Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Υπαρχει θεος ;

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
617 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Υπαρχει θεος ; (168 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Υπαρχει θεος ;

1. ναι (666 ψήφοι [28.57%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 28.57%

2. οχι (777 ψήφοι [33.33%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 33.33%

3. δεν ξέρω (888 ψήφοι [38.10%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 38.10%

Ψήφισε

#571 j00ed

j00ed

Wikinforming the Internet

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2008 - 17:37

Νταξ...εσυ μπηκες απο το βελγιο και ποσταρες..το βλεπω στην ip σου...δλδ..ειμαι 100% σιγουρη....

που το ειδες ρε οτι το θεμα καλα κρατει?και δινεις και congrats κιολας?
ελεος...
οχι δεν υπαρχει...

Πρώτον, αυτή την 100% σιγουριά καλύτερα να την πετάξεις διότι ποστάρω από Ελλάδα. Το βελγικό ip που το βρήκες;

Δεύτερον, αφού υπάρχουν posters που εκθέτουν τις απόψεις τους και με λογικά επιχειρήματα μάλιστα, όπως το ορίζω εγώ το θέμα κάλα κρατεί. Και συνήθως τέτοια θέματα κλειδώνονται από τους moderators λόγω flaming πολύ πριν φτάσουν στις 38 σέλιδες, σύμφωνα με την εμπειρία μου τουλάχιστον, και σ'αυτό βασίζεται το "congrats".

#572 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2008 - 17:43

Πρώτον, αυτή την 100% σιγουριά καλύτερα να την πετάξεις διότι ποστάρω από Ελλάδα. Το βελγικό ip που το βρήκες;

:hahaha:

Αυτό το ότι είσαι Βέλγος είναι ατάκα.Δεν θυμάμαι από που έχει βγει.Είναι κάτι αντίστοιχο με το να σου λέει ο άλλος ''δεν υπάρχεις'' κάτι τέτοιο τέσπα:tensai:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#573 j00ed

j00ed

Wikinforming the Internet

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2008 - 17:53

:hahaha:

Αυτό το ότι είσαι Βέλγος είναι ατάκα.Δεν θυμάμαι από που έχει βγει.Είναι κάτι αντίστοιχο με το να σου λέει ο άλλος ''δεν υπάρχεις'' κάτι τέτοιο τέσπα:tensai:

:oo:Ξεφτιλίστηκα πάλι λόγω αγνοίας. Να πάρει.

#574 Daf_Chan

Daf_Chan

Fumoffu!

• Members
  • 63 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2008 - 18:18

Όχι, δεν πιστεύω οτι υπάρχει θεός.
Δημοσιευμένη  εικόνα Konata rulez.:hero:

#575 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2008 - 21:26

Τα ΝΑΙ υπερτερούνε. Και να κλειδωθεί το θέμα, η πλευρά μου πήρε την νίκη.

Τόσα και τόσα είπαμε, ήταν πραγματικά μια εποικοδομιτική συζήτηση για εμένα και προτείνω στους καινούριους να ρίξουνε μια ματιά σε ότι έχει ειπωθεί σε τόσες σελίδες. Ήταν από τα πιο ευχάριστα θέματα που πήρα ποτέ μέρος, κι ας γκρινιάζουνε μερικοί ότι "Αχ, δεν έχει να κάνει με τα ανιμέ, είστε χαζοί που ασχολείστε, μη το συνεχίζετε και άντε να πούμε για το τελευταίο φίλερ."

#576 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.432 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2008 - 22:29

ΌΧΙ το θέμα δεν θα κλειδωθεί. :chigau:
Και σιγά το poll, στο τσακ είμαι να το σβήσω τελείως! Ακούς εκεί ''η πλευρά μου πήρε την νίκη''!!!:fromabove:
Δεν σας πιάνω πουθενά. Οι μεν θέλουν να κάνουν φιλοσοφικές συζητήσεις και οι δε δεν θέλουν να κάνουν επειδή είμαστε anime forum.
Τώρα βλέπω ότι οι μεν εξάντλησαν ότι είχαν να πουν και θέλουν να κλείσει το θέμα νομίζοντας ότι δεν υπάρχουν άλλα μέλη που θέλουν να πουν κάτι...νέα μέλη κυρίως που τώρα το βλέπουνε.
Δεν το κλειδώσαμε οριστικά τότε που έγινε η μεγάλη αναταραχή, τώρα που έχει ψοφήσει θα το κλειδώσουμε; Αν μερικοί χάσατε το ενδιαφέρον σας και δεν έχετε κάτι άλλο να πείτε τότε μην ασχολείστε!
Τα πράγματα είναι απλά:
ΔΕΝ ποστάρουμε σε θέματα που δεν μας ενδιαφέρουν γιατί μόνο κακό θα κάνουμε. Μπορεί αρκετοί να μην θέλουν να γίνονται σοβαρές συζητήσεις αλλά με το να εκφράζουν την δυσαρέσκιά τους καταφέρνουν το εντελώς αντίθετο! Την αυξανόμενη δημοτικότητα του topic και το αυξανόμενο πείσμα αυτών που θέλουν να συζητήσουν, να κρατήσουν ζωντανό το θέμα. Και έτσι και αυτό το θέμα πήρε διαστάσεις και έφτασε στις 39 σελίδες.
Κι εμένα δεν μου αρέσει να συμμετέχω σε σοβαρές συζητήσεις μέσα στο anime.gr αλλά η θέση μου με αναγκάζει να τις τρώω με το κουτάλι. Παρόλ' αυτά από την στιγμή που δεν παραβαίνουν τους κανόνες δεν υπάρχει λόγος να τις σταματήσουμε και καλά να πάθω που έγινα mod και πρέπει να αναλάβω αυτή την ευθύνη και να τις τρώω στα μούτρα κάθε τρεις και λίγο. Όμως από την στιγμή που δεν μου αρέσουν ΔΕΝ θα ποστάρω! (παρά μόνο για να κάνω moderating που δεν μπορώ να το αποφύγω όπως είπα)
Αυτό χωνέψτε το όλοι σας και σταματήστε να γκρινιάζετε στο κάθε σοβαρό θέμα!:mador2:
Αφήστε τους 5-6 που θέλουν να συζητήσουν να πουν ότι έχουν να πουν και σε λίγες σελίδες θα εξαντλήσουν τις απόψεις τους και μετά όμορφα κι ωραία, χωρίς αναταραχές, το θέμα θα ξεχαστεί.

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#577 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.432 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2008 - 08:15

Τα τρία τελευταία posts διαγράφηκαν.
Αν έχετε να πείτε κάτι μεταξύ σας, χρησιμοποιήστε τα pm.
Α και τα αποτελέσματα του poll έγιναν αρκετά ενδιαφέροντα, δε συμφωνείτε;
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#578 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2008 - 13:38

Αμάν ρε Fingolfin, τι πήγες και σκαρφίστηκες!:hahaha:
Αφού τα ΟΧΙ υπερτερούνε, η συζήτηση πρέπει να συνεχιστεί!
Μια φορά, σε συγχαίρω που δεν το κλείδωσες έτσι απλά, όπως έγινε στο animeplanet.
Mods are gods!

#579 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2008 - 13:52

Μα φυσικα και δεν υπαρχει θεος...
Ειναι απλα μια ιδεα οπως αυτη του δωδεκαθου που ειχαν δημιουργησει οι αρχαιοι ελληνες...
Το θεμα με το θεο και τον ανθρωπο ειναι οτι ο τελευταιος χρειαζεται κατι υποθετικα μεγαλυτερο και ισχυροτερο απο τον ισιο του τον εαυτο ετσι ωστε να πιστευει οτι υπαρχει στη γη για να εκπληρωσει κατι ή για να μπορει να πιστευει οτι ο,τι και αν κανει εχει την υποστηριξει καποιου αλλου ανωτερου οντος απο τον ιδιο....
Βλακειες αν θελετε τη γνωμη μου...

*ιδιο και οχι ισιο...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fingolfin: 24 Ιούλιος 2008 - 15:11
double posts merged. Υπάρχει και το edit Emmanouela!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#580 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.432 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2008 - 15:14

Αμάν ρε Fingolfin, τι πήγες και σκαρφίστηκες!:hahaha:
Αφού τα ΟΧΙ υπερτερούνε, η συζήτηση πρέπει να συνεχιστεί!
Μια φορά, σε συγχαίρω που δεν το κλείδωσες έτσι απλά, όπως έγινε στο animeplanet.
Mods are gods!

For the record: Δεν άλλαξα εγώ τα αποτελέσματα του poll. Εγώ είχα σκοπό να το διαγράψω τελείως το poll.
Επίσης, διαγράφηκαν κάποια spam posts εδώ.
Παρακαλώ μην βγαίνετε off topic!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#581 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.432 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2008 - 19:58

Και το spam fest συνεχίζεται, κι εγώ συνεχίζω να διαγράφω posts...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#582 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2008 - 21:18

Μα φυσικα και δεν υπαρχει θεος...
Ειναι απλα μια ιδεα οπως αυτη του δωδεκαθου που ειχαν δημιουργησει οι αρχαιοι ελληνες...
Το θεμα με το θεο και τον ανθρωπο ειναι οτι ο τελευταιος χρειαζεται κατι υποθετικα μεγαλυτερο και ισχυροτερο απο τον ισιο του τον εαυτο ετσι ωστε να πιστευει οτι υπαρχει στη γη για να εκπληρωσει κατι ή για να μπορει να πιστευει οτι ο,τι και αν κανει εχει την υποστηριξει καποιου αλλου ανωτερου οντος απο τον ιδιο....
Βλακειες αν θελετε τη γνωμη μου...

*ιδιο και οχι ισιο...

Μην μου ανησηχείς Fingolfin, εγώ θα το γυρίσω στα ίσια του.

Emmanuela, αυτό που περιγράφεις δεν είναι απόδειξη αθεϊας. Οτιδήποτε θεωρεί ο άνθρωπος ανώτερο από τον εαυτό του τι άλλο παρά Θεός μπορεί να φαντάζει; Γιατί υποτίθεται ότι τόσο μυαλό έχουμε και τόσα πράγματα φτιάχνουμε και ρημάζουμε. Αν θεωρούμε ότι υπάρχει και κάτι ανώτερο από όλα αυτά, τότε το αποκαλούμε Θεό.

Και άλλωστε, η όρεξη μας να βελτιωνόμαστε και να προοδεύουμε είναι θεωρητικά μια διαδικασία θεοποίησης. Ή για να φτάσουμε τον Θεό ή για να τελειοποιηθούμε σαν όντα.

Δεν αλλάζει αν πιστευεις ή όχι το γεγονός ότι αποζητάς πάντα κάτι καλύτερο ή ανώτερο από εσένα.

#583 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2008 - 13:57

Roriconfan γνωριζω πολυ καλα οτι αυτα που εγραψα δεν ειναι αποδειξη αθεϊας, και στην ουσια δεν εχω καποια απτη αποδειξη για το οτι θεος δεν υπαρχει...Αυτη ειναι η γνωμη μου και απλα την εγραψα. Απο 'κει και περα για εμενα δεν υπαρχει θεος για πολλους λογους...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#584 lightshadow

lightshadow

*Don't be like me*

• Banned
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2008 - 21:25

Υπαρχει και τον λενε Fingolfin.O πανταχου παρων και τα παντα ποιων.
:respect: :respect: :respect:

#585 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2008 - 21:31

Ανάθεμα τα σπαμ, lightshadow. Από εδώ και πέρα θα ρίχνω κακό reputation σε κάτι τέτοια.

Emmanouela, αν δεν σου είναι βάρος, πες τους λόγους σου. Συζήτηση κάνουμε.