btw καμουι οσο και σιγουρος να ειναι για τους δολοφονους απο τα ποστ καποιος ποτε δεν μπορει να ειναι 100%, μονο αν το μαθει απο τον αφηγητη, οπωτε δεν καταλαβαινω γιατι του το πες ασχετως τι πιστευε..
Ρε παιδια...
Σταματηστε να ασχολειστε με αυτο το πραγμα συνεχως.
Παραδεχομαι οτι εκανα μερικα λαθη που δε σκοπευω να επαναλαβω, αλλα οτι και να εγινε με τον αδερφο μου δεν επιρεασε σημαντικα το παιχνιδι.
Οπως βλεπετε, δεν ενδιαφεροταν τοσο οσο νομιζετε και μαλλον εκανα λαθος που ειπα οτι κινουσε τα νηματα.Απο κει και περα, ειναι δικο σας θεμα το αν θα τον κρατησετε στο παιχνιδι ή οχι, εγω θα ξαναπαιξω ετσι κι αλλιως.
Και απο μενα σας βεβαιω απο τωρα να μου εχετε απολυτη εμπιστοσυνη.
Για μενα ειναι πανω απ' ολα σημαντικο να λεω την αληθεια και να τηρω τους κανονες.
Απλα οι συνθηκες δεν με ευνοησαν την πρωτη μου φορα.
Hanzo, καιρος ηταν να δηξεις και εσυ τα πραγματικα σου πιστευω και δημοσιως.
Εδω κοντεψαν να τα βαλουν με μενα μερικοι...

Επίσης εντυπωσιαζομαι απο το ποση ηδονη μπορει να προσφερει να ψαρευεις τον 16χρονο αδερφο σου με το να τον κανεις να σε λυπαται.
Ελεος.Σταματα επιτελους να με παρουσιαζεις ως το κακομοιρο θυμα που τρεχει πισω απο τον αδερφουλη του για κατανοηση.
Με τον Hanzo απλα καναμε χαλαρη κουβεντουλα πανω στο παιχνιδι.
Εξαλλου, απο τη στιγμη που πεθανα, τι μου απαγορευει να μιλαω με το νεκρο αδερφο μου?
Αυτος απ' οτι ειπε τελικα δεν προδωσε κανεναν.
Απλα ηθελε να τη φερει στην Αnelis.
Εγω ημουν με το μερος σας οσον αφορα τις επιλογες και ηθελα να νικησουμε.
Κι εγω σε ενα σημειο τσαντιστηκα με τη συμπεριφορα του αδερφου μου (οτι ειπε τωρα μου τα ελεγε τις προαλες και μου την εδωσε), αλλα απ' οτι φενεται δεν επηρεασε τοσο το πραγματικο παιχνιδι.
Εξαλλου, τα λογια σας δεν ηταν τοσο bullet-proof οσο νομιζετε.
Δεν είναι λάθος να μιλάνε οι νεκροί δολοφόνοι μεταξύ τους εφόσον κι αν μόνο ο νεκρός δε βοηθάει τον ζωντανό στην επιλογή του για το ποιον θα σκοτώσει.
Εμενα δε μου επισημανε ποτε κανεις κατι τετοιο.
Εγω παραδεχομαι οτι συμβουλευα μερικες φορες τους δολοφονους μετα το θανατο μου, αλλα αμα ειναι εκτος των αορατων κανονων σας, δε θα το ξανακανω
Edited by Kamui, 04 March 2011 - 19:37.