Από κει και πέρα να πω για τον shinigami94 ότι ήταν ο καλύτερος επιθεωρητής που έχω δει ποτέ μου, καθώς σεβάστηκε το παιχνίδι και τους συμπαίκτες του και δεν πήγε να τους χειραγωγήσει αλλά διακριτικά δημιούργησε ένα ρεύμα και έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Να βοηθήσει τους συμπαίκτες του, χωρίς να τους στερήσει τη χαρά να ανακαλύψουν κάποια πράγματα μόνοι τους.
απλά συμφωνώ απόλυτα αν πάρω όλα τα συγκεκριμένα παιχνίδια που έχουμε παίξει εδώ μέχρι σήμερα ο shinigami είναι ο καλύτερος επιθεωρητής που έχει περάσει.
και η mono η καλύτερη αφηγήτρια με απίστευτη υπομονή με αυτά που άκουγε και με απίστευτες ατάκες ειδικά προς το τέλος.
Καταπληκτική και η Anelis λάτρεψα το rp της, τις ατάκες της. Γενικά την λάτρεψα αυτή την δολοφόνα

Δεν λάτρεψα καθόλου όμως την συμπεριφορά του Aza.
Γενικά ο καθένας ρίχνει ψήφο όπου θέλει, κάνει όσα post μπορεί και θέλει να κάνει. Διαθέτει για το game όσο χρόνο μπορεί να διαθέσει. Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες ειδικά από την στιγμή που ο άλλος ούτε προβλήματα δημιουργεί, ούτε το βαρύ πεπόνι παριστάνει αλλά ούτε και το κυδώνι ειδικά χωρίς λόγο και αιτία (λόγος/αιτία να ξεφύγουμε είναι το rp μας αν αυτό το σηκώνει μέσα).
Απο εκεί και πέρα συμφωνώ και στο ότι πολύ καλή η Zura και ο τρόπος που έπαιξε.
Εγώ δυστυχώς τελικά δεν μπόρεσα να διαθέσω όσο χρόνο ήθελα να διαθέσω και κατέληξα να δολοφονήσω έναν ακόμα αθώο χαραχτήρα (ναι προσωπική αυτοκριτική και γιατί όχι?!) Πάντος υπόσχομαι την επόμενη φορά αν τελικά λάβω μέρος να είμαι πιο συνεπής γιατί ναι πιθανότατα δεν θα με ξεφορτωθείτε έτσι εύκολα

Την επόμενη φορά, θα βάλουμε και έναν χαρακτήρα "ο τρελός του χωριού" ο οποίος θα είναι φανερός και ό,τι ψηφίζει δεν θα μπορεί να το ψηφίζει κανείς άλλος...Έτσι για να το κάνουμε λίγο πιο πικάντικο 
εμένα πειράζει που αυτό δεν με χαλάει καθόλου σαν ιδέα, μήπως τελικά είμαι και πολύ κλινική περίπτωση και να αρχίσω να ανησυχώ ε?μήπως?

Tragic Prince. Ωραία η ιδέα με τις εικόνες btw.
ωραία η ιδέα με τις εικόνες δεν λέω, αρκετά πρωτότυπη και έξυπνη αλλά μήπως ήταν κάπως τελείως πρόκα ειδικά όταν ο Hanzo βγήκε με εικόνα παρόμοιου τύπου και έδεινε τον Sima Yi, μήπως λέω τώρα εγώ μήπως...
Ωραία και η πρότση του matassos. Επίσης καλύτερα να αντικατασταθούν οι επιθεωρητές με κάτι άλλο, δεν ξέρω με τι και δεν έχα κάποια πρόταση, γιατί αυτή η ικανότητά τους να μαθαίνουν ποιος είναι τι δημιουργεί αρκετά προβλήματα.
αν ο επιθεωρητής το παίξει σωστά όπως είπαμε ότι το έπαιξε ο shinigami τότε ούτε προβλήματα υπάρχουν ούτε τίποτα. Γενικά είπαμε όσο ο άλλος δεν το παίζει εγώ τα ξέρω όλα-μόνο εγώ είμαι ο σωστός, τότε πρόβλημα δεν υπάρχει.
Παιδιά δεν είναι δυνατόν να παίζετε έτσι. Η Kai με τη Zura ήταν και οι δύο άψογες, χωρίς να μάθουν από πουθενά παραπεσμένες πληροφορίες....
Also επειδή ο Azathoth έστειλε pms με βρισίδια στον Piscatella όπου ανάμεσα σε όλα τα άλλα έλεγε πως του είχα πει ποιοί είναι δολοφόνοι etc, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι.
ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ.
Ο κακομοίρης ο Piscatellas νόμιζε ότι είμαι αθώα και μου ζήταγε και συμβουλές για το ποιόν να ψηφίσει...καλά έφαγε ένα σοκ όταν πέθανα...it was precious! XD
Για να τελειώνουμε, δεν έχω πρόβλημα με κανέναν σας, ένα παιχνίδι είναι και δεν σκοπεύω να κρίνω κανέναν από αυτό. Απλά γίνονται παρασπονδίες δεύτερη φορά και δεν μου αρέσει.
και τώρα εγώ αν πεταχτώ και πω πως κάποιοι πρέπει να μάθουν να βάζουν την διασκέδαση του συνόλου πάνω από το προσωπικό τους εγωισμό θα γείνω κακιά. Tο παιχνίδι είναι ομαδικό, δεν είναι ατομικό και το νόημα είναι να περάσουμε όλοι καλά και όχι ποιος θα πάρει την ''νίκη''. Στο κάτω κάτω νικητής στο τέλος είναι ακριβώς αυτός που περνάει καλά, το διασκεδάζει πραγματικά και όχι αυτός που βράζει στο καβούκι του είτε επειδή έφυγε νωρίς από το παιχνίδι είτε επειδή δεν πέρασε το δικό του.
το προβλημα ειναι οταν ατομα που γνωριζουν τους χαρακτηρες καρφωνουν ο ενας τον αλλο...
O matassos με νιώθει απόλυτα όμως. Το πρόβλημα δεν είναι ο πεθαμένος δολοφόνος να μιλάει με τους ζωντανούς δολοφόνους, όπως και πρόβλημα δεν είναι ο πεθαμένος επιθεωρητής να μιλάει με τους ζωντανούς επιθεωρητές. Πρόβλημα όμως είπαμε πως είναι όταν άτομα που γνωρίζουν τους χαρακτήρες καρφώνουν ο ένας τον άλλο. Για τα πηγαδάκια τώρα δυστυχώς είναι ξεκάθαρο πως δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε, το μόνο που μπορεί να κάνει ένας πολίτης είναι να το παίξει έξυπνα και να μην ανακατέψει pm msn κτλ γιατί ποτέ δεν ξέρεις απο που θα σου ξεφυτρώσει μια πολίτης αλά δολοφόνα

Και μεταξύ μας αν ο πολίτης θέλει να το παίξει επιθεωρητής από πίσω τα θέλει ο ροζουλής ποπουδάκος του!
Τέλος πάντων επειδή πείρα κάπως φωτιά και ξέφυγα επανέρχομαι.... το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν καλό, πέρασα καλά και από αυτή την άποψη δεν έχω κανένα παράπονο.. Στο επόμενο τώρα που θα ήθελα πολύ να γίνει κάποια στιγμή , δεν θα ήθελα με τίποτα να δω μέσα αντιπαλότητες και ανακατέματα που να προέρχοναι από το προηγούμενο παιχνίδι. Όπως δεν θα ήθελα να δω και χαζοπίσματα του τύπου αυτόν να ψηφίσετε οπωσδήποτε όχι άλλον, εγώ είμαι ο άρχοντας του χωριού κτλ κτλ. Όπως και όταν κάποιος βγαίνει εκτός παιχνιδιού, βγαίνει εκτός παιχνιδιού και τέλος ο ρόλος του τελείωσε. Περιμένει να τελειώσει το παιχνίδι και μετά υπάρχει και η γενική συζήτηση για να εκφράσει-πεί ότι θέλει αλλά και για να ξεκατινιαστεί όσο θέλει

Αυτά τα πολλάαααααα από εμένα

btw δεν έχω κάτσει να διαβάσω όλα τα post μια και μου έχετε πάρει απίστευτη φόρα και δεν σας προλαβαίνω η έρμη η γυναίκα, οπότε αν μου ξέφυγε κάτι μην με παρεξηγήσετε.
Α! και πόπ κόρν κανείς άλλος?!
Edited by d.neko-angel, 04 March 2011 - 18:43.