Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#1216 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 14 January 2012 - 13:55

Εγώ να πω ότι τα μεγαλύτερα συγχαρητήρια τα αξίζουν τα παιδιά που μπήκαν στον κόπο να κάνουν rp μέχρι το τέλος και δεν ξεχάσανε το πιο διασκεδαστικό κομμάτι του παιχνιδιού. Okarin, Medicine Seller (Night Wizard Seal, άντε και του χρόνου), R, Excalibur, του Κόμη, χαιρόμουν να βλέπω post τους, τα άσχημα puns του Hanzo πολύ πετυχημένα και in character. Μου κέντρισαν και 1-2 ακόμα χαρακτήρες που δεν ήξερα το ενδιαφέρον, αλλά δεν μπορώ να σχολιάσω για ακριβώς αυτόν τον λόγο.

Μέσα στον κακό χαμό δεν μπόρεσα να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια.
Spoiler:

I am flattered:wooi2:
Nice game everyone. Εγώ από μέρους μου θα ήθελα να πω ότι είναι απλώς ένα παιχνίδι. Χαμόγελα στο πρόσωπο από την αρχή μέχρι το τέλος στο επόμενο παιχνίδι, ok?
Έτσι για να μη χαλάμε και τους θεσμούς του σουρεαλιστικού αυτού forum μας που όλoι το αγαπάμε :P
And...

Καπου εδω θελω να προσθεσω τις αρκετες φορες που την χαρισα σε ατομα που δεν προλαβαιναν να ψηφησουν, δεν ειχαν pc, η αργουσα το game επειδη πηγαιναν εκδρομες για να μην πεθανουν λογο αποχης. και απο ολο αυτο απεκτησα μονο γκρινια. Thank you

Thank you my dear GM. Σου είμαι ευγνώμων.

Edited by Night Wizard Seal, 14 January 2012 - 14:06.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1217 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 14 January 2012 - 14:13

ΜOno σου θυμιζω, οτι οταν σου την επεσε η FAI ισχυριστηκες (δικαιως) οτι δε στο απαγορευαν οι κανονες. Εκει θελω να σταθω εγώ. Μηπως πρεπει να τους κανουμε πιο συγκεκριμενους.

Τωρα το οτι ειναι παιχνιδι και αρα υπαρχουν κανονες αλλα απλως δεν τηρουνται, εμενα δε μου λεει κατι. Αν λεει σε ολους τους υπολοιπους, πασο, αλλα δεν βρισκω το γιατι το να μπει μια στο τοσο και μια ποινη ειναι κατι τοσο κακο. Ειδικα οταν επανηλλημενα καποιος βρισκει παραθυρακι και @#$αει την ευχαριστηση απο τουλαχιστον 5 αλλους...

Αυτο το "παιχνιδι ειναι" πιο πολυ μεταφραζεται σε μενα οτι "ολοι κλεβουν" και θελουν να παραμεινει "χαλαρα" παρά οτιδηποτε άλλο.

Ασε που αν γινονται πιο συχνα και παιχνιδια δεν θα ειναι και τοσο αυστηρες οι ποινες. Γιατι πολυ απλα αλλο να περιμενεις 3-4 μηνες για να ξαναπαιξεις (αμα φας κοκκινη π.χ.) και άλλο 1 χρόνο.

Οσο για τον GM εκει και αν διαφωνω. Οτι ισχυει για τους παιχτες ισχυει και για τον GM. Αν δεν εχει χρονο να ασχοληθει, να μην το παρει. Υπαρχουν και αλλοι που θελουν και μπορουν. Αν εχει χρονο, τις μια δυο φορες που θα κατσει η στραβη, υπαρχουν και οι mods να σωσουν την κατασταση.

Μono και τοτε σε υπερασπιστηκα και φετος ειπα παιδια αν γινει και καμια στραβη μην παρουμε και το κεφαλι του ΤΡ. και δεν τα παιρνω πισω. Αλλα το να εισαι gm εν μεσω εξεταστικης, ή πανελληνιων, νομιζω φανηκε οτι δεν κανει καλο στο παιχνιδι. Δεν νομιζω οτι λεω κατι παραλλογο.
Και δεν ειπα ντε και σωνει βρεξει χιονισει να κρατησουμε τις μερες που θε λεμε απο την αρχη αλλά ΑΝ ειναι να αλλαξει κατι να το ξερουν ολοι οσο γινεται νωριτερα. Και να μη γινεται συστημα. Απλά πραγματα.

Με μια φράση: ίσως, λέω ίσως, αν σοβαρευτούμε λίιιιγο το παιχνιδι να γινει πολυ΄καλυτερο από αυτή την υποτιθεμενη χαλαροτητα.
Και spare me everybody το την "πλακα μας κανουμε" επιχειρημα. Το ποιοι κανουμε την πλακα μας φαινεται και στο παιχνιδι και στη γενικη καθε φορα.

Edited by Lord Leon, 14 January 2012 - 14:18.

stasou%2520mygdala.jpg

#1218 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 14 January 2012 - 14:15

Εντός game, ο vigilante. Εκτός game, εγώ. :hihi2:

Θα ήθελα να σταθώ σ' αυτό το σημείο και, αφού πρώτα σκουπίσω τα δάχτυλά μου από τα υπολείματα nachos που κατανάλωσα σε χυδαίες ποσότητες φέτος, θα ήθελα να δώσω θερμά συγχαρητήρια στον vigilante του παιχνιδιού. Ναι, στο vigilante του παιχνιδιού. Μιλώ σοβαρά.

Διότι όταν:

> Το username σου ειναι Osama Bin Laden, και παρ' όλα αυτά...
> διαλέγεις να παίξεις στο παιχνίδι το ρόλο του χριστιανικού Θεού, και σαν να μη φτάνει αυτό...
> σου τυχαίνει να είσαι και ο vigilante του παιχνιδιού (chaotic good God, που αλλού ξανάγινε;), και σαν να μη φτάνει ΟΥΤΕ αυτό...
> σκοτώνεις συστηματικά αθώους πολίτες, γεμάτος σιγουριά ότι τσακίζεις τις δυνάμεις του κακού,

ε, ρε φίλε, είσαι η επιτομή του σουρεάλ. Πιο σουρεάλ πεθαίνεις. :hahaha:

So give him a big hand. Για μένα ο vigilante έκανε πιο συναρπαστικό παιχνίδι απ' όλους τους δολοφόνους μαζί.

Λοιπόν, πρέπει να φύγω για την δουλειά, θα διαβάσω τα Post μετά. Έχω να δηλώσω τα εξής:

1) ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΖΩ ΤΟΝ ΘΕΟ. Πολύ hate ρε παιδί μου... Ειδικά τον πρώτο γύρο είχα αρχίσει να στεναχωριέμαι για πάρτη του.

2) Vigilante FTW O ΠΟΙΟ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΡΟΛΟΣ ΕΒΑΡ! Δεν μπορείτε να φανταστείτε την ηδονή αν δεν πάρετε τον ρόλο. Το κορυφαίο ήταν το Pm του τραγικου: You got the power. Καλείστε να πατάξετε τους κακούς με θειάφι, φωτιά και στύλες άλατος από τους ουρανούς. Είστε ο Vigilante

3) Τον καπαμαρού τον έφαγα ρίχνοντας δύο εικοσάπλευρα. Δεν είχα πραγματικά ιδέα ποιον να σκοτώσω την πρώτη νύχτα και το έριξα στα ζάρια.

4) Θα σας αιτιολογήσω τους θανάτους το βράδυ που θα έχω χρόνο (ναι δεν ήταν random τελείως)

5)Θα επανέλθω δρυμύτερος και ας το έγραψα λάθος:P

EDIT: Μεσιέ Leon, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι εγώ το έκανα για την πλάκα :D

Edited by Osama Bin Laden, 14 January 2012 - 14:31.

#1219 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 14 January 2012 - 14:20

oh I know dear child το καταλαβα οταν μιλησαμε!

stasou%2520mygdala.jpg

#1220 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 14 January 2012 - 23:19

Μάλιστα, ας εξηγήσω την λογική μου, περί επιλογών:

1) Πρώτο γύρο τον Καπαμαρού τον έφαγα τελείως random: Δύο εικοσάπλευρα και έπεσε ο αριθμός του, γιατί πραγματικά δεν είχα ιδέα ποιος είναι τι. Είχα ψιλοκαταλάβει ότι κάποιοι ήταν πολίτες, αλλά δεν είχα καταλάβει ποιοι από τους υπόλοιπους δεν ήταν. :P

2) Δεύτερο γύρο έβγαλα την Kai. Επίσης ψιλο random γιατί είχα μπερδευτεί με την όλη περίπτωση του Tenshi, θυμάμαι την επέλεξα γιατί ήταν αυτή στην οποία είχε απαντήσει ο FAI και θεώρησα ότι θα ήταν ωραίο κόλπο να πιάσουν διάλογο μεταξύ τους ώστε να θολώσουν τα νερά, όπως και το γεγονός ότι γνωρίζονταν αρκετά καλα και inforum (ναι οκ, είπαμε κάποια λογική).

3) Τρίτο γύρο πήγα να βγάλω την Zura. Θυμάμαι ήμουνα ανάμεσα σε αυτήν και τον Fandom, αλλά μια συνθήκη που είχα στο μυαλό μου (του στυλ αν συμβεί το ένα Zura, αν συμβεί το άλλο Fandom) με οδήγησε στην Zura (καλά δεν το σκέφτηκα και τόσο πολύ). Ευχαρίστησα τον γιατρό που με τάπωσε (καθώς ο Θεός ήμουνα εγώ :P)

4) Τέταρτο γύρο και μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο κύριος Τραγικός αυτό, του είπα να σκοτώσει την πιου-πιου. Επειδή όμως συνέβη εκείνη η φάση με το spoiler του ματάσσου, άλλαξα την επιλογή μου. Ψιλο random και ο Babba, γιατί ήμουνα σχεδόν σίγουρος ότι η πίου-πίου ήταν δολοφόνος και με το spoiler έχασα την μπάλα :D

5) Ε μετά πέτυχα δολοφόνο, δεν έχω να πω κάτι εδώ. Με την τάπα του γιατρού ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι η Zura ήταν αθώα, οπότε ακολούθησα την συμβουλή της.

Αυτααα

#1221 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 posts

Posted 15 January 2012 - 02:03

εγω απο μεριας μου εχω να πω τα εξης
1) αρκετες φορες ψηφιζα τελευταια στιγμη,γιατι οντως δεν προλαβαινα,οσο και αν φαινοταν υποπτο
2)δεν προσπαθουσα να ειμαι low-profile,ειμαι ετσι και αλλιως xD
3) απο αποψη rp η αληθεια ειναι πως ειχα στερεψει πραγματικα,και υπαρχει και λογος (d&d)
4)δεν ειναι οτι πιστευω οτι η Zura εχει κλεψει απαραιτητα,απλα με εντυπωσιαζε το γεγονος πως εβρισκε ολους τους δολοφονους.Οποτε μου κινησε υποψιες.Το ειχα σκεφτει οτι ισως ειναι κιολας επιθεωρητης.αρα ημουν σε φαση "ναι οκ,παλι βρηκε δολοφονο?" τωρα ας ξεκολλαμε,οτι εγινε εγινε,δεν ειναι αναγκη να γινεται της ποπης xD
5)εχω να πω ευχαριστω στους co-δολοφονους,γιατι χωρις αυτους δεν θα ειχα κανει τιποτα,ηταν η πρωτη φορα που επαιξα palermo και δεν ειχα ιδεα,απο τακτικες και λογικες που εχει ο καθενας,και ημουν εντελως lost
6) ευχαριστω και τον tragic prince,γιατι η ιστορια του μου αρεσε παρα πολυ
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#1222 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 15 January 2012 - 18:05

Αλόχα και από μένα.Πριν να αρχίσω να ρίχνω συχαρίκια, βρισίδια ή άλλα διάφορα κοσμητικά επίθετα σε ορισμένους που πήραν μέρος, θέλω να ζητήσω μία μεγάλη συγνώμη από τους συμπαίκτες μου/δολοφόνους που δεν μπορούσα να βρίσκομαι καθημερινά στα msn meetings (omg k 3lol) ή όταν συμμετείχα ήμουν εκτός τόπου και χρόνου.Ιδίως την εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα γυρνούσα σπίτι από τη δουλειά σαν το ζόμπι, έβλεπα και τα κατεβατά με τα posts σας, τρελαινόμουν και...έπεφτα για ύπνο.Gomen...Μετά έπεσαν οι γιορτές, πανικός, κακό στο σπίτι και καπάκι αρρωσταίνω.Δυο τρεις μέρες μετά την πρωτοχρονιά, που συνήλθα κάπως, μπήκα στο forum και είδα ότι έφτασε σχεδόν στο τέλος του το παιχνίδι και δεν ήξερα αν θα μπορούσα να βοηθήσω κάπου.Πραγματικά λυπάμαι.

Όσο αφορά το δικό μου RP...βασικά ουσιαστικό rp δεν είχα εκτός αν επαναλαμβανόμουν σε κάθε post.Έδωσα επομένως την ιδέα στους συναδέλφους μου για λίγο να το παίξω τρελή και να μην παίρνω το μέρος κανενός είτε δολοφόνου, είτε "υποψήφιου για σφαγή".Γι'αυτό και οι ψήφοι μου ήταν ότι να'ναι, γι'αυτό και εγώ η ίδια ήμουν ότι να'ναι.Είχα σκοπό να σοβαρευτώ στο τέλος αλλά κάποιο γατάκι με σκότωσε πρόωρα.Να σημειώσω ότι και εγώ έπαιρνα μέρος για πρώτη φορά στο παιχνίδι, γνωρίζοντας βέβαια το παλέρμο από πριν.

Όσο αφορά το RP των άλλων ξεχώρισα τους Iristella (ξεπέρασες και τον ίδιο τον Okarin ως mado scientisto), Lord Leon (θεός, ειλικρινά πέθαινα στα γέλια με τα posts σου) και φυσικά τον πιο τραγικό χαρακτήρα, τον Osama, που τρόλαρε ανεπαίσθητα και έκλεισε τον κύκλο του με τον θάνατο μου.Η loli-εκδίκηση όμως είναι καλύτερη αφού του πήρα τα σώβρακα στο tichu.

Και λίγα λόγια για τα θεματάκια που προέκυψαν, είτε λύθηκαν είτε όχι.Θέμα editing a post...κανονικά δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται όταν πρόκειται για αλλαγή ψήφου.Θέλει κάποιος να αλλάξει τη ψήφο του, να κάνει διπλό post.Σε thread playbypost είμαστε εξάλλου, δεν νομίζω να θεωρείται spam ή οτιδήποτε άλλο.Όπως πολλοί άλλοι έτσι και εγώ για να διαπιστώσω τι αλλαγές έχουν γίνει κοίταζα αν υπάρχει νέο post στο thread και αναλόγως ή το κοίταζα ή το άφηνα.Όσο δικαίωμα έχουμε όλοι να αλλάξουμε τις ψήφους μας σώζοντας κάποιον που γουστάρουμε ή καταδικάζοντας κάποιον που δε γουστάρουμε σε μία μάχη έναν προς έναν, άλλο τόσο δικαίωμα έχει και ο παίκτης που καταδικάζεται να προσπαθήσει να σώσει τον εαυτό του σε όσο χρόνο του απομένει.Όλα αυτά δε τα λέω γιατί έχω πρόβλημα με όποιον/όποια το έκανε ή γιατί ήθελα να σωθεί ο συνεργός μου αλλά γιατί κατά τη γνώμη μου γίνεται πιο δίκαιο το παιχνίδι προς όλους.

Θέμα..εμ, ας το ονομάσω ένστικτο ή όχι της Zura.Με τα λίγα που έχω πιάσει με ό,τι έχει παιχτεί και με τις δικές μου υποψίες δεν αδικώ την Πίου που έσκασε.Δεν θα αναφερθώ όμως εκ μέρους της Πίου αφού δεν έχω καταλάβει πλήρως τι συνέβη, θα σταθώ σε αυτά που μου είχαν κινήσει την περιέργεια από τη δική μου πλευρά.Υπήρξαν 2 post σου που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον.Και στα δύο τονίζεις εμφανώς ότι είσαι σίγουρη ότι εγώ, η πίου και ο kenobi ήμασταν δολοφόνοι.Η σιγουριά σου, επίσης, τονίζοταν με την προτροπή σου στον vigilante να μας σκοτώσει.Και ενώ εσύ υποστήριζες ότι δεν ήσουν η πρώτη που έδειξες πολλούς από εμάς και ήταν η αλήθεια, η συνέχεια έδειξε ότι αρκετοί παίκτες ακολούθησαν εσένα στην προτίμηση ψήφων γιατί "έπεφτες μέσα".Σαν δολοφόνος εννοείται πως μου φάνηκε παράξενο και περίεργο.Ας πάνε στα κομμάτια οι άλλοι (no hard feelings guys, you know i love ya) αλλά ήσουν τόσο σίγουρη για μένα επειδή με ψήφισε 2 γύρους συνεχόμενα μόνο η Iristella?Και ναι συμφωνώ με το rp, είναι ψωνάρα και απόλυτος ο R, δεν ήξερα όμως ότι είναι τόσο σίγουρος που κόβει και το χέρι του για κάτι που θα έλεγε κάποιος άλλος από το να το σκεφτόταν ο ίδιος μόνος του.Δε θα το κουράσω, ότι έγινε, έγινε και δεν έχω αποδείξεις για το τί πραγματικά συνέβη αλλά δε μπορώ εξίσου να κατηγορήσω την Πίου ότι βγάζει πράγματα από κεφάλι της.Έχει τους λόγους της για την συμπεριφορά της και τη δέχομαι όπως δέχομαι την συμπεριφορά όλων.Δεν έχω τίποτα μαζί σου, κάθε άλλο, απόλαυσα το rp σου όπως και των υπολοίπων αλλά άμα δεν έλεγα και εμένα τι με απασχολεί θα έσκαγα.

Άμα ξαναπάρω μέρος, σίγουρα θα φροντίσω να δουλεύω λιγότερο και κυρίως χωρίς παιδάκια καθώς πολλές φορές μου ξυπνούσαν το μένος του δολοφόνου που κρύβω μέσα μου και με έφερναν ένα βήμα πριν την πραγματική δολοφονία.

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#1223 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 15 January 2012 - 18:20

Θέμα..εμ, ας το ονομάσω ένστικτο ή όχι της Zura.Με τα λίγα που έχω πιάσει με ό,τι έχει παιχτεί και με τις δικές μου υποψίες δεν αδικώ την Πίου που έσκασε.Δεν θα αναφερθώ όμως εκ μέρους της Πίου αφού δεν έχω καταλάβει πλήρως τι συνέβη, θα σταθώ σε αυτά που μου είχαν κινήσει την περιέργεια από τη δική μου πλευρά.Υπήρξαν 2 post σου που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον.Και στα δύο τονίζεις εμφανώς ότι είσαι σίγουρη ότι εγώ, η πίου και ο kenobi ήμασταν δολοφόνοι.Η σιγουριά σου, επίσης, τονίζοταν με την προτροπή σου στον vigilante να μας σκοτώσει.Και ενώ εσύ υποστήριζες ότι δεν ήσουν η πρώτη που έδειξες πολλούς από εμάς και ήταν η αλήθεια, η συνέχεια έδειξε ότι αρκετοί παίκτες ακολούθησαν εσένα στην προτίμηση ψήφων γιατί "έπεφτες μέσα".Σαν δολοφόνος εννοείται πως μου φάνηκε παράξενο και περίεργο.Ας πάνε στα κομμάτια οι άλλοι (no hard feelings guys, you know i love ya) αλλά ήσουν τόσο σίγουρη για μένα επειδή με ψήφισε 2 γύρους συνεχόμενα μόνο η Iristella?Και ναι συμφωνώ με το rp, είναι ψωνάρα και απόλυτος ο R, δεν ήξερα όμως ότι είναι τόσο σίγουρος που κόβει και το χέρι του για κάτι που θα έλεγε κάποιος άλλος από το να το σκεφτόταν ο ίδιος μόνος του.Δε θα το κουράσω, ότι έγινε, έγινε και δεν έχω αποδείξεις για το τί πραγματικά συνέβη αλλά δε μπορώ εξίσου να κατηγορήσω την Πίου ότι βγάζει πράγματα από κεφάλι της.Έχει τους λόγους της για την συμπεριφορά της και τη δέχομαι όπως δέχομαι την συμπεριφορά όλων.Δεν έχω τίποτα μαζί σου, κάθε άλλο, απόλαυσα το rp σου όπως και των υπολοίπων αλλά άμα δεν έλεγα και εμένα τι με απασχολεί θα έσκαγα.

Θα απαντήσω πολύ συνοπτικά στο θέμα. Δεν θα αιτιολογηθώ ή κάτι τέτοιο.
Η προτροπή στον vigilante ήταν παρά μόνο ένα πείραμα μιας και είσασταν οι 3 κύριοι ύποπτοι. Δεν φταίω εγώ βέβαια που κανείς δεν έδωσε σημασία στον Ματάσσο και αθώωσαν την πίου.
Γι' αυτό είχα γράψει άλλωστε, ότι αν δεν είναι δολοφόνος λογικό να με βγάλουν οι αθώοι.
Το ότι θεώρησα λογικά τα επιχειρήματα της Ιριστέλλα δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει; Απλά εφόσον είναι έτσι ο χαρακτήρας αποφάσισα να υποστηρίξω την Ειρήνη έτσι.
Μπορείτε να πιστέψετε ό,τι θέλετε, άλλωστε έχουν γίνει άλλα στο παιχνίδι.
Θα μπορούσα να γυρίσω να αναλύσω και εγώ το ότι μου φάνηκε παράξενο το ότι βγάλατε 3 επιθεωρητές στην σειρά και βγάλατε κατευθείαν τον vigilante μόλις σε έβγαλε.
Ο καθένας πιστεύει ό,τι θέλει από εδώ και πέρα.

#1224 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 15 January 2012 - 18:45

Κάτι άσχετο σχετικά, για τους δολοφόνους.

Κύριοι, ένας καλός πολίτης είναι αυτός που πληρώνει φόρους και δεν παραβιάζει νόμους πολύ πιο επικίνδυνος από έναν κακό ρολίστα.

#1225 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 15 January 2012 - 18:45

Thanks για τα καλά σου λόγια Tsunade και ελπίζω να μην μου κρατήσεις μανιάτικο το ότι φαγώθηκα να σε φάμε (lol). xD

For the record εγώ για την Rika έκοβα και τα κοτσίδια μου ότι είναι δολοφόνος, γιατί και εγώ όταν έχω την φωλιά μου λερωμένη τα ίδια κάνω :hihi2:... Όμοιος ομοίω ....

#1226 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 15 January 2012 - 18:51

αεί πελάζει; xD

Ακόμα κανείς δεν απάντησε την ερωτησή μου =[

#1227 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 15 January 2012 - 18:54

Όχι, δεν είναι καλή ιδέα να γνωρίζονται, διότι έτσι γίνονται πανίσχυροι.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#1228 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 15 January 2012 - 18:55

Συμφωνώ με τον Θωδωρή, να γνωρίζονται οι επιθεωρητές. Και ίσως να εισάγουμε το θεσμό του κρυφού δολοφόνου.

#1229 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 15 January 2012 - 18:57

αεί πελάζει; xD

Ακόμα κανείς δεν απάντησε την ερωτησή μου =[

και βελάζει άμα τύχει καθώς είμαι πάντα ένα αγνό αθώο και άσπιλο προβατάκι.:blingeye2:

#1230 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 15 January 2012 - 18:58

^Είναι κρίμα πάντως που δεν χρησιμοποιήσαμε καλά την Tsunade. Σκεφτόμουν πως είχε ένα πολύ καλό πιθανό άλλοθι με τον Theodore.

Κάτι άσχετο σχετικά, για τους δολοφόνους.

Κύριοι, ένας καλός πολίτης είναι αυτός που πληρώνει φόρους και δεν παραβιάζει νόμους πολύ πιο επικίνδυνος από έναν κακό ρολίστα.

Φυσικά και είναι. To παιχνίδι αυτό το απέδειξε. Ούτε ένας ρολίστας δεν έπαιξε καλά. Αλλά δεν ξέρεις από πριν πως θα πάνε τα πράγματα και ο στάνταρ δρόμος για τους δολοφόνους είναι να ψάχνουν τους επιθεωρητές.

@ Theodore.

Όχι, οι επιθεωρητές δεν θα πρέπει να γνωρίζονται από την αρχή. Είναι πολύ σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού η "συνάντηση" και η συνεργασία δύο επιθεωρητών. Όχι μόνο μαθαίνουν με διπλάσιο ρυθμό τις ταυτότητες των παιχτών -αφού ότι μαθαίνει ο ένας το λέει στον άλλον- αλλά αν πεθάνει κάποιος τους, ό,τι έχει μάθει δεν "χάνεται". Διπλάσιος ρυθμός πληροφορίας + backup. Επομένως το να συναντήσει κάποιος επιθεωρητης κάποιον άλλον θα πρέπει να παραμείνει στοιχείο του παιχνιδιού. Μια φορά έχω παίξει επιθεωρητής και κατάλαβα από την καλή το πόσο σημαντικό είναι να βρεις έναν συναδελφο σου.