Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Posted 04 March 2011 - 17:41
@Anelis, ισχύει ή δεν ισχύει ότι την απόφαση για τη δολοφονία μου την πήρες εσύ ΑΦΟΥ ΠΕΘΑΝΕΣ τσακ μπαμ σε μια ωρίτσα και χωρίς καν να ρωτήσεις και τους δύο ζωντανούς δολοφόνους, οι οποίοι είχαν διαφορετική άποψη;
Είναι αυτό εντός των κανόνων; Έτσι για να ξέρω δηλαδή, που μου λέτε παραμύθια ότι δεν μιλούσατε κιόλας οι νεκροί με τους ζωντανούς δολοφόνους...
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 04 March 2011 - 17:45
Το ιδιο ακριβως μου ειπε μια υπερβαρη φιλη μου οταν της ειπα κατι σαν αυτο του Kenny.I effing hate you...!
Well, you can hate me too, now.

μα δεν ηπα ποτε πως δεν μίλησα με τον hanzo (και αν φάνηκε κάτι τέτοιο τότε ζητω συγγνώμη, μάλλον το έγραψα περίεργα or smth) είπα πως δεν βρήκα ούτε την ανελις ούτε τον lord leon μέσο του hanzo.
Ισως και να λες αληθεια.
Οπως ειπα και προηγουμενως, δεν ειναι δικο μου θεμα το τι καταλαβε ο Azathoth απο τα λογια του Hanzo.
Εξαλλου εδν παρακολουθησα καμια εκριβη συζητηση για να ξερω, απλα ηρθαν καποια πραγματα στην αντιλυψη μου καποια στιγμη ακριβως πριν πεθανει ο Azathoth.
Eγω ποτε δεν υποστηριξα τον αδερφο μου, απλως σας λεω οτι δεν εχει νοημα να πεφτετε ολοι πανω του λες και ειναι ο μονος.
Και εμενα με ενοχλησε λιγο η συμπεριφορα του σε ενα σημειο, αλλα πο οτι φανηκε δεν επιρεασε το παιχνιδι ιδιαιτερα.
Αμα θεωρειτε εμενα απαραδεκτο για κατι, απλα σας ζητω συγγνωμη.
Οντως εκανα μερικα λαθη επειδη επαιζα πρωτη φορα, αλλα οπως ειπα και προηγουμενως, την επομενη φορα θα προσπαθησω να μην προδωσω τιποτα και σε κανεναν.
Posted 04 March 2011 - 17:50
Οταν λεμε οτι δε θα μιλας για το παιχνιδι βασικα δεν εννουμε σχολια του τυπου "ωραιο ρπ μπραβο ανελις εχω κλασει πομολα απο το γελιο που εχεις πετσωσει οτι εχει ποδια ασχετως αν αναπνεει η οχι" αλλα το "εσυ ποιος πιστευεις οτι ειναι ο δολοφονος" οπου ουσιαστικα εκει γινεται δευτερο παιχνιδι εκτος παιχνιδιου. Σαφες πιστευω.
το οτι οι δολοφονοι εξαρχης γνωριζονται και μιλανε μεταξυ τους, κανει τα πραγματα λιγο πιο ανετα και δεν νομιζω οτι ειναι κακο να συνεχισει να υπαρχει επικοινωνια, αρκει
να μην μπουκαρει ο νεκρος στις συνδιασκεψεις και να λεει την αποψη του αν δεν του ζητηθει
και να μην "ψηφιζει"
Το οποιο και εγω και ο καμουι, όσο ημουν μεσα και ξερω, το τηρησαμε, και ειμαι σιγουρος οτι το ιδιο καναν και οι υπολοιποι τρεις.
φλυαρια περι παιχνιδιου
από εδώ και περα, να πω τα εξεις που παρατηρησα και τι προτασεις εχω για το παιχνιδι.
1)να μη γινεται σε περιοδους εξεταστικης η πανελληνιων, για προφανεις πιστευω λογους.
2) να ανακοινωνεται οσο γινεται πιο νωρις ποτε ακριβως ληγει η μερα, διοτι παρατηρησα οτι τη μερα που ειχε μαζικες αυτοκτονιες, η μονο ειχε μεν πει οτι θα ληξει το απογευμα, αλλα ειχε ξαναβγει στις 3+ και ειχε πει οτι θα ληξει στις πεντε. καταλβαινω φυσικα οτι δεν ειναι παντα ευκολο αυτο, εχουμε και ζωες να ζησουμε

3) μια προταση που μαλλον τα συνδιαζει ολα ειναι η εξης
αφου βγει την πρωτη μερα και κανει ο GM την αφηγηση, να παιζει ενας γυρος χωρις σκοτωμους οπου ολοι θα δηλωνουν τι ειναι και τι εκανα την ωρα του φονου. Simple effective και θα βοηθησει παρα πολλους που ζοριζονται λιγο παραπανω με το ολο θεμα του RP.
4) Επειδη ειναι οντως κουρατικο απο την αλλη 32 ατομα σε καθε γυρο να κανουν τουλαχιστον ενα σεντονι, ισως θα ηταν καλυτερα να βαλουμε ενα μικροτερο αριθμο max συμμετεχοντων, και να κανουμε πιο συχνα παιχνιδια οπου προτεραιοτητα θα εχουν οσοι δεν επαιξαν στο προηγουμενο κτλ.
Αν αφησουμε ομως τον αριθμο ελυθερο, πρεπει να πουμε απο τι αριθμο και πανω να προσθετουμε δολοφονους, και ποσους. Και ισως καναν επιθεωρητη. Περα απο πιο δικαιη αναλογια δινεται και σε περισσοτερους η αυκαιρια να δοκιμασουν νεους ρολους - εκτος αν λεγονται Χανζο και Ανελις

5) Α, ναι. Επιμενω για μπαν για κανα δυο παιχνιδια σε αζα και χανζο, οχι απο βιτσιο, αλλα για επιβεβαιωση των κανονων. Καλως η κακως κανονας σημαινει να προβλεπεται και κατι σε περιπτωση που δεν γινει. Μπορει να μην ειναι οι μονοι με φαουλ, αλλα συνολικα ειναι οι μονοι που πρεπει να γινουν παραδειγμα για τους υπολοιπους, πιστευω.
Καλη η ζουγκλα και η αναρχια δε λεω, αλλα ειμαστε μονο μια χουφτα αυτοι που θα φχαριστηθουμε το παιχνιδι ακομα και αν ειναι lawless.
Αυτα και πα να φαω. αμνιαμνιαμνιαμνιαμ
Edited by Lord Leon, 04 March 2011 - 17:55.
@Anelis, ισχύει ή δεν ισχύει ότι την απόφαση για τη δολοφονία μου την πήρες εσύ ΑΦΟΥ ΠΕΘΑΝΕΣ τσακ μπαμ σε μια ωρίτσα και χωρίς καν να ρωτήσεις και τους δύο ζωντανούς δολοφόνους, οι οποίοι είχαν διαφορετική άποψη;
Wait what?
Μια χαρα το συζητησαμε το θεμα με την Anelis. Να πω την αληθεια με την Kai δεν μιλησα αλλα υπεθεσα οτι το εκανε η Anelis. Γενικα με την Kai δεν μιλησα ουτε μια φορα αλλα οκ XD
Να δωσω και συγχαρητηρια στον εαυτο μου που ενω συνηθως ειμαι attention whore, ζοριστικα πολυ να μεινω εκτος radar

Χτυπά τα ποδαράκια του στο πάτωμα ωσάν μικρό moe tsundere loli και φωνάζει:
Είναι αυτό εντός των κανόνων; Έτσι για να ξέρω δηλαδή, που μου λέτε παραμύθια ότι δεν μιλούσατε κιόλας οι νεκροί με τους ζωντανούς δολοφόνους...
Όχι αυτό δεν ισχύει, στο βεβαιώνω εγώ.
Neeeeeeeeeext
The Tragic Prince σε ευχαριστώ εγώ προσωπικά που είσαι το ζωντανό μου prozac...Θέλω να βγεις σε χάπι να σε καταπίνω όλη μέρα!
That was wrong on SO many levels

Posted 04 March 2011 - 17:55
Ελα... παρεδεξου το... το Ouija board κατω απ το γραφειο το χεις κρυμμενο.
Posted 04 March 2011 - 17:58
Η anelis αγαπητέ μου είχε ψοφήσει. Τι ακριβώς συζητήσατε; Για το ποιον πρέπει να βγάλεις εσύ και η kai, συζητήσατε με μια νεκρή δολοφόνο και αποφασίσατε μεταξύ σας χωρίς να συνεννοηθείτε πρώτα οι ζωντανοί; Που εν τέλει δεν το κάνατε κιόλας; Η Anelis έλεγε πριν όταν είπα ότι κακώς μίλησε με τον kamui ότι οι νεκροί δολοφόνοι δεν συνεννοηθήκανε με τους ζωντανούς... Το έκανε και με σένα λοιπόν...Wait what?
Μια χαρα το συζητησαμε το θεμα με την Anelis. Να πω την αληθεια με την Kai δεν μιλησα αλλα υπεθεσα οτι το εκανε η Anelis. Γενικα με την Kai δεν μιλησα ουτε μια φορα αλλα οκ XD
Να δωσω και συγχαρητηρια στον εαυτο μου που ενω συνηθως ειμαι attention whore, ζοριστικα πολυ να μεινω εκτος radar
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 04 March 2011 - 18:00
Πέρσυ πχ το παιχνίδι το ευχαριστήθηκα λίγους γύρους αφότου πέθανα που τα αναλύαμε με τον Prince
wow, έκανα serious post εδώ...
Posted 04 March 2011 - 18:02
Γιατί, μα γιατί ανακαλύπτεις πράγματα που δεν υπάρχουν!
Λοιπόν. Εκείνη τη μέρα η Anelis είχε έρθει σπίτι μου. Της είπα ότι την πεθάνανε και μετά μίλησα ΕΓΩ με τον didimakia στο msn και τον ρώτησα ποιόν να βγάλω και μου είπε τον Babba. Και τον έβγαλα. Η anelis ήταν δίπλα μου και πήγε σπίτι της μια ώρα μετά!
Ορίστε ευχαριστήθηκες που έμαθες το πρόγραμμα μας?
Σε παρακαλώ να σταματήσει αυτός ο παραλογισμός εδώ.
Posted 04 March 2011 - 18:03
pic or it didnt happenAx Babba μου έχεις κάνει το συκώτι καλοκαιρινό!
Γιατί, μα γιατί ανακαλύπτεις πράγματα που δεν υπάρχουν!
Λοιπόν. Εκείνη τη μέρα η Anelis είχε έρθει σπίτι μου. Της είπα ότι την πεθάνανε και μετά μίλησα ΕΓΩ με τον didimakia στο msn και τον ρώτησα ποιόν να βγάλω και μου είπε τον Babba. Και τον έβγαλα. Η anelis ήταν δίπλα μου και πήγε σπίτι της μια ώρα μετά!
Ορίστε ευχαριστήθηκες που έμαθες το πρόγραμμα μας?
Σε παρακαλώ να σταματήσει αυτός ο παραλογισμός εδώ.
Posted 04 March 2011 - 18:12
1. mono είσαι θεός ήλιος καλοκαιρινός...
ΠΟΛΛΑ συγχαρητήρια που κράτησες το παιχνίδι σε άψογο επίπεδο από την πλευρά σου...
μακάρι να σε ακολουθούσαν κ οι παίκτες
2. Αν κάποιος ΔΕ θέλει να συμμετέχει σε off game συζητήσεις για το παιχνίδι μπορεί... Και ιδιαίτερα αν η κουβέντα γίνει μέσω ΠΜ... απλά ΔΕΝ απαντάς... ή απλά λες ότι η προσπάθεια κουβέντας είναι εκτός κανόνων κ το κόβεις.
Δλδ. όσο καιρό δεν παίζουμε δε μιλάτε για τίποτα; και σας πιάνει μόλις αρχίσει το παιχνίδι να τα πείτε όλα; Εμένα μου φαίνεται φάουλ όσο δεν πάει...
3. Αζα μάλλον δεν κατάλαβες γιατί έφαγες το μπαν πριν λίγο καιρό. Και ας πούμε τώρα τη γλυτώνεις λόγο "rp" [φαφάρια rp αλλά λέμε τώρα] ΑΛΛΑ αν ισχύει αυτό για τα υβριστικά ΠΜ και αποκαλυφθεί τότε μάλλον χαιρετάς μία κ καλή και δε θα σε σώσει καμία πάπια αυτή τη φορά...
ΤΕΛΟΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ Κ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΡΙ ΤΟΥΤΟΥ.
4. babba μετρίασε κ εσύ τους χαρακτηρισμούς...
5. Κάποιοι φαίνεται ότι παίζουν μόνο για την πάρτη τους ή για να χαλάνε το παιχνίδι των υπολοίπων. Καλό θα είναι να αραιώνουν κ να αφήνουν να παίζουν όσοι γουστάρουν το όλο concept.
6. Υπάρχουν έξτρα ρόλοι γι αυτά τα παιχνίδια που μπορεί να το "εκτοξεύσουν" αν τους κατανοήσουμε και τους βάλουμε μέσα.
Όποιος γουστάρει διαβάζει κ το ξαμασυζητάμε
http://en.wikipedia.org/wiki/Mafia_(party_game)
http://www.wikihow.com/Play-Mafia
http://www.giantitp.com/forums/showthread.php?t=169067
δε θέλω να αναφερθώ ξεχωριστά σε παίκτες, θεωρώ ότι γενικά από κάποια στιγμή κ μετά έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι και συγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος...
Posted 04 March 2011 - 18:13
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ?

Posted 04 March 2011 - 18:26

Τώρα για το παιχνίδι:
1)@Anelis: ΤΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!
Με κοίταξες στα μάτια και μου είπες ψέμματα, ΨΕΜΜΑΤΑ!!!!!
ΨΕΜΜΑΤΑ!!!
Μου τη χρωστούσε βέβαια, απο τις επικότερες IRL παρτίδες The Resistance (έτσι για να κάνω και τον έξυπνο με boardgame namedropping) που της το είχα κάνει 2 φορές συνεχόμενα

2)@Babba: απαξιώ είσαι άξιος της μοίρας σου. Απλά στα παιχνίδια μίλα όπως θα μίλαγες στην κανονική σου ζωή, αυτό το ανεγκέφαλος ήταν totally uncalled for. Τώρα που τελείωσε το παιχνίδι, απαιτώ μια συγγνώμη.
3)@mods προσέχτε τον Azathoth μου έστειλε κάποια pms τα οποία ήταν 100% harassment, και εντάξει εγώ έχω την ηλικία και την internet-ική εμπειρία να γελάσω με αυτά που μου έγραφε (όποιος θέλει μπορώ να του τα στείλω να γελάμε μαζί) και να καταλάβω ότι το πρόβλημα το έχει ο harasser και όχι ο harassed, αλλά άμα είχε πέσει πάνω σε κάποιον άλλο ίσως να του είχε δημιουργήσει πρόβλημα. Καλό θα ήταν να μην αφήνετε τέτοια άτομα να κυκλοφορούν σε PG-13 fora.