Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#646 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 04 March 2011 - 15:42

Παντως, συμφωνα με τα λεγομενα της mono, ο Hanzo δεν κανε και τιποτα το πραγματικα παρανομο.
Απλα αφου ειπε πεθανει, ειπε πως ηταν σιγουρος για μια δολοφονα που ειχε δει παρανομα.
Επομενως, αυτο δεν εχει να κανει με το αν ηταν επιθεωρητης ή οχι.
Απλα δεν ειχε λογο να πει ψεματα στον Azathoth, καθως ειχε ηδη πεθανει και η ταυτοτητα του ειχε αποκαλυφθει.
Ειναι σωστο που επιτρεπετε καποιος να πει ψεματα στον αλλον, αλλα οταν ενας επιθεωρητης εχει ψοφησει και αποκαλυφθει, ολοι θα εμπιστευονταν τα λογια του.

Επίσης ποιοι με ποιούς είανι αδέλφια γιατί έχω μπερδευτει....

Πληροφοριακα, εγω με τον Hanzo και η Zura με την Kai.

Ειμαι σιγουρος πως αυτη η πληροφορια θα εχει ηδη γινει ninja'd.:hihi2:

O6rrvsU.jpg

#647 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 04 March 2011 - 15:46

@matassos να τον αγνοήσεις, δεν είναι δύσκολο. Ή ακόμα καλύτερα, να το γράψεις στο παιχνίδι. o τάδε μου έστειλε μήνυμα με θεωρίες, να το screenshot, mono please αυτοκτόνησέ τον γιατί σπάει τους κανόνες.

απο τη στιγμη που το μηνυμα ξεπερνα καποια ορια μπορεις να το κανεις αυτο, οταν ομως ειναι απλος σχολιασμος του παιχνιδιου ποιος ο λογος?
και γω μιλησα με την ανελις κανα 2 γυρους αλλα δεν επηρεασαμε ο ενας τον αλλον
και πιστευω το ιδιο εκανε η ανελις και με τον μαστανγκ, θα το επαιξε οσο καλα μπορουσε για να μη φανερωθει σαν δολοφονος
anyway οτι εγινε εγινε ειναι δευτερη φορα που παθαινουμε τα ιδια και φυσικα δεν υπαρχει τροπος να το σταματησουμε αμα ξαναγινει (αφου πολοι γνωριζονται προσωπικα οχι μονο σαν nicknames στο ανιμε.γρ)
αν εχεις κανενα πες τον :canthelp: το μονο που μπορουμε να κανουμε ιεναι να το προλαβουμε, τονιζοντας το απο την αρχη και σταματοντας να κοιταζουμε το game τοσο ανταγωνιστικα

#648 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 04 March 2011 - 15:48

@καμουι : really? (

v4kFmx.png

#649 VampireGirlization

VampireGirlization

VampireGirlization

• Members
  • 64 posts

Posted 04 March 2011 - 15:49

αχ τι ωραιο που ειναι το παιχνιδι...
Posted Image
The Dream Has Ended....

#650 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 04 March 2011 - 15:49

ήταν

v4kFmx.png

#651 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 04 March 2011 - 15:50

και θα είναι.
αμήν.

Posted Image

#652 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 04 March 2011 - 15:52

Παιδιά πάντως γίνεται να σταματήσει λίγο όλη αυτή η διαμάχη??

Εχω Μάθημα σε λίγο και θα την χάσω! Αμα είναι ξαναρχίζετε μετά τις 7!

v4kFmx.png

#653 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 04 March 2011 - 15:57

και θα είναι.
αμήν.

Αμήν. Επίσης σας έχω πει ότι μου αρέσει αυτή η διακριτική ειρωνία που βλέπω? :hehehe:

Αλλά να πω πως κι εγώ νομίζω ότι όσοι δώσανε πκηροφορίες εκτός παιχνιδιού σε άτομα που ξέρανε ότι θα μιλήσουνε κάνανε γκάφα.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#654 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 March 2011 - 16:00

αχ τι ωραιο που ειναι το παιχνιδι...

Κοπέλα μου είσαι θεά :nod:

Δεν ειρωνεύομαι! Το ποστ σου με πέταξε στο πάτωμα από τα γέλια :hahaha:

xbJ3b2w.jpeg

#655 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 04 March 2011 - 16:01

@matassos Να κάνεις σχολιασμό του παιχνιδιού ΕΝΤΟΣ του παιχνιδιού. Πόσο δύσκολο είναι; Πείτε τα ανοιχτά να τα ακούσουμε όλοι. Εκτός παιχνιδιού μιλήστε για τον καιρό. Μιλήστε αφού ψοφήσετε ΚΑΙ οι δύο. Δεν κρατάει τόσο πολύ το παιχνίδι, έλεος. Άντε να δεχτώ να πείτε κάτι δευτερεύον σε κοινή θέα σε ένα vm (που για μένα μαχαίρι και αυτό), αλλά σε προσωπικές συνομιλίες και να ρωτάς και να απαντάς τι θα ψηφίσεις; Και μάλιστα να είσαι και δολοφόνος; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Ακριβώς λόγω αυτής της ανεκτικότητας τα είπαν ο hanzo με τον kamui και με τον azaroth και έγινε ότι έγινε. Ακριβώς λόγω αυτής της ανοχής όσο περνάει η ώρα ανακαλύπτουμε ότι η anelis μίλαγε με χίλιους δύο για το παιχνίδι χωρίς να λένε κάτι σημαντικό.. Απλώς ποιον θα ψηφίσουν και κάνα 2 σχολιάκια για το παιχνίδι... Φανερά κύριοι, να ξέρουμε ότι ο piscatella μίλαγε εκτός παιχνιδιού με την anelis και κατέληγε να διασώζει δολοφόνους τελευταία στιγμή και να ψηφίζει ανάποδα... Το έγραψα και εντός game πόσο ενημερωμένος μου φάνηκε αν και δεν ασχολείτο πολύ και αποδείχθηκε ότι πράγματι τον πληροφορούσε δολοφόνος.
http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=474245&postcount=339

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#656 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 04 March 2011 - 16:08

Είσαι με τα καλά σου ρε Babba ή θες να μας τρελάνεις;
Σχολιασμοί του τύπου "αν ναι μλκια αυτό το παίξιμο του τάδε τελικά" ΔΕΝ έχουν να κάνουν με το παιχνίδι. Αν πεις στον άλλον, έλα να σου πω, είμαι δολοφόνος ψήφισε τον τάδε, τότε αυτό ΕΧΕΙ να κάνει με το παιχνίδι και το χαλάει.
Αλλά αφού σου βγήκε η όρεξη σταύρωσέ με. Πες ότι εγώ έκλεβα, ότι είμαι απαράδεκτη, και όλα επειδή δεν μπορείς να κατανοήσεις τα προφανή.

Το θέμα είναι ότι ό,τι και να είσαι, αν σε ρωτήσει κάποιος εκτός παιχνιδιού πρέπει να πεις αθώος, ή να το υπονοήσεις. Για να μην χαλάσεις το παιχνίδι.

Posted Image

#657 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 04 March 2011 - 16:10

wowowwowow'

δεν πρόκειται να σχολιάσω τίποτα εκτος από αυτό, ούτος η άλλος έπαιξα με τον τρόπο που θεώρησα ευχάριστο και όσα βρισίδια έριξα τα έριξα εντός παιχνιδιού (τίποτα με άλλο χρώμα) σε αντίθεση με κάποιους. το αν αυτό με έκανε αντιπαθητικό η όχι είναι άλλο θέμα. θα σχολιάσω μονο ένα πράγμα και ένα μονο. πρέπει να με θεωρείτε πολύ ηλίθιο για να πιστεύετε πως κάθε φορα που είμαι σίγουρος για κάποιον πρέπει να μου το έχει πει ο hanzo. η νταντά μου είναι ο hanzo? δηλαδή όταν προσπαθούσα να κάνω όλους να ψηφίσουνε τον lawrd leon πάλι ο hanzo μου το είχε πει? η και για τον chuck για τον οποιο ήμουν το ίδιο σχεδόν σίγουρος όσο για την ανελις, μου το είχε πει ο hanzo? η μήπως για την και που σχεδόν μέχρι το τέλος πίστευα πως είναι επιθεωρήτρια και μόλις χθες έμαθα από τον hanzo πως ήξερε πως είναι δολοφονα? ανελις, από ένα σημείο και μετά σε ψυλλιάστηκα, tell it a ηθική, η πες το όπως θες, αλλα με κάθε post σου και γινόμουν πιο σίγουρος πως είσαι δολοφόνος, όσο σίγουρος μπορεί να είναι ένας πολίτης. το ότι ηπα πως ΞΈΡΩ πως είσαι εσύ ήτανε θεωρητικά RP.

Eπισης kudos στον azathoth που εκει που εκανε κοιλιά το παιχνίδι για μας έξω, μας ξανάναψε το ενδιαφέρον και φάγαμε αρκετα ποπ κορν εκείνο το βράδυ.
Πρέπει να παίζει σε κάθε παιχνίδι.
Να τα λέμε και αυτά.

that was my intention :D αλλα sorry το disappoint you, και τον λίγο κόσμο που το διασκέδασε σαν εμάς, δεν νομίζω να ξαναπάρω μέρος (yay! no more azathoth to break our balls :D)

/ajax out

EDIT: sorry ρε "ανελις" αλλα κάνει bam πως επηρέασες τον "πισκατελλα" ώστε να βοηθήσει το παιχνίδι σου. απορώ πως έχεις την τσίπα να λες πως εγώ επηρεάστηκα από κάποιον ενώ απλά πίστευα πως είσαι δολοφόνος και να μην παραδέχεσαι ότι το παιχνίδι άλλαξε τροπή με το πως επηρέασες τον "πισκατελλα", είτε λέγοντας του την αλήθεια είτε παίζοντας το πολίτης.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#658 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 March 2011 - 16:12

Ρε Babba και εσύ μίλησες με τον Kenny και τον Tenshi! Μην τρελαίνεσαι!

Οι κανόνες δεν απαγορεύουν να μιλάνε άτομα εκτός παιχνιδιού όταν πχ έχουν πάει για καφέ, αυτό άλλωστε θα ήταν ανεδαφικό. Για τελευταία φορά γιατί σιχάθηκα να λέω το ίδιο πράγμα εκατό φορές. Δεν μπορεί κάποιος να αποκαλύψει πράγματα που γνωρίζει προκειμένου να ελένξει το παιχνίδι! Αυτό λένε οι κανόνες.

xbJ3b2w.jpeg

#659 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 04 March 2011 - 16:14

@ anelis Δολοφόνος να ενημερώνει για τα τεκταινόμενα αθώο κι έπειτα να τον ενημερώνει για το τι θα ψηφίσει ο ίδιος όπως έγραψες ότι έκανες με τον piscatella θεωρείς ότι δεν έχουν να κάνουν με το παιχνίδι; Να κάτσει να διαβάσει τα post, όχι να ρωτάει εσένα. Έπρεπε τουλάχιστον να τον συνετίσεις αν έκανε το λάθος να σε ρωτήσει, αντί να του κάνεις το χατήρι.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#660 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 04 March 2011 - 16:17

παντως εγω ειχα καταλαβει τον babba απ την αρχη οτι ηταν αθωος. Εχω την εντυπωση οτι ειχε την ιδια ιδεα με μενα. Να κοιταει κατα τη διαρκεια τηε φασης της νυχτας στο who's online ποιος κανει private messaging.. Τον ειχα πετυχει πολλες φορες στο who's online μπαινοντας κι εγω στο who's online και τον παραδεχομουν. :hihi2:
Επισης για καποιο λογο συνεδεσα την μετατροπη του didimakia σε κρυφο μελος με το οτι κληρωθηκε δολοφονος. Δεν ηθελα να το αναφερω βεβαια ως επιχειρημα γι αυτο δεν τον ψηφιζα.

Δεν ξερω μπορει να κανω λαθος για ολα αυτα αλλα ετσι το σκεφτηκα.:P

2po6sfa_jpg.gif