Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#1246 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2012 - 20:04

Για αυτον που θα προστατεύει από τα λιτζαρίσματα

Καλή ιδέα, αν και δεν νομίζω να καθυστερούμε.

Στην ουσία, θα είναι σχεδόν το ίδιο με πριν. Με τη διαφορά πως πριν αρχίσει η ψηφοφορία, θα είναι ένας παίκτης προστατευμένος.

Άρα, ο τύπος δεν ξέρει αν προστατεύει δολοφόνο, δεν ξέρει αν θα λιτσαριστεί ο προστατευόμενος, δεν θα ξέρει αν του έρθει μπούμερανγκ και σώσει κανάν μπάτσο ή βιτζιλάντε.

#1247 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2012 - 20:24

Να προτείνω κι εγώ, αν και πιθανότατα θα φανεί too much

Οι δύο επιθεωρητές να αντικατασταθούν από δύο λακέδες. Τι εννοώ
> Ο επιθεωρητής βγαίνει με κλήρο.
> Πριν την πρώτη νύχτα έχει δικαίωμα να ρωτήσει για δύο άτομα
> Από εκεί και πέρα οι λακέδες θα ενεργούν με βάση τις πληροφορίες που επιλέγει να τους δώσει ο ίδιος ο επιθεωρητής, αλλά δεν έχουν το δικαίωμα να ρωτάνε τη νύχτα
> Όταν ο επιθεωρητής πεθάνει, επιλέγει τον διάδοχό του

Οι τρεις επιθεωρητής είναι κάπως άχρηστο να υπάρχουν ούτως ή άλλως, γιατί εκτός του ότι μέχρι να βρεθούν οι περισσότεροι πεθαίνουν και ό,τι βρουν πάει στράφι, πρέπει να προσέχουν και να μην τους φάνε, οπότε δεν κάνουν και πολλά στη μέρα για να μην φανερωθούν. Αντίθετα ένας επιθεωρητής με δύο συνεργούς μού ακούγεται πολύ καλύτερο.

Και αν οι δολοφόνοι είναι πάνω από 6, να χωρίζονται σε δύο ομάδες και να τρώνε εναλλάξ.

> Υπάρχει και ο ρόλος του δημάρχου ο οποίος μπορεί να εκλεχθεί απ' όλους και η ψήφος του να μετράει για δύο τη μέρα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kai: 15 Ιανουάριος 2012 - 20:30

ySss0UF.jpg

#1248 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2012 - 20:29

Βασικά, επιθεωρητές και δολοφόνοι κυρίως, γιατί δεν κάνετε μια πρόταση εσείς;

#1249 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2012 - 20:33

Εγώ έκανα, δύο D:

Α Zura, τι εννοείς; Όχι δεν ίσχυσε. Δεν ξέρω για τους άλλους επιθεωρητές, αλλά όσον αφορά εμένα, δεν ήξερα κανέναν ρόλο μέχρι που ήρθε η νύχτα και ρώτησα.

EDIT: Δεν συμφωνώ καθόλου με τον Kai. Καθόλου.

#1250 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2012 - 20:39

Α, οκ.

Όσον αφορά ρόλους προτείνω

Ο ρόλος του ψυχίατρου, που είναι ένας αθώος ο οποίος θα έχει την ικανότητα να μετατρέψει τον Vigilante σε αθώο. Θα στέλνει usernames στον GM, και αν το πετύχει το πέτυχε. Με επιλογή του πάντα, όχι κάθε βράδυ. Πχ αν δει ότι ο vigilante βγάζει αθώους. Αν δεν τον βρει μία φορά δεν θα έχει δικαίωμα να στείλει για ένα γύρο, για να έχει και περισσότερο χρόνο να σκεφτεί ποιος μπορεί να είναι ο vigilante.

Ο ρόλος του Οδοντίατρου. Ο οδοντίατρος μπορεί να διαλέξει όποιον παίχτη θέλει το βράδυ, και να του "βγάλει τα δόντια" και να τον κάνει να μην μιλήσει την επόμενη μέρα. Μπορεί απλά αυτός ο επιλεγμένος παίχτης να βάλει την ψήφο του χωρίς να πει τις σκέψεις του και τα λοιπά.

Είναι κορίτσι, δεν ειναι Ο Kai. Είναι Η.
Πες μας και γιατί δεν συμφωνείς.

#1251 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2012 - 20:43

Αυτό δεν είναι κακό. Βέβαια, θα τρώει αποδεδειγμένα αθώους και θα διπλασιάσει όσους σκοτώνουν εκείνοι, οπότε θα δώσει ένα γερό πλεονέκτημα στους δολοφόνους. Αν γίνει αυτό, τότε οι δολοφόνοι θα πρέπει να γίνουν λιγότεροι (5+1 αντί για 7 στους 40 που είχαμε), ή να έχουμε extra ρόλο που να ευνοεί τους αθώους.
Μην ξεχνάμε πως φέτος ήταν εύκολο διότι είχαμε πολλούς άπειρους ή αδιάφορους δολοφόνους. Δε θα είναι πάντοτε έτσι.

Μην ξεχνάς όμως οτι μπορεί να φάει και δολοφόνο, απο τη στιγμή που δε θα ξέρει ποιος είναι τι.
Είδες τι έγινε φέτος με τον Vigilante, κάθε βοηθητικός ρόλος μπορεί να έχει και το ανάλογο backfire.

Βασικά, επιθεωρητές και δολοφόνοι κυρίως, γιατί δεν κάνετε μια πρόταση εσείς;

Απο τη στιγμή που αλλάζουν οι ρόλοι, οι άποψη όλων το ίδιο μετράει.
Εγώ πχ μιλαώ ως πρώην δολοφόνος, αλλά και γενικά κάποιος που πρισπαθεί να κάνει το παιχνίδι πιο challenging αν δεν είναι την άλλη φορά.

Όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι επίσης ενδιαφέροντες.^^

O6rrvsU.jpg

#1252 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2012 - 20:45

Κακώς τον έχουμε άχτι τον βίτζι, είναι το πιο δυνατό χαρτί των αθώων.

#1253 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2012 - 20:51

Αν βάλετε φανερούς δολοφόνους που είπαν κάποιοι βάζετε και ρουφιάνο και τσιράκι . Και οι 2 ξέρουν τους φανερούς απλώς ο ρουφιάνος προσπαθεί να βοηθήσει τους αθώους ενώ το τσιράκι να τους αποπροσανατολίσει .

Τον δήμαρχο που είπε ο Κάις εγώ τον ξέρω να μπορεί αν θέλει να "αθωώσει" αυτόν με τις πιο πολλές ψήφους και να βγει με λιντσάρισμα ο δεύτερος .

Τον οδοντίατρο που είπε ο Ζούρας εγώ τον ξέρω ως χασάπη που κόβει ή χέρι η γλώσσα και στον επόμενο γύρο αυτός που του τα κοψε δεν μπορεί ή να μιλήσει ή να ψηφίσει αντίστοιχα .

#1254 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2012 - 21:06

Μήπως να βάζαμε και ένα κτηνίατρο?

xbJ3b2w.jpeg

#1255 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2012 - 21:07

Γιατί ? Δεν αισθάνεσαι καλά ?

#1256 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2012 - 21:13

Και τον Φράνκενστάιν να βάλουμε, να ανασταίνει τα πτώματα!!!

#1257 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2012 - 21:48

Γιατί ? Δεν αισθάνεσαι καλά ?

Ο μπαμπάς μου δέρνει το δικό σου εντάξει? :hahaha:

xbJ3b2w.jpeg

#1258 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2012 - 21:50

Εμένα μου άρεσε η θεωρία των επιθεωρητών με τους επιλεγόμενους βοηθούς καθώς και ο Οδοντίατρος. Ο δήμαρχος πολύ μαγκιά αλλά αν δεχτούν και οι άλλοι δε θα χω πρόβλημα.

Ο ρουφιανος και το τσιράκι μου αρέσουν εφόσον έχουμε και κρυφούς δολοφόνους.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1259 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2012 - 21:53

Ο μπαμπάς μου δέρνει το δικό σου εντάξει? :hahaha:

Θα τα πω όλα στον δάσκαλο Kenny-bot :P

#1260 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2012 - 22:38

@kamui, o ρόλος του ανεξάρτητου δολοφόνου είναι πολύ πιο εύκολος από αυτόν του εκδικητή, διότι πέρα από το γεγονός ότι υπάρχουν πολύ περισσότεροι αθώοι, είναι πανεύκολο να εντοπίσεις έναν επιβεβαιωμένα αθώο και να τον φας. Άρα είναι σίγουρα ισχυρό χαρτί για τους δολοφόνους, ειδικά μετά τους 1-2 πρώτους γύρους. Θα αφήσει τους επιθεωρητές για τους κανονικούς δολοφόνους, απλώς θα ξεκάνει τους φανερά αθώους.

Θα μπορούσε, ωστόσο, να είναι κάπως διαφορετικό. Δύο φατρίες δολοφόνων, μισοί στη μία μισοί στην άλλη, όπου γνωρίζουν μόνο τη φατρία τους και σκοτώνουν και οι δύο τη νύχτα. Μπορεί να σκοτώνουν επί 2, αλλά κινδυνεύουν σοβαρά να φαγωθούν μεταξύ τους αν αναζητήσουν επιθεωρητές.
Αυτό το κάνει balanced μεν, αλλά αρκετά πιο περίπλοκο και ολίγον τι random. Θα ήθελα όμως να το δοκιμάσω κάποια στιγμή.

Ο οδοντίατρος/χασάπης ή όπως θα προτιμούσα εγώ να λέγεται, ο Απαγωγέας, δεν είναι κακή επιλογή. Διαλέγει τη νύχτα υποχρεωτικά κάποιον ο οποίος εξαφανίζεται την ημέρα και δεν έχει δικαίωμα να μιλήσει. το θύμα του θα μπορεί να ψηφιστεί κανονικά, απλώς δεν ψηφίζει και δεν αυτοκτονεί. Αδιάφορος ρόλος όσον αφορά την εξέλιξη του παιχνιδιού, δεν επηρεάζει ιδιαίτερα είτε τη μία είτε την άλλη πλευρά, καλή επιλογή για να έχει πάσες ο GM να γράφει όμορφες πιπεράτες ιστορίες. Άρα εγκρίνω.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Babba: 16 Ιανουάριος 2012 - 00:23

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.