Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
#1231
Posted 15 January 2012 - 18:58
edit : Ουάου, γράφω εκπληκτικά αργά XD
#1232
Posted 15 January 2012 - 19:17
Αυτό λέω, συμπτωματικά βρήκα την Shiro την ίδια στιγμή που με βρήκε και αυτή και ήταν πολύ αργά.
Ίσως αν γνωρίζαμε ο κάθε Επιθεωρητής ΕΝΑΝ από τους άλλους; Ώστε να υπήρχε μια μικρή συνεργασία, και αργότερα με καλή τύχη να τους βρίσκαμε όλους ώστε μπλα μπλα μπλα, γνωστά.
?
#1233
Posted 15 January 2012 - 19:20
Έτσι δε θα είναι τελείως άχρηστοι στον πρώτο γύρο.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
#1235
Posted 15 January 2012 - 19:27
Όχι, αλλά θα μπορούσαμε να βάζουμε τους επιθεωρητές να ρωτάνε μια φορά πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, όπως παλιά, για να έχουν μια ιδέα.
Έτσι δε θα είναι τελείως άχρηστοι στον πρώτο γύρο.
Γιατί δεν ίσχυσε φέτος αυτό το πράγμα; ο.Ο
#1236
Posted 15 January 2012 - 19:28
Και λίγα λόγια για τα θεματάκια που προέκυψαν, είτε λύθηκαν είτε όχι.Θέμα editing a post...κανονικά δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται όταν πρόκειται για αλλαγή ψήφου.Θέλει κάποιος να αλλάξει τη ψήφο του, να κάνει διπλό post.Σε thread playbypost είμαστε εξάλλου, δεν νομίζω να θεωρείται spam ή οτιδήποτε άλλο.Όπως πολλοί άλλοι έτσι και εγώ για να διαπιστώσω τι αλλαγές έχουν γίνει κοίταζα αν υπάρχει νέο post στο thread και αναλόγως ή το κοίταζα ή το άφηνα.Όσο δικαίωμα έχουμε όλοι να αλλάξουμε τις ψήφους μας σώζοντας κάποιον που γουστάρουμε ή καταδικάζοντας κάποιον που δε γουστάρουμε σε μία μάχη έναν προς έναν, άλλο τόσο δικαίωμα έχει και ο παίκτης που καταδικάζεται να προσπαθήσει να σώσει τον εαυτό του σε όσο χρόνο του απομένει.Όλα αυτά δε τα λέω γιατί έχω πρόβλημα με όποιον/όποια το έκανε ή γιατί ήθελα να σωθεί ο συνεργός μου αλλά γιατί κατά τη γνώμη μου γίνεται πιο δίκαιο το παιχνίδι προς όλους.
Θέμα..εμ, ας το ονομάσω ένστικτο ή όχι της Zura.Με τα λίγα που έχω πιάσει με ό,τι έχει παιχτεί και με τις δικές μου υποψίες δεν αδικώ την Πίου που έσκασε.Δεν θα αναφερθώ όμως εκ μέρους της Πίου αφού δεν έχω καταλάβει πλήρως τι συνέβη, θα σταθώ σε αυτά που μου είχαν κινήσει την περιέργεια από τη δική μου πλευρά.Υπήρξαν 2 post σου που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον.Και στα δύο τονίζεις εμφανώς ότι είσαι σίγουρη ότι εγώ, η πίου και ο kenobi ήμασταν δολοφόνοι.Η σιγουριά σου, επίσης, τονίζοταν με την προτροπή σου στον vigilante να μας σκοτώσει.Και ενώ εσύ υποστήριζες ότι δεν ήσουν η πρώτη που έδειξες πολλούς από εμάς και ήταν η αλήθεια, η συνέχεια έδειξε ότι αρκετοί παίκτες ακολούθησαν εσένα στην προτίμηση ψήφων γιατί "έπεφτες μέσα".Σαν δολοφόνος εννοείται πως μου φάνηκε παράξενο και περίεργο.Ας πάνε στα κομμάτια οι άλλοι (no hard feelings guys, you know i love ya) αλλά ήσουν τόσο σίγουρη για μένα επειδή με ψήφισε 2 γύρους συνεχόμενα μόνο η Iristella?Και ναι συμφωνώ με το rp, είναι ψωνάρα και απόλυτος ο R, δεν ήξερα όμως ότι είναι τόσο σίγουρος που κόβει και το χέρι του για κάτι που θα έλεγε κάποιος άλλος από το να το σκεφτόταν ο ίδιος μόνος του.Δε θα το κουράσω, ότι έγινε, έγινε και δεν έχω αποδείξεις για το τί πραγματικά συνέβη αλλά δε μπορώ εξίσου να κατηγορήσω την Πίου ότι βγάζει πράγματα από κεφάλι της.Έχει τους λόγους της για την συμπεριφορά της και τη δέχομαι όπως δέχομαι την συμπεριφορά όλων.Δεν έχω τίποτα μαζί σου, κάθε άλλο, απόλαυσα το rp σου όπως και των υπολοίπων αλλά άμα δεν έλεγα και εμένα τι με απασχολεί θα έσκαγα.
Άμα ξαναπάρω μέρος, σίγουρα θα φροντίσω να δουλεύω λιγότερο και κυρίως χωρίς παιδάκια καθώς πολλές φορές μου ξυπνούσαν το μένος του δολοφόνου που κρύβω μέσα μου και με έφερναν ένα βήμα πριν την πραγματική δολοφονία.
Έτσι για να αναπολήσουμε τις απολαυστικές

Όσον αφορά το ένστικτο κλπ, δεν καταλαβαίνω καθόλου όλο αυτό το "πώς με βρήκες" σκεπτικό.Ρε παιδιά αν ήταν να ρίχνουμε κλήρο κάθε φορά για ποιον θα ψηφίσουμε και οι επιθεωρητές ποιον θα επιθεωρήσουν τότε το παιχνίδι δε θα είχε νόημα.
Γι αυτό μπαίνουμε στη διαδικασία να κάνουμε όσο το δυνατότερο πιο έξυπνο rp και να παίζουμε στρατηγικά για να κρύψουμε το ρόλο μας.
Άμα σε υποψιαστεί ο άλλος σε υποψιάστηκε.
Δηλαδή εγώ είχα αποδείξεις όταν βγήκα σίγουρος-σίγουρος να κατηγορήσω τον Aizen βασιζόμενος σε μια φαινομενική παγίδα?
Όχι, έπεσα μέσα όμως. Άμα είχα ακολουθήσει και τα ρεύματα χωρίς να ψηφίσω την Anelis θα ήμουν κι εγώ απο τους μάγκες-κλέφτες που τα μαντεύανε όλα.Πολύ δύσκολο.
Συμφωνώ με τον Θωδωρή, να γνωρίζονται οι επιθεωρητές. Και ίσως να εισάγουμε το θεσμό του κρυφού δολοφόνου.
Ούτε καν στο να γνωρίζονται οι επιθεωρητές, εδώ προσπαθούμε να βρούμε ένα τρόπο να εξισσοροπήσουμε τους ρόλους, θα το κάνουμε ακόμα ευκολότερο?
Τώρα για τον κρυφό δολοφόνο αν παίζουν πολλά άτομα το βρίσκω αρκετά δίκαιο.
#1237
Posted 15 January 2012 - 19:31
#1238
Posted 15 January 2012 - 19:33
#1239
Posted 15 January 2012 - 19:41
Εδώ θα μπορούσαμε να κάνουμε το εξής.
1. Η ερώτηση του επιθεωρητή είναι "δολοφόνος ή όχι". Να μην μπορεί να ανακαλύψει το γιατρό ή τον βιτζιλάντε. Για να μην υπάρξει επικοινωνία.
2. Να γνωρίζονται οι επιθεωρητές και να μην λειτουργούν όπως να 'ναι. Κανονικά ο ρόλος αυτός, να ρωτάνε μια φορά το γύρο, ανεξάρτητοι, λέγεται τάναπου στην κλασσική βερσιόν.
3. Το 1/3 των δολοφόνων να είναι κρυφοί, δηλαδή: αν ρωτήσει ο επιθεωρητής, να πάρει απάντηση "αθώος". Νομίζω θα εξισορροπήσει τη συνεργασία επιθεωρητών, θα αναβαθμίσει τον ρόλο των πολιτών και του βιτζιλάντε και θα κάνει τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα.
#1240
Posted 15 January 2012 - 19:49
Νομίζω ότι το παιχνίδι μέχρι στιγμής είναι αρκετά ισοροπημένο, ας μην μπλεκόμαστε. Για νέους ρόλους μέσα.
#1241
Posted 15 January 2012 - 19:50
Να μπορεί να σκοτώνει με σφαίρες, όπως και ο vigilante, να μη γνωρίζει τους άλλους δολοφόνους, αλλά να έχει τον ίδιο σκοπό με αυτούς.
Ίσως κάνει τη ζυγαριά να γύρει προς την άλλη πλευρά, αλλά ας έχουν μια ευκαιρία να νικήσουν και μια φορά οι δολοφόνοι, (ξέρω είχαν νικήσει την προ-προηγούμενη, αλλά τώρα ήταν too easy) και άμα όντως είναι unbalanced, το ξαναλλάζουμε.
#1242
Posted 15 January 2012 - 19:56
Παράλληλα, πολύς κόσμος θα παίζει και πάλι για πρώτη φορά. Η πολυπλοκότητα πρέπει να είναι σε λογικά επίπεδα, ώστε και οι έμπειροι να μη βαριούνται (όπως έγινε με τους δύο νέους ρόλους) και οι νέοι να μη χάνουν τη μπάλα.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
#1243
Posted 15 January 2012 - 19:57
Ίσως κάποιον αμτι-γιατρό. Που να νικάει με τους δολοφόνους, να μην τους γνωρίζει, και να διαλέγει να σώσει κάποιον από το λιντσάρισμα της επόμενης μέρας.
#1244
Posted 15 January 2012 - 20:00
Kamui, τότε θα χαμε σε κάθε γύρο 2 θανάτους και βάλε, συν το λιντσάρισμα, συν τις αυτοκτονίες. Δεν μπορούμε να βάλουμε τέτοιον αστάθμητο παράγοντα που ίσως έτρωγε δολοφόνους.
Ίσως κάποιον αμτι-γιατρό. Που να νικάει με τους δολοφόνους, να μην τους γνωρίζει, και να διαλέγει να σώσει κάποιον από το λιντσάρισμα της επόμενης μέρας.
Το σκέφτηκα και γι αυτό είπα πως προτείνεται μόνο άμα παίζουμε πολλοί.
Άμα του βάλεις λίγες σφαίρες πάντως δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.
Καλούτσικη πρόταση, μπορούμε να τον κάνουμε "δικηγόρο του διαβόλου", αλλά δε θα καθυστερεί υπερβολικά το λιντσάρισμα, μήπως να βάλουμε έτσι να εκτελείται αυτός με τις αμέσως λιγότερες ψήφους?
#1245
Posted 15 January 2012 - 20:03
Μπα εγώ θα πρότεινα κάτι σαν έναν extra ανεξάρτητο δολοφόνο, που όταν ρωτάει ο επιθεωρητης γι αυτόν να παίρνει απλά την απάντηση "δολοφόνος".
Να μπορεί να σκοτώνει με σφαίρες, όπως και ο vigilante, να μη γνωρίζει τους άλλους δολοφόνους, αλλά να έχει τον ίδιο σκοπό με αυτούς.
Ίσως κάνει τη ζυγαριά να γύρει προς την άλλη πλευρά, αλλά ας έχουν μια ευκαιρία να νικήσουν και μια φορά οι δολοφόνοι, (ξέρω είχαν νικήσει την προ-προηγούμενη, αλλά τώρα ήταν too easy) και άμα όντως είναι unbalanced, το ξαναλλάζουμε.
Αυτό δεν είναι κακό. Βέβαια, θα τρώει αποδεδειγμένα αθώους και θα διπλασιάσει όσους σκοτώνουν εκείνοι, οπότε θα δώσει ένα γερό πλεονέκτημα στους δολοφόνους. Αν γίνει αυτό, τότε οι δολοφόνοι θα πρέπει να γίνουν λιγότεροι (5+1 αντί για 7 στους 40 που είχαμε), ή να έχουμε extra ρόλο που να ευνοεί τους αθώους.
Μην ξεχνάμε πως φέτος ήταν εύκολο διότι είχαμε πολλούς άπειρους ή αδιάφορους δολοφόνους. Δε θα είναι πάντοτε έτσι.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.