FFS Babba του είπα τι θα ψήφιζα την στιγμή που ψήφιζα. Τι θες, το ημερήσιο πρόγραμμά μου σε σχέση με εκείνο του Piscatella, του παιχνιδιού και της γάτας σου;@mono
O piscatella, μη έχοντας συμμετέχει πουθενά στο παιχνίδι εμφανίστηκε αρκετά ενημερωμένος για το τι γίνεται σ' αυτό και εντελώς τυχαία έσωσε τον δολοφόνο lord leon ψηφίζοντας έναν αθώο που είχε πολύ σημαντική συμμετοχή στον λιθοβολισμό του kamui την τελευταία στιγμή. Πολύ λογικό να τον ψηφίσουν άνθρωποι που δεν το παρακολούθησαν, αλλά άκυρο να το κάνουν άνθρωποι που εμφανίζονται ενημερωμένοι. Ενημερώθηκε για το παιχνίδι από δολοφόνο, ο οποίος του είπε και ότι θα ψηφίσει frankestein ο ίδιος ο δολοφόνος (όπως παραδέχτηκε), κι εκείνος πήγε και ψήφισε το ίδιο, κάτι που έκρινε τουλάχιστον 3 γύρους στο παιχνίδι. Εκείνον, τον επόμενο με τη moκa που πλέον την είχαν μυριστεί όλοι και αυτόν που έφυγε αυτός. Παραλίγο δε να κρίνει και τον επόμενο και να πάρει και μένα που τον κατηγόρησα. Φαίνεται πως ο δολοφόνος που τον ενημέρωσε ξέχασε να του πει το ρόλο του frankestein στον προηγούμενο γύρο ενάντια στον kamui. Αν ήταν τόσο ενημερωμένος διαβάζοντας τα post, θα έβλεπε και τα επιχειρήματα των άλλων, όχι μόνο την οπτική του δολοφόνου. Πολύ απλά καλά ενημερωμένος αθώος και ανάποδες ψήφοι δεν κολλάνε.
Έπειτα ψήφισε ανάποδα και στον επόμενο γύρο και τράβηξε πάνω του ένα κάρο ψήφους, επηρεάζοντας απίστευτα το παιχνίδι.
Αυτή η αθώα λοιπόν ενημερωτική συζήτηση περί του παιχνιδιού που τον έκανε να ψηφίσει κι αυτός frankestein έκρινε την πορεία και του ίδιου και ολόκληρου του παιχνιδιού για 3 γύρους.
Αν αυτό που έγινε είναι εντός των κανόνων, τότε ο σχετικός κανόνας είναι παντελώς άσκοπος. Είτε το παιχνίδι παίζεται μόνο μέσα στο παιχνίδι, είτε παντού.
Αν τον είχεενημερώσει εντός παιχνιδιού, που προβλέπεται, θα ξέραμε όλοι τι και πως και θα την πεφταμε στην anelis νωρίτερα.
Θα γίνω γραφική άλλα όσο και να χτυπάς τα ποδαράκια σου στο πάτωμα ωσάν μικρό moe tsundere loli απλά δεν ισχύουν αυτά που λες.
Απλά προσπαθείς είτε να βγάλεις εμένα κλέφτρα είτε τον Piscatella ηλίθιο και τίποτα και κανένα επιχείρημα και απόδειξη δεν θα σου αλλάξει γνώμη μέχρι να επιβεβαιωθείς για κάποιο από τα δύο.
Ε οκ πίστευε ό,τι θες από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να βλέπω τα λόγια μου να πηγαίνουν στον βρόντο.