Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#676 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 04 March 2011 - 17:02

@mono
O piscatella, μη έχοντας συμμετέχει πουθενά στο παιχνίδι εμφανίστηκε αρκετά ενημερωμένος για το τι γίνεται σ' αυτό και εντελώς τυχαία έσωσε τον δολοφόνο lord leon ψηφίζοντας έναν αθώο που είχε πολύ σημαντική συμμετοχή στον λιθοβολισμό του kamui την τελευταία στιγμή. Πολύ λογικό να τον ψηφίσουν άνθρωποι που δεν το παρακολούθησαν, αλλά άκυρο να το κάνουν άνθρωποι που εμφανίζονται ενημερωμένοι. Ενημερώθηκε για το παιχνίδι από δολοφόνο, ο οποίος του είπε και ότι θα ψηφίσει frankestein ο ίδιος ο δολοφόνος (όπως παραδέχτηκε), κι εκείνος πήγε και ψήφισε το ίδιο, κάτι που έκρινε τουλάχιστον 3 γύρους στο παιχνίδι. Εκείνον, τον επόμενο με τη moκa που πλέον την είχαν μυριστεί όλοι και αυτόν που έφυγε αυτός. Παραλίγο δε να κρίνει και τον επόμενο και να πάρει και μένα που τον κατηγόρησα. Φαίνεται πως ο δολοφόνος που τον ενημέρωσε ξέχασε να του πει το ρόλο του frankestein στον προηγούμενο γύρο ενάντια στον kamui. Αν ήταν τόσο ενημερωμένος διαβάζοντας τα post, θα έβλεπε και τα επιχειρήματα των άλλων, όχι μόνο την οπτική του δολοφόνου. Πολύ απλά καλά ενημερωμένος αθώος και ανάποδες ψήφοι δεν κολλάνε.
Έπειτα ψήφισε ανάποδα και στον επόμενο γύρο και τράβηξε πάνω του ένα κάρο ψήφους, επηρεάζοντας απίστευτα το παιχνίδι.
Αυτή η αθώα λοιπόν ενημερωτική συζήτηση περί του παιχνιδιού που τον έκανε να ψηφίσει κι αυτός frankestein έκρινε την πορεία και του ίδιου και ολόκληρου του παιχνιδιού για 3 γύρους.
Αν αυτό που έγινε είναι εντός των κανόνων, τότε ο σχετικός κανόνας είναι παντελώς άσκοπος. Είτε το παιχνίδι παίζεται μόνο μέσα στο παιχνίδι, είτε παντού.
Αν τον είχεενημερώσει εντός παιχνιδιού, που προβλέπεται, θα ξέραμε όλοι τι και πως και θα την πεφταμε στην anelis νωρίτερα :D.

FFS Babba του είπα τι θα ψήφιζα την στιγμή που ψήφιζα. Τι θες, το ημερήσιο πρόγραμμά μου σε σχέση με εκείνο του Piscatella, του παιχνιδιού και της γάτας σου;

Θα γίνω γραφική άλλα όσο και να χτυπάς τα ποδαράκια σου στο πάτωμα ωσάν μικρό moe tsundere loli απλά δεν ισχύουν αυτά που λες.
Απλά προσπαθείς είτε να βγάλεις εμένα κλέφτρα είτε τον Piscatella ηλίθιο και τίποτα και κανένα επιχείρημα και απόδειξη δεν θα σου αλλάξει γνώμη μέχρι να επιβεβαιωθείς για κάποιο από τα δύο.
Ε οκ πίστευε ό,τι θες από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να βλέπω τα λόγια μου να πηγαίνουν στον βρόντο.
:hero:

Posted Image

#677 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 04 March 2011 - 17:05

Kamui δεν έχω λόγια. Όχι μόνο τα αποκάλυψες όλα στον αδερφό σου όπως λες αλλά αργότερα σύμφωνα πάλι με τα δικά σου λεγόμενα ο Ηanzo τα αποκάλυψε και σε τρίτους. Και έρχεσαι πρώτος πρώτος και καμαρωτός να μας πεις ότι κάποιοι για σένα σου χάλασαν το παιχνίδι επειδή δεν έπαιζαν με rp. Και το επιχείρημά σου είναι ότι αφού ο Hanzo είχε βγει από το παιχνίδι δεν πειράζει να αποκαλύψει πράγματα που δεν θα έπρεπε με κανέναν τρόπο να ξέρει σε τρίτους και σε άτομα που ακόμη έπαιζαν. Μααααλιστα....

:bahhh: This isn't getting us anywhere...
Εγω σας επισημανω πως ειπα στον Hanzo να μην πει ή υπονοησει τιποτα σε κανεναν.
Στο κατω κατω, δεν του εδειξα μερικους επειδη το ηθελα, αλλα επειδη τους ειχε ηδη ωγει και δεν ειχε νοημα να κρυβομαι πισω απο το δακτυλο μου.
Στο κατω κατω, εγω εστω και μετα το θανατο μου, συνεχισα να ειμαι και να επικοινωνω με τους δολοφονους, εχοντας μαλιστα πει πως ο Hanzo ξερει για μερικους.
Τοτε βεβαια δε μας ενοιαζε και πολυ, καθως ειχε σταματησει να ασχολειται με το παιχνιδι
Τωρα το με ποιους μιλησε και τι ειπε, δεν το γνωριζω εγω, και δεν ειναι δικο μου θεμα.

Περισσοτερο δικιο απ' ολους εχουν ο Tragic Prince και ο Night Wizard Seal.
Δηλαδη ποση ιντρικα παιζει να πεχτηκε πισω απο τα ματια σας?
Ειναι αναγκη το καθε post και η καθε κατηγορια να εχει τοσο ιδιαιτερο νοημα?
Εδω καποιοι σε καποια φαση αρχισαν να ασχολουνται με την πρωτη μου ψηφο, που ηταν καθαρα για τη φαση και το rp.

Δεν εχει νοημα να το ξεψηριζουμε περεταιρω.
Ας αποδεκτουμε ολοι τα λαθη μας και ας προσδοκησουμε για ενα καλυτερο και πιο δικαιο παιχνιδι στο μελλον.

O6rrvsU.jpg

#678 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 04 March 2011 - 17:06

Προτεινω στο επομενο, να ραψουμε τα στοματα οσων συμετεχουν και να τους κοψουμε τα χερια για να ειμαστε σιγουροι πως δε θα μιλανε με τους φιλους τους για το game εξω απ αυτο

Το 'ξερα ότι ήσουν kinky....

qzMHWHd.png

#679 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 04 March 2011 - 17:07

Προτεινω στο επομενο, να ραψουμε τα στοματα οσων συμετεχουν και να τους κοψουμε τα χερια για να ειμαστε σιγουροι πως δε θα μιλανε με τους φιλους τους για το game εξω απ αυτο

:hahaha:

οσο για την ιδεα του μπαν απο το παιχνιδι την θεωρω ψιλοτραβηγμενη

εδιτ

FFS Babba του είπα τι θα ψήφιζα την στιγμή που ψήφιζα. Τι θες, το ημερήσιο πρόγραμμά μου σε σχέση με εκείνο του Piscatella, του παιχνιδιού και της γάτας σου;

Θα γίνω γραφική άλλα όσο και να χτυπάς τα ποδαράκια σου στο πάτωμα ωσάν μικρό moe tsundere loli απλά δεν ισχύουν αυτά που λες.
Απλά προσπαθείς είτε να βγάλεις εμένα κλέφτρα είτε τον Piscatella ηλίθιο και τίποτα και κανένα επιχείρημα και απόδειξη δεν θα σου αλλάξει γνώμη μέχρι να επιβεβαιωθείς για κάποιο από τα δύο.
Ε οκ πίστευε ό,τι θες από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να βλέπω τα λόγια μου να πηγαίνουν στον βρόντο.
:hero:

ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩ :hahaha:

#680 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 04 March 2011 - 17:10

The fuck. Πολλα ποστ.

Να πω 2 πραγματα.

Kamui - Hanzo απαραδεκτοι. Μ'αρεσει που ρε συ Kamui υποστηριζεις τον αδερφο σου που ηταν νεκρος και εξακολουθουσε να ψιψιρυζει πραγματα. seriously...

Babba μαλλον ειναι δυσκολο να κτλβεις του κανονες ε? Τα πραγματα ειναι απλα. ΜΠΟΡΕΙΣ να μιλησεις εκτος παιχνιδιου. Να πεις τις θεωρειες σου απλα και ομορφα σαν πολιτης. Να μην δειξεις την ταυτοτητα σου ομως. Να ΜΗΝ επιμενεις σε κατι διοτι δειχνεις την ταυτοτητα σου εμμεσα.
Δεν ξερεις ποσο δυσκολο ειναι να μην μιλας για το παιχνιδι εκτος παιχνιδιου. Εδω εγω στους φιλους μου και στον αδερφο μου μιλουσα γι αυτο χωρις καν να εχουν σχεση με anime και anime.gr. Οχι οτι μ'ακουγανε αλλα οκ :unlucky:

+1 στο να μοιραζοντε πρωτα οι ρολοι και μετα να γινετε η αφηγηση.

edit: Να δωσω συγχαρητηρια στην Mono, στον Babba, στις αδερφες Kazura,στην Frankenstain καιστην iri γτ ηταν πραγματικα πολυ καλοι στο ψαξιμο. Επισης στην Anelis - night wizard seal για το απαιχτο RP...

Edited by didimakia, 04 March 2011 - 17:16.

2bbd14fc.jpg

#681 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 04 March 2011 - 17:12

Τα πραγματα ειναι απλα. ΜΠΟΡΕΙΣ να μιλησεις εκτος παιχνιδιου. Να πεις τις θεωρειες σου απλα και ομορφα σαν πολιτης. Να μην δειξεις την ταυτοτητα σου ομως. Να ΜΗΝ επιμενεις σε κατι διοτι δειχνεις την ταυτοτητα σου εμμεσα.

Μαντεψε ποιος σε ειχε παρει χαμπαρι οταν του μιλησες στο msn για το game :hehehe:

#682 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 04 March 2011 - 17:19

το ίδιο ισχύει για το θέμα του hanzo και το αν κάρφωσε τίποτα σε εμενα. συμφωνώ ανελις πως κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι είπες με τον πισκατελλα η τι δεν είπες, μονο εσύ και αυτός το ξέρετε. γιατί όλοι εδώ μέσα όμως έχετε καταλήξει ότι ξέρετε τι είπα εγώ με τον hanzo?

και ξαναρωτάω, γιατί αν μίλαγα με τον hanzo και άκουγα αυτά που μου έλεγε τα έκανα τελείως πατάτα με 2 άτομα νομίζοντας πως είναι δολοφόνοι ενώ αυτός διαφωνούσε?

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#683 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 March 2011 - 17:21

Εμένα πάντως ο Hanzo με pm μου είπε ότι σου μίλησε. Από την αρχή κιόλας. Αν σου μίλησε στην αρχή, γιατί να μην σου μίλησε και μετά ?

xbJ3b2w.jpeg

#684 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 04 March 2011 - 17:21

Κοίταξε, έζησα έντονα το game και μου τη σπάει να λέμε θα παίξουμε το παιχνίδι μέσα στο topic του και όχι έξω και να βλέπω ότι λίγο πολύ όλοι το έγραψαν κανονικά, οι περισσότεροι ηθελημένα. Ακόμα κι από την έκφραση κάποιου που ξέρεις καλά μπορείς να καταλάβεις αν λέει ψέμματα ή όχι, οπότε την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσω ως επιχείρημα on the game το "υποψιάζομαι ότι τα έχουν πει σε μυστικά δωμάτια κι ο ένας έχει καταλάβει την ταυτότητα του άλλου" φαντάζομαι δε θα με επιπλήξει πάλι κανείς γι' αυτό, σωστά;

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#685 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 04 March 2011 - 17:24

συμφωνώ ανελις πως κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι είπες με τον πισκατελλα η τι δεν είπες, μονο εσύ και αυτός το ξέρετε. γιατί όλοι εδώ μέσα όμως έχετε καταλήξει ότι ξέρετε τι είπα εγώ με τον hanzo?

Αzathoth εγώ δεν είπα κάτι παραπάνω πέραν των logs με τον Kamui όπου λέει ότι ο Hanzo σου επιβεβαίωσε τις ήδη υπάρχουσές σου υποψίες. Και αυτό μου φαίνεται πάρα πολύ άσχημο, ειδικά σε σχέση με το ποστ σου. Από εκεί και πέρα δεν βλέπω να σε έχω κατηγορήσει για κάτι άλλο χωρίς αποδείξεις όπως έκανες εσύ.

Posted Image

#686 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 04 March 2011 - 17:32

κεννυ πιστευω εβαλες ανετα 2 κιλα με τα νατσος σου :hahaha:

Πίστεψέ με, συνεχίζω να τρώω.

Όσο κι αν μισώ το ίδιο το παιχνίδι (υπό την έννοια "δε μου κάνει κέφι να συμμετέχω"), άλλο τόσο λατρεύω το dorama που διαδραματίζεται σ' αυτό το thread. Do go on.

Ευτυχώς δεν βάζω κιλά με τίποτα (I love my metabolism).

Edit: Α, ξέχασα να πω, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ MONO, που έδειξε Ιώβεια υπομονή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#687 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 04 March 2011 - 17:34

@Βabba ειμαι 90% σιγουρος οτι οι τοιχοι του δωματιου σου ειναι απο πανω μεχρι κατω γεματοι post it με σημειωσεις για το game καθως και οτι ξοδεψες απειρο χρονο πανω απο την αριθμομηχανη σου και μια αγια γραφη προσπαθώντας να βρεις τα κρυμενα μυνηματα για το ποιος ειναι δολοφονος προσθετωντας τα γραμματα και τις λεξεις απο καθε post που γινοταν με βαση την αριθμοσοφια

#688 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 04 March 2011 - 17:34

Πίστεψέ με, συνεχίζω να τρώω.

Όσο κι αν μισώ το ίδιο το παιχνίδι (υπό την έννοια "δε μου κάνει κέφι να συμμετέχω"), άλλο τόσο λατρεύω το dorama που διαδραματίζεται σ' αυτό το thread. Do go on.

well me too, εχω καταναλωσει υπεραρκετες σοκολατες τις τελευταιες βδομαδες, λιγο οι πανελληνιες, λιγο το παιχνιδι :hihi2:

anyways θυμαμαι ειχα παιξει το μια νυχτα στο μουσειο με κατι φιλους και ειχαμε και "πο*τανα" μεσα, θυματε κανεις τι χαρακτηρας ειναι? γιατι δεν βαζουμε μια στο επομενο? :hihi2:

#689 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 04 March 2011 - 17:35

I effing hate you...!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#690 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 04 March 2011 - 17:39

μα δεν ηπα ποτε πως δεν μίλησα με τον hanzo (και αν φάνηκε κάτι τέτοιο τότε ζητω συγγνώμη, μάλλον το έγραψα περίεργα or smth) είπα πως δεν βρήκα ούτε την ανελις ούτε τον lord leon μέσο του hanzo.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.