάρκεια του μαθήματος, αλλά και γενικά μέσα στον χώρο του σχολείου, εκτός από εκδρομές! Μου έμεινε σαν μάθημα και πάθημα! Όποτε το σκέφτομαι ακόμα γελάω πάντως! (είχα κι άλλες αστείες εμπειρίες βέβαια)

Λοιπόν... ποιος θα σηκωθεί στον πίνακα τώρα; Εεε ποιος θα μας διηγηθεί μια ιστορία του πρώτος, ήθελα να πω; :nanana:

Μην ντρέπεστε, όλοι κουβαλάμε τα σχολικά κουσούρια μας άλλωστε, στην τελική μας καλύπτει και η ανωνυμία! :hehe:

Σειρά σας. :joyful:

Edited by Zoro, 09 July 2009 - 21:48.


#2 Locust

Locust

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 3 posts

Posted 02 March 2008 - 03:05

Στο δημοτικο ημουν αμπαλος σε ολα τα αθληματα επεισης γουσταρα τη δασκαλα μου , οταν εμαθα οτι παντρευτηκε εφυγε η γη κατω απο τα ποδια μου.

Στο γυμνασιο αγορασα το Ν64 οποτε δε θυμαμαι τιποτα απο τα σχολικα χρονια μονο το Ζελντα και το Μαριο...

Στο Λυκειο δυλωνα παρελαση και την επομενη μερα το ακυρωνα ετσι ελεγα στη ταξη οτη θα μαι στη παρελαση ενω στη παρελαση νομηζαν οτι θα μαι στο μαθημα, πολυ εξυπερετικο τοτε...

Στο νυχτερινο τα παιδια ερχωντουσαν μαστουρωμενα μερικες φορες και ειχε πολυ πλακα.

Καμια φορα στριβανε τα τσιγαρα στο μαθημα και τα καιγανε...

Ειχαμε παιξει πολεμο με θρανια κατα τις 12 παρα τη νυχτα...

Στο ΤΕΙ τελιοποιησα τις μεθοδους αντιγραφης μου, πανω απο 75% των περασμενων μαθηματων ειναι απο αντιγραφη.

Στο ΤΕΙ δεν εχουμε γυναικες για αυτο πινουμε καφε στα αλλα ΤΕΙ

V for Ventouzes

My blog

:df13952b:

http://copy-paste-64.blogspot.com/


#3 BarbasSs

BarbasSs

    NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

  • Members
  • 783 posts

Posted 02 March 2008 - 08:48

πωπω ωρα να θυμηθουμε τα παλια....
για δημοτικο δεν λεω γιατι ημουν λιγο βαρετο παιδακι τοτε
στο λυκαιεο παραξεφηγε η κατασταση:hehehe: το γυμνασιο ηταν το μεταβατικο σταδιο

απο υσηχος εγινα καπως ζοηρος εκενα συνεχεια τρελες
μια απο αυτες ηταν το οτι εκει που καναμε μαθημα θρησκευτικων ε τι να κανω μου ηρθε ορεξη να πιω καφε ε λοιπον βγαζω το γκαζακι απο την τσαντα βαζω το μπρικι και αρχιζω να ψηνω ελληνικο καφε
ο καθηγητης αφου αλλαξε 342999 χροματα οταν του ειπα : θες καφε? με πηρε αμεσως στον διευθηντη
ευτυχως εκεινος ελειπε γιατι θα ειχα αλλαξει σχολειο αμα το μαθεναι και η υποδιευθηντρια μου εδωσε 3 μερες αποβολη...

μια αλλη φορα ριχναμε φλεγομενες σαιτες απο τα παραθυρα ωραιες μερες:if:
το θεμα ειναι οτι ημουν και απο τους καλους μαθητες και ολοι ειχαν μια συμπαθια πρως εμε και γω την εκμεταλεβομουν οπως μπορουσα χεχε
αφου στην 3 λυκειου μεσα στη μεση του μαθηματος εφεβγα για να παρω κατι να φαω αποτο κυληκειο, εφερνα τοστ για ολη την ταξη και τον καθηγητη και τρωγαμε ολοι μαζι και λεγαμε χαζομαρες

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr


#4 karkas

karkas

    Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

  • Members
  • 261 posts

Posted 02 March 2008 - 09:50

Εγώ το ζω αυτό το όνειρο!
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#5 laraska

laraska

    Self imposed ban

  • Members
  • 1,875 posts

Posted 02 March 2008 - 10:42

λοιπον εγω στο δημοτικο ειχα ενα δασκαλο που οταν θυμωνε πεταγ κιμωλιες στον τοιχο.
ηταν και ο καλυτερος δασκαλος που ειχα ποτε μου
στο γυμνασιο , οταν τον σεμπτεμβριο αρχιζε το σχολειο μας ηρθε αρχικα μια γυμναστρια πολυ ομορφη ,καμπυλες πανω-κατω, και πρωτη μερα μας εβαλε να κανουμε στο προαυλιο χωρο μερικους γυρους, εκει ειχαμμε για να παιζουμε και μπαλα δυο τερματα. Λοιπον οταν ημουν στην αριστερη πλευρα ηταν και αυτη εκει αλλα γυρισμενη ....προχωραω- προχωραω ευθεια....το κεφαλι πλαγια και στην μουρη τρωω το τερμα , πολυ γελιο.
στο λυκειο ειχα μια αγγλικου μπαρμπι σταιλ, ξανθια , συμπεριφορα αριστοκρατισσας με 5 αμαξια ,τα δυο σουμπαρου...καναμε βημα για την παρελλαση και ολα το σχολειο γυριζε το κεφαλι για να την χαιρετησει (οπως στους επισημους).
θα θυμηθω και αλλα , που θα μου παει...

#6 Melkor

Melkor

    逸楽生活

  • Members
  • 2,051 posts

Posted 02 March 2008 - 15:18

εγω θυμαμαι, στο νηπιαγωγειο, που μια μερα ειχα παει με την Ελενιτσα πισω απο κατι θαμνους για να παιχουμε το γιατρο. παιζαμε πολυ καλα μαζι κα ιμοιραζομασταν τα παιχνιδια μας.
το λοιπον, την ωρα που την εξεταζα, διαπιστωσα με μεγαλη μου εκπληξη οτι ειχε κα ιαυτη πουλακι. οφειλω να ομολογησω οτι αυτο με μπερδεψε αρκετα. το ειπα στους αλλους φιλους μας και ολοι μαζι αρχισαμε να την κοροιδευουμε, ενω τα αλλα κοριτσακια δεν την κανανε παρεα.
αυτο ομως στεναχωρεσε τοσο πολυ την Ελενιτσα που στο τελος στενοχωρεθηκα και εγω πολυ και της ειπα οτι δεν πειραζει , εγω θα παιζω το γιατρο μαζι της οποτε θελει.

απο τοτε εχουν περασει πολλα χρονια. την Ελενιτσα την λενε πια Μπαμπη και ειμαστε ακομα μαζι

1345977285497_zps066ae44a.jpg


#7 PreToRiaN

PreToRiaN

    Make love, NOT warcraft

  • Members
  • 81 posts

Posted 02 March 2008 - 20:16

εγω θυμαμαι, στο νηπιαγωγειο, που μια μερα ειχα παει με την Ελενιτσα πισω απο κατι θαμνους για να παιχουμε το γιατρο. παιζαμε πολυ καλα μαζι κα ιμοιραζομασταν τα παιχνιδια μας.
το λοιπον, την ωρα που την εξεταζα, διαπιστωσα με μεγαλη μου εκπληξη οτι ειχε κα ιαυτη πουλακι. οφειλω να ομολογησω οτι αυτο με μπερδεψε αρκετα. το ειπα στους αλλους φιλους μας και ολοι μαζι αρχισαμε να την κοροιδευουμε, ενω τα αλλα κοριτσακια δεν την κανανε παρεα.
αυτο ομως στεναχωρεσε τοσο πολυ την Ελενιτσα που στο τελος στενοχωρεθηκα και εγω πολυ και της ειπα οτι δεν πειραζει , εγω θα παιζω το γιατρο μαζι της οποτε θελει.

απο τοτε εχουν περασει πολλα χρονια. την Ελενιτσα την λενε πια Μπαμπη και ειμαστε ακομα μαζι


i am so moved from your story : : : .τουλαχιστον εχει happy ending :)
Spoiler:
Αυτή η υπογραφή δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 250 pixels ύψος.( who am i kidding : :. my beautiful and intelligent sign is ruined ).

#8 Angel of dream

Angel of dream

    Live Your Dreams!!!!

  • Members
  • 54 posts

Posted 02 March 2008 - 21:05

Στο γυμνασιο καναμε τις βλ****ς:kawaii:!!!!Αλλα αυτη που μου εχει μεινει ειναι η εξης
Ειμασταν ολα τα παιδια στην ταξη και ελλειπε μια καθηγητρια και οπως ειναι φυσικο χαρηκαμε αλλα το γελιο κοπηκε οταν μας ειπαν οτι θα μας κανει την ωρα του κενου ενας πολυ σπαστικος καθηγητης και εκτος απο αυτο θα μας κανει και την ωρα του δηλαδη 2 ωρες με αυτον:erk:!!!!τελος παντων αναγκαστηκαμε να υπακουσουμε τον διευθυντη αλλα το τι εγινε στην ταξη!!καθως ο καθηγητης εγραφε στο πινακα εμεις πετουσα τις τσαντες απο εδω και απο εκει!!!Σε μια στιγμη γυρναει ο καθηγητης και του ερχεται μια τσαντα στην μουρη του ολα τα παιδια ειχαμε πεθανει στα γελια ασχετα που μετα μας εβαλε τεστ και ολοι τα πηγαμε σκ***α:sadist:!!αλλα οταν βλεπαμε την μουρη του που ηταν κατακοκκινη :beaten:πεθαιναμε στα γελια!!!βεβαια εχουμε κανει και αλλες χαζομαρες οπως να ανοιξουμε πυροσβεστηρα και διαφορα τετοια!!!:wooi2:

Posted Image

#9 BarbasSs

BarbasSs

    NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

  • Members
  • 783 posts

Posted 03 March 2008 - 10:13

μαθητες υποδειγμα ??? :hahaha:
τουλαχιστον εγω δεν ημουν, σαν παιδι (σαν μαθητης ημουν του 17.5)
στην 3 λυκειου μια τετοια ηλιολουστη μερα την ωρα του 4 διαλειματος ανοιξα το παραθυρο και πεταξα 2 θρανια στην αυλη ο λογος που το εκανα ηταν να δοσω αφορμη για καταληψη γιατι οι αλλοι μαθητες παραηταν φλοροι...
τι θησειες εκανα...:smokingg:
θα με πετουσαν απο το σχολειο αλλα μετα απο αγονα των παιδιων την γλιτωσα με 5 μερες αποβολη

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr


#10 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 03 March 2008 - 10:42

e ναι θα παίζει να είσαι ο μονος που το έχει κάνει.

το πιο αστείο πάντως που έχω δει στη σχολική μου ζωή είναι όταν έσκασαν 30 παλικαρια από το τμήμα μηχανολογίας της ξής λυκείου ντυμένα γυναίκες την τσικνοπέμπτη στις 8 το πρωί στην προσευχή.

#11 FuzzNuts

FuzzNuts

    Shichibukai

  • Members
  • 205 posts

Posted 03 March 2008 - 11:03

e ναι θα παίζει να είσαι ο μονος που το έχει κάνει.

το πιο αστείο πάντως που έχω δει στη σχολική μου ζωή είναι όταν έσκασαν 30 παλικαρια από το τμήμα μηχανολογίας της ξής λυκείου ντυμένα γυναίκες την τσικνοπέμπτη στις 8 το πρωί στην προσευχή.


βλεπεις να που ειπες και εσυ ενα ωραιο story:congrats:...οσο γιαυτο που ειπες δεν πιστευω οτι ειναι ολοι υπαδειγματα μαθητων εδω μεσα...:orly::ureshii:
Posted Image
WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!:8):


#12 Hamanu

Hamanu

    Give sick

  • Members
  • 229 posts

Posted 03 March 2008 - 11:58

Πολλές και πολλές ιστορίες αλλά αυτή είναι απο τις πιο κορυφαίες.

Είμαστε λοιπόν πριν απο κάνα χρόνο or so στην τάξη και κάνουμε Α.Ε.Π. για να δώσουμε Πανελλήνιες 3 μήνες αργότερα. Η καθηγήτρια μας λοιπόν είναι ολίγον τι τόρνος στο κεφάλι και την κάνουμε οτι θέλουμε (για να πάρετε μια ιδέα σε διαγώνισμα Α.Ε.Π. η τύπισσα δεν μπορούσε να διορθώσει μόνη της το γραπτό μου και ήταν διορθώτρια σε Πανελλήνιες)

Έξω λοιπόν απο την τάξη υπάρχει ένα λάστιχο που ήταν και καλά κάτω απο τον πυροσβεστήρα, το βουτάει λοιπόν κάποιος το πετάει μεσα στην τάξη απο το παράθυρο και το ανοίγει. Εμείς λοιπόν που είμασταν μέσα αφου η τάξη έγινε πισίνα φτιάξαμε καραβάκια και ζήσαμε μια απο τις ηρωικότερες ναυμαχίες στην ιστορία του κόσμου. Ναι όλα αυτά ώρα μαθήματος.

Μετά τη ναυμαχία λοιπόν σκάει ένα παλικάρι απο άλλη τάξη και ψιλοσπάζεται που δεν τον φωνάξαμε οπότε μας κερνάει κατι καρέκλες απο το άλλο παράθυρο της αίθουσας. Προφανώς είμαστε πολύ ευγενικοί για να μήν το ανταποδώσουμε και κάπου εκεί σταμάτησε η ναυμαχία.

Μπορεί και να έχω ανακατέψει σκηνικά απο 2 χρονιές. Το σίγουρο είναι οτι ήμουνα στο λύκειο :P
Posted Image

#13 Zoro

Zoro

    escaping reality

  • Members
  • 2,833 posts

Posted 03 March 2008 - 22:51

Μα καλά πόσα πράγματα έγιναν καθώς έλειπα;;;

Στο thread μου έπεσε merge και η Erisabetsu μας διηγήθηκε κι αυτή μια εμπειρία της... άλλαξε ο κόσμος μέσα σε μια μέρα!!

Μαθητές υποδείγματα, συνεχίστε!!

"In the land of the μαθητές υποδείγματα, BarbasSs is king!!" :D

Edited by Zoro, 09 July 2009 - 20:03.


#14 BarbasSs

BarbasSs

    NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

  • Members
  • 783 posts

Posted 04 March 2008 - 13:51

"In the land of the μαθητες υποδειγματα,BarbasSs is king!!" :D

:hahaha::hahaha::hahaha:

3 λυκειου ειχα εναν καθηγητη μαθηματικων μεγαλη μορφη ο τυπος ο οποιος μας ελεγε καθε φορα μετα απο ενα διαγονισμα: τι θα πατε να γραψετε ρε στις εξετασεις ? θα σας παρουν τα κεφαλια οι εξεταστες με εκεινο το ιαπωνεζικο λεπιδι την katana και χλαπ θα σας αποκεφαλισουνε(φυσικα δεν ενοουσε εμενα...) χεχ
ετσι μια μερα σκαω στο σχολειο με την katana μου (μουφα αλλα την εχω ακονισει) και μου λεει να την δανιστω για ενα μαθημα που εχω???
χεχ θεος ο τυπος:nod:
μετα οταν μου την επεστρεψε αρχισα να ξιφομαχω με εναν αλλο βεβαια ο αλλος ειχε για οπλο εναν χαρακα:oo:
μας επιασε η υποδιευθηντρια και μας εδωσε 3 μερες αποβολη
την αλλη μερα της μαμισα το αμαξι

τωρα σπουδαζω στα τει σερρων ως πολιτικος δομικων εργων και πιστεψτε με δεν εχω αλλαξει καθολου

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr


#15 phm

phm

    Anime Ghost

  • Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 04 March 2008 - 14:12

Εγώ μαθητής υπόδειγμα δεν ξέρω αν είμουν, πάντως μετά από κάποιο σημείο είμουν μαθητής πρήχτης :hahaha:

Καλά ειδικά στην ενισχυτική λόγο του ότι οι καθηγητές δεν σου βάζουν και βαθμό, ήταν πανηγύρι. Οι 4-5 καμένοι της ενισχυτικής κάναμε την ζωή των καθηγητών μας κάπως δύσκολη. Θυμάμαι μια φορά που βαριόμουνα, και αφού είδη είχε σκάσει ο καθηγητής φωνάζω μία και κατά λάθος έσπρωξα το θρανίο και έπεσε κάτω. Ε και δεν άντεξε ο άνθρωπος με έβγαλε έξω :hahaha:

Η το άλλο κορυφαίο που με φώναξε ένας άλλος καθηγητής να λύσω ασκήσεις και αντί να πάω από τον "δρόμο" πέρασα πάνω από τα θρανία. Καλά ειδικά αυτός δεν μας άντεχε με αυτά που του κάναμε. Εντομεταξύ αυτός ήταν και πορνόγερος και επειδή ένα παιδί από την ενισχυτική έλεγε ότι και καλά γούσταρε μια άλλη καθηγήτρια από την ενισχυτική και κάθε φορά τις έλεγε ποιήματα, του λέει αυτός ο καθηγητής, άσε τα ποιήματα. Πες της να σου κάνει ιδιαίτερα στο σπίτι, θα κάθεστε λέει ωραία και καλά στο κρεβάτι και σιγά σιγά θα την ρίξεις. Η μας έλεγε ότι του αρέσει να παίρνει την τρίτη λυκείου γιατί έχει ωραία κοριτσάκια :terror2: Ε περιττό να πω ότι στο τελευταίο μάθημα δεν άντεξε μας είπε άντε συκωθήτε και φύγετε δεν αντέχω άλλο. Ε και οι γνωστοί καμένοι φύγαμε. Εγώ μάλιστα του είπα και την πολύ ωραία ατάκα, "καλή επιτυχία με την ζωή σας κύριε" :hahaha:
phmava.php