Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#1021 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 29 December 2011 - 23:13

Εγώ πάντως είμαι με τη zura.
Θυμίζω ότι και πέρυσι είχε φοβερό ένστικτο http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=473113&postcount=248
Το γράψαμε και πέρυσι, το γράψαμε και φέτος. Δεν το πιστεύετε; Εγώ αν ήμουν δολοφόνος θα την έτρωγα πρώτη-πρώτη.
Δεν είχα σκοπό να πεταχτώ, αλλά αν κατάλαβα καλά πιάστηκαν όλοι οι δολοφόνοι και τα zombie επέστρεψαν;

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#1022 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 29 December 2011 - 23:13

Μονο δεν το χρησιμοποιω. Ολοι μας (7) ξεραμε εξ αρχης οτι η Ζουρα ηξερε οτι ο φαντομ εχει ρολο, οτι η ζουρα το ενα και η ζουρα το αλλο. Επαναλαμβανω, δεν ξερω τι λετε περι skype. Με καποιον τροπο τα ηξερε ολα. Και δεν της επιτιθεμαι, εκεινη επιτιθεται. Εγω μια χαρα περασα, πραγματικα το διασκεδασα αυτο το παιχνιδι και δεν με ενδιαφερει ποιος θα νικησει. Αλλα ναι οπως εχουμε πει, τα pm και τα παρεακια χαλανε το παιχνιδι. anywayz, zura relax mate.

Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 29 December 2011 - 23:33.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1023 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 29 December 2011 - 23:17

Posted Image

Σαλούν το κάναμε!!!! Ηρεμία λίγο!!!

#1024 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 29 December 2011 - 23:18

Μονο δεν το χρησιμοποιω. Ολοι μας (7) ξεραμε εξ αρχης οτι η Ζουρα ηξερε οτι ο φαντομ εχει ρολο, οτι η ζουρα το ενα και η ζουρα το αλλο. Επαναλαμβανω, δεν ξερω τι λετε περι skype. Με καποιον τροπο τα ηξερε ολα. Και δεν της επιτιθεμαι, εκεινη επιτιθεται. Εγω μια χαρα περασα, πραγματικα το διασκεδασα αυτο το παιχνιδι και δεν με ενδιαφερει ποιος θα νικησει. Αλλα ναι οπως εχουμε πει, τα pm και τα παρεακια χαλανε το παιχνιδι. anywayz, zura relax mate.

Είσαι με τα καλά σου? Ποιός σου επιτέθηκε? Εσύ δεν νεκραναστήθηκες για να μας ποστάρεις τα trollface και να αφήσεις υπόνοιες για την Zura? Αν κάποιος φταίει για όλο αυτό αυτός είσαι εσύ και ομολογώ ότι καλά έκανες γιατί έχω ψοφήσει στα γέλια και είμαι σίγουρη και το μισό φόρουμ. Στην υγειά μας :drink:

xbJ3b2w.jpeg

#1025 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 29 December 2011 - 23:21

Ξες κάτι; Δεν θα κάτσω να χαλαστώ μαζί σου.
Ήξερα ότι ο Fandom είχε ρόλο, αλλά είχα 4 επιλογές. Και ναι, δεν σημαίνει κάτι αυτό. Μόνο που γύρισε η μόνο φυσικά να το πει και όχι εσύ. Εσύ κατηγόρησες την Fallen, επειδή μιλάμε. Ναι, την γνωρίζω 7 χρόνια, δεν θα σταματήσω να μιλάω μαζί της εξαιτίας του παιχνιδιού.
Και η mono πού το ήξερε; Αφού το ξέρατε οι 7 μόνο; Είναι σαν να μου λες ότι είναι δολοφόνος.
Με κάποιον τρόπο τα ήξερα όλα; Σου έχω ξαναγράψει. Ούτε την Fallen ούτε τον Aizen ούτε την Tsunade-sama δεν βρήκα. Εσένα και τον Fandom. Ο Kenobi-sensei απλά το επιζητούσε. Κατάλαβέ το.
Και γύρισε το, ότι εγώ σου κάνω επίθεση. Με γεια σου και χαρά σου.
Όπως σας είχε πει ο Fandom, μόνο ότι είχε ρόλο ήξερα. Και γεια χαρά, αν εσύ στην θέση μου δεν θα μπορούσες να βρεις τους δολοφόνους έτσι όπως παίζατε.

#1026 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 December 2011 - 23:25

EDIT: ps2- Kατσε να τελειωσει το παιχνιδι Ζουρα, και θα σου απαντησω σε ολα. Ας σταματησουν τα οφτοπικ εδω για να μη χαλασει το παιχνιδι!

Να σε κάψω Γιάννη να σ αλείψω λάδι ήταν αυτό τώρα? Πρώτα δίνεις ένα post που spoilareis τον ρόλο τουλάχιστον δύο ατόμων και μετά να μην καταστραφεί το παιχνίδι? Θα μας τρελάνεις ρε πίου;:hihi2:

Τα του παιχνιδιού ανήκουν στο thread της γενικής και θα πω την άποψή μου τότε. Ως τότε παρακαλώ
> Μην ποστάρετε άλλο εκτός θέματος και κάντε υπομονή μέχρι τότε.
> Όταν μιλάτε εκτός rp χρησιμοποιείτε τα χρωματιστά πλαγιαστά γραμματάκια. ΝΑΙ είναι σημαντικό και παίζει ρόλο.inb4χέσεμαςεσύκαιταγραμματακιασου

> Ανησύχησα αλλά τελικά άρχισε και σε αυτό το παιχνίδι το τζέρτζελο. Πολλά από τα παραπάνω σχόλια είναι το λιγότερο uncalled for. Γούρι γούρι γιατί Παλέρμο χωρίς σφαξίδι δεν υφίσταται αλλά συγκεντρωθείτε ομαδικώς παρακαλώ. Να μιλάμε στο επόμενο. :P

#1027 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 29 December 2011 - 23:25

Μονο δεν το χρησιμοποιω. Ολοι μας (7) ξεραμε εξ αρχης οτι η Ζουρα ηξερε οτι ο φαντομ εχει ρολο, οτι η ζουρα το ενα και η ζουρα το αλλο.

Ξερεις αν δε μας πεις τι ηταν "το ενα και το άλλο" παραμένει αβασιμο.

Εχω εμπιστοσυνη στο ενστικτο της μεχρι αποδειξεως του εναντίου.
Η ιδια μου το εδειξε και περυσι.

Και ειναι κριμα για εσας να ακυρωνετε τις ιδιες σας τις προσπαθειες.

Οχι οτι εχω παραπονο βεβαια, τυφλα να χει ο φωσκολος.
πα να βαλω ουισκακι.

Εδιτ: Ειρηνη σορρυ δε σε "γραφω" αλλα γραφαμε ταυτοχρονα εχεις δικιο το κοβω, κριμα το balantine's ξεροσφυρι.

Ξαναεντιτ: τελικά υπάρχει θεος και πινει ουισκι...

Edited by Lord Leon, 29 December 2011 - 23:39.

stasou%2520mygdala.jpg

#1028 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 29 December 2011 - 23:27

Just relaying facts here:

Οσο για το skype για τη Zura , τι να πει κανεις;

Επαναλαμβανω, δεν ξερω τι λετε περι skype.

Are you f@cking kidding us woman?

Also, δεν ξέρω γιατί τρελαίνεσαι. Ήθελα να γράψω ένα τεράστιο post αλλά θα περιοριστώ να σχολιάσω αυτά: πειδή εσύ ή μερικοί άνθρωποι στον άμεσο κύκλο γνωριμιών σου μπορεί να έχουν IQ μαρουλιού δεν είναι το ίδιο για όλους. Το γεγονός ότι η κοπέλα σε κατάλαβε φταις εσύ και μόνο εσύ. Το ότι κατάλαβε εμένα φταίει ίσως, λέω ίσως, ότι με ξέρει αρκετά καλά για να καταλάβει ότι έπαιζα διαφορετικά απ'ότι θα έπαιζα αν ήμουν αθώος κι εφόσον ήδη είχα ψήφους είπε να βοηθήσει να πεθάνω. Αν έκανε λάθος well shit it's pnly a game. Δεν τη θυμάμαι να κάνει τίποτα άλλο.

Απ'την άλλη εννοείς ότι ή εγώ ή ο Fandom καθήσαμε και κατινιάζαμε και λέγαμε τους ρόλους του καθενός στους αθώους. Και σε ρωτάω τώρα, γιατί να κάνουμε κάτι τέτοιο? Αν κερδίσουν οι δολοφόνοι κερδίζουμε κι εμείς. Δηλαδή μου λες τώρα ότι δεν πικαρίστικες απλώς επειδή σε ψήφισε και άρχισες να εκτοξεύεις θεωρίες εναντίων της και εμάς? Μπορεί εσύ να μην το θεωρείς εφικτό ο άλλος να είναι και έξυπνος και να έχει καλό ένστικτο αλλά πίστεψέ με, συμβαίνει. Αλλιώς πέρυσι πως είχε βρει τον Lord Leon?

Επίσης, ας δώσουμε το βραβείο καλύτερου παίχτη στον Kaiser please, το αξίζει.

Edit: Και το δεύτερο στον junpei επειδή...botsun! Ξέρει αυτός.

Edit #2: ούτε εγώ σε έγραφα Ειρήνη απλώς ποστάραμε μαζί επίσης. Και να πω εδώ ότι ούτε θυμάμαι εγώ να έχω μάθει από κανέναν απ'τους υπόλοιπους 6 ότι η Zura ξέρει ότι ο Fandom έχει ρόλο και θυμάμαι χαρακτηριστικά να λέω ότι έχει καλό ένστικτο στην υπόλοιπη ομάδα και η υπόλοιπη ομάδα να με γράφει. Ίσως όχι ο Fandom κι ο Kaiser αλλά όλοι οι άλλοι το πέρασαν στο ντούκου. Να στε καλά.

Edited by Fallen_Angel_Itachi, 29 December 2011 - 23:47.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1029 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 29 December 2011 - 23:28

To trollface πηγαινε στην Μονο καταρχην, και οχι στη Ζουρα. Τελος παντων οπως αφησα εγω υπονοιες καλη μου, ετσι αφησες και εσυ για την Ζουρα. Δεν επιτιθεμαι και ουτε θελω να επιμεινω. Αφου εχεις τοσο καλο ενστικο Ζουρα, συγχαρητηρια. ΟΚ? Ας ληξει εδω.

εδιτ: Fallen λεει η Μονο για το Σκυπε και την Ζουρα, και εγω απλα το εκανα quote και ειπα την αποψη μου, τωρα ηταν σκυπε; ηταν μσν; Ηταν οντως ενστικτο; Κανεις δε ξερει. Επισης ρε Ιρι, δεν εχω αφησει κανενα σποιλ για 2 ρολους μιλησα για ατομα που εχουν αποκαλυφθει. Please!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1030 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 29 December 2011 - 23:30

Α μην με μπερδεύετε στις βρωμοδουλειές σας:nanana:

Εμένα μου τα είπε ο Fandom στο msn όταν βγήκε ότι είναι δολοφόνος. Και εγώ ό,τι λέω το λέω για πλάκα, δεν φταίω αν πάτε και καρφώνεστε.

Και πραγματικά εγώ και το έτερο κεφάλι στο τρικέφαλο σώμα μου (για όσους δεν καταλαβαίνουν διαβάστε προηγούμενο ποστ) έχουμε κάνει έξτρα νεφρά από τα γέλια γιατί μαθαίνουμε όσο περνάει η ώρα ότι είμαστε οι μοναδικοί σε αυτό το σκατόνησο που είμαστε τίμιες :hahaha::hahaha::hahaha:

xbJ3b2w.jpeg

#1031 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 29 December 2011 - 23:45

Kudos to Tragic Prince

Posted Image

Μπράβο παιδιά...

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1032 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 30 December 2011 - 00:02

Λοιπον να σταματησει εδω το ολο θεμα. Αν καποιος εχει παραπονα να τα πει σε μενα με pm η στο γενικη συζητηση μετα το τελος του game.

ANTE ΜΗΝ ΤΟ ΛΗΞΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ GAME

#1033 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 30 December 2011 - 14:44

Posts moved από το κυρίως thread του παιχνιδιού.

°•πίΟu-πίΟu•°™, το 'χουμε ήδη πει 100 φορές, αλλά φαίνεται πρέπει να το πούμε και μια επιπλέον φορά ειδικά για σένα: Οι νεκροί δεν μιλάνε εντός game. Ό,τι σχόλιο/υποψία/θεωρία/ξεκατίνιασμα έχεις που θέλεις να μοιραστείς, κράτα το μέχρι το τέλος του παιχνιδιού για να το γράψεις εδώ στη γενική συζήτηση, αφού τελειώσει το παιχνίδι και ξεκλειδωθεί το παρόν thread.

Την επόμενη φορά απλά θα σβήνω posts και δεν πά' να γράψατε την ιστορία της ζωής σας και τα καλύτερα καλαμπούρια.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1034 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 January 2012 - 19:13

Well that was.... easy.:hahaha: Να πω στο σημείο αυτό ότι παρά τα όσα λέει ο αφηγητής, ο Okarin τους έσωσε όλους με το future gadget 6666 "You can(not) die in this motherfucking island" και έζησαν όλοι καλά και εμείς καλύτερα. The end.-

Οκ πετάγανε οι αθώοι βλέπω φέτος. Δηλαδή εφόσον και ο matassos πέτυχε δολοφόνο νομίζω είναι ενδεικτικό το ότι φέτος δεν ήταν η χρονιά τους και ότι ήταν καταδικασμένοι.Νο offense dear :3.

Ντάξει ο vigilante ήταν λίγο rage material αλλά κάπως έπρεπε να εξισσοροπείται η ζυγαριά. XD Τουλάχιστον μας άκουσε στο τέλος.

Από το παιχνίδι ξεχώρισα, την αυτοθυσία της Momoe που χάρη στην απόφασή της να σώσει έναν αθώο οδήγησε στο να φανερωθεί ο Aizen, τον R ο οποίος ήταν πάρα πολύ καλός παίκτης και fun to watch λόγω του ωραίου RP, την βασιλική μας πεταλούδα που μας άφησε νωρίς αλλά δεν τον ήθελε καθόλου, και τον αγαπητό μας ανώμαλο με τα κουταβίσια μάτια για το δούλεμα που του έριχνα - adorable δολοφόνος really - . O Nyanko sensei ήταν για αγκαλίτσες <3. Yπήρχαν πολλά παιδιά που έφυγαν νωρίς και που ήθελα να δω περισσότερο αλλά δεν πειράζει υπάρχει πάντα χρόνος για το επόμενο.

Eυχαριστήθηκα παιχνίδι σε αυτό ως αθώος. :D Ομολογουμένως δεν θα ηθελα να είμαι στη θέση του γιατρού και του vigilante. They had it tough. XD

#1035 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 13 January 2012 - 19:16

Ο ρόλος του γιατρού δεν με δυσκόλεψε καθόλου.
Βασικά παίζει να'ναι ο πιο εύκολος απ'όλους.Το μόνο δύσκολο ήταν να μην καρφωθείς! xD

Posted Image