Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#721 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 04 March 2011 - 19:28

btw καμουι οσο και σιγουρος να ειναι για τους δολοφονους απο τα ποστ καποιος ποτε δεν μπορει να ειναι 100%, μονο αν το μαθει απο τον αφηγητη, οπωτε δεν καταλαβαινω γιατι του το πες ασχετως τι πιστευε..

Ρε παιδια...
Σταματηστε να ασχολειστε με αυτο το πραγμα συνεχως.
Παραδεχομαι οτι εκανα μερικα λαθη που δε σκοπευω να επαναλαβω, αλλα οτι και να εγινε με τον αδερφο μου δεν επιρεασε σημαντικα το παιχνιδι.
Οπως βλεπετε, δεν ενδιαφεροταν τοσο οσο νομιζετε και μαλλον εκανα λαθος που ειπα οτι κινουσε τα νηματα.Απο κει και περα, ειναι δικο σας θεμα το αν θα τον κρατησετε στο παιχνιδι ή οχι, εγω θα ξαναπαιξω ετσι κι αλλιως.
Και απο μενα σας βεβαιω απο τωρα να μου εχετε απολυτη εμπιστοσυνη.
Για μενα ειναι πανω απ' ολα σημαντικο να λεω την αληθεια και να τηρω τους κανονες.
Απλα οι συνθηκες δεν με ευνοησαν την πρωτη μου φορα.

Hanzo, καιρος ηταν να δηξεις και εσυ τα πραγματικα σου πιστευω και δημοσιως.

Εδω κοντεψαν να τα βαλουν με μενα μερικοι...:wet2:

Επίσης εντυπωσιαζομαι απο το ποση ηδονη μπορει να προσφερει να ψαρευεις τον 16χρονο αδερφο σου με το να τον κανεις να σε λυπαται.

Ελεος.Σταματα επιτελους να με παρουσιαζεις ως το κακομοιρο θυμα που τρεχει πισω απο τον αδερφουλη του για κατανοηση.
Με τον Hanzo απλα καναμε χαλαρη κουβεντουλα πανω στο παιχνιδι.
Εξαλλου, απο τη στιγμη που πεθανα, τι μου απαγορευει να μιλαω με το νεκρο αδερφο μου?
Αυτος απ' οτι ειπε τελικα δεν προδωσε κανεναν.
Απλα ηθελε να τη φερει στην Αnelis.
Εγω ημουν με το μερος σας οσον αφορα τις επιλογες και ηθελα να νικησουμε.
Κι εγω σε ενα σημειο τσαντιστηκα με τη συμπεριφορα του αδερφου μου (οτι ειπε τωρα μου τα ελεγε τις προαλες και μου την εδωσε), αλλα απ' οτι φενεται δεν επηρεασε τοσο το πραγματικο παιχνιδι.
Εξαλλου, τα λογια σας δεν ηταν τοσο bullet-proof οσο νομιζετε.

Δεν είναι λάθος να μιλάνε οι νεκροί δολοφόνοι μεταξύ τους εφόσον κι αν μόνο ο νεκρός δε βοηθάει τον ζωντανό στην επιλογή του για το ποιον θα σκοτώσει.

Εμενα δε μου επισημανε ποτε κανεις κατι τετοιο.
Εγω παραδεχομαι οτι συμβουλευα μερικες φορες τους δολοφονους μετα το θανατο μου, αλλα αμα ειναι εκτος των αορατων κανονων σας, δε θα το ξανακανω

Edited by Kamui, 04 March 2011 - 19:37.

O6rrvsU.jpg

#722 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 04 March 2011 - 19:29

Αγάπες μου, χαλαρώστε! Ειλικρινά είστε ο ένας στο λαιμό του άλλου μερικοί...

Κι εμένα με ενοχλεί όσο κανέναν να βλέπω πράγματα να γίνονται ενώ είναι εκτός κανόνων κι αν κι εγώ η ίδια παρασύρομαι καμιά φορά τότε φροντίζω να σκάω αλλά εσείς έχετε τρελαθεί. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Είναι λάθος να επηρρεάζεις ενώ έχεις πεθάνει άλλους παίκτες.
Δεν είναι λάθος να μιλάς με άλλους παίκτες αφού έχεις πεθάνει εφόσον μιλάτε για κάτι άσχετο ή για πράγματα που έχουν ήδη συμβεί χωρίς όμως να τους επισημαίνεις πράγματα που θα τους βοηθήσουν.
Δεν είναι λάθος να μιλάνε οι νεκροί δολοφόνοι μεταξύ τους εφόσον κι αν μόνο ο νεκρός δε βοηθάει τον ζωντανό στην επιλογή του για το ποιον θα σκοτώσει.
Είναι λάθος οι νεκροί επιθεωρητές να λένε σε κάποιο τις υποψίες τους που είναι ακόμα στο παιχνίδι.
Είναι λάθος να λέμε τι είμαστε όταν είμαστε ζωντανοί εκτός κι αν το λέμε σε νεκρό που δε θα το πει.
Δεν είναι λάθος να λέμε τις θεωρίες μας σε άλλους νεκρούς που δε θα το πουνε σε κανέναν άλλον.

Εντάξει? Ηρεμήσατε? Δηλαδή με την ίδια λογική η Zura και η Kai θα έπρεπε να μας είχαν πνίξει στα υποννοούμενα κάτι που δεν το κάνανε και παίξανε πάρα πολύ καλά.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#723 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 04 March 2011 - 19:32

Επισης οσο και να "κλεψεις", παντα καταληγει το αποτελεσμα ανεξαρτητο απο το τι εκανες. Το μονο που πετυχαινεις κατα βαση ειναι να τσαντιζεις καποιους, και μαλλον για αυτο παιζεις.

ολα και ολα, το τελος του προηγουμενου παιχνιδιου αυτος και εγω το ειχαμε καθορισει :hihi2:

#724 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 04 March 2011 - 19:36

Και κατι ακομα που παρελειψα να πω πριν. Στα ανιμε υπαρχουν απειροι χαρακτηρες που ειναι κακοι μεγαλομανεις προσβλητικοι κτλ. Το να μαζεψουμε καμια δεκαρια τετοιους και να βγαζουμε τα σωψυχα μας προσβαλλοντας τους παντες επειδη δεν κανουν οτι θελουμε, δε λεγεται RP αλλα group therapy, και αποτυχημενο κιολας for all that is worth. καμια φαντασια, καμια προσπαθεια, απλως μια ευκαιρια να παραβουμε τους κανονες του φορουμ. και να χαλαμε και το χαβαλε του παιχνιδιου για ολους τους αλλους εκτος απο εμας. Το οτι δεν ειναι "παρανομο" δε σημαινει οτι ειναι και ωραιο.

Ειχα και γω τετοιο ρολο (κατα το ημιση) οπως και αλλοι και αν μη τι αλλο νομιζω οτι ειναι σχετικα σαφης η διαχωριστικη γραμμη του χαβαλε και του παραθυρακιου για να σπας νομιμα τους κανονες του φορουμ. to whom it may concern.

@Kamui

η γνωση σχεδον ολων τον ταυτοτητων απο την αρχη του παιχνιδιου απο μενα και τον Prince

Μετα παλι δεν μου αρεσαν τα ποστ της Piscatella-Anelis οποτε αποφασισα να φυγουν απο το παιχνιδι xD

Μαν δεν τα ειπα εγω αυτά, ο αδερφος σου τα είπε, και αυτος σε εκθετει, όχι εγω. ειναι οι απαντησεις στις αποριες σου αν μιλησαν τι ηξερε κτλ. μην τα βαζεις μαζι μου.
Εγω σου ειπα απο την αρχη τι θα γινει, και πηγες και το εκανες.

και μεχρι στιγμης δεν εχω πει τιποτα απο οσα μου ειπες εσυ, η αλλοι οφ γκεημ. Γιατι θεωρω οτι και μονο απο τα φανερα μπορει ο καθενας να καταλαβει τι εγινε.

Η αυτο, η να πα να γινουν μεντιουμ τα παιδια να τα κονομησουνε, τι πανε και τρωνε τα νιατα τους στα παλιοφορα:smart:

Edited by Lord Leon, 04 March 2011 - 19:47.

stasou%2520mygdala.jpg

#725 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 04 March 2011 - 19:37

λοιπόν έχουμε πόπ κόρν με γεύση βανίλια, σοκολάτα, καραμέλα, έχουμε και με γεύση barbeque μην ξεχνιόμαστε
ΕΛΑΑΑΑΑΑ κόσμε να πάρεις :P
Μα ειλικρινά τώρα ρε Hanzo για πόσο κυδώνια κοινός μ@κ@κες μας περνάς, δλδ έλεος τα επιχειρήματα σου σκοτώνουν ταύρο στην ανηφόρα αλλά και στην κατηφόρα μην σου πω.
Τέλος αυτό που είπα και νωρίτερα

Tο παιχνίδι είναι ομαδικό, δεν είναι ατομικό και το νόημα είναι να περάσουμε όλοι καλά και όχι ποιος θα πάρει την ''νίκη''. Στο κάτω κάτω νικητής στο τέλος είναι ακριβώς αυτός που περνάει καλά, το διασκεδάζει πραγματικά και όχι αυτός που βράζει στο καβούκι του είτε επειδή έφυγε νωρίς από το παιχνίδι είτε επειδή δεν πέρασε το δικό του.

Όποιος θέλει να βάζει τον εγωισμό του και την αποκλειστικά προσωπική του διασκέδαση πάνω από τους άλλους και το ομαδικό παιχνίδι, το κουβαδάκι του και σε άλλη εξωτική παραλία.
Και θα γείνω και κακιά υπερβολική και ότι άλλο θέλετε να με φανταστείτε ελεύθερα καμάρια μου
λοιπόν θα συμφωνήσω με κάτι που πείρε το μάτι μου παραπάνω, κόκκινη κάρτα και αποκλεισμός τουλάχιστον από το επόμενο παιχνίδι σε όσους δεν νιώθουν και δεν ξέρουν από ομαδικότητα. Υπερβολικό πολύ ναι είναι το ξέρω, αλλά ίσως τελικά να χρειάζεται ως μέθοθος αναμόρφωσης :P

@Babba ηρέμησε παιδί μου εδώ και ώρες μου έχεις πάρει πιο πολύ φωτιά από ότι έχω πάρει εγώ από την στιγμή που είδα το post του Hanzo :thatsit: Για αυτό ακριβώς και δεν πρόκειται να γείνω ποτέ αφηγήτρια στην θέση της mono, δεν έχω την υπομονή
δεν αντέχω τέτοια χτυπήματα με κάνουν και σουγχίζομαι και μετά δεν κρατιέμαι.

τι εννοεις?

δεν ξέρω ίσως να είμαι λίγο λίγο ψιλοπερίεργη σε αυτό αλλά τουλάχιστον για εμένα μόλις είδα την συγκεκριμένη εικονίτσα που έβαλε ο Hanzo εντάξι ήταν παρόμοια με αυτές που είχες βάλει και εσύ οπότε και επί τόπου είχα καταλάβει ότι εσύ και ο Hanzo 100% συνεργαζόσασταν. Μετά είχαμε και το γεγονός που ο Hanzo τα τίναξε τα πέταλα και μάθαμε ότι ήταν επιθεωρητής οπότε και άμεσος ήταν φανερό ότι και εσύ ήσουν επιθεωρητής. H γνώμη μου είναι πως ψιλοκαρφωθήκατε :smokingg:

Edited by d.neko-angel, 04 March 2011 - 19:43.

rrmr.png

#726 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 04 March 2011 - 19:41

δεν ξέρω ίσως να είμαι λίγο λίγο ψιλοπερίεργη σε αυτό αλλά τουλάχιστον για εμένα μόλις είδα την συγκεκριμένη εικονίτσα που έβαλε ο Hanzo εντάξι ήταν παρόμοια με αυτές που είχες βάλει και εσύ οπόοτε και επί τόπου είχα καταλάβει ότι εσύ και ο Hanzo 100% συνεργαζόσασταν. Μετά είχαμε και το γεγονός που ο Hanzo τα τίναξε τα πέταλα και μάθαμε ότι ήταν επιθεωρητής οπότε και άμεσος ήταν φανερό ότι και εσύ ήσουν επιθεωρητής. H γνώμη μου είναι πως ψιλοκαρφωθήκατε :smokingg:

λολ οχι απλως ειναι χαρακτηρες απο την ιδια σειρα και βολευε το generator. δεν ειχα ιδεα οτι θα το χρησημοποιουσε κι ο hanzo μεχρι που ειδα το ποστ του (αν και οφειλω να παραδεχτω πως ηταν μια ευχαριστη εκπληξη που εβαλε κι αυτος εικονιτσα με τον χοντρο)

Επισης ηταν κορυφαιο που ο χοντρος εφυγε απο τον 1ο γυρο. Ο θανατος στον 1ο γυρο ήταν το καλυτερο rp που θα μπορουσε να γινει :P

#727 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 04 March 2011 - 19:45

Και κατι ακομα που παρελειψα να πω πριν. Στα ανιμε υπαρχουν απειροι χαρακτηρες που ειναι κακοι μεγαλομανεις προσβλητικοι κτλ. Το να μαζεψουμε καμια δεκαρια τετοιους και να βγαζουμε τα σωψυχα μας προσβαλλοντας τους παντες επειδη δεν κανουν οτι θελουμε, δε λεγεται RP αλλα group therapy, και αποτυχημενο κιολας for all that is worth.

That......
Τεσπα παιδιά ηρεμήστε.......ενα παιχνίδι ήταν και τελίωσε.... Το τι μαλ@κια έκανε ο καθένας, ανήκει στο παρελθόν..... Ηρεμήστε και γυρίστε στα Troll cave σας :sigh2:

v4kFmx.png

#728 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 04 March 2011 - 19:47

λολ οχι απλως ειναι χαρακτηρες απο την ιδια σειρα και βολευε το generator. δεν ειχα ιδεα οτι θα το χρησημοποιουσε κι ο hanzo μεχρι που ειδα το ποστ του (αν και οφειλω να παραδεχτω πως ηταν μια ευχαριστη εκπληξη που εβαλε κι αυτος εικονιτσα με τον χοντρο)

Επισης ηταν κορυφαιο που ο χοντρος εφυγε απο τον 1ο γυρο. Ο θανατος στον 1ο γυρο ήταν το καλυτερο rp που θα μπορουσε να γινει :P

αχα μάλιστα i see... εγώ όπως εξήγησα αλλιώς πήγα και το είδα. Καλά αν ήμουν δολοφόνος από την συγκεκριμένη εικόνα και μόνο θα ήμουν τόσο πεπεισμένη ότι ήσουν και εσύ επιθεωρητής που θα είχα κάνει τα πάντα για να πείσω τους συναδέλφους δολοφόνους να σε βγάλουμε εκτός. Δεν έχει να λέει :hiding_something:

rrmr.png

#729 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 March 2011 - 19:55

Μeanwhile in mono's appartment...

Posted Image

:hihi2:

Χαρά στην ψυχραιμία της για άλλη μια φορά, και στην υπομονή της για την διοργάνωση του παιχνιδιού.

Μετά από όλη αυτήν την συζήτηση πιστεύω πως έπρεπε να το ξαναπώ.

#730 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 04 March 2011 - 19:57

βασικα, σκέφτεται γιατι δεν άφησε πάλι τον Tenshi να είναι αφηγητής..

Αλλα ναι συμφωνω με την Iri, η μονο ηταν τελεια στο ρόλο της.

#731 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 March 2011 - 20:00

^Τί έπαθες καλέ εσύ και λες καλή κουβέντα? Αυτό το uber cute σετάκι σας έχει ξεγελάσει όλους μου φαίνεται :kakaka:

Πάντως δεν ξέρω αν έχετε δει τη φαλακρή τραγουδίστρια του Ιονέσκο, ένα εκπληκτικό δείγμα του θεάτρου του παραλόγου, αλλά εγώ ανέβασα σήμερα τη φαλακρή game master!

xbJ3b2w.jpeg

#732 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 04 March 2011 - 20:01

Απλα ηθελε να τη φερει στην Αnelis.

Γιατί καλέ, τι έφταιξα εγώ και με έχετε άχτι; :nanana:

Hanzo αναρωτιόμουν αν θα πόσταρες σήμερα ή αύριο να μας πεις πόσο υπεράνω των κανόνων είσαι και ότι το έκανες για την πλάκα σου γιατί γουστάρεις το νταβαντούρι κτλ. Πόνταρα στο αύριο, dammit! >.<
Ειδικά εκεί με τα δήθεν κυνικά σχόλια με τις δόσεις ειρωνικής αποδόμησης πέθανα στο γέλιο.

Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί σε αυτό το υπεράνω όλων που θες να περάσεις πρέπει να φτύνεις στον κόπο της Mono, τι φταίει η κοπέλα βρε; Χάρη μας έκανε ουσιαστικά, και σε εμάς που θέλαμε να παίξουμε, και σε εσένα που ήθελες να τρολλάρεις.

Αν κάτι είναι "ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ" τότε είναι η αδιαφορία σου για τον κόπο της Μαρίας.
Τα άλλα οκ, πάνε κ έρχονται.

Posted Image

#733 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 04 March 2011 - 20:07

βασικα, σκέφτεται γιατι δεν άφησε πάλι τον Tenshi να είναι αφηγητής..

Αλλα ναι συμφωνω με την Iri, η μονο ηταν τελεια στο ρόλο της.

Την είχα προειδοποιήσει για το τι θα περάσει! :P

+1 για το λαστ ποστ τις Ιριστέλλας.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#734 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 04 March 2011 - 20:21

Γιατί ο υποφαινόμενος μ@λακας πιστεύει στις δεύτερες ευκαιρίες και όταν βγήκε στην κλήρωση επιθεωρητής δεν ήθελα να του στερήσω το δικαίωμα να κάνει μια καινούρια αρχή.

πλέον στα άπαντα του φόρουμ θα αναφέρεσαι ως Μονο η Χαριτοδωτούσα, μεγάλη η χάρη σου...
:D

#735 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 04 March 2011 - 20:29

Μαρία = Mono?

v4kFmx.png