Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#631 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 04 March 2011 - 15:21

Λόγους; Ψήνεις έναν αθώο εκτός παιχνιδιού να ψηφίζει αυτά που θες εντός παιχνιδιού, ενώ έχει απαγορευτεί, κι αυτό είναι σωστό; Εντάξει, οι άλλοι ήταν ήδη γνωστοί κόπανοι, αλλά άμα σπάνε τους κανόνες και αυτοί που του υπερασπίζονται, άστα να πάνε...

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#632 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 04 March 2011 - 15:22

Συγγνώμη ρε παίδες, δεν είπαμε ότι απαγορεύεται να μιλάμε έξω από το παιχνίδι;
Ρε συ anelis, παραδέχεσαι δηλαδή ότι συμβούλευες τον piscatella (άρα ήταν πράγματι τσιράκι των δολοφώνων) εκτός παιχνιδιού; Και λες μάλιστα ότι εξακολουθούσατε να μιλάτε και με τους νεκρούς δολοφόνους; Είστε όλοι σας απαράδεκτοι.
Είπαμε, απαγορεύεται να μιλάνε ζωντανοί με νεκρούς, απαγορεύεται να μιλάμε εκτός παιχνιδιού για το παιχνίδι αν δεν το έχει ο ρόλος μας (κοινώς οι αθώοι δεν μιλάνε με κανέναν και για κανέναν λόγο). Και μετά την έλεγε σε μένα η mono που υποψιαζόμουν ανοιχτά ότι έχουν γίνει παράνομα πηγαδάκια και εκτός παιχνιδιού, αντί να σας αυτοκτονήσει όλους...

dude χανεις το νοημα,
ναι απογορευτικε αυτο, αλλα δεν υπαρχει τροπος να μας ελεγξουν, οπωτε μπορουμε να το κανουμε σε λογικα πλαισια, το θεμα ειναι να μην το μαθουν οι αλλοι
τωρα που τελειωσε το παιχνιδι μπορουμε να τα πουμε για να καταλαβουμε τι παιχτικε
το προβλημα ειναι οταν ατομα που γνωριζουν τους χαρακτηρες καρφωνουν ο ενας τον αλλο...

οσο για την ιστορια σου χαιρομαι που σκοτωνεις τον ιτσιγκο αλλα δεν συμφωνεις και συ οτι ειναι πολυ νωρις? θα προτιμουσα να μην ξερω το σεναριο για ενα παιχνιδι που θα παιξω σε 3 μηνες

#633 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 04 March 2011 - 15:22

Συγγνώμη ρε παίδες, δεν είπαμε ότι απαγορεύεται να μιλάμε έξω από το παιχνίδι;
Ρε συ anelis, παραδέχεσαι δηλαδή ότι συμβούλευες τον piscatella (άρα ήταν πράγματι τσιράκι των δολοφώνων) εκτός παιχνιδιού; Και λες μάλιστα ότι εξακολουθούσατε να μιλάτε και με τους νεκρούς δολοφόνους; Είστε όλοι σας απαράδεκτοι.
Είπαμε, απαγορεύεται να μιλάνε ζωντανοί με νεκρούς, απαγορεύεται να μιλάμε εκτός παιχνιδιού για το παιχνίδι αν δεν το έχει ο ρόλος μας (κοινώς οι αθώοι δεν μιλάνε με κανέναν και για κανέναν λόγο). Και μετά την έλεγε σε μένα η mono που υποψιαζόμουν ανοιχτά ότι έχουν γίνει παράνομα πηγαδάκια και εκτός παιχνιδιού, αντί να σας αυτοκτονήσει όλους...

Όχι Babba μου δεν είπα αυτό.
Είπα ότι με ρώταγε να του πω τι γίνεται στο παιχνίδι γιατί δεν ήταν ενημερωμένος, και με ρώταγε ποιόν θα ψηφίσω (τη μέρα) και από εκεί και πέρα έκανε ότι ήθελε.
Λέω οκ θα το πω και θα το καταλάβουνε, και δεν περνάει λίγη ώρα και έρχεσαι και με κατηγορείς.
Φυσικά και δεν είχα κάποιον να ψηφίζει αυτά που ήθελα, κάτι τέτοιο είναι μ@λακία.

Όσο για τους νεκρούς δολοφόνους χρυσέ μου όχι ΔΕΝ μιλούσαμε. Εκτός από αυτή τη φορά με τον Kamui.

Ι ι ι, πας να ξεκαθαρίσεις 2-3 πράγματα και σε παρανοούν αμέσως για να σε κατηγορήσουν. Οκ whatever i guess :P

Posted Image

#634 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 March 2011 - 15:23

Oh dear Lord

Ρε συ Babba, πόσες φορές είπα ότι είναι αδύνατο να μη μιλάνε κάποιοι εκτός παιχνιδιού για το παιχνίδι? Εδώ πέρα πολλοί είμαστε φίλοι, αδέρφια, γκόμενοι, τί να κάνουμε να μην μιλάμε μεταξύ μας για το παιχνίδι? Για αυτό και επανειλημμένως επίστησα την προσοχή σε κάποιους ότι ο καθένας δηλώνει ό, τι θέλει αλλά δεν είναι ανάγκη να τον πιστεύετε.

Εκτός κανόνων είναι να λέει ο επιθεωρητής σε ένα φίλο του " έχω βρει αυτούς" ή να λέει ένας δολοφόνος στους δικούς του φίλους "είμαι δολοφόνος, είμαι μαζί με αυτούς" etc.

To δικό σου "παράπτωμα" ήταν απλά ότι παρακίνησες έναν παίκτη να σπάσει αυτούς τους κανόνες. Μπορεί να μην το έκανες επίτηδες, αλλά ρόλος δικός μου ήταν να σου κάνω παρατήρηση.

Μην μπερδεύουμε τις βούρτσες με τις οδοντόβουρτσες!

Edited by mono, 04 March 2011 - 15:28.
typos

xbJ3b2w.jpeg

#635 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 04 March 2011 - 15:25

Oh dear Lord

Ρε συ Babba, πόσες φορές είπα ότι είναι αδύνατο να μη μιλάνε κάποιοι εκτός παιχνιδιού για το παιχνίδι? Εδώ πέρα πολλοί είμαστε φίλοι, αδέρφια, γκόμενοι

I smell gossip in the air :hehehe:

v4kFmx.png

#636 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 04 March 2011 - 15:26

Ο μπαμπάς έκανε ενα απο τα καλύτερα roleplay στο παιχνίδι. Ειχε βρεί αρκετούς δολοφόνους.
Και αθώος που ήταν καλά έκαναν και τον σκότωσαν (πιστευω ήξεραν είναι αθωός αλλα εβλεπαν οτι πολλοι τον ακολουθούσαν so...)
Να τα λέμε αυτά.

Eπισης kudos στον azathoth που εκει που εκανε κοιλιά το παιχνίδι για μας έξω, μας ξανάναψε το ενδιαφέρον και φάγαμε αρκετα ποπ κορν εκείνο το βράδυ.
Πρέπει να παίζει σε κάθε παιχνίδι.
Να τα λέμε και αυτά.

#637 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 04 March 2011 - 15:26

Με το που πήρα το ρόλο δολοφόνου, πριν ποστάρει κανένας στο παιχνίδι, άρχισα να παρακαλάω τον Lord Leon να βγάλουμε το Hanzo για να μην κλέψει όπως και πέρσι. Ο LL δεν συμφωνούσε, και εκεί που είχα αρχίσει το ψηστήρι μας λέει ο Kamui ότι αυτοαποκαλύφθηκαν με τον αδερφό του. Απελπίστηκα γιατί ήξερα τι θα ακολουθήσει. Ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανα ήταν να το πω στη Mono και να της ζητήσω να κάνει rebout το game ή αν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο. Μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, έστειλε τις επιπλήξεις της και συνεχίσαμε. Συνεχίζω να ψήνω να φύγει ο Hanzo αν και ο Lord Leon μου έλεγε ότι αν φύγει από το παιχνίδι θα μάθαινε πιο πολλές πληροφορίες και πάλι θα το χαλούσε γινόταν μλακία. Προφήτης ήτανε;
Ευτυχώς με το τελευταίο του ποστ ο Hanzo αποκαλύφθηκε ως επιθεωρητής, και μας έδωσε το πάτημα να τον βγάλουμε νόμιμα.

Eγω παντως το προβλημα που ειχα με τον Hanzo στην αρχη καταφερα να το ξεπερασω στην πορεια.
Αυτος οσο ηταν ζωντανος τουλαχιστον δεν εκλεψε με κανεναν τροπο.
Απλα μου ειπε ξεκαθαρα οτι ρωτησε τη mono για μενα ως επιθεωρητης και μαλιστα μου εδειξε και το pm για αποδειξη.
Ως ζωντανος τουλαχιστον, επαιξε με τον πιο ενδιαφερον τροπο που μπορουσε, καθως ανετα θα μπορουσε και να με ειχε καρφωσει στην ψυχρα.
Το οτι τον βγαλαμε απο την αρχη δεν ειχε να κανει με το οτι ηταν επιθεωρητης, καθως εγω δεν το ειπα σε κανεναν απο την ομαδα, ασχετα αν το καταλαβαν εκεινοι.
Απλα πονταρα στο οτι δεν θα καταφερουν να πιασουν το νοημα της συμβουλης του, και αποφασισαμε να τον βγαλουμε οσο ειναι καιρος.
Σας υποσχομαι οτι την επομενη φορα, αμα μας αφησετε να ξαναπαιξουμε και οι δυο, θα κανω τα παντα για να μην αλληλοαποκαλυφθω με τον αδερφο μου.
Αυτο βεβαια που ειπε η Anelis για το reboot θα ηταν πραγματικα αδικο για πολλους.
Τι σχεση εχει το αν ο Hanzo ηταν επιθεωρητης, το ποσο α εκλεβε?
Εξαλλου δεν προλαβε να βρει κανεναν περα απο μενα, και απλα υποψιαζοταν τους συμπαικτες μου υπερβολικα.Θα μπορουσε ανετα να κοιταξει το msn μου και να δει τις λιγες μου επαφες αλλα αυτο ξερω οτι δε θα το εκανε ετσι κι αλλιως.
Απλα το προβλημα ηταν οτι οταν ψοφησαμε και οι δυο, και αρχισα να του αποκαλυπτω μερικους δολοφονους που σειχε ηδη βρει μονος του, δεν εμεινε οσο μουγκος οσο περιμενα.

Iristella, γιατι απορεις πώς ο Αzax ηταν τοσο σιγουρος για την Anelis?
Ι personally think it's quite obvious.:canthelp:

Εγω ελπιζω μονο να ξεπερασετε αυτα τα μπερδεματα και να μην το τραβηξετε περεταιρω.
Σημασια εχει να κοιταμε ουσιαστικα το παιχνιδι και να παιζουμε με ορεξη.

O6rrvsU.jpg

#638 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 04 March 2011 - 15:29

@anelis Ναι οκ, αυτός είναι χαζός έκανε τη χαζομάρα και σε ρώταγε. Εσύ απάνταγες; Πολύ πολύ κακώς. Πάρα πολύ κακώς.
Έτσι εξηγείτε που ψήφιζε σαν ανεγκέφαλοςαπερίσκεπτος δολοφόνος.
@ αγαπητέ μου κύριε matassos, ναι δεν υπάρχει τρόπος να το εμποδίσεις, ναι μπορείς να κλέβεις και να χαίρεσαι για αυτό, αλλά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! Δεν υπάρχουν λογικά πλαίσια, ή κλέβεις ή όχι.
ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! Τίποτα και καθόλου.
Το πρόβλημα δεν είναι να καρφώνονται, είναι να μιλάνε. Μιλήστε και ανταλλάξτε θεωρίες αφού ψοφήσετε, τόσο δύσκολο είναι;
Θέλετε να πείτε τις θεωρίες σας, εντός παιχνιδιού.

@mono δεν είναι αδύνατο. Να μιλάτε για άλλα πράγματα. Αφού ψοφήσετε για το παιχνίδι. Πριν μόνο εντός παιχνιδιού. Αλλιώς βγάλε τελείως τον κανόνα.
Ο επιθεωρητής δεν μπορεί να μιλά με τους φίλους του και να τους δίνει ιδέες. Ο δολοφόνος το ίδιο. Είναι σαν να παίζουν το game πέρα από το game.

Edited by Babba, 04 March 2011 - 15:43.
για να κάνω πιο ήπιους τους χαρακτηρισμούς

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#639 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 04 March 2011 - 15:30

να υπαρχει ενας δημοσιογραφος ο οποιος σε καθε γυρο να περνει συνεντευξη απο 2-3 ατομα για το τι εκανε εκεινη τη νυχτα (παντα νυχτα πεθαινει καποιος xD)

Αυτό μου άρεσε ιδιαίτερα, γιατί θα υπάρχουν δυνατότητες για role-playing. Και ίσως περισσότερα στοιχεία για να κυλάει το παιχνίδι. Αλλά και ο τρελός του χωριού, δεν με χαλάει καθόλου, μου φάνηκε πολύ πρωτότυπο.

Anelis, όποτε θέλεις για το τζόκερ :hahaha:
Αλλά από ότι φαίνεται μάλλον τον The_Tragic πρέπει να πάρεις γιατί πέτυχε 5/5. Αλήθεια, Tragic, τους υποπτευόσουν για κάποιο κύριο λόγο ή και κάποιοι από αυτούς ήταν απλές θεωρίες, ότι ίσως μπορεί να είναι; Ήσουν και για λίγο στο παιχνίδι, γι' αυτό.

Όσον αφορά το παιχνίδι, να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον Night Wizard Seal και στον shinigami94, γιατί πραγματικά κάνανε role-playing και δεν επικεντρώθηκαν μόνο στο να νικήσουν. Σας βγάζω το καπέλο :) Επίσης, respect για τον Kenji γιατί πραγματικά το ευχαριστήθηκα, όπως και το άσπρισμα του γενιού του Sima Yi :P
Lord Leon, επίσης, πραγματικά φάνηκε ότι το ευχαριστήθηκε μέχρι το τέλος. Συγχαρητήρια για το τελευταίο epic post, πριν πεθάνεις :hahaha: Και σόρυ που είχα κολλήσει με εσένα.

Όσο γι' αυτά που είδα παραπάνω, τι να πω. Εντάξει, αν κάνουμε από πίσω πράγματα δεν έχει και νόημα το παιχνίδι.
Θέλω και εγώ να αναφέρω το θέμα με τα περσινά αλλά και τις προσωπικές διαμάχες, γιατί φάνηκαν έντονα κάποιες στο παιχνίδι. Όσο να' ναι σε ένα άτομο που παίζει πρώτη φορά στο παιχνίδι, ξέρετε πόσο άσχημα φαίνεται; Και εμένα προσωπικά, δεν μου κάθισε καθόλου καλά. Και αρκετές φορές μάλιστα ξέρω ότι έχω χαλάσει το rp μου, όσο μπορούσα να το κάνω καλό, μόνο και μόνο επειδή με εκνεύριζαν κάποια πράγματα.

Το ποστ του azathoth, δεν το σχολιάζω, του έχω πει ότι πιστεύω ότι πραγματικά χάλασε το παιχνίδι, και δεν ήταν για πλάκα όπως πίστευε αυτός.
Γι' αυτό ευγνωμονώ τους δολοφόνους που με βγάλανε πριν γίνει όλο αυτό το θέμα <3

Για τα παραπάνω ποστς, απαγορεύεται μόνο να μιλάμε για την εξέλιξη του παιχνιδιού, ή ούτε να σχολιάζουμε ας πούμε το rp του άλλου; Το θέμα είναι να μην επηρεάσεις την ψήφο του άλλου, αλλά να μιλάτε γενικά για το παιχνίδι.
Οκ, και εγώ στην αρχή του παιχνιδιού, βλέποντας το πρώτο ποστ του Hanzo, πέταξα ένα και μπροστά στην αδερφή μου ότι στάνταρ, μα στάνταρ είναι επιθεωρητής. Μου βγήκε αυθόρμητα, αλλά δεν πιστεύω να έπαιξε και σημαντικό ρόλο μιας και η ίδια το είπε, όπως επίσης τον βγάλανε σύμφωνα με τα λεγόμενα τους στην γενική συζήτηση για να μην χαλάσει το παιχνίδι.

Όσο για την συνομιλία των δολοφόνων που παρατέθηκε από την Anelis, το θέμα είναι το περιεχόμενο και όχι αν μιλήσανε ή όχι. Το θέμα της συζήτησης δεν ήταν συμβουλή για το ποιον να βγάλουν, αλλά απλή ενημέρωση που ήταν και σχετική με το παιχνίδι.

#640 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 04 March 2011 - 15:30

Απλα το προβλημα ηταν οτι οταν ψοφησαμε και οι δυο, και αρχισα να του αποκαλυπτω μερικους δολοφονους που σειχε ηδη βρει μονος του, δεν εμεινε οσο μουγκος οσο περιμενα.

Iristella, γιατι απορεις πώς ο Αzax ηταν τοσο σιγουρος για την Anelis?
Ι personally think it's quite obvious.:canthelp:

Yes, now i think it's obvious too
:hihi2::hihi2::hihi2:

Posted Image

#641 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 March 2011 - 15:31

I smell gossip in the air :hehehe:

It's time for me to come out of the yuri closet!

Είμαι σε παράλληλη σχέση με την Anelis και την Iristella :lovulovu:

xbJ3b2w.jpeg

#642 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 04 March 2011 - 15:31

We are human

We are greeks

Deal with it :hero:

(this goes to babba)

Επίσης ποιοι με ποιούς είανι αδέλφια γιατί έχω μπερδευτει....

v4kFmx.png

#643 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 04 March 2011 - 15:34

Ναι οκ, αυτός είναι χαζός και σε ρώταγε. Εσύ απάνταγες; Πολύ πολύ κακώς. Πάρα πολύ κακώς.
Έτσι εξηγείτε που ψήφιζε σαν ανεγκέφαλος δολοφόνος.
Και αγαπητέ μου κύριε matassos, ναι δεν υπάρχει τρόπος να το εμποδίσεις, ναι μπορείς να κλέβεις και να χαίρεσαι για αυτό, αλλά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! Δεν υπάρχουν λογικά πλαίσια, ή κλέβεις ή όχι.

ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! Τίποτα και καθόλου.
Το πρόβλημα δεν είναι να καρφώνονται, είναι να μιλάνε. Μιλήστε και ανταλλάξτε θεωρίες αφού ψοφήσετε, τόσο δύσκολο είναι;

σε μενα το λες? εγω ημουν ο πρωτος που σπαστικα και το εκανα ιστορια και στο προηγουμενο παιχνιδι και σε αυτο
anyway ξανα δεν ασχολουμαι, οτι ρολο και να εχω θα παιζω με βαση το παιχνιδι αυτο καθε αυτο

το θεμα ειναι οτι οταν σου στελνει μηνυμα ενας ζωντανος και εισαι εσυ ζωντανος δεν μπορεις να τον αγνοησεις, η μονη λυση ειναι να συζητησεις και να κανεις αυτο που ειπε η μονο 10 φορες απο την αρχη του παιχνιδιου, να πιστεψεις οτι νομιζεις και να μην τον εμπιστευεσε απολυτα

#644 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 04 March 2011 - 15:37

@anelis Ναι οκ, αυτός είναι χαζός και σε ρώταγε. Εσύ απάνταγες; Πολύ πολύ κακώς. Πάρα πολύ κακώς.
Έτσι εξηγείτε που ψήφιζε σαν ανεγκέφαλοςδολοφόνος.

Babba το RP σταμάτησε, αν συνεχίζεις να χρησιμοποιείς άσχημα και προσβλητικά επίθετα για άλλους συμφορουμίτες σου θα σε πάρει ο Kyubey. :gotit:

Posted Image

#645 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 04 March 2011 - 15:40

@matassos να τον αγνοήσεις, δεν είναι δύσκολο. Ή ακόμα καλύτερα, να το γράψεις στο παιχνίδι. o τάδε μου έστειλε μήνυμα με θεωρίες, να το screenshot, mono please αυτοκτόνησέ τον γιατί σπάει τους κανόνες.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.