Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Oταν πηγαιναμε μαζι σχολειο...


  • Please log in to reply
152 replies to this topic

#151 mikroyla84

mikroyla84

    Starting...

  • Members
  • 0 posts

Posted 24 March 2011 - 04:29

λοιπον τι να θυμιθω πολλες βλακιες.....
στο γυμνασιο ειμουν πολυ διαολος......
θυμαμαι παντα ετρεχα στις τοαλετες να παω να καπνισω......
μια μερα που πηγαινα προς στις τοαλετες με βουτανε 2 φιλοι μου στις τοαλετες των αγοριων
και αναβουμε κλασικα τσιγαρακι.....
παω να βγω εξω κ βλεπω την διευθύντρια μου λεει τι κανεις εσυ εδω κ με βουταει απο το μαλλι κ με εσερνε μεχρι το γραφειο.....ενταξει δεν πηρα καμια αποβολη απλα με ξεμαλλιασε!!

Αλλη μια φορα πηγαινα παλι προς τις τοαλετες κ ενα παιδι επαιζε με τις βρησες με αποτελεσμα περναει η
διευθύντρια κ την εκανε μουσκεμα........

Αλλη μια φορα ειχε ερθει ενας φιλος απο ενα αλλο σχολειο να μου πει οτι το αγορι μου με ηθελε την ταδε ωρα σε ενα σημειο....
φευγω και παω με κατι κοριτσια να καπνισουμε στις τοαλετες φυσικα....καποια στιγμη που βγηκαμε κοιταμε μαζεμενα ολα τα παιδια ΦΑΣΑΡΙΑ ειπαμε με χαρα κ τρεξαμε εκει...πλησιαζω κ μου λεει ο θρησκευτικος εσυ στο γραφειο......χωρις να καταλαβω τι ειχε γινει κοντεψα να με αποβαλουν απο το σχολειο κ ολοι μου ειχα επιτεθει.....ο φιλος που ειχε ερθει χαστουκισε τον καθηγητη επιδη τον επιασε απο το μπρατσο να τον βγαλει εξω.......με αποτελεσμα να την πληρωσω εγω.....ευτυχως δεν με απεβαλαν δεν ηθελε ο καθηγητης να γινει κατι τετοιο....αλλα ποτε δεν εκανα ξανα μαθημα μαζι του οποτε εμπαινε μεσα με εβγαζε εξω......


#152 Jorg

Jorg

    πηγκουίνοι

  • Members
  • 1,280 posts

Posted 26 March 2011 - 22:45

με σήκωσε και με έκανε να κάτσω στην γωνία δίπλα στον πίνακα με φάτσα ως προς τον τοίχο, μου ερχόταν να κλάψω.


Α, εγώ θυμάμαι με είχε σηκώσει στην ίδια ακριβώς στάση (δεν θυμάμαι λόγο) και δύο φίλοι μου με κοροϊδεύαν επειδή αυτοί έλυναν ασκήσεις και εγώ δεν μπορούσα.

Αλλά το πιο embarrassing event ήταν όταν ένας φίλος μου ζήτησε το χέρι μου από την μάνα μου, ενώ ήταν και η μάνα του μπροστά, εκείνη την στιγμή ήθελα μεν να ανοίξει η γη να με φάει αλλά και να τον σκοτώσω.


Εγώ τετάρτη δημοτικού τα είχα φτιάξει κίολας με κορίτσι. :hahaha: Ποτέ δεν κατάλαβα πως.
Θυμάμαι τη μέρα που κάναμε αποκριάτικο πάρτι στο σχολείο, κανονίσαμε να παντρευτούμε. Μάλιστα είχε φέρει ένα παιδί που είχε πάθος με τον χριστιανισμό (και ακόμα έχει) βέρες. Αν θυμάμαι καλά το μυστήριο ήταν επιτυχές, αλλά κάτι έγινε με την αδερφή της (μπορώ να φανταστώ τι) και τελικά χωρίσαμε. Την ρώτησα μετά από μια μέρα, αν με αγαπάει ακόμα και έφυγε αμέσως χωρίς να δώσει απάντηση.
Δεν ήξερα που να κρυφτώ από την ντροπή μου.

Μια μέρα που πήγαμε εκδρομή (πρέπει να ήταν ίδια χρονιά) περνούσαμε από ένα τούνελ και αυτή φίλησε έναν φίλο μου. Ήμουν σαν το emo μες στο λεωφορείο (δεν ήταν ο μόνος λόγος αυτό) και με ρωτάει ένας δάσκαλος: Σε πείραξε αυτό που έκανε; Φυσικά η απάντηση ήταν αρνητική.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*


#153 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 26 March 2011 - 23:26

επειδη πηγαινα για λιγο σε ενα λυκειο στην επαρχεια, ενας ντοπιος ειχε σκοτωσει ενα φιδι. εγω το λυπηθηκα το ερπετακι και το σηκωσα με τις πληγες του, το περασα στον ωμο μου και το εδειχνα στα κοριτσια και αυτα τα καναν πανω τους.....:OMG3:

μετα το εναποθεσα στο γρασιδι να αποσυνθεθει και να συνεχισει η ζωη τον κυκλο της....

ο καλυτερος τροπος να βρεις γκομενα.....:redcard2: