LethalMike αυτο που λες πού κολλαέι; Για καλοπέραση είναι τα Πανεπιστήμια; Θέλουν πολύ δουλεια οι σπουδες δεν είναι για λούφα και τεμπελια.
Τα πανεπιστήμια είναι για να μάθεις όχι για να ξεσαλώσεις, αν θέλει κάποιος γλεντια να πάει στη Μύκονο.
Εκεί θα πηγαίνουν σωστοί φοιτητες που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ όπως ακριβώς λέει ο Sonic 13(αν και δεν πιστέυω πως με ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο δεν θα αναπτυχθεί η περιοχή του) και θα έχουν και την ησυχία τους να αφοσοιωθουν στο έργο τους χωρίς άλλους άξεστους κατα την γνώμη μου που τα φορτώνουν όλα στον κόκορα και δεν εκμεταλλεύονται τη θέση που κάποιος άλλος θα είχε αξιοποιήσει πολύ καλύτερα.
Ακόμα καλύτερα να σπουδάσεις στην Ιαπωνία αν το Πανεπιστήμιο του Τόκυο είναι καλό.
Στα Ιαπωνικά πανεπιστήμια δεν γίνονται κοπάνες. Και αν γίνουν δεν ξεφεύγεις εύκολα.
Στην Wikipedia έλεγε ότι: truancy (αδικαιολόγητη άδεια) is expensive.
Τώρα δεν ξέρω αν το έννοουσε πραγματικά και θα πρέπει να καταθέτουμε χρηματικό πόσο ή μεταφορικά και έχουμε άλλες ποινές αλλά με την νεοτροπία της Ιαπωνίας δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να ξαφνιαζόμαστε!
το 90% των ελληνων+me πανε για σπουδες κυριως για την φοιτιτικη ζωη αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν τους ενδιαφερουν και τα μαθηματα, σιγουρα ειναι καλοπεραση. Και ναι μπορει καπιοι που λες εσυ να τα φορτωνουν στον κοκορα αλλα εσενα δεν σε επιρεαζει αυτο ετσι ? αρα κανεις την δουλεια σου ομορφα και ορεα και αναγνωριζεις ανθρωπους που αναλογα με τις δικιες σου προτιμησεις αξιζουν να βρισκοντε εδω τους αλλους αφησε τους να χανουν ευκαιρειες!