Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Posted 04 March 2011 - 14:40
μα εσυ ησουν δολοφονΑ λογικο μου ακουγετε xD, anyway thxΧαχαχαχα
Βρε τον Shinigami τον είχαμε καταλάβει από την πρώτη φορά που ψήφισε την Kai 3-4εις γύρους πιο πριν.....:hahaha:
The game wouldn't be the same without you όμως...

-___-Την επόμενη φορά, θα βάλουμε και έναν χαρακτήρα "ο τρελός του χωριού" ο οποίος θα είναι φανερός και ό,τι ψηφίζει δεν θα μπορεί να το ψηφίζει κανείς άλλος...Έτσι για να το κάνουμε λίγο πιο πικάντικο
![]()
Όχι τίποτα άλλο, μην παραπονιέται και ο matassos ότι δεν παίρνει ρόλο
και μου αρεσει που πιστευες οτι θα με βγαλουν μεταΜα ναι, μετα το rage μου στον 2ο γυρο ημουν σιγουρος 95% οτι θα φυγω. Αλλα τι να κανω κι εγω μ αυτα που εβλεπα. Ποσο να αντεξω (αν και για να πω την αληθεια θα θελα να κανα λιγο ακομα rp με την Erika)

η αληθεια ηταν οτι και εγω το ανεφερα αυτο, συγνωμη αλλα πιστευω οτι στον πρωτο γυρο να γραφουμε τετοια κατεβατα (αντι για τους τελευταιους) μου φενοταν λιγο ακραιο, ποσο μαλον για εμας τους αθωους που επρεπε να παρατηρουμε περισοτερο συμπεριφορες,Παρόλαυτα σε κάποια φάση τα είχα πάρει που δε θυμάμαι ποιος ήταν που μίλησε για σεντόνια κι ότι δεν θα έπρεπε να γράφουμε πολλά ή να κάνουμε πολύ rp. Και συμφώνησα με τον Sponis που είπε πολύ απλώς ότι παιχνίδι παίζουμε κι αυτό είμαι μέρος του παιχνιδιού, ίσως και το σημαντικότερο εφόον, παιδες, στο κάτω κάτω ντεντέκτιβ δεν είμαστε κι όπως έλεγε και η Kai ούτε παράσημο θα πάρουμε αν βρούμε ποιος το έκανε εφόσον δεν είχαμε πραγματικά στοιχεία και όλα έχουν να κάνουν με το πόσο καλά ο ένας ξέρει τον άλλον. Και ναι, εν τέλη και με την παρατηρητικότητα αλλά σε μια φάση χαλάστηκα απ'αυτήν τη μανία "να βρεθούν οι δολοφόνοι και ξερό ψωμί". Αν είναι δυνατόν.
Παρόλαυτα, με το που είπα ότι δε με νοιάζει και εγώ θα παίξω όπως νομίζω ότι αρμόζει στο παιχνίδι τότε το απόλαυσα πολύ περισσότερο αλλά θα μπορύσαμε να ήμαστε όλοι λίγο πιο χαλαροί...λέω τώρα...
Όμως μου άρεσε αρκετά για πρώτη φορά κι αν φροντίσουμε όλοι να μην επαναληφθούν μερικά πράγματα τότε δε βλέπω λόγο να μην ξαναπαίξουμε φέτος -κι ο matassos νομίζω προτείνει μια καλή ημερομηνία-.
anyway αν σε πειραξε τοσο το περνω πισω

παντος για το roleplay διαφωνω, ειναι μεν σημαντικο μερος του παιχνιδιου αλλα οχι κατι αναγκαστικο, αν καποιος δεν εχει ορεξη ή βαριεται ή βιαζετε ειναι πολυ λογικο να μην κανει roleplay
και ναι παραδεχομαι οτι ητανε χαζομαρα που ξεκινησαμε διαφωνιες μεσα στη μεση του παιχνιδιου και σορυ δε θα επαναληφθει τουλαχιστον απο μεριας μου

οσο για την ιδεα προσθηκης νεου χαρακτηρα ή κανονων:
δεν μου αρεσει ο καινουργιος χαρακτηρας που λετε, ειναι πολυ περιοριστικος, καλο ειναι το παιχνιδι να εχει οση ελευθερια γινετε
αντιθετα προσταση μου ειναι να υπαρχει ενας δημοσιογραφος ο οποιος σε καθε γυρο να περνει συνεντευξη απο 2-3 ατομα για το τι εκανε εκεινη τη νυχτα (παντα νυχτα πεθαινει καποιος xD) ουτος ωστε να επαρχει επιχειρηματολογια
επισις θα μπορουσε ο εκφωνητης στα αρχικα πραγματα που βρισκονται στον τοπο του εγκληματος να δινει κατι σχετικο με τους δολοφονους (οχι πολυ προφανες φυσικα) ή να μην υπαρχουν επιθεωρητες (αντε ενας το πολυ) και καθε νυχτα να μας δινετε ενα στοιχειο
Posted 04 March 2011 - 14:44
Ποιος να σε βγαλει? οι δολοφονοι που ειχαν συμφερον αν εμενεs στο game, η οι πολιτες που καλαταβαν οτι εισαι αθωος λόγο αφελειας και δεν ξανασχοληθικαν? ΧΔ (εκτος απο τον didimakia που σε ψηφισε στον 3ο γυρο και εκανε μπαμ οτι ειναι δολοφονος μ αυτο το post)και μου αρεσει που πιστευες οτι θα με βγαλουν μετα
Edited by The Tragic Prince, 04 March 2011 - 14:50.
Posted 04 March 2011 - 14:44
----------------------------------------------
30τόσοι χαρακτήρες από την anime//gr town συμμετέχουν στην πρώτη κρουαζιέρα του "The Death Boat", με καπετάνιο τον μαυροφορεμένο θεό του θανάτου Kurosaki Ichigo.
Όμως, καθώς το Death Boat βρίσκεται αγκυροβολημένο στο εξωτικό νησί για ένα βραδινό πάρτι στην παραλία που κράτησε μέχρι το ξημέρωμα, οι πρώτες ακτίνες φωτός αποκαλύπτουν μια συνταρακτική αλήθεια. Τα μέλη του πληρώματος εντοπίζονται στον πάτο της θάλασσας κι ο Ichigo κείτεται δίπλα στο κατεστραμμένο πηδάλιο δολοφονημένος, σε μια μικρή κόκκινη λίμνη από λιωμένο παγωτό φράουλα. Επιπροσθέτως, η μαγική ενέργεια του "Νησιού των Mangaka" έχει μπλοκάρει τις μαγικές δυνάμεις όλων των anime χαρακτήρων και δεν υπάρχει τρόπος να φύγουν ή να επικοινωνήσουν με τον έξω κόσμο.
Μια φήμη κυκλοφορεί έντονα ανάμεσα στους εγκλωβισμένους. Υπαίτιοι είναι 6 δολοφόνοι, πληρωμένοι από αντίπαλο πλειοκτήτη του ιδιοκτήτη του σκάφους, οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους το τσαντάκι του sport billy για να φτιάξουν το πηδάλιο και να φύγουν, καθώς η μαγική ενέργεια του Mangaka δεν επηρεάζει τα cartoon, αλλά πρέπει πρώτα να ξεφορτωθούν τους μάρτυρες. Υπάρχει όμως μια κρυφή ελπίδα. 3(ή 2) μυστικοί αστυνομικοί, που για λόγους ασφαλείας δε γνωρίζονται μεταξύ τους, έχουν προσληφθεί από τον ιδιοκτήτη για να προστατέψουν σκάφος και επιβάτες από τέτοιους μπελάδες. Δεν μπόρεσαν να εμποδίσουν τη δολοφονία του ichigo και του πληρώματος, αλλά έχουν την ευκαιρία να ερευνήσουν, να βρουν τους δολοφόνους και να σώσουν τις ζωές των αθώων.
Ένα νέο μυστήριο ξεκινά, καθώς ο ήλιος ανατέλει στο Death Boat...
------------------------------------------------------------------------
Νομίζω το concept δίνει επικές δυνατότητες για role playing. Παραλία, μαγιό, τρίχες, λιγούρια και καλλίγραμμες υπάρξεις, χαρακτήρες χωρίς μαγικές δυνάμεις (αφορμή για πειράγματα). Έχετέ το υπόψιν.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 04 March 2011 - 14:53
Posted 04 March 2011 - 14:55
Btw θα ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον να έχουμε στοιχεία για το τι γίνεται στον φόνο που θα μπορούσαν να υποδείξουν τον δολοφόνο αλλά όχι πολύ φανερά πάντα! Κοίτα, θα μπορούσαμε πάντα να μας δίνετε ένα στοιχείο το βράδυ μαζί με τον φόνο έτσι ώστε να κερδίζουν κάτι και οι πολίτες αλλά αυτό το στοιχείο να δίνεται μόνο αν ζουν οι επιθεωρητές έτσι ώστε να υπηρετούν τον πραγματικό τους σκοπό: να είναι επιθεωρητές! Και μόνο βασει αυτών των στοιχείων (και κάποιων προαισθημάτων που έχουν μια λογική εξήγηση) να ρωτάνε για άλλους.
Επίσης θα ήταν πολύ καλό αν την ιστορία οι αφηγητές την κάνανε αφού βγάζανε τους δολοφόνους έτσι ώστε να μπορούν να βγάλουν και κίνητρο κλπ...
...Μήπως το υπεραναλύω?
Posted 04 March 2011 - 15:01
Posted 04 March 2011 - 15:04
Εγω προτεινω η Δεσποινίς Scarlett να ξεκιναει πρώτη το game
Και το επόμενο θύμα να είναι ο

Posted 04 March 2011 - 15:05
Posted 04 March 2011 - 15:06
Λοιπόοον, αφού την ήθελες Lord Leon την αφορμή για popcorn, here it comes!
Πριν την αρχή του παιχνιδιού είχα παρακαλέσει τη Mono να είμαι αθώα γιατί δεν άντεχα το περσινό plotting. Τελικά όμως επειδή η κοπέλα πολύ καλώς δεν ήθελε να μαγειρέψει τα αποτελέσματα μου είπε "σόρι αυτό βγήκες, αν δεν γουστάρεις παίξε σαν πολίτης", which i tried to do στους πρώτους 3εις γύρους.
Με το που πήρα το ρόλο δολοφόνου, πριν ποστάρει κανένας στο παιχνίδι, άρχισα να παρακαλάω τον Lord Leon να βγάλουμε το Hanzo για να μην κλέψει όπως και πέρσι. Ο LL δεν συμφωνούσε, και εκεί που είχα αρχίσει το ψηστήρι μας λέει ο Kamui ότι αυτοαποκαλύφθηκαν με τον αδερφό του. Απελπίστηκα γιατί ήξερα τι θα ακολουθήσει. Ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανα ήταν να το πω στη Mono και να της ζητήσω να κάνει rebout το game ή αν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο. Μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, έστειλε τις επιπλήξεις της και συνεχίσαμε. Συνεχίζω να ψήνω να φύγει ο Hanzo αν και ο Lord Leon μου έλεγε ότι αν φύγει από το παιχνίδι θα μάθαινε πιο πολλές πληροφορίες και πάλι θα
Ευτυχώς με το τελευταίο του ποστ ο Hanzo αποκαλύφθηκε ως επιθεωρητής, και μας έδωσε το πάτημα να τον βγάλουμε νόμιμα.
Πριν φύγει ο Kamui τον παρακαλέσαμε να μην πει τίποτα για τους υπόλοιπους δολοφόνους στον Hanzo, καθώς ο Kamui μας έλεγε συνέχεια ότι ο Hanzo προσπαθούσε να τον ψαρέψει.
Όταν σκάει μύτη το ποστ του Azathoth λοιπόν, επειδή δεν φαινόμουν και τόσο 100% ως δολοφόνα ρώτησα τον Kamui αν του ξέφυγε τίποτα στον Hanzo (και μετά αν μεταφέρθηκαν αυτά στον Azathoth).
Τα logs είναι τα εξής: (pink letters is me)
(δεν νομίζω ότι η Πιου-Πιου "έκλεψε" ή οτιδήποτε, νομίζω ότι έπαιξε νόμιμα, απλά δεν ήθελα να αλλάξω καθόλου τα logs)
Παιδιά δεν είναι δυνατόν να παίζετε έτσι. Η Kai με τη Zura ήταν και οι δύο άψογες, χωρίς να μάθουν από πουθενά παραπεσμένες πληροφορίες....
Also επειδή ο Azathoth έστειλε pms με βρισίδια στον Piscatella όπου ανάμεσα σε όλα τα άλλα έλεγε πως του είχα πει ποιοί είναι δολοφόνοι etc, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι.
ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ.
Ο κακομοίρης ο Piscatellas νόμιζε ότι είμαι αθώα και μου ζήταγε και συμβουλές για το ποιόν να ψηφίσει...καλά έφαγε ένα σοκ όταν πέθανα...it was precious! XD
Για να τελειώνουμε, δεν έχω πρόβλημα με κανέναν σας, ένα παιχνίδι είναι και δεν σκοπεύω να κρίνω κανέναν από αυτό. Απλά γίνονται παρασπονδίες δεύτερη φορά και δεν μου αρέσει.
Edited by Anelis, 04 March 2011 - 15:16.
Posted 04 March 2011 - 15:06
Always one step ahead of you, kiddo:tensai:LOL αυτο σκεφτομουν τωρα!
Posted 04 March 2011 - 15:13
οο τυχαιο? δεν νομιζω! και σε μενα μου εστειλε μηνυμα με μπινελικια οταν ειχα απαντησει στο ποστ του οταν το επαιξε επιθεωρητης...Παιδιά δεν είναι δυνατόν να παίζετε έτσι. Η Kai με τη Zura ήταν και οι δύο άψογες, χωρίς να μάθουν από πουθενά παραπεσμένες πληροφορίες....
Also επειδή ο Azathoth έστειλε pms με βρισίδια στον Piscatella όπου ανάμεσα σε όλα τα άλλα έλεγε πως του είχα πει ποιοί είναι δολοφόνοι etc, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι.
ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ.
Ο κακομοίρης ο Piscatellas νόμιζε ότι είμαι αθώα και μου ζήταγε και συμβουλές για το ποιόν να ψηφίσει...καλά έφαγε ένα σοκ όταν πέθανα...it was precious! XD
Για να τελειώνουμε, δεν έχω πρόβλημα με κανέναν σας, ένα παιχνίδι είναι και δεν σκοπεύω να κρίνω κανέναν από αυτό. Απλά γίνονται παρασπονδίες δεύτερη φορά και δεν μου αρέσει.
Posted 04 March 2011 - 15:16
Ρε συ anelis, παραδέχεσαι δηλαδή ότι συμβούλευες τον piscatella (άρα ήταν πράγματι τσιράκι των δολοφώνων) εκτός παιχνιδιού; Και λες μάλιστα ότι εξακολουθούσατε να μιλάτε και με τους νεκρούς δολοφόνους; Είστε όλοι σας απαράδεκτοι.
Είπαμε, απαγορεύεται να μιλάνε ζωντανοί με νεκρούς, απαγορεύεται να μιλάμε εκτός παιχνιδιού για το παιχνίδι αν δεν το έχει ο ρόλος μας (κοινώς οι αθώοι δεν μιλάνε με κανέναν και για κανέναν λόγο). Και μετά την έλεγε σε μένα η mono που υποψιαζόμουν ανοιχτά ότι έχουν γίνει παράνομα πηγαδάκια και εκτός παιχνιδιού, αντί να σας αυτοκτονήσει όλους...
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 04 March 2011 - 15:19
Posted 04 March 2011 - 15:19
Είπαμε, απαγορεύεται να μιλάνε ζωντανοί με νεκρούς, απαγορεύεται να μιλάμε εκτός παιχνιδιού για το παιχνίδι αν δεν το έχει ο ρόλος μας (κοινώς οι αθώοι δεν μιλάνε με κανέναν και για κανέναν λόγο).
I lol'd