Και ναι, επιτελους βρηκα και μια ωριτσα ελευθερη (να'ναι καλα η καθηγητρια που ακυρωσε το μαθημα χωρις ανακοινωση αναγκαζοντας με να ξαναγυρισω σπιτι για μια ωρα και να ξαναφυγω σε λιγο για το επομενο) οποτε ανεβασα τις φωτογραφιες του meeting για να τις δειτε ολοι. Μιας και δεν βρηκα πως γινεται να κανω νεο φακελο στο Gallery τις βαζω εδω, οταν λυθει το προβλημα θα τις ανεβασω και εκει.
Μου ζητηθηκε να βαλω και τa usernames των παιδιων απο διπλα και ετσι εκανα, αλλα μιας και τους μισους δε σας γνωρισα, ή απλα η μνημη μου με απαταει αυτη τη στιγμη, θα πρεπει να με βοηθησετε λιγακι

Οταν ανεβασω τις φωτο στο Gallery ευελπιστω να μην λειπει κανενας με τη βοηθεια σας. Σημειωτεον οτι, για την ωρα τουλαχιστον, εχω βαλει μονο μια φορα το username του καθενος, κι ας εμφανιζεται σε 2+ φωτο.
Επισης, αν εχει κανεις Photoshopας μια ιδεα για το πως να κανω τα usernames να ειναι ευαναγνωστα με πιο κομψο τροπο απο αυτον που διαλεξα, ας μου στειλει ΠΜ.
/RANT OVER
Φατε φωτο απο το Animeeting Θεσσαλονικης της 1ης Μαρτιου 2008! (κανοντας κλικ στο thumbnail θα ανοιξει σε μεγαλυτερο παραθυρο)
#1 - Ξεχωριζουν τα δυο Naruto freaks

#4 - Και μετα σου λενε οτι στις φωτογραφιες δεν εμφανιζονται φαντασματα

#8 Girls Power!

#11 - MAJOR Girls Power!

#12 - Πολυ διψα ρε παιδακι μου!

#13 - Δεν θα μπορουσε να λειψει το επιτιμο μελος μας...

#16 - Η συμβολικη φωτο της βραδιας

#17 - Taboo ftw (κι εφαγα ενα παιδεμα για να φανουν οσο γινεται περισσοτεροι!)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Adventurer: 27 Μάρτιος 2012 - 17:05